|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
11.9.2007 7:39:58   
sarazan
Hej!

sazi, hvala za SMS. Upam, da prideva, zaenkrat ni drugih planov.

Sem pa v totalni gneči in težko napišem kakšen post.

Mogoče samo ta novica, da naša Sara hodi na kahlico lulat. Kar sama reče ali pokaže. Mogoče bomo pa kmalu brez plenic. user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.9.2007 8:03:07   
jer.za.
Sara:user posted image user posted image  za lulanje na kahlici!

Bizovik:pridem okoli 17.00, mogoče bom tam že malo prej. Bom pa prišla z obema, z Zalo in z Jerco.

Jaz sem se pa odločila, da bom začela hodit na telovadbo enkrat do dvakrat tedensko. Sem bila včeraj v Kranju v Mega centru (imajo dneve odprtih vrat), in sem se odločila da začnem hoditi na bodyattack. Začnem pa naslednji torek.

Toliko na hitro, šibam v knjigarno po obrazec za zdravniški pregled.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.9.2007 8:51:59   
sazi
za mano je neprespana noč - Lev je zboleluser posted image
če ni imel ponoči vročine kar tako (ali od zob), v kar močno dvomim, potem prideva ampak skoraj zagotovo naju ne bo v četrtek. Upam, vseeno, da vas pride čimveč. SMS-je sem poslala, sarazan je že tu napisala, Ezi pravi, da imajo roditeljski sestanek in da pride, če bo časovno zneslo...

Lev še spi (očitno je res bolan). Grem še nekaj stvari poštimatm preden se zbudi, ker potem verjetno ne bom imela več te možnosti.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.9.2007 9:17:35   
jer.za.
Pošiljam user posted image user posted image user posted image  za Leva, da čimprej ozdravi!

Upam, da ni kaj hujšega.

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.9.2007 16:34:56   
sazi
da nas spravim na 1. stran

hvala jer.za

Lev spi popoldansko spanje. Mu je vročina že dopoldne padla z 38,8 na 37,8, zdaj jo ima pa okoli 38. Upam, da mu ne bo spet narasla. Sem pa morala danes odpovedati fizioterapijo, na katero sva bila naročena jutri (pa tako težko sem dobila termin), pa cepljenje v petek odpade, pa danes sem želela v center Gib pogledat telovadbo, če bi bila primerna za Leva... Še dobro, da je lahko prišla moja mama za uro in pol, da sem letela na bajto, kjer sem bila zmenjena z enim mojstrom, drugi pa je ravno montiral jeklene stopnice, potem pa še do notarja - bom nalepila spodaj, zakaj - birokracija, da ni kaj (sem pisala na drugi temi)

sem imela pa danes norijo, ker je treba priložiti overjeno kopijo original pogodbe - ja in naša pogodba je na zemljiški knjigi in čaka na vrsto - mi ni preostalo drugega, kot da sem šla do notarja, kjer je bila overjena in še imajo kopijo, da so lahko preverili, če je moja kopija res v redu (zato nisem mogla na UE) in sem morala za tisti žig in 2 minuti časa plačati 44 EUR - res upam, da dobimo subvencijo

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.9.2007 21:34:28   
tinkatonka
Hojla punce!

Samo na kratko...(ravno printam ene zakone in se mi že meša od njih user posted image )

Lev....upam da se hitro pozdraviš. user posted image

četrtek..midva prideva in se veselim, da vas spet vidim.

opremljanje stanovanje...matr danes sem pa mislila da bom popiz....Tud enga kavča več ne grem pogledat. Naročila bom tistga ki nama je všeč iz slikce. Okvirni predračun je izdan zdaj pa samo čakam, da pade kje kak denar da dam polog za kavč. Stole vem kakšne bi rdaa in grem po njih samo še z denarjem v žepu in ne več na oglede. Tuš kabino pa isto. Samo še naročit jo grem in nobene več pogledat. Sita sem opremljanja. Preveč izbire. Pol pa več ne vem kaj mi je všeč, pa cena, pa kvaliteta. Ma šit od šita. Uf....sem penasta. Ni lahko opremljat, res ne.

