|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
17.9.2007 12:25:20   
tinkatonka
jer-za...pozdravi se čimprej, pa upam, da boste tudi pucni ostali zdravi.

sazi....super za priljateljičinio hčerko - sem ful vesela da je operacija uspela. user posted image

Glede pokrivanja ponoči imam jaz isti problem kot sazi. Anej ne mara biti pokirt in vse zbrca dol v trenutku.Ponoči se zbudi, če ga predtem pokrijem, ker se zaplete v kovtr in je živčen ter zajoka. Mi imamo v sobi ful toplo ko trije nadihamo, tako da je ponoči oblečem v body, spodnji del pižamce in nogavičke. Redko ga dobim mrzlega, če pa ga zebe se zato tudi zbudi, ampak ne bi se on pokril ali pa ostal pokrit, ampak raje zleze k meni in se malo pogreje ter pocrkla. Tudi mene zanima če imate kakšne ideje, kako navadit malega otroka, da ostane pokrit.

Lp Tina 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
17.9.2007 19:58:06   
jer.za.
Čer!

Moje zdravstveno stanje se počasi stabilizirauser posted image . Upam, da bom jutri že kot rožicauser posted image .
Pokrivanje:jaz imam Jerco v ta topli spalni vreči, ki ji služi namesto kovtrčka. No ko je res mrzlo, ji dam čez še kovtrček. Drugače pa po izkušnjah od Zale, se naučijo sami pokriti ko jih zebe in tudi da ostanejo pokriti tam nekje pri dveh letih in pol.

Tinkatonka:kakšna kavica ta teden pred ali med službo?

Lep večer še naprej, jaz grem še Zali pomagati eno sestavljanko sestavit, potem pa imava z možem na sporedu crkljanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.9.2007 7:32:24   
jer.za.
No kje ste vse čvekice? Se še grejete v toplih posteljah v tem deževnem jutru?

Jaz nas samo spet na vrh dajem, ker smo bile že čisto na dnu.user posted image

Pri nas od včeraj zvečer pa do danes zjutraj nič novega, spali smo celo noč, gospodinj pa spet nisem dočakala ker sem bila tudi že sama krepko v sanjahuser posted image .

Najpišite kaj, da nam bo hitreje minil ta deževen dan, jutri bo pa že sončekuser posted image !

papa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.9.2007 7:58:09   
tinkatonka
Hojla!

Jer-za...lepo da se bolje počutiš.

Jaz sem danes mal slabe volje ozrioma kr velik. Ponoči Anej dve uri ni spal, skoz se je premetaval, me brcal, ščipal, jokal,..., zjutraj pa seveda ni hotel vstat in je bil ful siten. Jaz sem vsa polomljena, mož pa sploh ne ve, da se je ponoči kaj dogajalo. user posted image  Matr sem jezna. Drugič bom popokala povštr in kovtr in šla na kavč spat, pa me prov zanima, al bo kaj slišal al ne. Samo kot zakleto bo Anej zihr takrat spal vso noč. user posted image  GGGRRRRR!!!user posted image  Pa še tak tečen vreme je, groza res. Komaj čakam sonček.

Včeraj smo spet zapravljali v Merkurju, tam smo pa res postali že stalna strankauser posted image . Sicer samo za par tehničnih stvari - cevi in pa za mojo dušo: džezvo za kavouser posted image user posted image , ki jo še nimam. No konec meseca pa šibamo po pralni in sušilni stroj. Bova imela v kopalnici postavljenega eden na drugega, zaradi prostorske stiske. Katere pralne in sušilne stroje pa imate ve? Kako ste zadovoljne? Meni je funkcionalno in vizualno zelo všeč Candy.

Šibam raziskovat Finsko.

Čav

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.9.2007 8:12:01   
Bonnie_RR
Oj!

Js sem tud tuki...user posted image

Nik in dragi sta šla od doma kakšnih 45 min nazaj, js pa hitro najprej na net Čestitke objavit, prečekirat, če je kaj novega, zdej si grem pa zajtrk pripravit.

Vreme je res bolj turobno, upam, da se tekom dneva kaj spremeni.

Mi smo drugače fajn. Čez vikend sva bila s tamalim skoz sama, ker je dragi delal na sejmu v pretek, soboto in nedeljo (od 9h do 19h). V petek sva po vrtcu šla malo k mojim, pa po trgovinah. V soboto sva šla na kosilo k mojim, potem pa v park, kjer sva malo kostanje nabirala, pa sprehajala (tricikel sem prazen pred seboj tiščala user posted image ), pa malo sva se na igralih zamotila... Bilo je fajn, motilo me je samo to, da sem morala stalno Niku težit, da ne sme pobirat stekla (bilo je namreč polno stekla od flaš in tega po tleh user posted image user posted image user posted image ).
No, v nedeljo sva pa mojo sestro pobrala in smo šli peš do Šmartinskega jezera. Od naše hiše (kjer sem prej živela) je hoje nekje 45 min v eno smer. Nik je bil po dolgem času spet v vozičku in je bil ful priden. Ni bilo nobenih problemov.user posted image Tam smo pa potem najprej malo prigriznili (sem se ful hecno počutila, ker že dolgo nisem imela nahrbtnika na hrbtu in hrane noter user posted image ), potem pa malo želod nabirali, pa z mojo sestro se je Nik guncal na gugalnici. Okrog 14h smo prišli nazaj. Ravno na kosilo.user posted image Potem sva šla pa okrog 17h počasi domov. Preden sva prišla domov, se razkomotila, skopala, uredila in pojedla večerjo, je bila že itak ura za Nikov odhod v posteljo. In tako je spet hitro minil še en vikend...user posted image

