ninaki
|
Hej punce, se jaz se malo oglasam. Enej je koncno malo omagal. Kosilo je pripravljeno, le se v pecico ga dam. Za Eneja je tudi ze vse pripravljeno, samo zbudi se in bo jedel zajcjo juho. Aja, Ursa_p, enkrat si sprasevala katero meso se dajemo tamalim. Jaz sem mu dala zajca, pa zrebicka mu bom tudi kmalu dala. Upam, da so ta bolani ze zdravi in da bodo tile nasi februarcki kmalu zaceli ponoci spati. Jaz moram potrkati, zaenkrat je kar fino. Cez dan sicer minimalno ali skoraj nic ne spi, ponoci pa. Vcasih malo pojamra, vcasih se spomni, da je lacen, vcasih joka kar tako ali pa je zejen, samo se zaenkrat ne smem pritozevati. Je kar ok. V soboto smo bili v Strunjanu na festivalu kakijev. Sploh nisem vedela, da je. Smo sli na obalo vrnit stolcek prijateljici, pa smo se tja zavili. Meni so take prireditve nasploh super in me stanti takoj not potegnejo Sem se zalozila s kakiji Enej je izkusil kako zgleda, ko ti starejsi otrok ne posodi cisto nobene igrace za igrati in je vse NE. Je bil kar malo sokiran, samo sedel je No, danes je bilo pa obratno. Je prisel sosed na obisk in je Enej non stop neki cmerkal, pa hotel ravno tiste igrace, ki jih je imel Aljaz. Opazam, da je njegovo obnasanje odvisno od terena - ko je doma, je veliko bolj sproscen kot pa, ko je kje na obisku. Zadnjic npr, ko sem bila v sluzbi, se je ene sodelavke skorajda ustrasil. No, pol je pa prisla k nama na obisk, je bil pa cisto skuliran. Danes sem malo vadila kaj pomeni imeti 2 majckena doma. Oba sta bila zaspana, oba sem dala v posteljico. Jao, jao, jao. En ze skoraj zaspi, pa drugi zacne jokati, pa prvega zbudi, pa jovo na novo. No in pol sem oba popokala ven in smo se spet igrali. In pol spet notri in ista pesem. Pol sem pa obupala in dala enega ven in najprej enega uspavala (uspesno), drugega pa neuspesno, tako da je sel drugi z menoj v kuhinjo in sva skupaj kuhala. Jasno, tadrugi je bil Enej Drugace je pa pri nas vse po starem. Uf, kako uziva, ko zjutraj odpre okno Pa kako se je fino gledat v ogledalo. Pa zdaj je pogruntal kako odpre vrata v kopalnico. Vcasih je kar cakal pred vrati, da se sama odprejo Pa konco je pogruntal, da mu med nogami nekaj binglja. Pa neko ploskanje je bilo zadnjic videti, al se je pa meni samo zdelo, da ploska Hm, pameti v glavi pa cedalje manj - s postelje po tanovem leze dol na glavo!!!! Ga nic ne zanima, ko mu dopovedujem, da tako ne gre in da se bo udaril. Ne, je treba samo dol, pa ni vazno kako. Grize pa tako, da kar zvezde vidim!!! Pa ima samo 2 zoba... Ne vem kako bo, ko bodo se drugi zunaj... 5moskih, 5zensk in jamski clovek...se ravno dogovarjam za datume, pa je ali razprodano, ali ima moj dragi takrat ravno predavanja, ali pa kaj drugega, tako da upam, da kmalu vse uskladim Srecanja...se vam ne bom mogla vec velikokrat pridruziti, saj ima dragi avto. Uzivajte, Nina
|