|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
12.11.2006 15:37:30   
tinkatonka
Zivjo punce!

Anej ravno sračka v posteljici, ga slišim ko take hecne zvoke spuščauser posted image , jaz se pa vam javljam, da vam spet malo pojamram. Torej midva z možem sva včeri spet spala v dnevni. Anej je svoj nočni pohod pogostih zbujanj začel že ob 22:30, ko se je prvič zbudil. No potem ob 00:30 pa se je začel pravi boj. Ni in ni hotel zaspati nazaj. Ne dude, ne flaške,ne nič. Lačen ni bil, rita čista, zobke sem namazala, ga crklala, mu nežno pela, on se dere kot user posted image user posted image user posted image user posted image . Po eni uri dretja sva oba z možem obupala in ga pustila v poseljici jokat. Ko se je drl (ne jokal), ampak res dobesedno drl pol urce in začel zraven že sapo lovit, ker se je tko drl, sva se sredi noči z možem preselila v sobo in ko dretja ni in ni bilo konec (ni mogalo nic, ne bozanje, guncanje,..., ma nič), sem mu dala žličko Calpola in potem se je umiril. Jaz sicer se vedno trdo verjamem, da je bil to en izmed prvih hujsih izpadov trme, ker sem danes dopoldne dozivela se dva taka izpada, ker ga nisem mogla vzeti v naročje, ker sem delala kosilo. On se je pa tko strmal (stal je ob moji nogi in tulil kot zmesan), da se potem se pol ure ni mogel pomiriti. Jaz ne vem, al nasi soncki ze prihajajo v to obdobje, al je sam moj tak unikatna različica, ki bo z napadi trme začel ze pri 8,5 mesecih. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vglavnem povožena sem od nespanja in spopadanja s to malo trmo. Kak nasvet???

Drugič več...

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.11.2006 19:36:52   
trdozimc
Dober večer punce!
Midva se vam ta teden spet ne bova pokazala, ker naš Jan spet nekaj smrka in pravi, da ni za v družbo. Jaz pa tudi podobno.
Ma nič, tinkatonka, samo da tebi odgovorim, nekaj časa nazaj (se ne spomnim kje), sem prebrala, da otroci, ki jokajo zvečer, to pogosto delajo (seveda če jim nič drugega ne manjka), kadar čez dan ne dobijo dovolj pozornosti user posted image . Ne vem, ampak mogoče je pa to krivo, ker ga čez dan nisi dovolj hitro dvignila???? Napadi trme, pa se mi zdi, da niso nič čudnega. Jan že tudi pridno uveljavlja svojo, čeprav se ne pustim izkoriščat in ga vedno poskušam na miren način okrog prinest, ampak je postal v enem mesecu tako brihten, da me že skoraj vedno pogrunta. user posted image

Sazi - sem ti kar fauš kina. Bom tudi jaz morala našo mami uvozit, da bova spet šla malo v nočno življenje. Aja, bom pa poskusila urediti s plavanjem tako, kot si svetovala. Hvala.

Lepo bodite!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.11.2006 19:48:40   
Bonnie_RR
user posted image

Mi smo vsi ful utrujeni danes. Smo šli dopoldne na kavico z Juretovo sestro in njenima tamalima (smo se začvekali in "pili kavo" kar dve uri in pol!), potem smo se pa zapeljali še do kolegov in smo šli skupaj na sprehod okoli enega jezera, potem pa še na pijačo. Je bil danes ful lep dan. user posted image
Je pa ful hecno, ko smo opazovali tamala dva. Punčka je 2,5 meseca starejša od Nika in že hodi (kakšne 3 tedne), reče mama, ata, deda ipd, pomaha, zaploska, vidi se, da se že ful bolj zaveda in razume ipd. Nik vsega tega itak še ne dela in tud ne zmore, se je pa ful trudil, da bi jo vsaj malo "oponašal". Če je ona zaploskala, je Nik tud. Če je ona kej začebljala, je Nik imel polurni monolog.user posted image  Če ona ni bila v vozičku, je tud Nik tečnaril, da noče bit noter. Če je ona hodila, je moral tud on pokazat, da zna delat korake (z našo pomočjo). In take stvari. Res ta bila ful hecna in ju je bil prav užitek opazovat. Najbolj lušna sta bila pa, ko sta se pobožala. user posted image

No, ko smo prišli domov, pa ni minilo 10 minut, ko se je ful ulilo. Res smo imeli srečo... user posted image

Se pa pozna, da je Nik danes imel pravi športni dan, ker že ene 10 minut sladko spi...user posted image

tinkatonka... Joj, vi imate pa res velike probleme...user posted image  Na žalost pa nimam pojma kaj bi ti lahko svetovala. Se mi zdi, da ste poskusili že toliko stvari, da mi noben način ne pade na pamet...
Vseeno upam, da je kmalu dan, ko se boste vsi skupaj dobro naspali in VSI naspani začeli nov dan...user posted image

trma... Pri nas nekih izpadov trme zaenkrat še ni. Včasih je sicer kaj užaljen in se na glas zadere(da me skoraj kap zadeneuser posted image ), če mu vzamem prepovedano oz. nevarno stvar ali kaj podobnega, ampak potem hitro najdemo kaj drugega in se s tem zamoti. Se pa zavedam, da pride enkrat tud to na vrsto in si ne delam iluzij, da je pri nas ne bo...