IKEA....še vedno velja "prošnja", da če katera izmed vas zavije tja, da bi jo "fehtala" da mi nekaj prinese user posted image

Šibam sortirat zakone po mapcah, potem pa spat.

p.s...nekaj novih slikic na tinkatonka.moj-album.com, če vas zanima

Lahko noč.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.9.2007 7:01:02   
jer.za.
Pozdravljene!

Jaz sem že pridno v službi, čeprav s hudim glavobolom, kiham, smrkamuser posted image , vročine zaenkrat še ni, tako da upam da ne bo kaj hujšega da se vam jutri lahko pridružim na srečanju.

Tinkatonka:če ne bo šla nobena prej, računava midva z možem da bova šla nekje sredi oktobra malo "pofirbcat" v Ikeo. Takrat lahko računaš name.

Pri nas pa drugače nič novega, Zali je danes malo luna ponagajala, je prišla k nama ob treh ponoči brez pižameuser posted image user posted image , je rekla da ji nagaja in da ji je vročeuser posted image . Tako da je potem spala celo noč samo v bodiju, se ni hotla oblečt. Pa ko je šla na stranišče je vrgla nogavico v školjko user posted image  user posted image  Po mojem je nekaj sanjala.

Sedaj grem pa na kolegij, danes bo pomoje noro...se čisto nič ne veselim.

Lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
12.9.2007 10:56:10   
Eviii
'dan...
že zadnič sm bla pridna, napisala cel roman in me je vrglo vn. pol sm samo zaprla rr in začela delat za službo user posted image .
sazi, še kr ti ne zavidam z vso to birokracijo in delavci in opremljanjem (podobne probleme ima tudi tinkatonka). sama vem, kako to zgleda. jst sm to urejala lani, med nosečnostjo. in mi ni blo lahko. dejan se je drl vsake dve ure za joško. in do doma imam okoli 20 minut. zdej si pa zamislite, kaj sm lahko nardila. eno uro za vožnjo, pakiranje in razkladanje. po eni uri dela na stanovanju pa šibat nazaj. in tko sm šla ene dvakrat al pa trikrat nazaj. ko sm šla na kake urade je blo isto. dejana nism mogla jemat s sabo, ker je mel komi 3 mesce. pol sm pa ljudi pred sabo spraševala, če grem lahko naprej. sej so kmalu vidli, da se ne hecam, ker mi je kr mleko začelo vn tečt...
vidim, da je tami malo bolše. super in da bi se čimprej dokončno pozdravla in rešla tega herpesa. je pa tudi lev bogi. nej se čimprej pozdravi.
grem delat zdej. se še kej oglasim.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
12.9.2007 20:44:20   
jer.za.
Sem nas najdla na drugi straniuser posted image  in nas vračam nazaj na prvo.

Jaz sem sedajle že dobra, brez prehlada, tako da jutri pridem z Zalo in Jerco.

Je danes za mano kar naporen dan, en kup letanja po občini, pa zdr.pregled, pa ko sem prišla domov sem še tamali peljala v Mega center na igranje, tako da sedaj samo še na hitro spijem kavo do konca, potem pa šibam k možku na kavč, zaspala bom pa itak v petih minutah.

Lep večer vsem skupaj pa se tipkamo jutri!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
12.9.2007 21:57:02   
tinkatonka
Zivjo punce!

Torej se vidimo jutri, a ne???

Mi smo bili danes spet zelo pridni v praznenju denarnice oz. TRR-ja. Sva naročila kuhinjske stole.

user posted image
Taki so, samo bež barve. Jih dobiva v soboto. Čez 12 dni imava z možem obletnico poroke in je neki omenjal, da mi bo večerji skuhal user posted image  v novi kuhinji. Pa je bilo zdaj treba nujno po stole, da bova mela kje sedetuser posted image user posted image .

Zdaj pa hitro šibam še mal košarko gledat. Dajmo naši.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
12.9.2007 23:39:21   
petra81
Čer!!

