|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
6.9.2007 10:43:32   
jer.za.
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam spet malo oglašam. Ta teden kar ni in ni bilo časa kaj napisati. Imam kar gužvo v službi, včeraj sem bila v Volčjem potoku, prav tako službeno. Dnevi kar bežijouser posted image .

V ponedeljek je Zala šla s taščo nazaj v toplice, tako da imava z možem doma samo Jerco. In tako popoldneve izkoristimo za kakšne daljše sprehode, saj je z obema to težko izvedljivo, ker je pri hiši samo en voziček. Vam povem, da mi doma popoldan čas kar ostaja, ko imam doma samo ta mlajšo. Res se pozna, ali sta obe doma ali samo ena. Tako da sem naredila tudi kar nekaj stvari po stanovanju, ob tem pa moram zelo zelo pohvaliti Jerco, mi prav nič ne nagajauser posted image . Se kar sama zaigra, posluša pesmice, vse raje gleda knjigice. Besedni zaklad je iz dneva v dan večji, vsak dan osvoji kakšne tri nove besedeuser posted image user posted image . Včasih ji uspe povedati že dve besedi skupaj (npr.mami soka). Vendar pa tudi zelo pogreša Zalo. Ponavadi proti večeru kar hodi po hiši in pravi Zala ni ni. Se mi kar malo zasmili, pa še meni je ob takih trenutkih kar malo hudo.user posted image .

Bonnie_:VELIKO SREČE JUTRI!!!! Sporoči, kako je šlo.

Petra 81: Upam, da se Tami čimpreje pozdravi.user posted image user posted image . Sporoči kako je, ali je že kaj bolje?

SREČANJE: sem tudi jaz za, da se ga prestavi. Če ne drugega že zaradi vremena, ker piha, pa hladno je, da se naši otročki ne bi prehladili.

Grem še malo delat, imam še kar nekaj stvari za urediti, jutri sem pa prosta!!!

Lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.9.2007 13:08:20   
jer.za.
Nas samo vračam nazaj na prvo stran.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.9.2007 23:08:24   
petra81
Čer!

Pa kaj je zdaj to, ne vem ali vse ostale uporabnice tega foruma toliko pišejo na drugih temah ali mi premalo oz skoraj nič!

No, da nas vrnem nazaj na prvo stran!

Tami je končno malo bolje! Je ponoči spala celo noč, brez enega bujenja in spala do 6.30, potem sem jo šla iskat in je potem še pri naju spala skoraj do 8h!! Pa tudi krvavo je bilo ful malo, sem ji vsak dan rjuho menjala, potem pa še pri naju, tako da je bilo malo več za prat, ampak to je nujno! Zdej se ji zobki že malo bolj vidijo, čeprav ima še vedno grdo, ampak je vseeno bolje!! Sem bila zjutraj tako vesela, ko sem videla, da je spala!! To pomeni da je tudi ne boli več toliko!!

Vsem, ki ste se spomnile nanjo ful hvala!!

Besedni zaklad ima Tami ful velik in vsak dan kako novo pobere! Včeraj ko sva prali spet cunje, je izjavila STROJ PERE CUNJE!!  Sem kar pogledala! Se pravi, da pove že cele stavke!! Tudi zadnjič pred boleznijo smo spet nabavljali malo rož za notri, ker so mi vse crknile in je eno veliko tata prinesel, pa je rekla TATA ROŽO NESU!! No, takih in podobnih cvetk je veliko, si sploh vseh ne morem zapomnit!! Aja, še ena, zdej imamo par delavcev na vrtu in je zgleda zadnjič mogla enga slišat, ko je zakolnil MERDA in zdej če ji kej pade je to na vrsti!!

Bonnie_, že držim pesti, jutri imaš trojčka, če se ne motim!! Upam, da ti bo šlo vse po planu in da se tega rešiš!! Aja, glede namišljenega bolnega stanja, pa ne bi vedela!

natalia pridi še kej poklepetat!