Grem še malo user posted image ...user posted image

Punce, pridne bodte! Pa user posted image  tud...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.11.2006 20:36:01   
sazi
Čer,
glede trme tudi jaz ne vem. Kakšnih hujših izpadov pri nas zaenkrat ni, je pa tako, kot pravi bonnie_ zna; zna tako zakričat, da kar ušesa bolijo.
Lev se tudi včasih zbudi ponoči in je potem buden uro do dve (seveda jaz tudi). Amapk so ti dogodki bolj redki (jih je bilo prej več, zadnje čase pa skoraj da ne). Ko pridem do postelje je tak dobrovoljček, da se ga ne da prepričat, da bi bilo treba spati. Ne pustim ga samega, ker začne hudo jokat, se premetavat in podobno, ampak sem ob takih priložnostih z njim, dokler se mi ne zdi spet primerno zaspan, da ga dam spat. Vedno se tolažim s tem, da če je 2 uri pokonci, bo potem dlje spal - in z njim tudi jaz. In ponavadi je res tako (ne pa vedno). Jokat ga ne puščam, ker v celoti gledano nimamo hujših problemov, spimo pa tudi ne celo noč. Pač vstanem za nočno flaško in grem nazaj spat. zadnje čase celo lepo zaspim nazaj (ne v hipu, ampak ne traja pa več uro ali dve kot kak mesec nazaj). Se bo že enkrat naveličal nočnega mlega; ni vrag.

Smo imeli pa tudi mi danes športni dan. Se še vedno trudim, da sva čim manj doma, ker mož naveliko študira (še 2 dni, potem bomo pa vsi lažje zadihali - no, potem pade vrsta za študij name - se mi kar ne da). Sem prvič nesla Leva v nahrbtniku - na Šmarno goro. Že ko smo se odpravili iz hiše je bil precej zaspan, ampak je bilo vse takoooo zanimivo, da ni zaspal, ga je pa zmanjkalo na poti navzdol. Imam pa sposojen nahrbtnik in se ne more kosati z raznimi Vaude, Deuter... pa itak ga bomo morali kmalu vrniti. Se pa še odločam o nakupu česa boljšega, ampak res ne vem, koliko nameravamo kaj hribolaziti, sploh, ker imam namen (če bo le uspelo) biti naslednje poletje spet user posted image .
Kino in varstva - ja, se je treba kar zmenit za kako pohajkovanje. Meni je samo malo zoprno se menit, ker imata starša zdaj že 3 vnuke in sta precej zasedena (seveda želim, da imata tudi svoj "lajf"). Zato se trudim, da jih ne obremenjujem preveč. Resno razmišljam o tem, da bi si omislila kako študentko, ki bi občasno popazila na Leva (tako nekako kot sem sama delala 7 let).
Homeopatija in zdravniki - hja, se sama zdravim s homeopatijo že 4 leta. Vedno imam problem, ko pridem v dilemo, ko mi kaj je in moram do zdravnika, potem pa ne želim povedati, da se homeopatsko zdravim. Prepričana sem namreč, da bi v večini primerov naletela na neodobravanje in si dobesedno ne upam povedati. Potem me je pa pred časom zelo presenetila moja osebna zdravnica. Ker imam že dolgo težave s pritiskom (no, zdajle nekaj tedno ne več - UPAM; DA BO TRAJALO VEČNO) in ker niso ugotovili vzroka - zaključek: dedno; mi je rekla, da pa naj poizkusim še s čim drugim; kakšno homeopatijo mogoče. Sem bila prav pozitivno presenečena.
Srečanje: pojutrišnjem je torek. Mislim, da je sarazan pisala, da naj bi se dobile? Meni je prav. Drži? Kaj pa lokacija? Vreme pravi: V torek bo povečini sončno. Meni se sliši super za Bizovik.
Trdozimc - upam, da se z Janom čimprej pozdravita, da se kaj vidimo - no, ne samo zato, ampak bo pa tudi fajn vaju spet videti.

No, imam še perilo za obesit, pa še mnogo drugih opravkov, ki grejo precej lažje od rok, ko Lev zaspi in ta čas je napočil pred cca 15-imi minutami.
Adijo

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.11.2006 21:15:56   
tinkatonka
Hojla punce!