Nik sedaj, ko je v vrtcu, hodi spat malo prej kot drugače. Prej je hodil okrog 20h, zdej pa malo po 19h. Ker vstaja bolj zgodaj (ja, po novem je zgodnja miška, saj se zbuja med 6. in pol 7. uro zjutraj), je posledično zvečer tud prej utrujen.

vrtec... Na začetku se je precej upiral in pred igralnico ful jokal (nama je bilo pa zraven ful težko user posted image ), zdej se je pa že počasi navadil nanj in ni več nekih problemov. Kakšen dan mogoče pred igralnico malo pojamra, da ne bi šel, pa ga potem vzgojiteljica hitro potolaži.
Letos ima isto vzgojiteljico in novo varuhinjo (ali pomočnico ali kako se pravilo reče user posted image ). Obe sta super. Še posebej ta varuhinja se mi zdi strašno fajn ženska. Taka ful umirjena, topla, prijazna. Nika vedno ful pohvali, pove, kako je bilo, vedno, ko pridem, sta nekje skupaj. V prejšnji skupini je bilo več starejših otrok in je bil Nik med najmlajšimi, zdej je pa ta skupina oblikovana na novo in Nik ni več med najmlajšimi. Se ful pozna, da je Nik že majčkeno starejši in mu ni treba več dajat jest, pa spi lepo na počivalniku (prej je bil v tisti visoki rešetkasti postelji), tud veliko se da z njim zmenit. Velikokrat varuhinji kaj pomaga (zadnjič sta npr. delala ropotuljice iz jogurtovih lončkov). Skratka, ful sem zadovoljna.user posted image

sazi... user posted image Za prijateljičino hčerkico in uspelo operacijo.user posted image Človeka kar srce zaboli, ko pomisli, koliko morajo nekateri, že kot otroci, pretrpeti. user posted image
Upam, da bo šlo zdaj samo še navzgor... user posted image

jer.za. ... Upam, da se dokončno pozdraviš. user posted image

No, zdej si grem pa res počasi zajtrk naredit...user posted image

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
18.9.2007 8:12:10   
Eviii
user posted image

najprej malo sončka za tinkatonko, da ji prežene grd turoben dan in ji pričara malo smeha na obrazek.
dejan je imel tudi grozno noč. najprej sploh ni zaspal do desetih (pa že kr neki cajta hodi spat okoli osmih). sva ga z možem peljala ob sedmih in pol za pol urce na sprehod, v upanju, da bo zaspal. ma v najinih sanjah... več nismo mogli bit zunaj, ker je postal že temno in me je kr strah hodit tle po naši vasi. zadnič sva šla z dejanom sama in so naju dvakrat skori povozli. glede na to, da nimamo pločnika (vasica pač), je treba it po cesti. in včasih ljudje prou divjajo.
kar se tiče pralnega in sušilnega stroja. jst sušilca nimam. sušim vse zunaj oziroma pozimi kar notri. imamo veliko stanovanje in najdem plac tudi za obesit perilo v stanovanju. pralni stroj imam pa silver nano od samsunga. je prirejen za prat otroške cote. meni full lepo opere. ga ne zamenjam za nič na svetu. sem izredno zadovoljna. kupla sm ga v elektronik centru (vso tehniko sem kupla tam, ker je bla 10% ceneje kot v merkurju in znatno cenejša kot v bigbengu, pa še količinski popust sm dobila na koncu). ima tudi tipko za polovično pranje (se pravi samo polovico stroja cot) in za srebrne ione, ki dezinfecirajo perilo. pa še pogovarja se z mano user posted image .
jst sm v nedeljo bla v harvey normanu in sm si končno kupla dnevno. jo gledam že eno leto in nič od mene. me ni prepričala. in sm ugotovila, zakaj. mi v beli barvi ni bla všeč. pa sm vprašala, če imajo mogoče temen oreh in so mi povedali, da ne isto linijo, ampak eno drugo. in sm se kr zaljubla, šla domov, prepričala možeka, šla nazaj v trgovino, naročila in plačala avans. zdej pa jo morem čakat od 6 do 8 tednov. sej bo, samo da sem še to naročila.
včiri sm nameravala dejanu kupit tobija, ki je bil v akciji na spletu v bc-ju. in glejgazlomka, so mi jih vse prodali. sm bla kr jezna sama nase user posted image .
grem zdej se malo z dejanom ukvarjat in kej za službo nardit. lep dan vsem skupaj user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3031
18.9.2007 8:17:11   
Bonnie_RR
Ojoj, boga tinkatonkauser posted image Vi pa imate veselice ponoči! user posted image
Upam, da je takšnih noči čim manj...user posted image

Na, ti pošiljam eno user posted image , da te spravi v malo boljšo voljo!user posted image

Lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
18.9.2007 8:30:58   
jer.za.
Tinkatonka:jaz sem nad Candyem močno razočaranauser posted image . Sem imela pomivalni stroj od Candy, mi je skos nekaj spušal, pa ni delal, pa je dela, prav tako je bilo tudi s pralnim strojem. Sedaj imam pralni stroj od Gorenja, pomivalni stroj od Boscha(dam notri posodo direkt iz mize, in opere res lepo), sušilni stroj pa Miele-res da je malo dražji, ampak ga zelo, zelo priporočam. Sušim v njem čisto vse, še nič mi ni šlo skupaj, likanja ni skoraj nič, ...sem res maksimalno zadovoljna z njim. Če hočeš, ti lahko potem zvečer povem še točno šifro katerega imam. Pri nakupu sušilnega stroja ti svetujem le, da bodi pozorna, da ima satasti boben-satasti biben ne uničuje cunj.

