ursa_p
|
No, ce pa jaz ne bom popizdila, pa ne bo nihce. Vse se mi je zbrisalo, kljub Ctrl+C!!! A je to sploh mozno?????????????????????????????? Ja, klinc ... pa grem se enkrat ... kot da ni ze dovolj ura ... ampak bom bolj kratka kot prej. Danes se je Gal zbudil ze ob 5-ih. Najprej sem mu dala dudo in je kazalo, da bo spal. Sem sla pogledat v dnevno pse, pa vidim, da je eni lojnica spet spustila (se ji non stop lojnice pri riti masijo) in ker to meni ful smrdi, sem jim sla ponoci posteljo preoblect, potem pa se njej rit ven stisnit, da ne bi spet kaj ven steklo. No, ko sem prisla nazaj je pa ze Gal rogovilil. Sem mu na hitro pripravila flaso, pa je med hranjenjem kar naenkrat zacel kricat ... pa ni nic drugega pomagalo, kot to, da sem ga vzela k sebi. Sem ga dala v najino posteljo, pa se enkrat flaso, pa je spet zacel kricat ... no, potem sem pa le ugotovila, da se mu je vse zamasilo in je bil buden do 6-ih. Potem je le zaspal nazaj, ampak samo do 8-ih. Ob 10-ih je bil ze noro zaspan, ampak ... zaspal je sele 10 minut cez 12!!! Danes zjutraj je Matic ves navdusen sibal po nahrbtnik in ga kupil (sploh nisem vedela, da ga je sel iskat) ... tako da sva ze naredila testni krog tu okoli z marelo (jo je Gal ves cas drzal) ... tiste strehice pa zjutraj se ni imel, tako da smo sli sele popoldne ponjo. No, meni sicer ni bil prevec udoben, ker nisem vedela da sta dve stvari za nastimat pri velikosti .. spust hrbta in naramnic, pa sem naramnice pozabila. Sazi ... akcija je sedaj ... ima pa se 2 nahrbnika po tej ceni ... koliko casa bo se trajala ne vem, ker je, ce sem prav razumela, vezana na zalogo, ne na cas. Je pa ta trgovina K2 Alpinist na Krakovem nasipu (Trnovo) - Annapurna. Ce ne ves kje je to, pa pisi na ZS. Trenutno obdobje ... meni se zdi pa to njegovo kolovratenje po stanovanju gor in dol super. Gal se res lepo dviguje in spusca (je osvojil v res hitrem casu) in ga ne rabim loviti. Sej pade kdaj pa kdaj, ampak to pase zraven, da se bo naucil kaj zmore in kaj ne. Meni je res the best, ker je veliko bolj samostojen, sam zna priti kamor zeli, zna se zamotiti .. v glavnem super. Sem pa stanovanje kar uspesno priredila za njega, tako da je v bistvu nevaren le racunalniski stol, ampak ko siba proti njemu, hitro preusmerim njegovo pozornost. Zdej vedno bolj preizkusa svoje sposobnosti ... se nastima, spusti in caka kaj bo ... bo padel ali ne ... pa mu vedno bolj uspeva. Vedno pade na rito in nikoli ne joka (mene pa cudi, kako da ga trtica ne boli). Varovala ... a mogoce veste, a se da kaj za pecico kupit, da je ne more odpret ... njemu je namrec najbolj zanimiva. Zdej vstane cisto ob vsaki stvari, tudi ob pecici ... tako da ko bo prizgana, bomo morali nekaj pogruntat ... kak stol tja dal, al ne vem kaj. Buske in padci ... busk niti ni (ena bolj majhna, ampak prva vecja), padcev je malo vec, ampak nic posebnega. Ponavadi pade, ko kam pleza, pa malo fali in ga kar zavti direkt na buco. Spanje ... tudi tu je viden ogromen napredek ... se mi zdi, da zdej ze nekje od 9. meseca naprej super spi ... lahko je obrnjen na trebuh, hrbet, bok ... ni problema, ker se sam zelo lepo obraca iz ene strani na drugo. Ko se zbudi ... ponavadi naju je cakal stoje, sedaj pa se je odlocil, da bo najprej pocakal, da pride nekdo v sobo .. tako da sedi in caka in caka, pa zraven se kaksno uspici. Ko pa