Anej je ravno zaspal, mož dela neki za firmo, jaz pa sem se odločila malo pokukati na RR, preden grem "oči dat počivat". user posted image  No danes je imel moj sin blazno slab dan. Poleg omenjenih dveh dopoldanskih izpadov trme pri kuhanju kosila, je bil ves dan neki siten. Mogoče ga pa res ti zobje tok dajejo, da je joj. No karkoli že je, upam da mine. Razmišljala sem celo o tem, da je Anej ta dva dneva, ki sva jih z možem prespala v dnevni čutil, da naju ni v sobi in je bil zato še bolj znerviran. Najbrž se spomnite, da sem vam pred kratkim pisala o t.i. separacijski krizi, ki jo je doživljal Anej. Ne vem v čem je razlog. Danes zagotovo spiva v spalnici in upam da bo noč bolj mirna. Poročam jutri.

srečanje...jaz se v primeru lepega vremena za Bizovik, ampak samo pod pogojem, da ne bo pihalo, ker zadnjič je bil veter kr mal "tečen". Sicer pa mislim, da bi bil Kolosej prav tako fajn opcija, ker lahko malčke damo na tla, da se igrajo skupaj, kobacajo, plazijo,...

sara....user posted image user posted image user posted image  BRAVO za napredek pri gibanju.

materino znamenje...sem vam pozabla povedat, da sem cca 14 dni nazaj pri večernemu umivanju opazila, da se je Aneju na ritki naredilo eno tako lepo materino znamenje. A vaši malčki imajo kakšnega???

umivanje zobk....zadnje čase ima novo foro, da mi ne pusti umiti spodnjih zobk. Mogoče ga pa kaj boliuser posted image . Zgornje 4 zobke brez problema umijem in odpre ustka, pa jeziček moram umit, ker ga moli ven kot kakšen kuža in čaka, da malo podrgnem s krtačko po njem. Se mu zdi to blazno hecno. Ko pa se skušam dokopati do spodnjih zob, je pa jok. In moramo zobke do konca umiti kar leže.

No zdaj grem pa pomit do konca posodo, prištimat flaško za morebitno "nočno hranjenje" in potem hitro pod kovtr.

želim vam mirno noč!

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.11.2006 22:17:27   
natalia
Zdravo,

Tinkatonka, te popolnoma razumem, ker sem v isti situaciji. Nočnih bujenj, kar noče biti konec, samo jo po eni strani razumem, saj ji iz dlesni rinejo kar trije zobki hkrati, pa smo že prej imeli probleme s spanjem, ampak kar se te dni dogaja pa mi že pošteno nažira psiho. danes zjutraj pa mi je počil film, spala sem celo noč vsega skupaj 40 minut, ker se je jokala in je nisem mogla potolažit na noben način, pa sem se znervirana zjokala, potem pa je prišel dragi pa jo je vzel in sta se šla ob 7.00 igrat, jaz pa sem šla spat za dve uri. spala sem ko kladauser posted image .
že tako ali tako me utruja uspavanje na rokah (ker ima konkretno kilažo) in podnevi in ponoči, pa še upira se dostikrat, pa se zbudi, ko jo dam v posteljo, pa da ne spim že en teden niti 5 ur na noč - to pa mi je kriza. še posebej ker se moram podnevi non stop ukvarjat z njo in tekat za njo, kam se bo dvignila.

se mi zdi, da je do sedaj to najtežji mesec, in to zato, ker bi ona rada hodila in jo zanima vsaka slednja stvar (vtičnice, posebno nevarne stvari in predmeti), jaz pa tekam za njo, ker se dvigne že ob najmanjši stvari... kriza...

moram it spat, dokler je še mir, punce se beremo..

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.11.2006 23:53:07   
petra81
Dober večer!

Poročam; Tami je bila dopoldan že brez vročine, popoldan jo je pa spet dobila glih tolk da jo ima! Je bila pa borba za zaspat, popoldan in zvečer!!
Pa hvala za želje!!

Eviii; še ena ki ti je fouš!user posted image

Bonnie_; hvala za čestitke. Kolk grejo hitro ti meseci. Bo treba kmalu nazaj v službo!

Hmm, jaz bom zdej malo nevednice, ampak a mi lahko katera tako na enostavno razloži kaj je to homeopatsko zdravljenje???user posted image user posted image  Jaz si predstavljam kot nekaj, kar si doma sam pozdraviš??user posted image user posted image  Prosim, razsvetlite nevednico!!!user posted image

Marty; glede uspavanja ponoči, sta pa najina dva čisto ista!! Pa sem mu ničkolikokrat povedala kako naj, pa je še vedno isto, no zdaj se malo popravlja!!

Mi smo bili kar lepo doma danes in včeraj itak, pa še vreme je bilo tako zanič pri nas, da nas ni niti mikalo!!