Tinkatonka, super stoli!! Meni so res všeč, ampak, če bi jaz izbirala, bi verjetno prej te oranžne, ker so res dobri!! Sploh ne moreš verjet, koliko se spremeni dizajn v par letih!!
Aja, pa dober tek, na novih stolih in čestitke za obletnico!!user posted image

Jer.za upam, da ne bo hujšega s tvojim prehladom!

sazi, upam, da je Lev že bolje in da ne bo kaj hujšega!!
Sej bo minilo tudi to, boš videla kako bo potem fajn v novi hiški!!!

sarazan, user posted image user posted image  za Saro in kahlico!! Želim vam, da bi bili čimprej brez pleničk!!

Midve sva fajn, uživava vreme in sva veliko zunaj!!

Grem zdej, se še kej oglasim!

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.9.2007 9:59:56   
Bonnie_RR
Hojla! user posted image

Zadnje dni sem imela ful natempirane in napsihirane... V pon. se bila v LJ, videla rezultate in šla domov (ustne pa naslednji dan, ker sem po priimku v 2. polovici). Torej v torek spet v LJ, sem imela že od 8h ustne. Okrog pol 11h sem z vsem zaključila, vse ocene mi je uspelo še zvišat. user posted image S tem se opravila še zadnje obveznosti za 2. letnik...user posted image
No, včeraj sem pa spet prišla v LJ, ker sem imela ob 9h vpis v 3. letnik.user posted image Potem pa še s kolegico na kavo, pa babi na kratek obisk, pa v trgovino, pa po Nika v vrtec... Eno samo letanje...user posted image
Danes sem pa DOMA! Brez obveznosti in letanja sem in tja! user posted image Uf, je fajn!user posted image

Nik je v vrtcu, Jure v službi, js pa sam gospodar svojega časa in načrtov...user posted image No, sej jih imam že tako polno glavo, zato ne bom dolgo počivala in gledala v luft. Tega enostavno ne znam počet!user posted image

Nik in vrtec... Ja, malo je še problemov, ko pride v vrtec, drugače je pa fajn. Ljubkovalno ga kličejo pa zajček, ker ima skoz svojega zajčka pri sebi...user posted image

bolančki... Vsem želim čim hitrejše okrevanje! user posted image Nik je imel prejšnji teden enodnevno "bolezen", zdej je pa zaenkrat (trkam!) ok.

mozoljčki... Nik ima že nekaj časa neke mozoljčke po lulčku in jajčkih. Sploh ne vem, od česa. Je pa tako, da je kdaj skoraj brez njih, potem se mu spet pojavijo, pa spet nič... Ful čudno. Zvečer ga mazem s praško pasto, drugače s kremo za ritko, ampak bom danes šla še v lekarno, če bom dobila kaj za izboljšanje. Če ne bo nič boljše, bo treba pa k zdravnici na pregled...
Je kdo imel že kaj podobnega?

vreme... Ja, mi smo tud precej zunaj v teh dneh. Ko pride Nik iz vrtca, ostane kar zunaj...user posted image Včasih greva kam na sprehod, igrišče..., včasih pa kar pred domačo hišo. Ko sonce posije, je prav luštno...user posted image

gradnja in opremljanje... Uf, to je nekaj zame!user posted image No, verjamem pa, da se človek tud prenasiči in se mu na koncu ne ljubi več nič gledat in izbirat. Tinkatonka, saj bo! Kar naenkrat boste živeli v novi hiški...user posted image
Stoli so pa user posted image . user posted image

sazi in birokracija... Si sploh ne predstavljem, kaj vse je treba uredit pri gradnji. In verjamem, da bi js že zdavanj popuser posted image , ker nisem ravno potrpežljiv človek in tud letanju po uradih se najraje (če se le da) na široko izognem...
No, upam, da bo kmalu bolje. user posted image

MOS... Joj, Kakšna gneča je zaradi sejma zdaj v CE!user posted image Včeraj so se odprli nov C&A, Daichman (ali kako že) in Pikapolonica, pa sploh en vem, če je pametno zdaj tja lezit, ker je vse nabito polno. user posted image
Še po Nika grem v vrtec po čist drugi poti, da se Golovcu izognem, ker drugače ne prideš nikamor...

srečanje... Če se ne motim, se danes dobite. No, vreme imate fajn, zato vam želim, da se fajn načvekate in spoznate (tiste, ki se še ne). Nekatere smo žal predaleč...