Se še jutri kej oglasim, če mi bo ratalo in če se mi bo dalo!!

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
7.9.2007 8:05:05   
jer.za.
Dobro jutro vsem skupaj!

Mene tako zebe, sem šla kar zakurit malo, da se vsaj malo pogreje hiša. Ali se katera kuri?

BONNIE, VELIKO SREČE DANES!!!!user posted image user posted image user posted image

Petra81:user posted image user posted image  za Tami, naj ji gre samo še na bolje!

Jaz pa sedaj z Jerco šibam v trgovino po kruh, potem pa si bom skuhala eno kavico. Ker je danes zunaj deževno, imam v planu da bom malo pospravila po stanovanju. Včeraj sem pa že cunje od malih premetala, poletne sem že kar spravila, jesensko-zimske pa jima dala v omaro. Bo treba še malo v shopping za Zalo, kakšen pulovarček kupit, pa kakšne bolj tople hlače.

Lepo se imejte na ta deževen dan.

papa

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
7.9.2007 12:11:35   
jer.za.
Jerca je šla danes prvič sama na straniščeuser posted image user posted image ! Mi je rekla "ka ka", sem jo dala na stranišče in je res kakala.user posted image  Sem tako ponosna na mojo punčko...

Zdej pa Jerca spi, jaz grem pa še malo pospravit po hiši.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
7.9.2007 13:02:45   
sazi
Dan,

sicer je ura že precej več kot 11, ampak držim pesti zate, bonnie_. Glede skrivnostnega obolevanja pa mislim, da je vse mogoče. Lahko torok čuti tvojo napetost in se sam odzove nanjo.

Me veseli, da je Tami bolje. Upam, da bo kmalu čisto ozdravela in da ji zobki in dlesni ne bodo več povzročali težav in bolečin.

Sva bila včeraj z Levom v RA. Ga je zdravnica pohvalila. vse naloge je lepo opravil, je pa potreboval kar veliko časa (še dobro, da sva ga imela toliko na razpolago, drugače bi zgledalo, kot da nič ne zna). Je potreboval kar nekaj časa, da se j enavadil na okolje. Zadnje dni ima s tem hude težave. Kamorkoli prideva najprej joka, ko ga kdo pogleda začne govoriti "NE;NE;NE" in bežati stranuser posted image . No, potem pa se malo zaigra, ga zamotim in se vsega, tudi ljudi, navadi. No, kljub temu, da je zelo napredoval, pa nama je zdravnica svetovala še nekaj fizioterapij.
So ga pa včeraj tudi izmerili in ima 83 cm in 10.430g.
Posvetovalnico imava naslednji petek - hvala, ker ste me spomnile na to. Jaz imam res v spominu, da mi je P. rekla, da je to cepljenje zadnje pred OŠ...

Jer.za - živimo v bloku, zato ne kurimo, sem pa včeraj privlekla ven spalno vrečo za Leva (ker se je prejšnja dva dni vedno zbudil odkrit, ko sem mu dala dekico) in tudi midva spet uporabljaba koutre za pokrit - ćez poletje sva imela samo rjuhe. S spalno vrečo je imel Lev danes zjutraj nemalo težav, ko je hotel hoditi po postelji, pa so se mu noge zapletale. Kako imate ve rešen problem s pokrivanjem - dekicami in vrečami?

Jerca - bravo za kakanje na stranišču. Meni se zdi to nekaj čisto neverjetnega. Ko vidim, da Lev kaka, ga vedno vprašam, če je kakal in prav hiti odgovarjati, da ne. Tako da si sploh ne predstavljam, da bi mi povedal kaj o taki nameri.