Trma; pri nas Tami kar uveljavlja svojo voljo, pa kaj ko ji kar ne rata, ko je še tako mala. Bo še imela čas, ko malo zraste!!user posted image  Se začne stegovat, kričat, cvilit, tepe, pa po tleh se tudi vrže oz po posteljici, če ni po njeno!!

Materino znamenje; Tami ga ima zadaj čisto na robu lasišča, eno tako majhno, pa nad ritko ima tako rdeče!

Umivanje zobkov; jih ne umivamo, ker jih nimamo!!

A se kateri zdi, da bi lahko bila posledica tega kar ima Tami, rast zobkov??!! Ker drugače ni nič prehlajena ali karkoli drugega!

Tiste, ki ponoči ne spite, upam da bo kmalu tudi za vas kaj spanca!!

No, jaz grem tudi počasi spančkat!!

Petra

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.11.2006 10:11:03   
Bonnie_RR
Ojla! user posted image

Sem mislila, da bo Nik spal več kot samo slabe pol ure pa žal temu ni tako in je že buden, tako da vas samo na hitro pozdravim...

Midva sva zdajle sama, ostali so v šoli oz. službi, Jure je šel pa v novo hišo, ker danes pripeljejo in zmontirajo spalnico. Jupi!user posted image  Me prav zanima, kako bo zgledalo...

materina znamenja... Še nisem nobenega opazila...

kolcanje... Joj, tamalemu se že ene par dni skoz kolca. Včasih sploh ne vem, ali se mu je vmes nehalo ali se mu tako dolgo skupaj. user posted image

No, moram it...

user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.11.2006 10:11:39   
tinkatonka
Hojla punce!

No danes pa lahko rečem, da sem naspana. Anej je včeraj zaspal ob 21h in se ponoči samo enkrat zbudil, ko je popil malo čaja, se obrnil na trebuh in spal dalje do 7h. user posted image Tud jutranja budilka ga ni zbudila ob 6h. user posted image  

natalia...upam da se pri vam porihta to spanje. Pri nas se še ni zgodilo v 8,5 mesecih, da mi ponoči ni bilo treba vstati, če ne drugega mu moram enkrat dat za pit in potem spi dalje.

slikanje...no danes greva pa res na slikanje v Ariel. Upam samo da se ne bo jokal, ker ga bodo obkrožali neznanci in nekaj hotli od njega.

srečanje..torej kdaj in kje???

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.11.2006 10:34:20   
sarazan
Naš lenušček se je prelevil v hudička. Med spanjem Sari uspe zlesti na vse štiri in potem napol v deželi sanj cvili, da jo kdo reši tega položaja. To pomeni, da spet vstajam sredi noči in jo obračam v udoben položaj za spanje. user posted image  user posted image  user posted image  
Ma nikoli ni prav user posted image . Vseeno pa še ni osvojila tehnike premikanja po vseh štirih.

Srečanje ... jaz nisem čist sigurna, če pridem (kamor koli že), ker sem se že nekaj menila. Bom zjutraj videla, kaj ste se odločile in mogoče lahko splanirala tako, da se vidimo. Bi pa meni tudi bolj odgovarjal Kolosej, ker lahko otroke damo na tla, sicer morajo biti po naročjih ali v vozičku. Pa še ni potrebno, da so tako oblečeni in zadekani.

materina znamenja ... Sara jih še nima.

Naslednjo nedeljo si bova z možem privoščila en sproščujoč večer. Greva na predstavo 5moških.com. Sva videla že prvi del trilogije (5žensk.com) in je bilo prav za nasmejat. Saj to ni ravno neka umetnost na odru, je pa fino za sprostit. Sara bo pri moji mami v varstvu. Upam, da ne bo problemov, ker bova odsotna ravno v času, ko gre ona spat.

trma ... tudi naša razvajenka jo obvlada. user posted image  Moram pa vseeno rečt, da je zdaj kar pridna punčka. Se tudi za pol ure zna zamotit na tleh z igračami. Me prav preseneča, ker še ne dolgo nazaj, nisem mogla niti na wc brez nje.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.11.2006 11:29:27   
petra81
Dobro jutro!!

Tami ima od danes naprej eno špičko-zobek!!!!user posted image user posted image user posted image

Na hitro samo eno vprašanje: A greva lahko ven, ko pa ima še vedno vročino, pa še to glih toliko da je???? Sva že dva dni noter in bi nama prav pasala sprememba okolja in zraka!!

Aja, pa spala je celo noč od 8h do 7h, edino za zaspat je bil malo problem, ampak sem pa tudi jaz danes spala brez bujenja!!