Drugače pa ti pošiljam nekaj sončkov, da bo dan lepši kot se je začel. Jaz moram mojega dragega zelo pohvaliti pri nočnem vstajanju, saj v večini, ko je to potrebno vstane onuser posted image user posted image . Če pa vem da je utrujen, takrat pa vstanem jaz.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
18.9.2007 12:23:45   
sazi
Dan,

ste se pa razpisale danes - in to ravno, ko imam najmanj časa za pisanje nazaj - bom pa hitreje tipkalauser posted image .

Najprej vsem, ki ste imeli težko noč in ki vas tako vreme spravlja v slabo voljo pošiljam nekaj sončkov. Pri nas je bila pa ta noč daleč najboljša v zadnjem mesecu - se Lev celo noč ni nič prebudil, spal je do 8ih, jaz pa sem vstala ob 7ih, pozajtrkovala in v miru spila mojo kavo (no, čokoladico) - ne vem, kdaj nazadnje. Tako da, sinko, hvala, pa še veliko takih noči mi privošči!!! Želim jih tudi vam.

Pralni stroji - zdaj imam enega starega kombiniranega (je "prišel" že s stanovanjem) in je OK, le kot sušilec je res za skrajno silo - posušim kak kos, da bi pa cele žehte sušila, pa ni variante. V novi hiši bom tudi imela oboje, postavljeno enega na drugem. Sestra ima pralni s. od Gorenja in sušilec Bosch. Kolikor vem, je zadovoljna.

Čestitke tinkatonki in Eviii za nove nakupe.

draga oprema v SLO - zdaj malo več gledam vsemogoče opreme in sem ugotovila, da so v SLO cene res za bruhat. Z možem sva se tako odločila, da bova precej stvari naročila po internetu iz tujine. Pride namreč toliko ceneje, da je še s poštnino vred smešno. Zdaj si pa predstavljajte, da me pride banja in umivalnik iz Nemčije s prevozom vred 20% ceneje kot nakup tu. Ti "butični" kopalniški saloni tako služijo, da glava boli. Moram ugotoviti še kje v AVstriji blizu meje prodajajo keramične ploščice Villeroy&Boch - namreč spet so na etu 30% cenejše kot pri nas, le da je pri ploščicah malo težje naročanje, ker se jih nabere z1-2 toni, to pa ne bi naročala po pošti. Ma če naročim tavelik šleper in ga pošljem v Nemčijo po ploščice me bo prišlo ceneje, kot če jih kupim tu - banda zaslužkarska... No, tudi pipe bova kupovala na netu - smešne razlike.

Šibam zdaj delat - imam kup dela, ne celo goro...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
18.9.2007 14:18:39   
tinkatonka
sazi....vsaka čast, da si upaš take stvari naročit preko neta. Jaz sicer veliko kupujem preko spleta, samo večinoma stvari, ki jih že poznam oz. vem kakšne so videti tudi v realnem svetu. Kar tako neki na blef, preko slike, sploh pa večje vrednosti si pa jaz ne bi upala kupit. Je pa res, da so stvari res cenejše v tujini. To pa ja.

evii..user posted image user posted image  za dnevno sobo. Zdaj imata pa že vse opremljeno, a ne?

stroji...jaz imam pomivalca tud od Boscha, ampak še ne vem kako dela, ker še nimam vode odprte v stanovanju. Za Candy sem slišala da se ful malo kvari in da so ful zadovoljni z pranjem. Ali ima sušilec satast boben ali ne pa sploh nisem vprašala niti mi niso povedal, kako pa to izgleda?? No hvala za opozorilo, bom zdaj bolj previdna pri nakupu. Gremo pa v šoping konec etga meseca.

Šibam še mal delat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
18.9.2007 18:23:43   
jer.za.
Joj punce kakšno je tukej na Gorenjskem! GROZA!user posted image user posted image
Sem prišla ravno iz Kranja, sem peljala Zalo in Jerco k frizerju. Če ne bi bile naročene, sploh ne bi šla, pol cest je čisto zalitih z vodo, pri nas so po vasi že začeli s črpanjem vode iz kleti hiš, upam da ne bo zalilo še naše.

Pa ravno poslušam pri poročilih, da baje ni več bolnišnice Franjauser posted image Jo je tole neurje danes uničilo.user posted image

Bo treba danes spremljati poročila.

Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.9.2007 8:35:11   
tinkatonka
Živjo punce!

Kako ste? Upam da ni nobena izmed vas bila sredi neurja, ki je pustošilo včeraj po Sloveniji. Berem malo po 24.com in na rtvslo.si in mi je groza, ko vidim slike, berem o žrtvah, celo o tem, da pogrešajo enega otroka. Groza.