Me pa danes dajejo eni hudi glavoboli. Sem se ponoči zbudila od tega, ker me je tako zelo bolela glava. Upam,d a kmalu mine, ker je res ubijajoče.

srečanje - če vam je prav, bi ga prestavili na sredo v naslenjem tednu, torej 12.9., bom pa počakala do nedelje, da preverimo kakšna bo kaj vremenska napoved in se potem dokončno zmenimo. Bom pa tistim, ki se ponavadi pojavijo pisala še na ZS, da vidim, če vejo, v nasprotnem primeru pa jim v ponedeljek (če bo napoved ugodna) pošljem SMS-je, ampak nima številk od vseh.

Lep dan vsem, pa tudi lep vikend.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
7.9.2007 13:10:53   
trdozimc
Še na hitro nekaj novic od nas.

Janove mere po zadnjih podatkih: 90 cm, 13 kg. Drugače pa je začel z vrtcem in se poba prav dobro drži (hvala bogu, ker drugače bi po mojem jaz več jokala kot on).

Kahlica - še lep čas najbrž ne. Čeprav nekaj kaže, da bi on tudi lulal na WCju, ko ga pa dam gor (seveda po celi proceduri slačenja), hoče pa dol in mu ni forauser posted image  - meni pa tudi ne, ker potem spet lovim njegovo nago ritko po hiši, da ga oblečem.

Mi pa kar pošteno zakurimo doma. Drugače sploh zračit ne bi mogla, ne da bi bila ledenica. Mi je sestra, ki živi v bloku rekla, da imajo znotraj toliko stopinj kot zunaj. BRRRRRRRRRRRRRRR!

Lepo se grejte - najbolje z objemanjem!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
7.9.2007 14:18:11   
sazi
hoj, trdozimc, se pa že dalj časa nisi oglasila
pravi velikan je Jan, no pa saj mu je videti, da ima vajine geneuser posted image . SIcer pa glede na to, da je bilo Jana ob rojstvu 1,5x toliko kot Leva (po kilah) pa Lev zdaj počasi zmanjšuje razliko.
Upam, da v kratkem najdemo kako prosto popoldne in se pripeljemo na vaš konec (ali pa če se nama bosta pridružila v Bizoviku, čerpav se jaz tam žal ne uspem prav veliko pogovarjat, ker Lev nima obstanka na mestu).

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
7.9.2007 21:28:37   
Bonnie_RR
Oj! user posted image

Hvala, punce, za lepe želje in držanje pesti.user posted image Šlo mi je kar fajn, rezultati bodo v ponedeljek ali torek, potem pa še isti dan ustni. No, morem rečit, da se počutim 10x lažjo!user posted image
Sem imela pa včeraj (kot po navadi 1 dan pred izpitom) hudo krizo. Živci so mi delali 100/uro. Cel dan me je bolela glava, en trenutek me je ful zeblo, potem mi je postalo ful vroče, mišice so me ful bolele, slabo mi je bilo... Groza! Sem šla še pred Nikom v posteljo (pred 20. uro). Sem bila čist zanič! Zjutraj sem bila pa spet čist druga... Joj sem smotana!user posted image

govorjenje... Joj, sploh ne morem verjet, da ste nekateri že tako hitri! Nik še veliko čeblja po svoje, sicer počasi osvaja besede, ampak nam še veliiiiiko manjka do kakšnih stavkov in podobnega.

user posted image user posted image user posted image Jerca za kakanje na wc-ju!

kahlica... Pri nas je podobno kot pri trdozimc. S tem, da mu je ful zanimivo, če se potem, takoj, ko uide s kahlice, polula na tla. Potem se pa dela začudenega in mi kaže, kaj je naredil...user posted image

spalna vreča... Nik skoz spi v spalni vreči, razen poleti, ko je bila ful vročina. Zdej sem mu jo že zamenjala za debelejšo, ker se je zadnjič zjutraj zbudil čist leden. Midva sva pa tud čist že čist zadekana, pa stiskava se ful...user posted image

Lev... user posted image user posted image user posted image za napredek in pohvale pri fizioterapiji! Le tako naprej!user posted image