Lep pozdravček vsem

Petra in zobata Tami

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.11.2006 16:38:22   
Bonnie_RR
user posted image

Nik je zdejle končno (po precejšnjih mukah) zaspal in upam, da bo spal vsaj pol ure.
Dopoldne je spal ful malo, potem pa samo par minut v avtu in to je bilo vse. Se mu je pa poznalo, da je zelo utrujen. Sicer je najprej ene 20 minut v počivalniku jokal (na trenutke se je že kar drl - sem bila malo zmedena, če ni kaj drugega kot zaspanost, ker ga nisem navajena tako v joku), da je bil že čist prešvican in rdeč, na koncu mu je pa vendarle uspelo učke zapret med tem, ko sem ga božala po glavici. Se mi je kar zasmilil, moj revček... user posted image

Tami, čestitke za 1. zobek! user posted image

Aja, pa pomojem lahko komot gresta malo na zrak. Verjetno ima malo temperature od izraščanja zobka in mislim, da ne more bit nič narobe, če gresta malo ven. Fajn se oblecita in hitro ven, dokler je še tako lepo vreme...
No, vsaj pri nas se še fajn drži. user posted image

Lp 

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.11.2006 17:08:04   
Ezi
Heej!

Kje pa kdaj v torek???

Glede znamenj, bi pa samo rekla, da je Nejc dobil prve pikice šele pri dveh letih in pol. Imata pa oba štorkljino znamenje na predelu tilnika in Rok ima malo nad popkom malinino znamenje, ki naj bi tudi izginilo. Malo mogoče že temni.

Sem ju danes peljala slikatuser posted image user posted image user posted image  Upam, da bodo ok slikice!

V četrtek pa bom otroka prvič pustila v varstvu. Sicer grem le na govorilne ure in mogoče v trgovino, ampak tako bomo začeli, a ne. Mogoče tudi nama kmalu uspe v kakšen kino, ali kaj podobnega.

Bravo za prvi zobek, Tamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.11.2006 17:21:09   
tinca34
Čao punce!

Ja, zeloooo dolgo se nisem javila, pa po pravici povedano ne vem če se mi da ful pisat - saj sem vas komaj prebrala user posted image .

Najprej se moram pohvalit; Žanko je malo prej naredil dva 'koraka' po vseh štirih user posted image user posted image user posted image . In jaz tako ponosna, da kr pokam!!! No, pa se mogoče le plazil oz. kobacal. Kdaj so se začeli vaši? Žanko je star sedem mesecev in pol.

martinovo.... ja, nismo nekaj posebej praznovali, čeprav sem iz štajerske in je kao za nas to 'najpomembnejši' praznik user posted image  ja, tak pravijo user posted image
Smo se pa imeli ful fino...smo kar malo pohajkovali in nas po cele dneve ni bilo doma. Žan je bil ful priden, tak da ni bilo nekih problemov.

george michael .... ja, nimam komentarja; fenomenalno in nepozabno. on je pa za pojest

slikanje... a mi lahko katera pove kaj je s tem slikanjem v arielu user posted image

materina znamenja ...  Žan ima enega zadaj na vratu, ki mu sega v lasišče; ravno takšnega imam tudi jaz; drugače pa spredaj na trebuščku in zadaj na ritici lepotična pika - sicer je takšne čisto blede barve, ampak je.

trma ... pri nas je še ni, saj je verjetno še pramajhen za njo; sem pa brala, da ima otrok načeloma tri obdobja trme v življenju. pri dveh in petih letih in pa seveda v puberteti. tako, da to s čimer se spopadate zdaj, je verjetno nič v primerjavi s tistim kar nas še čaka user posted image . Nekako si predstavljam, da potem to zgleda ala metanje po tleh v trgovini oz. kje kjer bi bilo to najmanj potrbno oz. dobrodošlo user posted image

zobki ... še vedno jih nimamo user posted image user posted image , čeprav slina teče v potokih in tudi sitnoba na račun zobkov (predvidevam) je včasih na vrhuncu

čebljanje ... pri nas je večinoma na sporedu ajajaa, ghhh, dejdejdej, včeraj  mu je celo ratalo rečt dej dej dej dedi; prejšnji teden pa celo mam mam mam. aja, pa uu uu uu in eee eeee tudi nže pove :)

5moških.com ... v soboto je dragi imel zame presenečenje in kam me je odpeljal? na 5moških.com!!! sva si pogledala že jamskega človeka, 5žensk.com in zdaj še to. super - za nasmejat. meni je zelo všeč. Zrnec je itak v vsakem primeru faca, za Bizovičarja si nisem mislila, da je tak drobčken in suhcen, Cavazza junior pa je....jami - bi ga tud pojedla - takoj za george michaelom.