Jaz sem danes boljše volje. Sta bila oba "fanta" dosti bolj pridna včeraj, Anej je celo spal vso noč in bil zjutraj dobre volje. Je pa zjutraj odšel iz hiše z enim velikim plišastim psom, sem ga mogla peljat v vrtec, aneja in psa seveda in ko je šel v igralnico ga je hvala bogu pustil pri meni. user posted image  Igrače od doma niso ravno zaželjene v vrtcu, ker otroci točno vedo kaj je od njih in so do te igrače bolj posesivni. Je bil pa Anej prav hecen, ko je hodil s tem psom v roki, in ko sva se peljala v vrtec (pes skoraj tako velik kot on) in ko sem se ozrla nazaj v avtosedež Aneja sploh vidla nisem. user posted image

gradnja....jah počasi gre h koncu. Sicer še ene kup stvari za naredit, ampak planiramo, da bomo do konca oktobra preseljeni. Torej v cca 1 mesecu. Zdaj imava zmonitrane tudi že pipe, zmonitirano WC školjko, včeraj so mi sporočili, da bodo tuš kabino montirali naslednji teden, pa vrata čez 14 dni. user posted image user posted image Vglavnem kr naenkrat se vse odvija hitreje. user posted image

Zdaj imam pa drug problem. Glede nato, da sem sedaj še vedno v skupnem gospodinjstvu s svojimi starši bom mogla seveda nabavit vso fasngo pred selitvijo (hrano, čistila,...). Pa bi rada kupovala v dveh rundah. Najprej tiste stvari, ki se ne pokvarijo recimo jim "suhe stvari"user posted image , pol pa še ostalo recimo jim "mokre stvari" (meso, jajca, zmrzjene stvari,...). Te ta druge bi kupovala recimo tisti teden, ko se bomo predvidoma tud selili. Zdaj pa sploh ne vem kaj vse moram kupit v prvi rudi "suhih stvari" - najbrž kak wc papir, pa čistila, pa praške za prat, krpe za pucat, sladkor, sol,....Oh ja kok stvari. Kompliciram a ne? user posted image

Grem raje mal delat.

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.9.2007 13:38:22   
jer.za.
Hojla!

Vas malo na hitro pozdravim. Jaz sem danes noč preživela precej budno, so kar naprej letali gasilci sem in tja, pa še Jerca se je zbujala. Je začela tako grdo kašljatiuser posted image , da ne vem kaj bo. Ker če kašelj kmalu ne pojenja, potem ji gre vse na glasilke in je čisto brez glasu.Sem ji dala trpotčev sirup, vročine pa zaenkrat nima (močno trkam ob les).

Sem tudi jaz ravno prej gledala po internetku slike in posnetke od včeraj-GROZNOuser posted image user posted image user posted image . Bogi ljudje, koliko jih je ustalo brez vsega. So tudi mojega bratranca včeraj reševali iz avtomobila v Železnikih, na srečo se je vse varno izšlo, avto pa mu je odplavilo.user posted image user posted image . Mi je tašča rekla, da kaj takega ne pomne, pa ima že skoraj 60 let.

Tinkatonka:če ti lahko kaj pomagam s seznamom:čistila za kuhinjo in kopalnico, makaroni, špageti, polenta, gres, rezanci, riž, argo juhce, KAVA, čaj, pralni prašek, mehčalec,večerni prigrizki(piškotki čips,..) ...najbolše, da si vzameš čas, greš v trgovino SAMA in potem od police do police, pa dva voza s sabouser posted image .

Vse ki opremljate, gradite:user posted image user posted image user posted image  zelo ste pridne. Mene to še vse čaka.

Grem še malo delat, danes imam ta dolgo, sem v pisarni do 15.00.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.9.2007 13:39:49   
sazi
glede poplav - Slovenija je tako majhna, pa take razlike. V LJ je bil samo malo hujši naliv in nekaj grmenja, drugje pa takaaaa katastrofa. Res hudo.

tinkatonka - ti želim, da se ti preselitveni plani uresničijo

polnenje omar v novem gospodinjstvu - sem to počela nekaj let nazaj - v eni rundi je šlo vse od posode, piskrov, pribora in raznih strojčkov, posteljnine... - nekaj sva že imela, nekaj od doma prinesla, ker je bilo dvojno, nekaj nakupila, potem pa praški, gobice, čistila... hrano pa naenkrat: za zalogo začimbe in ostale nujne kuhinjske zadeve, in pa normalno napolnjen hladilnik - ostalo smo kupovali sproti in po potrebi

kupovanje na netu - ne gre za ene x - nepreverjene stvari, ampak stvari, ki jih pri nas vidiš v trgovini in potem naročiš pri nemškem trgovcu, ki iste izdelke pošilja tudi v Slovenijo. No, ko bo čas za te nakupe, bom najprej tu probala dobiti kakšne popuste, če pa bo še vedno predrago, pa bomo šli v internetni nakup (no, nekaj stvari sva pa tako že kupila, ker je taka razlika, da nama je noben popust ne pokrije).

upam, da imate posvod tak lep sonček, kot je trenutno pri nas

Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.9.2007 7:19:45   
jer.za.
Dobro jutro!

Nas spravljam bolj na začetek.

Ta teden je zame zelo čustveno naporen. Z dragim se že cel teden kar nekaj pričkava brezveze, in pol se seveda to pozna tudi pri malih dveh.user posted image Vsega sem kriva jaz, ker me kar najmanjša napaka spravi v slabo voljo. Sploh ne vem zakaj?! Pomoje me malo daje, ker bom sedaj imela tri vikende delovno(sobota in nedelja v glavnem po cel dan) in se bomo zelo malo videli.
Po drugi strani pa sem zelo vesela, saj so mo dali pogodbo za zaposlitev za 15 mesecev, s plačo sem zelo, zelo zadovoljna.

