sazi
|
Dan, naj naprej povem, da je Lev ozdravel. Je že tak kot prej - poln energije, ki jo pogosto porabi za negodovanje in razburjanje, ampak vseeno lepše, kot pa nebogljeno jokcanje in javkanje. Sva bila v četrtek pri pediatrinji, ker je bil res bogi, so mu pregledali kri in vodo in je dobiul diagnozo - viroza. No, saj sem tako pričakovala, ampak je P rekla, da je treba preveriti, če nima nobenih drugih znakov, da ni morda uroinfekt. Je pa v ZD tako jokal - povsod, kamor sva stopila (prisestri, zdravnici, laboratoriju) - že samo, ko sva vstopila, da mi je P rekla (prijazno, ne zajedljivo), da naj (če bo Lev v redu) naslednji teden kar sama pridem po bolniški list. Pa nujno vam moram povedati še, da je imela včeraj prijateljičina hčerka z rakom operacijo, ki je uspela in so vsi neznansko veseli - in mi z njimi. No, že prejšnji teden pa je sporočila, da so ugotovili, da so po vseh kemoterapijah metastaze na pljučih izginile - grozljive diagnoze za skoraj triletnico, ampak kot kaže, bo razplet srečen. Košarka - ne bom izgubljala besed, rečem lahko le, da sploh zaspati nisem mogla, tako mi je nabilo ves adrenalin... Kami - upam, da je Liam že v redu in da ti fanta ne zbolita - je res kar težko takole kaj kombinirat. Jaz imam mamo in taščo v LJ, ki mi občasno lahko pomagata, ampak imata obe skoraj manj časa kot jaz . Če bo vse po planu, se v torek vidimo v GIB-u - moram preveriti, če je še proto, da prideva pogledat in se morebiti vpiševa. Jer.za - čimprejšnjo ozdravitev želim, pa dober tek ob kremšnitah Opremljanje - jaz zaenkrat kar uživam, le s cenami imam težave - imam namreč sindrom, da so mi všeč najdražje stvari in potem se ne morem sprijazniti s cenejšo varianto (moj mož ima pa ta sindrom še 5x potenciran). Danes sva izbirala banjo (naslednji teden dela vodovodar, pa moramo vedeti, kaj bo kakšno in kje, da se vse prav pripravi) in ploščice (da zriševa vse skupaj, da bodo dimenzije skladne). No, itak, da je vse vsaj 50% (ali več) dražje od nekega povprečja, ampak ko vidim pa kake hude cene(še 2-3x višje), sem pa kar vesela, ker je izbrano še vedno "poceni". Tuja varstva - sicer sem lahko pametna, ko tega s strani staršev še nisem sprobala, ampak v študentskih letih sem bila stalna varuška kar nekaj družinam - z eno smo se pa posebej dobro ujeli. Sem bila pri njih napol doma, s tem, da me prej sploh niso poznali. Tudi sama razmišljam, da ne bi bilo slabo, da si najdem kako študentko za občasna varstva, da ne "nadlegujem" vedno samo domačih. srečanje - mi je žal, da sva zamudila. Se bomo 1x v bližnji prihodnosti spet zmenili - kakšno sredo, da lahko pride še Kami z otrokoma. Lep dan in še lepšo nedeljo
|