No, zdaj se je pa miško zbudil.....šibam, ker že kar fajn tečkari.....

ajde punce - uživajte!

t.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.11.2006 17:48:50   
sazi
Živjo,
ima Lev malo daljše popoldansko spanje, ker se je ponoči malo večkrat zbudil, pa dopoldne se je zelo slabo naspal. Ko se zbudi, greva še malo ven, da bo imel ati mir, drugače sva bila pa danes že 2x kar dolgo zunaj.
Srečanje jutri - hja, če noena nič ne pove, potem jaz samop izrazim svoje mnenje, pa naredite, kakor vam ustreza. Sicer je napovedanega nekaj vetra - ne vme koliko in upam, da ne preveč, ampak jasno vreme. Zame to pomeni, da si z Levom želim biti zunaj. Glede na to, da ne plazi in ne kobaca, se nekako v Koloseju ne vživi v dogajanje, ampak bi tisti 2 uri ali več sedel na mestu v zaprtem prostoru in bi bil verjetno precej siten (kar je seveda lahko tudi na prostem, ampak si rečem ,da je vsaj na svežem zraku). Sama grem skoraj zagotovo v Bizovik, če se bom le uspela še s katero zmeniti (kakšna neforumovka bo mogoče prišla z mano), če boste pa v Koloseju, vas pa zagotovo pridem pogledat.
Homeopatsko zdravljenje - v bistvu ne vem, kako naj napišem, da se ne bom zaplezala. Vsekakor se ne zdraviš sam, ampak imaš svojega homeopata (no, razen, če si sam dovolj poučen na tem področju, samo meni se zdi kar komplicirana zadeva in vse odločitve prepuščam svoji homeopatinji). Gre pa pri homeopatiji zato, da se nikoli ne zdravi simptomov neke bolezni, ampak se skuša vzpostaviti neko ravnovesje, da se potem telo pozdravi samo. Malo čudno sem napisala, ampak znanstveno se v zadevo nikoli nisem poglabljala. Za homeopatijo pa sem se odločila, ko so mi zdravniki za 3 kar zoprne težae po dolgem času preiskav rekli, da je to pač moje naravno stanje in da naj se sprijaznim za povrh pa še do konca življenja jem tablete (že od dvajsetega leta naprej). No, nisem se želea sprijazniti. Nekatere težave so odpravljene, nekatere omiljene, tablet pa ne jem. Zaenkrat sem zadovoljna.
Tami - čestitke za zobek
Sara - čestitke za stojo na vseh štirih (na žalost ob nepravem času, ampak enkrat bo pa že prav)
materina znamenja - jih Lev nima
No, zdaj se je pa Lev zbudil in šibava ven, preden bo spet čas za hrano.
LP in se vidimo jutri, pa kjekoli vas že najdeva

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.11.2006 18:12:16   
tinkatonka
Hoj!

srečanje...no pa se potem vidimo v Bizoviku, če bo pa veter pihal bi pa jaz kr v Kolosej pobegnila .user posted image  Kdaj pa boste tam???

Lp Tina 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.11.2006 19:17:53   
sazi
Midva ponavadi prideva okoli 11-ih - odvisno od jutranjega vstajanja, ampak ponavadi je taka ura OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.11.2006 21:23:37   
sarazan
Punce, jaz bom pa verjetno kar v Koloseju. Sem se že prej menila s kolegico (ponavadi je z nami v Bizoviku, ima 15-mesečnega fantka Evana).

Zdaj grem pa pod tuš pa spat. Na TV so spet same bedarije...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.11.2006 21:33:48   
tinkatonka
Naju ne bouser posted image . Mož nujno rabi avto. Se vidimo naslednjič.

Pridno čvekajte.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.11.2006 10:03:03   
Bonnie_RR
user posted image

Midva sva ravno s pregleda. Sva bila tam že ob 7h in se je vse skupaj tako zavleklo, ker Nik ni in ni hotel lulat. Pred 2 mesecema bi že morala dati vodo, pa nam po 5-ih poskusih ni niti enkrat uspelo napolnit vrečke (je Nik vedno, ko je imel vrečko napopano, migal 100/h in je vsakič šlo vse mimouser posted image ). Sem mislila, da me bojo danes sestre kaj kregale na ta račun, pa sploh ni bilo problema.user posted image
Pregledala ga je druga zdravnica (ni bilo njegove), pregled je bil zelo hiter. Je bila pa ta takšna hladna, vmes se enkrat ni nasmehnila, čist uradna je bila. Se mi zdi, da to otrok ful čuti, ker je bil Nik precej drugačen kot po navadi s svojo. Jo je samo zmedeno gledal in sem ga morala kar spodbudit, da je prijel igračko, da se je po štirih spravil do ropotuljice...
No, drugače pa se fajn razvijamo in napredujemo. V višino ga je sestra med jokanjem in protestiranjem (groza, v kakšni škatli naj bi on pri miru ležaluser posted image ) izmerila 73 cmuser posted image  (2 meseca nazaj pa 74 - ja, zgleda, da se manjšauser posted image ), tehtnica je pokazala pa 8800g.