Petra81... Super, da je Tami že malo boljše!user posted image Upam pa, da bo čim prej čisto zdrava in brez problemov...user posted image

kurjenje... Včeraj je dragi zvečer zakuril (ko sem šla že spat), ker je bilo baje že ful mrzlo. No, js včeraj itak nisem imela pravega občutka za toplotouser posted image , ampak mu verjamem. To vreme je čist zmešano!user posted image
Midva sva se poleti še pogovarjala, da bomo šli sredi septembra še za kak vikend na morje, pa me zdej tja čist nič ne vleče...user posted image

sistematski... Pa kaj ga res imete vsi? Potem morem pa js tud poklicat in malo povprašat, ker nimamo nobenega datuma. Pa meni je tud takrat zdravnica rekla, da je to zadnje cepljenje pred šolo.user posted image Se bom naslednji teden pozanimala, kako je s tem pri nas v CE.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
7.9.2007 22:11:50   
ninaki
Hej punce,

mi smo se vedno cisto naspidirani. Po moje bomo kmalu zaceli prehitevati dneve user posted image

Enej cedalje vec govori. V glavnem ponavlja besede, ki so mu vsec. Prav hecen je, ko se vsak dan vozimo domov, pa se z dragim kej pogovarjava, Enej pa od zadaj ponavlja za nama. Nove besede: ko ga vprasas kaj je danes/vceraj jedel, rece: is (riz), gah (grah). Kot da bi cele dneve jedel samo riz in grah user posted image Pa se: ajon ali jon (avion), anden (antena), zez (zezati), dan dan (dober dan).

Pri kahlici je pri nas tako, da jo pokaze, pol se pa vsede tocno za sekundo, v isti sekundi vstane in gleda, ce je kaj notri. In pol se polula na tla. Zadnje case se mi dozdeva, da se kar nalasc polula. Ker me navihano gleda in se napenja, da vsaj kej ven pritece user posted image Pri kakanju pa tudi Enej rece, da se ni, ceprav smrdi 100 km.

Petra, drzim pesti, da se je Tami ze cisto pozdravila!

Bonnie_, mal sem zamudila, pa vseeno drzim pesti za ponedeljek.

Natalia, welcome back!!!!!!

Cestitke vsem za napredek!

Spanje in pokrivanje, tudi mi bomo pocasi aktivirali spalno vreco, ker deka niti 5 min ne zdrzi na Eneju. Ga je po celi postelji dovolj.

Lepe sanje vam zelim!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
7.9.2007 22:12:27   
ninaki
Aja, se to. Tudi mi imamo pediatra pri malo vec kot letu in pol.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.9.2007 10:50:29   
ninaki
Pa se nekaj sem pozabila povedati user posted image Z Enejem se ne bova mogla udeleziti srecanja. Uzivajte!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.9.2007 12:56:32   
tinkatonka
Hojla punce!

Mi smo nazaj z dopusta. Sem dala ravno Aneja spat, pa skoz hodim če slučajno hodi po sobi. Zadnjič mi je namreč vse iz omar ven zmetal, medtem ko sem bila jaz prepričana da že spi. In sem imela seveda goro dela. user posted image  
Na dopustu je bilo fino, kljub slabemu vremenu. Bistvo dopusta je bilo tako in tako iti malo ven iz Ljubljane in da smo vsi trije skupaj 24/7. Imeli smo se lepo in smo uživali v družbi drug drugega. Danes malo hodimo po obiskih. Popoldne bomo mogoče zavili še v ZOO, jutri pa na trgatev na Dolenjsko.

plenice....vedno sem uporabljala Mullerjeve plenice, zadnjič pa sem čisto po naklučju zavila v Lidl in tam kupila njihove plenice. Sem super zadovoljna. Aneju je bila plenica od Mullerja 4+ že premajhna, Lidlovo sem kupila 5 in je cenovno zelo ugodno, tanjše so od Mullerjevih in preverjeno zdržijo vso noč. user posted image Toplo priporočam.

