sazi
|
Dan, lepo Marty, da nam poveš, da nas bereš, pa četudi si samo kratka in jedrnata. Vikend smo preživeli v hiši mojih staršev, ker sem v soboto s prijatelji praznovala RD (terasa prav pride, v stanovanju ni prostora, naša terasa bo pa nared za naslednji rojstni dan) in smo tam prespali, da smo lahko še čvekali, ko smo dali Leva že spat. V nedeljo, pa so prišli sorodniki in sva še z mamo skupaj praznovali - imamo vsako leto en tak dvojni vikend. Je bilo kar lušno, le Leva je nekaj ponoči matralo in smo bili budni od 3:30 do 6ih, tako da sem res zelo malo spala in se mi še zdaj malo rola. Smo imeli pa vzporedno tudi zidarje in so še nekaj malenkosti zabetonirali in končali z delom. Čakava na vodovodarja, na stopnice, na dogovore glede ogrevanja, na mojstra za plinsko napeljavo... Lev se še kar noče spustiti in se mojega prsta zeko močno oklepa, hodi pa prav lepo in stabilno. Se bo že opogumil in večkrat samostojno zakorakal. Pri starših je najbolj aktualno nabiranje robid ali goznih jagod, s katerimi potem hrani tistega, ki je tam z njim (sebe ne) in pa nabiranje regratovih lučk, ki jih mora potem mamica pihat. Občutljivost - ko mu sestrična vzame kakšno igračo bruhne v tak neutolažljiv jok, igrače se pa ne potrudi dobiti nazaj. Bo vedno samo jokal, ali se bo naučil, da mora tudi sam kaj storiti zase? Prav hudo mi je, ko mi varuška vedno razlaga, kako mala Leva spravlja v jok. jer.za - često razumem, da boš pogrešala mali, ampak malo miru in časa za dragega bo pa tudi zelooo na mestu. Tudi meni manjka kaj takega, ampak trenutno ne vidim možnosti za kaj takega. Uživaj v tem tednu, naslednji teden se pa potem vidimo, ko ju boš imela spet doma. posvetovalnica - me zanima, če je kakšna posvetovalnica pri letu in pol? Sploh se ne spomnim, kaj mi je nazadnje naročila pediatrinja, kdaj naj spet prideva. Imava pa v začetku septembra RA. moram zdaj nehat. Me čaka še nekaj dela, potem grem pa urediti papirje za avto, ker jih bom z Levom precej težje. Sem imela pa že zavarovalničarja tu - kako je veliko stveri enostavnejših, odkar nisme več v stari službi. No, se moram k mojim nalogam sparvit, da se firmi končno začnem še malo bolj oddolževati. Saj delam, ampak ko bom imela vsa potrdila bo dela še več in bom končno bolj koristna. Če bo res slabo vreme od jutri naprej, pa še dobro, da danes dobim avto in moža na kolesu ne bo močil dež. Sem poslušala po radiu prenos atletike. Škoda, ker je Kozmusa en v zadnjem metu prehitel, ampak tudi 2. mesto na SP-ju je velik rezultat (ampak verjamem, da Kozmus trenutno ne razmišlja tako in da ima vse skupaj zelo grenak priokus) lep dan
|