Danes imam en kup opravkov, moram na zavod za zaposlovanje nesti prijavo za zaposlitev-se že veselim, ko bom celo dopoldne tam čakala.Se mi kar ne dauser posted image

Tinkatonka:kavica jutri zjutraj? Če se za, napiši uro, kdaj ti najbolj odgovarja.

Grem še malo delat.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.9.2007 7:50:43   
tinkatonka
Hojla punce!

Mene se spet neki loteva. Me ful boli grlo, pa ponoči me je bolela glava za znoret, da ne govorim o tem, da me bolijo vse mišice.

jer.za....upam da se bosta z dragim kmalu nehala pričkat. Malo se raje stisnita pa se pocrklajta za naprej, ker boste malo manj skupaj. Sej bo hitro minilo boš vidla. Za kavico pa seveda lahko, recimo ob 7:30 za kake pol urce. Ti je ok?? Pa seveda čestitke za pogodbo in za dobro plačo. user posted image user posted image  Upam da boš dobro opravila na Zavodu in da ne boš predolgo čakala.

Šibam počas delat oziroma najdt še kontakt da naročim mojstre za izrez kuhinjskega stekla. user posted image

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.9.2007 12:43:36   
tinkatonka
Joj kok bi šla jaz domov. Pa kdo hudiča se je spomnil imet šiht do pol štirih. Jaz bi šla domov, se zavila v toplo dekico pred kavčom, prižgala TV in se nato potopila v sladke sanje za kako urco ali dve. Včasih pa kr mal pogrešam čas nosečništva, ko sem po kosilu poležala v miru pred TV-jem in zadremala za kako urco.

Moram vam povedat tudi to, da pri nas nimamo več igrač, ker smo jih včeraj pospravili in skrili, oziroma uradna verzija je "da smo jih dali enemu bolj pridnemu fantku, ki ima igrače rad in z njimi lepo ravna". Anej se tud mal ne sekira ker razen enega avta, male žogice in nekaj lego kock v mali škatlici nima več koša z igračami. Tako in tako se raje igra z sesalcem, metlo, ali pa si privleče stol do pomivalnega korita in hoče prat posodo. Pa da ne boste mislile, da to on ne obvlada, tako drgne in čisti s tisto vileda gobico, kot da se je rodil zato, da bo čistil vse žilvjenje. Oh ja. Moj mali sine. Včeraj smo se potem ob 18h spokali ven iz hiše ker je malo manjkalo pa bi nam postavil hišo na glavo. je bil tko lumpast, razdiralen, nemogoč, uničeval stvari, ob tla metal, samo iskal kaj bo še ušpičil, da sem ga napokala v avto in smo šli pred novo hišo. tam je skakal za psom in mački od tasta in tašče, potem pa šel še malo očitu "pomagat" stole sestavljat v naše stanovanje. Je bil prov priden, čist drugače kot doma. No ampak glej ga zlomka, v trenutku on najde en konček stiropora, in kot mala miška razdrobi povsod, ampak res povsod. Ojojoj. Jaz pa na pol bolana in se mi res nič ni dalo, še najmanj pa pucat stiropor po stanovanju.

Grem še napisat eno zabeležko sestanka. Potem pa upam da kmalu pride ura do 15:30, ker se mi res nič ne da. Se vidi, da sem bolj švoh.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.9.2007 13:01:51   
jer.za.
Tinkatonka:torej za jutri velja, ob 7.30 v Ledina centru, tam kjer sva že bili ali kje drugje?Ko poslušam ljudi okoli sebe, so očitno res eni virusi že na pohoduuser posted image . Upam, da se pozdravišuser posted image user posted image  da boš lahko v soboto in nedeljo uživala v sončku.
Delovni čas:jaz imam kar srečo, sem lahko v službi "po želji", oddelam osem ur in grem domov. Včasih lahko naredim tudi kaj doma in si to štejem v redne ure. Ponavadi pridem v službo okrok šestih, včasih že kaj prej, ob dveh grem pa na vlak. Tako da sedajle tudi jaz že pogledujem na uro in čakam da lahko zapustim pisarno.
Kar pa se zavoda tiče, sem ugotovila da danes nimajo uradnih uruser posted image , tako da me to čaka za jutri. No sem pa danes podelala stvari, ki bi mi sicer ostale za jutri.

Sedaj me pa čaka še nekaj tel.klicev, potem pa šibam domov k punčkama v objem.

lp

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.9.2007 21:24:14   
Bonnie_RR
Čer!

Predvčerajšnje neurje je bilo v našem koncu precej hudo. Mi smo sicer malo odmaknjeni iz Celja, pa še na hribu, zato nas drugega kot izpad elektrike ni doletelo, so bile pa vse ceste do nas že kmalu proti večeru poplavljene in zaprte. Že ko sva se z malim okrog 15h peljala proti domu, je bilo na cesti že veliko vode, kar je zelo oteževalo vožnjo. Okrog 17.30h je še dragi prišel domov, potem pa so se že kmalu zaprle vse ceste.