Pa lep dan!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.9.2007 11:22:04   
jer.za.
Bonnie:user posted image user posted image user posted image  za opravljene izpite in za vpis v tretji letnik! Jaz bi pa nekoga rabila, ki bi me pošteno brcnil v rit in me poslal za knjige user posted image user posted image . Drugače bom pa v soboto tudi jaz delala dren na MOS-u.user posted image  

Tinkatonka: hudi, hudi stoli. Meni so tudi zelo všeč oranžni, samo je pa tako da je treba gledati na celotno opremo stanovanja, da kaj ne izstopa.

Nekatere se danes še vidimo, ostale pa izkoristite še te sončne dni, po napovedih bo kmalu spet dež.user posted image

Papa

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.9.2007 15:04:36   
sazi
Dan,

Lev je danes najslabše odkar je zbolel. Se je zbudil z 39 vročine in še bruhal. Zdaj spi, popoldan pa sva naročena pri naši pediatrinji.

bonnie_ čestitke za dobro opravljene izbite - tudi sama bi potrebovala brco v rit - no, pa saj me vsi brcajo, ampak jaz pa še kar nikamoruser posted image

tinkatonka - hudi stoli - tudi sama bi izbrala oranžne, imam pa v mislih del stene v dnevni prebarvat na rdečo ali oranžno, pa bi potem pasali zraven

lepo se imejte danes - midva se vam pridruživa drugič

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.9.2007 22:02:00   
Kami
Čao punce!
Kakšno poročilo s srečanja, pa kakšne fotke čakam! user posted image  Upam, da ste se imele lepo.
Jaz sem že od torka sama z mulcema, za povrh mi je Liam zbolel iz nedelje na ponedeljek (uho). Zdaj mi pa povejte, kako naj bolniško vzamem po petih dneh službe?user posted image
V pondeljek ga je imel mož (ki je tudi zbolel in šel bolan v Moskvo), v torek naša čistilka, v sredo pa babica pri sebi v službi. user posted image  Še dobro, da je imel vročino samo v pondeljek. Zdaj ima antibiotikov še za en teden in hodi normalno v vrtec.
Jutri je hvala bogu petek, da se mal skuliramo čez vikend. Da vsaj kako urco dlje spim kot med tednom. Evan je v vrtcu totalno priden, doma (oz. od trenutka ko ga prevzamem) pa živi raztur. Histeriranje, metanje ob tla, upiranje, razgrajaštvo, brezvezno udarjanje ipd. In nočno zbujanje. Da se ti zmeša od sreče! user posted image  Sama z obema sem pa za piko na i do nedelje zvečer. user posted image
Sam še tele z očmi zavijajoče obrazke imam pred sabo. user posted image user posted image

Sazi.... en kup zdravja v sosednji blok ti pošiljam!

Bonnie.... zadihaj po temle rukarju! user posted image

Tinkatonka... tudi meni so všeč. Pa v mojo kuhinjo bi tud bež pasali, tako da če ti ne bojo všeč, se slišiva! user posted image

Grem počas v posteljo (še pred kratkim sem ob taki uri komaj začela kaj delat user posted image ), da se bom lahko kmalu tudi pobrala iz nje.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.9.2007 22:32:46   
tinkatonka
sazi....Levu pošiljamo en kup vitaminčkov naj se čimprej pozdravi. Kaj pa je rekla pediatrinja. Spet kaka viroza najbrž??'

stoli....ja res so hudi tile oranžni. Pri naju bi sicer pasali tudi take barve, samo glede nato,da imava majhen dnevni prostor v katerem je kuhinja, jedilna miza in dnevni prostor s TV-jem in kavčem, moramo dati kaj manj vpadljivega notr. Kavč in stoli bodo v isti barvi. user posted image   A ste vedele, da se drugače na stole čaka do 45 dniuser posted image . Ful dolgi dobavni roki. Midva sva imela ful srečo, da so imeli ravno še 7 stolov, midva sva jih vzela 6.

tuš kabina in kuhinjsko steklo...jutri oz. najkasneje v soboto, pa bova naročila tuš kabino. user posted image Sploh ne bom več izbirala, samo še iskat in plačat gremo, pol pa upam, da ne bom imela kakšnih sitnosti z montažerji. Se pa baje čaka do 14 dni, da ti pridejo zmontirat kabino. Pa steklo za v kuhinjo je potrebno naročiti. Uf, hvala bogu da je že vse izbrano, samo še naročit je treba user posted image . Pa spet se čaka cca 14 dni.

