sazi
|
Dan, tinkatonka, lepo se imejte na dopustu. Oprosti, sem čisto pozabila, da greste zdaj na dopust. No, če bo vreme, se bomo v tem tednu dobili v Bizoviku ampak lahko potem, ko se vrnete z dopusta kaj hitro vse skupaj ponovimo. Čestitke za dobljen datum za opreacijo. Upam, da bo uspešna in da se te potem angine v velikem loku izognejo. dopust - mi še vedno nismo bili skupaj na dopustu in sploh ne vem, če nam bo uspelo iti - vsaj v poletnem smislu ne. Bom videla, kako bo z mojsti, ampak kolikor jih poznam, nam ne bo uspelo najti prostega tedna kje vmes. No, bomo šli pa na jesenski dopust brez kopanja in uživanja v soncu . petra81 - upam, da je Tami že bolje. Sem imela obdobje nekaj let, ko sem imela afte v ustih kar naprej, zdaj pa jih nimam več. posvetovalnica - malo ste me zmedle z različnimi odgovori. Naša pediatrinja je trenutno na dopustu. Bom poklicala naslednji teden in preverila. Je pa Lev malo manjši, kot sem mislila. Sem ga zadnjič izmerila doma (zdaj lahko, ko končno lepo stoji) in je velik 82 - saj je dosti, samo je imel pred 7imi mecesi 80, pa sem milsila, da hitreje raste. Koliko ima kg, pa ne vem. Po mojem okoli 10,5. naše spanje - z možem greva spat med 11 in 12. uro - čisto prepozno, ampak nama zvečer vedno tako hitro čas mine, pa še glede stvari za hišo se dogovarjava zvečer - proučujeva vse na internetu, riševa načrte, možne kombinacije... Mož vstaja ob 6ih in nekaj, sama se tudi zbudim takrat. Včasih vstanem, če se mi pa še kar rola od utrujenosti, pa poizkušam zaspati nazaj - včasih uspešno, včasih neuspešno. spanje in Lev - hja, zadnje čase pri varuški sploh ne spi. Če gremo potem kam z avtom, zaspi v avtu, včeraj pa cel dan ni nič spal. Spi od 20:30, pa tam do 8ih, 8:30, ampak se vmes zbudi - ali samo pojoka in ga uspem uspavati nazaj, ali pa spije flaško mleka. Včasih traja tudi 1 uro, da zaspi nazaj. tinkatonka, glede nočnega uspavanja - sicer je vsak otrok zgodba zase, lahko ti povem le, kaj ugotavljam pri nas. Npr. Lev se zbudi ob 4:30, spije flašo mleka in ga želim dati nazaj spat. Če ga odnesem v svojo posteljo, se motovili še uro ali uro in pol. Se obrača, leze po postelji, jamra in podobno in nihče ne more spati - za znoret. Je pa udobno, ker lahko zraven njega ležim in ga božam, guncam... Če pa ga nesem v njegovo posteljo, je sicer res, da moram sredi noči ob postelji stati tudi do pol ure, ampak potem pa končno zaspi in grem lahko v miru v svojo posteljo spat in se vsaj malo naspim, ker če je med nama, ne spi dobro nihče. Lahko pa, da pri Aneju to ne bo delovalo. zobje - Levu rastejo 4ice. Trojke ima že vse. Po mojem, da so pri Jerneju lahko že 5ice, zakaj ne? taja27, kateri avto pa čakaš tako dolgo? Pri nas je bila čakalna doba 6-8 tednov, pa so potem prestavili in smo avto dobili po 10ih tednih. Bi bila pa kriza pri nas, če bi morali tako dolgo čakati na nov vto, saj je imel mož že zdaj večinoma srečo z vremenom, da je lahko kolesaril naokrog, jeseni se pa ne bi izšlo. trma - bonnie_, točno tako se obnaša tudi Lev - ko mu kaj ni prav, se skoraj prvidno uleže na tla in joka. Ne vem, kje to pobere oz. zakaj misli, da mu bo to kaj pomagalo. Po takem izpadu mu nikoli ne ustrežem, če je "zahteva" neutemeljena - kar ponavadi je, saj bi mu v nasprotnem primeru ustregla že prej. kami - srečno v novi službi Izola - pridemo tja za vikend, ampak sem zmenjena s prijateljico, ki je na obisku v SLO (je poročena v Luksemburg) in bo tudi ta vikend v Kopru, pa če bo vreme, bomo malo pojadrali ob naši dolgi slovenski obali. Marty5 in Eviii, se vam oglasim kdaj drugič. Mogoče nam pa uspe splanirati teden dopusta in pridemo v Izolo. lep dan in še lepši vikend.
|