No, moji (starši in sestra) je pa (v Celju) niso tako srečno odnesli. user posted image Že okrog 20h je začela voda nevarno naraščat, hitro je potem tudi poplavila naselje. Ljudje so rekli, da je voda res neverjetno hitro narasla. Od lege hiš je bilo odvisno, koliko vode so imeli ljudje v hišah. Nekateri so imeli tudi 1m vode v hiši. No, našim je poplavilo garažo, kurilnico, shrambo, spodnji wc (to je 2 stopnici nižje od ostalega dela hiše) in celotni spodnji štuk (dnevno, jedilnico, kuhinjo, manjšo kuhinjo in zimski vrt). Notri je bilo vode za 5-6cm. Do 5h zjutraj so reševali stvari, brisali, ožemali, sušili... Včeraj smo jim šli pomagat, dela je bilo ogromno. Ob pogledu na stanje mi je vzelo sapo, človek kar verjet ne more, kaj se lahko zgodi v parih urah. user posted image Ko sva šla z Nikom iz vrtca (peš, ker se mi je user posted image avto dopoldne pokvaril in sem bila do poznega popoldneva brez avta - torej tud brez avtosedeža), sva šla skozi naselje in je bilo videti kot dan po hudi katastrofi. Pri vsaki hiši nekaj ljudi, vsi so čistili, metali stran uničene stvari... Groza! user posted image

Tinkatonka... Nik pa ne more v vrtec brez svojega zajčka. Je že čist zguljen in bogi, ampak ga ima skoz pri sebi. Že vsi vedo, da je to njegov zajček in sploh ni nobenih problemov. Se mi zdi pa fajn, da ima nekaj za pocartat, če mu kdaj postane hudo.
Drugih stvari pa ne nosimo v vrtec. Včasih si kaj nabere v roke in hoče zraven nesti, pa se potem zmeniva, da pustiva te stvari doma na stopnicah.

zobki... Včeraj sem videla, da ima majhno štirko levo spodaj zunaj. Če mi ni ušel še kakšen zob, jih ima zdaj skupaj 12.

sladkosned... Madonca ima Nik rad sladkarije! To sploh ne moreš verjet! Če bi mu človek dal, bi jih jedel kar cel dan...user posted image user posted image user posted image No, če je priden, potem dobi kakšen priboljšek, drugače pa ga kar malo nazaj držimo. Je pa včasih na kakšnih obiskih kar težko, ker pridno izkorišča situacijo in samo milo pogleda, se navihano nasmeji in se ljudje že topijo... user posted image

pralni stroj...  Js imam Gorenjevega, zaenkrat sem z njim zadovoljna. Za tiste trdovratne fleke je itak treba še druge finte uporabit, drugače pa fajn opere. Sušilca pa nimava, perilo sušim v garaži na stojalu.

gradnja... Js tud samo user posted image vsem, ki se s tem "spopadate"! user posted image

jer.za. ... Čestitke za fajn službo in tud plačo. user posted image
Drugače pa tud pri naju pridejo dnevi, ko se samo kregava. Vsaka malenkost je povod za prepir. Zadnje tako obdobje je bilo, ko sem imela izpite. Js sem bila ful občutljiva, živčna, dragi je bil večino dneva z Nikom, čez čas je postajal še dragi tečen, ker ni imel nič miru (jah, takrat je le malo bolje spoznal, kako je težko cel dan otroka animirat user posted image )... In normalno, se je to poznalo tud na Niku, ki je bil iz dneva v dan bolj nemogoč.
Potem pa se stanje umiri in je čist druga klima. user posted image Meni se zdi to čist normalno (v mejah normale, seveda), saj smo samo ljudje in življenjski temo je vse hitrejši... Je pa potem sprava toliko slajša!user posted image

No, zdej pa že 2 uri nakladam. Grem še kej naredit...

LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.9.2007 10:16:36   
sazi
iščem in iščem februarčice 2006, pa jih najdem šele na sredini 2. strani...

Bonnie_, res hudo tole s poplavami. Še dobro, da niste imeli nobene večje škode, starši so jo pa le malo slabše odnesli - upam, da je bilo samo dela malo več in da škoda ne bo prevelika - se verjetno vidi šele, ko se vse posuši.

Lev je nekaj smrkav. Upam, da ne bo spet zbolel, saj je bil ravno bolan. Me je pa prevaralo včerajšnje popoldansko sonce. Smo šli za slabo uro na sprehod, je bil Lev oblečen zgoraj čisto po zimsko (body dolg rokav, pulover in velur), spodaj pa samo hlače in nogavice - sem pozabila na žabice in je domov prišel čisto mrzel v noge. Upam, da ne bo zbolel zaradi tegauser posted image

Zobki - Lev ima vse 1,2,3, in2 štirici, 2 pa še lezeta ven.

jer.za, tinkatonka - klepetulji na kavici? Je dišala? Jaz sem ravno spraznila skodelico.

V ponedeljek bo Lev končno prišel na vrsto za testiranje alergij z BICOMom. Pa še moža peljem. Jaz nisem na vrsti - brez veze, da razlagam zakaj. Smo čakali pol leta. Komaj čakam, da razjasnimo tole z alergijami, pa da na možu vidim (poskusni zajček), če mu bodo diagnosticirali in potem pozdravili seneni nahod - če bo uspelo, se čez 2 leti prijavim tudi jaz.

Čez vikend šibamo v MB in na Pohorje. Lep vikend želim vsem.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
22.9.2007 9:21:53   
jer.za.
Dobro jutro!