Šibam,

Anej joka.

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.9.2007 11:44:23   
tinkatonka
Hojla punce!

Imam ravno pavzo med predavanji, pa sem šla nekaj pojest in v pisarno, da se mal umaknem v mir. Zdaj imam pa čas da vam malo pišem.

Včeraj smo se dobile: urša_p s svojo boljšo polovico in Galom, katjandraž z boljšo polovico in obema otročkoma, pa jer.za z obemi puncami. Je bilo luštno, a žal nismo uspele veliko klepetati, ker so naši otroci ultra aktivni in smo non stop samo za njimi letale. user posted image  Upam da se še kdaj dobimo, v večjem številu seveda.

sazi...kako je kaj Lev?

petra81...pa Tami je že vredu?

bonnie...kako pa kaj Nik in vrtec?? Pa seveda ČESTITKE za izpit!!!

kami...da vam hitro mine čas do nedelje, ko se vrne mož. Pa upam da se Liam hitro pozdravi. Glede evana in njegovega razgrajanja doma, je pa skor tako kot bi opisovala Aneja. S tem da je on npr v parku še ultra ljubosumen, če npr ogovarjam drugega otroka, al pa da dajem smoki drugim otrokom. Je pravi mali  user posted image .

Pri nas bo vikend minil v pucanju novega stanovanja, oken in počas bom začela že seliti stvari (škatle s krožniki, posodo, priborom,...). V soboto dobiva stole, pa bo potrebno potem še študirati točno kako bomo postavili mizo pa kje natančno bo visela luč iz stropa. V nedeljo gremo pa 4 "babe" na tržnico user posted image user posted image  ( z rabljenimi cunjami, da ne bo pomoteuser posted image ), potem pa upam da še na kak sladoled user posted image .

Punce, uživajte, grem počas nazaj na predavanja, čeprav mi prav nič ne diši.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.9.2007 13:50:54   
Pegi123
Tinkatonka,

Kje si kupila stole, so fuuuul dobri...

Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.9.2007 20:31:47   
tinkatonka
Zivjo punce!

pegi.... stole sva kupila pri Slovenijalesu (trgovina blizu Gospodarskega razstavišča v Ljubljani).

user posted image user posted image evo zdaj se pa res lahko pohvalim. Danes sva namreč naročila masažno tuš kabino in kavč pri Žaklju. Kavč je res fenomenalno lep. Usnjen bež barve. user posted image user posted image  Evo zdaj sva pa res v zadnji fazi pred selitvijo. Stvari so naročene, sicer je potrebno še kup "malenkosti" kupiti (obrobne letve, kopalniški radiator, karnise, zavese,...), ampak počasi se daleč pride.

Šibam večerjat in spat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Pegi123)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.9.2007 8:37:21   
jer.za.
Dobro jutro !