besede....Anej vedno več govori. Ponavlja za nami, večinoma pa pove besede, za katere sploh ne več kdaj jih pobere za nami. "A lahko" je ena najbolj smešnih. user posted image

kaka...ko prdne, lula ali kaka naglas pove "kaka". Pol pa ugibaj ali se je posral ali samo polulal. user posted image

Nisem vas brala, zato je za kakšno komentiranje premalo časa. Slišim Aneja da že brska po sobi, zato šibam.

Čav

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.9.2007 16:24:49   
jer.za.
Hojla!

Da samo na hitro pokomentiram:
Danes sem bila z Jerco pri pediatrinji, ker ima že cel teden vneto ritko, da mi je dala eno kremico. Obenem sem tudi vprašala, kako je s pregledom pri letu in pol, mi je rekla da dobimo vabilo po pošti, ter da bo ob pregledu Jerca tudi cepljena.

Spalna vreča:ko se mi je pred tremi dnevi Jerca zbudila, je ponoči jokala in ko sem prišla v sobo je bila čisto mrzla. Naslednji dan sem jo pred spanjem dala v ta debelo, zimsko spalno vrečo, in je spala od 19.30 pa do 7.30 kot mali polhekuser posted image , se ni nič zbudila.

Tinkatonka:WBuser posted image .

Bonnie:čestitke, bomo držali pesti še za ustni izpituser posted image . Če ni skrivnost, kateri faks pa delaš? Si gotovo že kdaj napisala, ampak sem spregledala.

Lev:user posted image user posted image  za odlično opravljen pregled v RA.

SEdaj pa šibam, je Jerca ravno lulala in kakala na straniščuuser posted image user posted image , pa me kliče da jo obrišem. Je pa njen obvezni pripomoček, ko sedi na stranišču knjigica. Jo gleda, zraven pa pritiskauser posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.9.2007 20:34:55   
Kami
Čao punce!
Evo, prvo javaljanje po enem tednu službe (po dveh letih pavze, glede na to, da sem bila doma skoraj od začetka nosečnosti). user posted image

Petra81.... upam, da je Tami ok. Tole je bilo kar grozno, po pisanju sodeč.

Sazi... zna bit, da se celo mi pridrajsamo 12., ker moža tako spet ne bom imela doma (dobra stran tega je, da imam potem jaz avto user posted image )

Ninaki...besednjaka imata pa naša fanta totalno podobna user posted image  in izgovorjavo tudi. Sicer pa se mi zdi, da vsak dan pobere 5 novih besed in mu sploh ne sledim več.

Bonnie... upam, da se ti bo po ustnih kamen odvalil iz srca. Zelo se lahko vživim v tvoje počutje glede na mojo pomlad. user posted image

Tinkatonka... dopust, kaj je že to? user posted image

Uvajanje v vrtec... naš otok je res očitno komaj čakal, da bo končno tudi on hodil v vrtec, ker je bil že Liam pač tam. Zajokal ni v celem tednu nič. Mož je šel z njim samo v ponedeljek tja. V torek ga je pustil samega do kosila, s sredo pa je mali tam že spal. Joka vsak dan - ko greva domov. user posted image  Človek ne more verjet, tudi v vrtcu se čudijo (al pa samo tako govorijo). Je kot nor in to vse in zelo lepo. Vse pove kaj bi rad in ga že veliko razumejo (čeprav v njegovem jeziku). user posted image  Skratka - no comment. Se je pa na začetku tedna zbujal ponoči oz. kake 2 uri po tem ko je zaspal in je hotel biti z mano. Mogoče mal reakcije vseeno na to, da ni več toliko z mano (čeprav še vedno veliko). V ponedeljek in torek sem ga dvignila, ker ga z  ničemer nisem mogla potolažiti. Zaspal je nazaj šele po eni uri cartkanja in norenja po dnevni sobi. V sredo pa jovo na novo in sem si mislila, opa, takole bova pa oba prekurila in sem ga kar lepo pustila. Je kričal kot jesihar, ampak se v četrtek potem ni niti oglasil ne več. Zdaj je ok. Bomo videli kako bo v prihajajočem tednu, hujšega ne pričakujem.