Nas dvigujem na vrh, smo bile že čisto na koncu straniuser posted image

Sem se danes kar spočila, sta obe spali zvečer že ob 19.45, danes pa sta vstali ob 7.15user posted image . Sicer je proti jutru prišla Zala k nama v posteljo, ampak tako potiho, da sploh ne vem koliko je bila ura.

Jaz imam nekaj minut časa, da izpraznem skodelico kave, pozajtrkujem, potem pa me čaka še likanjeuser posted image . Mož je pa že priden, že žanje koruzo in dela silos. Zala in Jerca pa se trenutno igrata v dnevni sobi, in sicer sta postavile ob steno vse pliškote, sedaj jima pa kuhata in jih hranitauser posted image , zraven pa poslušata pravljice.
Včeraj zvečer sem malo spremljala koncert na TVS, se mi je zdelo zelo lepo in zelo humano, obenem pa me je zraven kar malo stiskalouser posted image user posted image , ko sem gledala vse tiste grozote. Tudi sama sen nekaj darovala za žrtve, še najraje pa bi šla kar osebno na prizateta območja in jim nesla nekaj igrač, oblačil ki jih ne potrebujemo.Vsem žrtvam torkove vremenske ujme želim, da se življenje čimprej spet vrne na stare tire.

Sazi, žal se včeraj s Tinkotonko  nisva dobile na kavi, je prišlo nekaj vmes. Pa drugič, seveda bova poročale o najinem čveku.

Bonnie_:imaš prav, včasih se splača malo pokregati, ker so sprave potem res zelo, zelo sladkeuser posted image . Tudi pri nama je bilo tako, me je dragi peljal na vroče maline, potem pa domov...user posted image user posted image

Grem sedaj še likat, potem pa vn na sončka.Popoldan gremo pa na eno praznovanje rojstnega dne. Jutri pa delamuser posted image .

Lepo se imejte, se še kaj tipkamo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
22.9.2007 14:09:34   
tinkatonka
Hojla punce!

ojoj me je jer.za spomnila, da imam tud jaz en velik kup perila za likat. Pa bo moglo počakat na kak deževen dan. user posted image  Ko je sonce sploh časa nimam.  Oziroma si ga ne vzamem. Pa še ena "stara" novica. Dva dni nazaj me je bolelo grlo, včeri sem šla po službi do doktarja - gnojna angina in spet antibiotiki za 10 dni. Komaj čakam, da mi dajo stran madlejne. Sem sita že teh angin. Naslednji teden bo naporno. V ponedeljek cel dan seminar, v sredo Bruselj, potem še en teden kasneje oz. od 3. do 5. oktobra sem pa spet v Londonu. Mučno vam rečem. Vse bi dala, da mi ne bi bilo treba hodt po teh službenih poteh. Aneja grozno pogrešam in mi je živa muka.  

poplave...tud mi bomo darovali kak euro. Čakam na položnice, ki so jih obljubili po pošti. res so reveži in srce se mi trga, ko sem geldaa TV in ko so otroci govorili o tem, kako so oni doživljali to. Grozno res.

sazi....upam da levu v ponedeljek končno pogruntajo na kaj je alergičen oziroma še bolje, da ugotovijo, da ni na nič alergičen.

Bonnie...upam da bo "sanacija" pri tvojih straših hitra in da ni prevelike škode. Ta voda je pravi hudič.

nakupovanje pred bližajočo se vselitvijo....danes sem šla mal v šoping in kupila škaf za perilo, pa vileda metlo za pomivat o tleh, pa nekj krp za pucat. Ampak take stvari ful ful nanesejo, si sploh nisem mislila, da je ena navadna plastika lahko tok draga, pa se nisem neki preseravala. Oh ja. Vglavnem kupujem bolj stvari za v kopalnico, kjer že imava postavljene omare. Praški, čistila,.... Pa kot zanalašč mi je zdaj crknu likalnik in bo treba po novega. Matr sem jezna. Kot da nimava že dovolj drugih stroškov.

Šibam delat neki za službo zdaj ko Anej spi, potem pa malo ven na sončka.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
22.9.2007 16:30:18   
Kami
Čao punce!
Kot vidite, me med tednom splon ni na netu ne na svetu. user posted image  Počasi se sicer privajam na nov ritem, je pa kar težko. Sem tudi precej prehlajena, očitno poberem vse viruse, ki se naokoli sprehajajo po vrtcu. Me sicer spremljajo, ne pa čisto sesujejo, tako da se kar držim. Sicer pa je bila v naši skupini ta teden na pohodu viroza in je bilo ful malo otrok prisotnih. Pa tudi Evan je očitno nekaj pokasiral, ker že 2 dni driska... Že brez tega mi sračka 4x dnevno.... Aja - novica dneva: Danes je prvič lulal na stranišče!!! user posted image  Vem, da eni malčki že pridno hodijo na kahlico, ampak glede na pripravljenost našega divjačka se mi to zdi prav uspeh.
Danes sta mož in Liam na trgatvi, prideta jutri. Moji mami pa sem Evana dala, da bom kao pisala diplomo. Zaenkrat še nisem odprla datoteke, ampak jo bom! Sem si obljubila... Presneto počasi mi gre...user posted image

Tinkatonka...pri nakupih si pomagaj z www.mercator.si. Zelo enostavno, jaz jih uporabljam že odkar obstajajo. Cene so popolnoma iste kot v njihovi trgovini, plačaš s čimerkoli, dostava pa zastojn (najmanjši nakup 60 Eurov). Še uro dostave lahko zbiraš! Brez njih bi mi bili  lačni...user posted image  Pa še v tretji štuk brez lifta mi znesejo vso kramo, kar je zame še dodatna vrednost. Ravno danes sem jih spet naročila, ker se mi res ne ljubi v gužvo rint pa vrečke prelagat. Za tiste stvari, ki jih ves čas uporabljaš enake se mi zdi to super varianta.