No, ko se je končno polulal, je moral pa še kri dat. Ko ga je pičila, se sploh ni jokal, jok je prišel šele po tem, ko je moral bit pri miru, da se je kri ustavila. Sem bila zraven čist krvava, tako je opletal.user posted image  Nazadnje mi je pa na previjalni zaspal. In sedaj kar naprej spi v počivalniku. user posted image  So ga danes kar namučili...user posted image

Ko se naspi, ga morem previt, mu dat jest, potem se bova pa počasi že morala zrihtat, ker grem okrog 12h v LJ in ga moram prej peljat še k moji omi in dediju v varstvo.

Sem že zdejle ful utrujena, kakšna bom šele zvečer... Se grem nalit s user posted image ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.11.2006 12:54:07   
Eviii
čaw, čveke.

user posted image

mi smo včiri spet prišli v izolo. razlog? v nedeljo sm bla ko ena cota cel dan. se mi je začelo usuvat iz nosa in se ni ustavlo. in moja glava je bla ko balon (tisti, s katerim letijo nad ljubljano user posted image ). pridem domov, zlikam eno tono cot in se usedem pred televizijo. in me začne trest. si zmirim vročino in imam 37,8. cela noč je bla spet burna. meni je teklo iz nosa, dejana je dajala tečnoba, moj možek je bil vs obupan, ki ni vedu, kaj nej nardi. v pondeljek zjutri me je spet prpeljal k mojim v izolo. sm šla tudi do zdravnice. diagnoza: viroza...

user posted image

očitno smo to zimsko obdobje začeli super. se samo bojim, da se dejan kej naleze. sicer mi je zdravnica dala antibiotike še za nadalnih 5 dni, ampak zihr je zihr. poskušam bit čim manj okoli njega. zdej mi sedi na kolenih, ker hoče tudi on tipkat user posted image .
drugače malo še o dejanu.
zobkov nimamo user posted image . čestitke tami za žagico user posted image .
plazimo se ne. danes je sicer enih 20 minut bil na tleh na puzzlih in se igral s svojimi igračkami, več pa ni šlo...
dejan ima na ritki (desni) eno tako lušno materino znamenje že od rojstva.
no, tolko zaenkrat od nas. me čaka še dolg dan, tko da se še kej beremo kasneje.

user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1421
14.11.2006 15:20:48   
ninaki
Hej punce,

se jaz se malo oglasam. Enej je koncno malo omagal. Kosilo je pripravljeno, le se v pecico ga dam. Za Eneja je tudi ze vse pripravljeno, samo zbudi se in bo jedel zajcjo juho. Aja, Ursa_p, enkrat si sprasevala katero meso se dajemo tamalim. Jaz sem mu dala zajca, pa zrebicka mu bom tudi kmalu dala.

Upam, da so ta bolani ze zdravi in da bodo tile nasi februarcki kmalu zaceli ponoci spati. Jaz moram potrkati, zaenkrat je kar fino. Cez dan sicer minimalno ali skoraj nic ne spi, ponoci pa. Vcasih malo pojamra, vcasih se spomni, da je lacen, vcasih joka kar tako ali pa je zejen, samo se zaenkrat ne smem pritozevati. Je kar ok.

V soboto smo bili v Strunjanu na festivalu kakijev. Sploh nisem vedela, da je. Smo sli na obalo vrnit stolcek prijateljici, pa smo se tja zavili. Meni so take prireditve nasploh super in me stanti takoj not potegnejo user posted image Sem se zalozila s kakiji user posted image Enej je izkusil kako zgleda, ko ti starejsi otrok ne posodi cisto nobene igrace za igrati in je vse NE. Je bil kar malo sokiran, samo sedel je user posted image No, danes je bilo pa obratno. Je prisel sosed na obisk in je Enej non stop neki cmerkal, pa hotel ravno tiste igrace, ki jih je imel Aljaz. Opazam, da je njegovo obnasanje odvisno od terena - ko je doma, je veliko bolj sproscen kot pa, ko je kje na obisku. Zadnjic npr, ko sem bila v sluzbi, se je ene sodelavke skorajda ustrasil. No, pol je pa prisla k nama na obisk, je bil pa cisto skuliran.

Danes sem malo vadila kaj pomeni imeti 2 majckena doma. Oba sta bila zaspana, oba sem dala v posteljico. Jao, jao, jao. En ze skoraj zaspi, pa drugi zacne jokati, pa prvega zbudi, pa jovo na novo. No in pol sem oba popokala ven in smo se spet igrali. In pol spet notri in ista pesem. Pol sem pa obupala in dala enega ven in najprej enega uspavala (uspesno), drugega pa neuspesno, tako da je sel drugi z menoj v kuhinjo in sva skupaj kuhala. Jasno, tadrugi je bil Enej user posted image

Drugace je pa pri nas vse po starem. Uf, kako uziva, ko zjutraj odpre okno user posted image Pa kako se je fino gledat v ogledalo. Pa zdaj je pogruntal kako odpre vrata v kopalnico. Vcasih je kar cakal pred vrati, da se sama odprejo user posted image Pa konco je pogruntal, da mu med nogami nekaj binglja. Pa neko ploskanje je bilo zadnjic videti, al se je pa meni samo zdelo, da ploska user posted image Hm, pameti v glavi pa cedalje manj -  s postelje po tanovem leze dol na glavo!!!! Ga nic ne zanima, ko mu dopovedujem, da tako ne gre in da se bo udaril. Ne, je treba samo dol, pa ni vazno kako. Grize pa tako, da kar zvezde vidim!!! Pa ima samo 2 zoba... Ne vem kako bo, ko bodo se drugi zunaj...