Služba... ja, krize z vstajanjem nimam (ob 4.45 ker začenjam 5.30). Super je, da sem ultra zgodaj že doma (če imam avto ob 13.15, če ne pa 13.30). Če se grem mal uležt (za ene 20 minut) je potem popoldan kar ok. Če pa to preskočim, je pa kriza, punce. user posted image  Največkrat preskočim, ker imam blazno enih stvari vsak dan za narest (al si jih pa naredim, pač smotka user posted image ). Po tamaledva grem pred tretjo uro, potem je tako tempo do večera. Sem čist koma popoldan in se mi zdi, da kar mal lebdim. Zvečer hodim sicer prej spat kot običajno (vendar pred 23. mi ne znese), ampak vseeno bom potrebovala še nekaj časa da padem v ta ritem. Sem pa vesela, da sem spet v službi. Je bil že čas. Pa hvala za vse lepe želje! user posted image

Diploma.... madonca, a jo bom ob temle tempu in fizični izčrpanosti ob večerih sploh naredila?

Telovadba... Evana vodim v Gib, v bistvu mi je ok, samo upam, da si bojo na naslednjih vadbah zamislili še kaj drugega poleg poligona, ker je tole zanj čist premalo.  Moram naslednjič vprašat.Ful ima energije pa spreten je tudi zelo. Ko sem Liama vozila v tej starosti sem, mu je bilo tole čist dovolj oz. je znal veliko manj, pa je bil starejši. Pač različna sta. Liam pa je na judu zelo zadovoljen.

Na netu bom odslej med tednom bolj malo, upam, da se vidimo v sredo! Uživajte v nedelji!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
9.9.2007 8:24:53   
jer.za.
Srečanje : jaz žal v sredo, 12.9.ne bom mogla priti v Bizovik, ker imam na ta dan zdravniški pregled za službo, popoldan moram pa še zrihtati papirje-delovna knjižica, pa zdr.zavarovanje,...Ali je kašna možnost da se srečanje prestavi na četrtek, 13.9.? Seveda če vam to ne podre kakšnih načrtov, ker bi vas res rada spoznala. Vreme bo pa lepo tako v sredo kot v četrtek.

Šibam še malo za "šporget"user posted image , potem pa vn na sončka.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
9.9.2007 19:46:52   
sazi
jer.za, kar se mene tiče, nima veze, kdaj se dobimo, ampak kolikor mi je znano, je Kami ob torkih in četrtkih zasedena.
bi bilo fajn, da ni se še katera oglasila, preden začnem ostalim "najedat" s SMS-ji.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
9.9.2007 20:07:46   
katjandraž
Oj, februarčice! Sem tudi za četrtek, ob sredah imam pa jaz oba otroka v GIBu. Kakorkoli, če se ne vidimo ta teden, lahko pa naslednji teden še eno srečanje organizirateuser posted image . Jaz se vam tako vedno štulim zraven.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
9.9.2007 21:39:49   
tinkatonka
Hojla!

Danes sem na trgatvi pojedla ogromno ogromno grozdja. Zdaj me pa že ornk šravfa. user posted image  Tudi Anej si je "privoščil", samo upam da se ponoči ne bo zbujal zaradi "črvičkov" v trebuhu.