Sem imela danes v planu da grem v Celje na sejem, pa sem žal zbolelauser posted image user posted image user posted image . Sem se okoli štirih ponoči zbudila, me je zeblo, vsa sem se tresla, bilo mi je slabo,še vedno me vse boli, pa sem si šla pomerit vročino in sem namerila 39!Sem vzela kar dva lekadola, je vročina padla ampak sedaj že spet naraščauser posted image . Tako da sta šla na sejem samo mož in svak, upam da bosta izbrala dobro streho za garažo.
Ob vsem tem pa seveda upam, da mi ne bosta zboleli še tamali. Jih je zjutraj mož še zrihtal, sedaj pa sta v spodnjem štuku pri tašči (so pridne in delajo kremšnite za mamicouser posted image ), čez kakšno urico bodo šle pa že kar ven, ker je že tako lep sonček pri nas.
Jaz bom pa dan preživela malo za računalnikom, malo pa na kavču pred televizijo. Zraven bom pa upala, da vse skupaj mine do ponedeljka, ker imam kar gužvo v službi. Se mi je včeraj pokvaril računalnik, čisto je zablokiraluser posted image , sem klicala računalničarja in bo imel šele v ponedeljek čas da pride pogledatuser posted image user posted image , tako da mi je šefica dovolila da grem kar domov.user posted image  Sem bila že ob pol enajstih doma.
Srečanje:kot je povedala že Tinkatonka, smo se naklepetale res bolj malo, ker je bilo potrebno letati sem in tjauser posted image . Sem pa vesela,da sem spoznala nekaj čvekic in njihovih otrok. Upam da se kmalu spet srečamo!
Tinkatonka:user posted image user posted image čestitke za kavč, pa tuš kabino, ...še malo pa boste uživali v novem stanovanju!
Kami:upam, da se Liam čimprej pozdravi. Tudi mene skrbi, kako bomo prvi teden oktobra z varstom, saj gre tašča v Tunizijo, jaz pa tudi ne morem s prvim tednom zaposlitve na bolniškouser posted image  Mož tudi dobi zelo težko prosto, ker sta zaposlena samo dva v firmi. Sestri sta v šoli oz. na faksu, moja starša oba delata. Neke tuje varuške pa ne upam pripeljati v hišo.Imate kašen nasvet kaj se da narediti?
Sazi:kako je z Levom? Upam, da je hujše že mino, in da gre samo še na bolje.Se mi zdi, da je zelo veliko bolnih v tem časuuser posted image

Bom malo nehala, sem napisala že cel roman. Grem si skuhat čaj, pa malo poležat, kasneje pa se vam še kaj oglasim.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.9.2007 15:46:25   
sazi
Dan,

naj naprej povem, da je Lev ozdravel. Je že tak kot prej - poln energije, ki jo pogosto porabi za negodovanje in razburjanje, ampak vseeno lepše, kot pa nebogljeno jokcanje in javkanje. Sva bila v četrtek pri pediatrinji, ker je bil res bogi, so mu pregledali kri in vodo in je dobiul diagnozo - viroza. No, saj sem tako pričakovala, ampak je P rekla, da je treba preveriti, če nima nobenih drugih znakov, da ni morda uroinfekt. Je pa v ZD tako jokal - povsod, kamor sva stopila (prisestri, zdravnici, laboratoriju) - že samo, ko sva vstopila, da mi je P rekla (prijazno, ne zajedljivo), da naj (če bo Lev v redu) naslednji teden kar sama pridem po bolniški list.

Pa nujno vam moram povedati še, da je imela včeraj prijateljičina hčerka z rakom operacijo, ki je uspela in so vsi neznansko veseli - in mi z njimi. No, že prejšnji teden pa je sporočila, da so ugotovili, da so po vseh kemoterapijah metastaze na pljučih izginile - grozljive diagnoze za skoraj triletnico, ampak kot kaže, bo razplet srečen.

Košarka - ne bom izgubljala besed, rečem lahko le, da sploh zaspati nisem mogla, tako mi je nabilo ves adrenalin...

Kami - upam, da je Liam že v redu in da ti fanta ne zbolita - je res kar težko takole kaj kombinirat. Jaz imam mamo in taščo v LJ, ki mi občasno lahko pomagata, ampak imata obe skoraj manj časa kot jazuser posted image . Če bo vse po planu, se v torek vidimo v GIB-u - moram preveriti, če je še proto, da prideva pogledat in se morebiti vpiševa.

Jer.za - čimprejšnjo ozdravitev želim, pa dober tek ob kremšnitahuser posted image

Opremljanje - jaz zaenkrat kar uživam, le s cenami imam težave - imam namreč sindrom, da so mi všeč najdražje stvari in potem se ne morem sprijazniti s cenejšo varianto (moj mož ima pa ta sindrom še 5x potenciran). Danes sva izbirala banjo (naslednji teden dela vodovodar, pa moramo vedeti, kaj bo kakšno in kje, da se vse prav pripravi) in ploščice (da zriševa vse skupaj, da bodo dimenzije skladne). No, itak, da je vse vsaj 50% (ali več) dražje od nekega povprečja, ampak ko vidim pa kake hude cene(še 2-3x višje), sem pa kar vesela, ker je izbrano še vedno "poceni".