Sazi... upam, da prideta v torek z Levom. Je postalo bolj zabavno kot se mi je zdelo na začetku. Evan komaj čaka, da začnemo z igricami, ki pridejo na vrsto po ene 20ih minutah poligona.

jer.za.... upam, da si se pobrala od viroze al kaj te je zagrabilo? Da boš fit do službe. user posted image

možek.... imava danes 7. obletnico prvega poljuba (oz. dneva ko sva začela "hodit"). Ne praznujeva obletnice poroke, ampak nama je ta pomembnejša. POnavadi takrat kam greva (sva šla v Cinque Terre avgusta ravno zaradi obletnice). Me je pa danes presentil in me je na mizi čakalo darilo (uhani iz belega zlata) in lepo posvetilo. Midva se v glavnem super razumeva, kljub njegovem divjem tempu službe. Tisto malo časa, ko smo skupaj, skušava oba biti strpna in ljubeča drug do drugega. Sicer nama to včasih ne znese ampak res malokrat. Če se bova čez naslednjih 7 let razumela tako kot sedaj, bom presrečna. Zelo ga imam rada.user posted image

Punce, zdaj pa grem res horuk na diplomsko! Noč bo dolga! Uživajte v sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 3048
22.9.2007 18:48:24   
petra.horzi
pozdravljene
po zeloooo dolgem času se na hitro javljam.

Jan je zeloo zrasel in vaši malčki in malčki predvidevam da ravnotakouser posted image

uglavnem-od četrtka naprej sem uradno razvezana, samskauser posted image user posted image

konec marca se je moj bivši mož odselil in uživam 100na urouser posted image
upam da mi bo kmalu uspelo kupiti računalnik, da bom lahko malo več pisala
zdej vas pa že zapuščam, upam da se kmalu spet lahko oglasim
lp
petra

moj sonček je že "velik fant"

Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.9.2007 15:42:50   
tinkatonka
Živjo!

No stanje pri nas je tako:

Kosilo smo pojedli, Anej spi, mož dela na hiši, jaz pospravljam in delam neki za službo. Zdaj smo že čist padli v selitev. Je mož ravno danes spet odpeljal tri škatle posode, kozarcev,..., pa še mi kakšna stvar manjka (npr en ogromen lonec za juho kuhat user posted image ). Mož zdaj dela zadnje stvari na hiši, ki bodo dale končno podobo. Ta teden imamo v planu zidavo ograje na terasi, tast bo potem naredu še varnostna vratca za stopnice, za varnost Aneja, pa topli pod bo moj oče položil v shrambi in nato še regal. Juppii, kok se vse skupaj hitro odvija. Upam da nama kje ne zašteka zdaj, ko sva res malo pred ciljem.

Anej ful vključujemo v gradnjo, čiščenje stanovanja,..vglavnem vse v zvezi z našim novim domovanjem, da ja ne bo prevelike krize, ko bo potrebno res se tja preselit. Danes sva lepila podložke na noge od stolov in mu je bilo prav zabavno kako lepljive so te zadeve. user posted image  Mal sva se pa tudi po štacunah potepala, ker ima moja mami jutri RD in smo ji kupili en ful dober parfum in ogrlico iz lesa, ki jih ima rada.

obletnica...jutri bo pa dve leti odkar nisem več gospodična user posted image user posted image . Sem možu kupila en ogromen paket čokoladnih bananic s katerimi je zasvojen in čestitko ob obletnici. No danes po kosilu mu je očitno padel cukr in pogledal ravno v napačno omaro, ter tam zagledal te čokoladne bananice. Itak da mi je kr film dol padel, sem mu povedala, da so bile namenjene za jutri in mu je bilo potem ful žal, da je sploh odprl omaro. user posted image  No pol sem mu seveda vseeno pustila, da jih odpre (jih že pol manjka). Sva zmenjena, da si ne dajeva nobenih ogromnih daril ob obletnicah. Se raje spomniva s kako malo pozornostjo, poljubom več in obljubo da se bova še naprej trudila za najino vezo. Čeprav res veliko dela, čeprav kdaj zmanjka potrplenja, je takrat ko je z nama super očka in super mož, ga ne zamenjam za nič na svetu. Rajši mam takega ki dela, kot takega ki bi ležal pred TV in čakal da vse drugi naredijo namesto njega. Danes po kosilu meni sploh ni bilo potrebno nič narediti. Samo prosila sem ga da mi skuha kavico, ko sem dajala Aneja spat, ko sem prišla pa v kuhinjo, je bilo pa že vsa posoda pomita, miza pospravljena, kavica kuhana. Super možek res.

Šibam zdaj še mal delat. Ne morem verjet kok ene "svinjarije" in nepotrebnih stvari se nabere v cca 2 letih skupnega življenja.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Baby shower
Michonne RR

Ali ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?

Da-organizirala sem jo sama (26%)

Da-organizirale so mi jo prijateljice (23%)

Ne-takrat tega še nisem poznala (13%)

Ne-to mi je totalno mimo (38%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!