5moskih, 5zensk in jamski clovek...se ravno dogovarjam za datume, pa je ali razprodano, ali ima moj dragi takrat ravno predavanja, ali pa kaj drugega, tako da upam, da kmalu vse uskladim user posted image

Srecanja...se vam ne bom mogla vec velikokrat pridruziti, saj ima dragi avto.

Uzivajte,

Nina

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
14.11.2006 20:09:10   
sazi
Dober večer,

danes je bil en super dan. Dopoldne sva preživela v Bizoviku v družbi moje sestre, nečakinje, sestrične in še ene prijateljice z aprilčkom. Smo se nasprehajale, načvekale in "nasončile".
Mož je uspešno opravil strokovni izpit in bomo zdaj vsi lažje zadihali - no, jaz malo težje, ker je zdaj vrsta na meni, da vklopim turbo napišem kakšno nalogo in naredim kakšen izpit.
Za povrh je pa še Lev prejle tako nepričakovano sam zaspal v posteljici, da sem mu skoraj odpustilauser posted image  za rogoviljenje danes ponoči - ko sva z možem že itak pol noči bluzila naokoli (on je bil nervozen zaradi izpita, jaz pa pojma nimam zakajuser posted image  - najbrž tudi, saj midva vse počneva v paketu), potem se je pa še po nočnem hranjenju ob 4:30 spomnil, da on pa ne bi več spal. Sem spet ostala na kavču, da je mož spravil skupaj vsaj nekaj uric spanja, z Levom pa sva omagala šele okoli šestih zjutraj.
Eviii, pozdravi se čimprej.
Plavajoče ljubljančanke - se vidimo jutri.
Zdaj naju pa čaka super večerja, saj je treba današnji dosežek proslaviti...

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.11.2006 20:47:03   
sarazan
Preteklo noč sem pa samo enkrat vstala. Me je skoraj kap zjutraj, ko sem ugotovila, da sem bila pokonci samo ob 3h, da se je gospodična najedla user posted image . Ja, grozljivka, spet imamo redno nočno dojenje. user posted image

Danes sem imela en kup opravkov. Sem bila sicer slabo urco v Koloseju, ampak potem šibala dalje. Upam, da se ujamemo naslednjič.
Sva se pa popoldne srečali s Tinkotonko v Merkator Centru. Sva si pomahale čez hladilnike in šibale vsaka po svoje. Jaz vedno nakupujem kolikor se da hitro, ker prav sovražim vso to gnečo v trgovinah. Že zdaj me je groza, ko bo treba po nakupih za božična darila.

Danes je Sara staknila prvo pravo buško. Sem se tako ustrašila, da sem se tresla k šiba na vodi. In verjetno je to uspavalo Saro, saj je med jokom v mojem naročju zaspala. user posted image  Ponavadi dobi živčni zlom, če jo tako uspavam.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.11.2006 20:47:06   
Bonnie_RR
user posted image

Par besed, preden se sesedem od današnjega dneva...

večerna flaška... Bo pri nas z jutrišnjim dnem ukinjena. Že nekaj dni zapored se zvečer pri hranjenju samo afna in nekaj zmišljuje. Odkar si sam drži flaško jo pa še veselo na tla meče, ko mu ne paše več. V glavnem, že par dni zvečer poje samo 80ml (še kot novorojenček je več pojedel na obrok) - najprej se zažene in dobesedno golta, ko pa ni več tiste prave lakote, pa noče več. Pa ni važno, kaj mu dan.
No, jutri probamo z večerjo na žlico. Bomo videli kako bo...

5moških.com... Moja dva (mami in ati) sta tud čist v elementu in delata na tem, da nekje dobita karte. 5žensk.com sta že gledala in jima je bilo super, zdej bi rada pa še tipe vidla. user posted image
Sta pa drugače precej hodila v Mengeš razne odštekane komedije gledat in se do solz smejat. user posted image  No, vsaj takšen vtis sem dobila vsakič, ko sta prišla domov in pripovedovala ko navita.user posted image

eviii... Čim prej se pozdravi! user posted image

Zdej sem pa skledo solate pospravila in sem ready za skok pred user posted image .
Me prsti več ne ubogajo... user posted image

Želim vam mirno in dolgo noč!

user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!