Ta teden imam študijski dopust: jutri imam predavanja od 8:00 do 17:00user posted image . Vmes pa 3 ure frej. Ker je to v centru Lj, sploh ne vem kam naj se dam vmes. Ne vem če se mi ravno splača domov hodit. Mogoče še najbolje v kako knjižnico zavit, samo mislim, da ni nobene v bližini???

srečanje....zmente se kateri dan vam odgovarja. Jaz nimam nobenih vnaprej predvidenih obveznosti, tako da bom po vsej verjetnosti prisotna. 

Šibam pospravit cunje in spat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
9.9.2007 23:27:44   
petra81
Čer!!

Tami je še malo boljše, čeprav ko sem ji prej dala malo čokoladice za odgriznit, ji je še vedno malo krvi priteklo! Umivamo sedaj samo spodaj, za zgornje bom še malo počakala, da se ji do konca zaceli!!

No, da se še malo pohvalim! Jaz sploh ne morem verjet kolk imam jaz pridnega otroka!! Že odkar se je malo pozdravila je tako pridna, no sej je bila vedno ampak zdej se mi zdi da je še posebej!! Me kar razganja od sreče! Pa še z dragim sva prišla spet na najino valovno dolžino, tko da je skoraj popolno!! Ok, ne bom več težila, bom še malo pokomentirala:

tinkatonka; uapm da vam je teknilo grozdje in da ne bo kakih problemov s prebavo!! Pa wellcome back iz dopusta!

Kami; ja super za službo in prvi delovni teden! Samo da uživate, potem je vse v redu! Sej ritem moraš pa itak za vsako stvar ujet in to ponavdi ne pride takoj, ampak rabi čas!! Aja, kar se pa tiče spretnosti in znanja v tej starosti pri Evanu, je pa po moje tako, da se je ful naučil od Liama in zato zna stvari prej kot Liam v isti starosti!

spalna vreča, Tami je nima oz ima eno sposojeno, ampak je ne uporabljam, ker gledam vedno po sebi in meni ni fajn bit zaprta v spalki tako, da jo kar z dekico pokrijem in ponavadi je normalno topla! Pa še kar toplo imamo v stanovanju, ker sem jaz zmrzljivko!

jer.za upam, da je Jerzina ritka že bolje! Če ti ta krema ne bo pomagala, poskusi Lasepton, ki je Tamini ritki pomagala!
Aja, pa še za nasvet bi te prosila, ker si pisala, da je Jerza že brez pleničk! Mene zanima, kako si rešila ta problem z bodiji! Meni so namreč zelo praktični in še preveč sem jih nabavila tudi za naprej, ker nisem pomislila, da jih potem ne moreš več nositi! Sem študirala tudi, da bi jih kar predelala v majčke!
No, zanima me vse z odvajanjem pleničke!! Kakšen fajn nasvet, ker sem se odločila, da začnem jutri, ker kaže že ful zanimanja!! Pa še pediatrinja je tako svetovala in se mi zdi fajn, da bi bili že brez!

kurjenje, jaz sem itak zagnala centalno takoj ko me je zazeblo v stanovanju!! Je pa posledično dosti več praha na parketu, ker se kar mucke naredijo in me tako p...., ampak to je pač davek toploti!

Tami ima spet nekaj novih cvetk; zdej me že pošilja lulat takole: MAMA LULU, pa modrček je BODEK se ji vedno nasmejim, pa vsem bi ga pokazala, ko ne vejo kaj to je; pa MAMA PAPA JUHO, MAMA BOŽA MUCO; za knjigice sama prosi, če ne more do njih, npr v avtu! Prej sem ji dala mal pršuta domačega za poskusit in je že začela MAMA ŠE ŠUT!! Pa nono takole reže drva, posluši, na cirkularko-NONO EŽE DVA, SUŠI!! NONO ZIDA ŽLICO(ZIDARSKO) IPD
No, nam je zdej ful fajn!!!

sazi, user posted image user posted image  za Leva!! Le tako naprej!!

Grem nekaj popit, po vsemu tistemu pršutu, če ne, dehidriram!!