Tuja varstva - sicer sem lahko pametna, ko tega s strani staršev še nisem sprobala, ampak v študentskih letih sem bila stalna varuška kar nekaj družinam - z eno smo se pa posebej dobro ujeli. Sem bila pri njih napol doma, s tem, da me prej sploh niso poznali. Tudi sama razmišljam, da ne bi bilo slabo, da si najdem kako študentko za občasna varstva, da ne "nadlegujem" vedno samo domačih.

srečanje - mi je žal, da sva zamudila. Se bomo 1x v bližnji prihodnosti spet zmenili - kakšno sredo, da lahko pride še Kami z otrokoma.

Lep dan in še lepšo nedeljo

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.9.2007 22:28:21   
natalia
zdravo,

joj kako sem utrujena od g.r.a.d.n.j.e.user posted image user posted image

napišem lahko samooo lepo spimo..

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.9.2007 13:25:12   
tinkatonka
Živjo punce!

Sedim pred kompjutrom in bi mogla pisat zaključno nalogo za pripravništvo, pa se mi ful ne da. Napisat moram cca 13 strani.

Danes sem bila jaz na tržnici z rabljenimi cotami, moža pa se je potepal z Anejem, ko sem prišla domov pa je bila njuna vreča iz potepanja "večja" kot moja iz tržnice. user posted image  Anej je "bogatejši" za novo ragbi žogo, avto, pez bombončke. user posted image  Pa tud oči si je malo privoščil. user posted image

Anej in oči sta uživala v skupnem dopoldnevu brez mamice. Jima je obema prav pasalo. user posted image

Šibam zdaj dokončat kosilo. Bo naloga počakal na večer.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.9.2007 11:39:48   
jer.za.
Hojla!

Jaz sem danes že v službi, čeprav še vedno z glavobolom in malo vročine. Sem imela v soboto popoldan kar 40 vročineuser posted image , se mi je že kar bledlo. Lahko rečem samo hvala tašči in možu, da sta mi zrihtala obe punci(mož ju je zvečer zelo lepo sam stuširal, jima umil lase, ta večji prebral pravljico)user posted image , ker bi se mi drugače zrolalo.
Me pa malo skrbi za Zalo, je včeraj cel dan nekaj smrkala, vročine čez dan ni imela, zvečer pa se je ob ene desetih zbudila, je jokala, sem ji takoj zmerila vročino in jo je imela 35,4! user posted image  Potem pomerim še meni in možu, vse normalo, jaz nekaj čez 37, mož pa 36,7! Sem jo potem kar pustila da je spala pri nama, ponoči sem ji še enkrat pomerila, bilo je 36,0. Sploh mi ni jasno, kaj bi lahko to bilo?Pa je bila pokrita, topla. Sem ravno prej klicala domov, je rekla tašča da je vredu, da se normalno igra, pravi da jo nič ne boli, le iz noska ji še malo teče.
Na srečo je vsaj Jerca v redu(trkam!!).

Sazi:to je pa res lepa novica, kar se tiče prijateljičine hčerke. Naj ostane zdravauser posted image user posted image user posted image !

Šibam, že spet nekdo trka....

Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.9.2007 11:56:43   
sazi
Lev je zdrav, je pri varuški in jaz spet v službi.

Jer.za - želim, da čimprej ozdraviš in da ostaneta tudi tvoji punci zdravi.

Spanje otrok in pokrivanje - prihajajo hladnejše noči. Levu samo pižama ne zadostuje več. V vreči, ki jo je pred poletjem lepo "nosil" izgubi živce, če ga pokrijem z odejico, je pa še huje. Tako ga pustim zaspati odkritega in ga potem pokrijem. Problem nastane ponoči, ko se v odejo "zaplete", zbudi in začne kričat. Ga je potrebno spet uspavat, naknadno pokrivat in upat, da ga do jutra odeja ne bo motila. Tako ne bo šlo prav dolgo. Ga moram navaditi na odejo ali na vrečo. Če že imam problem z obojim, bi ga raje navadila na odejo, ker se bo moral prej ali slej. Imate kakšen nasvet? To zdaj probavam 3 dni in še ne bom obupala. Upam, da se s časom navadi.

Lep dan vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!