petra81
|
Čer!! Tami je še malo boljše, čeprav ko sem ji prej dala malo čokoladice za odgriznit, ji je še vedno malo krvi priteklo! Umivamo sedaj samo spodaj, za zgornje bom še malo počakala, da se ji do konca zaceli!! No, da se še malo pohvalim! Jaz sploh ne morem verjet kolk imam jaz pridnega otroka!! Že odkar se je malo pozdravila je tako pridna, no sej je bila vedno ampak zdej se mi zdi da je še posebej!! Me kar razganja od sreče! Pa še z dragim sva prišla spet na najino valovno dolžino, tko da je skoraj popolno!! Ok, ne bom več težila, bom še malo pokomentirala: tinkatonka; uapm da vam je teknilo grozdje in da ne bo kakih problemov s prebavo!! Pa wellcome back iz dopusta! Kami; ja super za službo in prvi delovni teden! Samo da uživate, potem je vse v redu! Sej ritem moraš pa itak za vsako stvar ujet in to ponavdi ne pride takoj, ampak rabi čas!! Aja, kar se pa tiče spretnosti in znanja v tej starosti pri Evanu, je pa po moje tako, da se je ful naučil od Liama in zato zna stvari prej kot Liam v isti starosti! spalna vreča, Tami je nima oz ima eno sposojeno, ampak je ne uporabljam, ker gledam vedno po sebi in meni ni fajn bit zaprta v spalki tako, da jo kar z dekico pokrijem in ponavadi je normalno topla! Pa še kar toplo imamo v stanovanju, ker sem jaz zmrzljivko! jer.za upam, da je Jerzina ritka že bolje! Če ti ta krema ne bo pomagala, poskusi Lasepton, ki je Tamini ritki pomagala! Aja, pa še za nasvet bi te prosila, ker si pisala, da je Jerza že brez pleničk! Mene zanima, kako si rešila ta problem z bodiji! Meni so namreč zelo praktični in še preveč sem jih nabavila tudi za naprej, ker nisem pomislila, da jih potem ne moreš več nositi! Sem študirala tudi, da bi jih kar predelala v majčke! No, zanima me vse z odvajanjem pleničke!! Kakšen fajn nasvet, ker sem se odločila, da začnem jutri, ker kaže že ful zanimanja!! Pa še pediatrinja je tako svetovala in se mi zdi fajn, da bi bili že brez! kurjenje, jaz sem itak zagnala centalno takoj ko me je zazeblo v stanovanju!! Je pa posledično dosti več praha na parketu, ker se kar mucke naredijo in me tako p...., ampak to je pač davek toploti! Tami ima spet nekaj novih cvetk; zdej me že pošilja lulat takole: MAMA LULU, pa modrček je BODEK se ji vedno nasmejim, pa vsem bi ga pokazala, ko ne vejo kaj to je; pa MAMA PAPA JUHO, MAMA BOŽA MUCO; za knjigice sama prosi, če ne more do njih, npr v avtu! Prej sem ji dala mal pršuta domačega za poskusit in je že začela MAMA ŠE ŠUT!! Pa nono takole reže drva, posluši, na cirkularko-NONO EŽE DVA, SUŠI!! NONO ZIDA ŽLICO(ZIDARSKO) IPD No, nam je zdej ful fajn!!! sazi, za Leva!! Le tako naprej!! Grem nekaj popit, po vsemu tistemu pršutu, če ne, dehidriram!! Se beremo, lahko nočko vsem Petra
|