Se beremo, lahko nočko vsem

Petra

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
9.9.2007 23:39:12   
petra81
Še nekaj, a katera razume  tole, ki je bilo napisano na paketku spodnjih hlačk za Tami: WINDELAGENPASST???

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
10.9.2007 8:29:32   
jer.za.
Dobro jutro vsem skupaj!

Tinkatonka: če se nimaš kam dati vmes, me pokliči, jaz sem v službi, po dvanajsti uri imam čas za kakšno kavo, če to odgovarja.

Petra81:nekega konkretnega nasveta glede odvajanja od pleničk nimam. Velika vzpodbuda Jerci je, da ko vidi ko je Zala na kahlici ali na stranišču, potem jo hoče še ona posnemati. Ali pa ko vidi mene ali moža, takrat pride zraven v kopalnico in daje hlačke dol. Takrat jo slečem in dam na stranišče ali pa na kahlico. Tudi na morju je vedno, ko je lulala Zala, naredila tudi Jerca lužico. Obvezni pripomoček, ko sedi na kahlici ali pa na stranišču, pa je knjigicauser posted image user posted image . Jo bere, zraven pa se napenja, vedno večkrat uspešno.Probaj mogoče takoj zjutraj, ko vstane, ali pa čez dan, po spanju. Seveda pa jo ne pozabi za vsak dosežek, pa čeprav je to le sedenje kakšno minuto na kahlici POHVALITI.
Bodi:Jerca si bodi kar sama potegne gor, da ne sedi na njem. To je začela delati kar sama. Če pa sedi na stranišču, ji ga za tisti čas spodviham, da je kot majčka, da jo ne ovira. Jaz nisem nikoli nobenih bodijev predelala, ker so mi zelo praktični, sploh v tem mrzlem, zimskem času, da sta vedno pokriti čez ledvičke.

Sedaj pa šibam še malo delat...

papa

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
10.9.2007 8:30:32   
jer.za.
Sem pozabila, Petra81; pojma nimam kaj pomeni napisuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
10.9.2007 15:04:51   
jer.za.
Tinkatonka:imaš ZS!

Drugače sem pa malo slabe volje, Jerca je padla s tobogana, oz. jo je Zala porinila in je čisto popraskana po desni strani obraza, pa še čelo zravenuser posted image user posted image . Je podrgnila po fasadi z obrazem, potem pa se še udarila v rob peskovnika. Hvalabogu ni nič bruhala, pa tudi spala je normalno, tako da upam da je najhujše mimo.

Sedaj pa šibam na kosilo, nas tašča že kliče.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
10.9.2007 15:13:54   
sazi
jer.za, res se vsemogoče dogaja našim otročkom - upam, da res ni hujšega (pa saj, kolikor pišeš, gre verjetno res le za praske in nekaj strahu)

srečanje: ja, kot kaže vas več lahko pride v četrtek kot v sredo, zato bi jaz predlagala, da se dobimo v četrtek. Sem govorila s Kami, ki v četrtek ne more in bi sicer rada prišla, vendar je Liam malo bolan in ne ve, če bo do srede zdrav, tako da sva sklenili, da se dobimo kar v četrtek, pa se nam z otrokoma pridruži kdaj drugič.

Torej: Bizovik, četrtek 13.9., tam nekje po 17. uri. Napoved je trenutno ugodna.
Obeti
V sredo in četrtek bo sončno, po nekaterih nižinah bo sprva megla ali nizka oblačnost

sms pošljem bagsi, Ezi, sarazan, trdozimc, ninaki,
katjandraz, tinkatonka (obesti urso_p), petra81, jer.za pa kar pridno prebirate naše strani

upam, da mi ostale "neomenjene" ne zamerite, ampak zaradi oddaljenosto skoraj dvomim, da bi lahko prišle sredi tedna v LJ, še pa utegnete, boste več kot dobrodošle

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!