prideva, pa hitro na noge. Posteljica ... nasa posteljica ima na ta dolgih stranicah tako zascito, da je otroci ne morejo zgrist. Mogoce se kupi celo posebaj. Razni obroki ... Gal je danes zjutraj dobil polento s kislo smetano, ker je ponoci ze dobil gres. Potem je za malico jedel jabolcno cezano (s proseno kaso), za kosilo pa krompir in spinaco s kislo smetano, za popoldansko malico pa navaden jogurt in kruh (in je spet bruhal). Ocitno mu noben mlecni izdelek ne pase, ker mi tudi po kisli smetani bruha. Bom morala zdravnico poklicati in malo povprasati kako in kaj. Ninaki ... meso ... hvala za ideje ... Gal zaenkrat je v glavnem perutnino, edino 2x je dobil govedino. Tinkatonka ... Gal je meso od 2x do 4x na teden ... vsaj en obrok je res veliko mesa, ko ga je pomoje vsaj za tretjino. Kar se pa zviranja tice ... Gal ni med hranjenjem nic na miru ... edino ce je res zelo lacen, bo naprej odpiral ustka tako hitro, da ga komaj dohajam, potem ko se pa ze malo naje, pa zacne ... luknice iskat, pa rozice, pa lucke, pa kuze, pa se in se ... pa po obrazu se mane, pa se brise od ust do cela (hrana pa povsod), pa prste v usta ... Samostojno hranjenje ... Gal je samo take stvari, ki jih lahko sam drzi v rokah ... kruh, piskot, zelenjavo in sadje (sem mu dala zadnjic banano in je bila bljak za v roko in za v usta). Mi je pa fajn od Sarezan ideja ... se nikolli nisem spomnila, da bi mu dala koscke zelenjave na mizico, da bi sam lahko jedel ... bomo probali. Drobtinice pa tudi Gal vse pobere, ampak manjsa kot je bolj je zanimiva .... in vse odnese v usta. Rumenjak ... sem mu ga dala samo enkrat cisto malo, zdej mu ga pa se nisem dala. Sicer je pa tako ze jedel jajcne makarone in ribano kaso. Umivanje zob ... sem jih sele vceraj zacela, ker Galu pa zobje res zelo pocasi rastejo in se sele sedaj malo bolje vidijo. Sicer kar pusti, ampak mu ni kej prevec prijetno, ker mu ostali zobje ven rinejo in ga verjetno moti. Vcasih jih umijeva samo s krpico, vcasih pa kar s scetko. Trdota zobne scetke ... kako trdo ste kupile? Meni se zdi nasa zelo trda. Vneta usesa ... sem ze enkrat pisala kako se poskusi, ce so vneta. Pritisnes na tisti del usesa, kot bi si jih hotel zamasiti ... ce so vneta bo otrok zajokal ali celo krical. Zdravila ... jaz jih ne dajem kar tako ... tudi sama jih vzamem, ko je res nuja (marsikaj pretrpim) ... sem namrec mnenja, cim manj tablet, tem bolje. Jaz Galu nikakor ne bi dala svecke, ker ga mogoce zobki matrajo. Samo 1x (se mi zdi) je na ta racun dobil Calpol, ampak so bile dlesni res kot baloni. Calpol mu dam ce ima visoko vrocino ali pa ce vidim, da se kljub majhni vrocini res slabo pocuti. Kopanje ... kopava ga (jaz sicer zelo redko) se vedno vsak vecer, razen redkih izjem. Vode mu nalijeva pa vsaj do popka ... vcasih celo tako veliko, da se komaj stegne naprej. V vodi res uziva in se vcasih kopa tudi po 20 minut. Se pa nikoli ne kopamo skupaj in se tudi ne bomo, ker imamo premajhno banjo. Materina znamenja ... jih se nisem opazila. 5zensk.com ... midva greva gledat v zacetku decembra. Je bila edina predstava frej do novega leta. Bi sla se 5moskih.com gledat, pa je cisto razprodana, pa tudi Jamskega cloveka cakam, kdaj bo cas za ogled. George Michael ... no, ene ste ga ze videle, jaz pa na racun njega dobim spet psa v varstvo. Gresta prijatelja v London na koncert, ona bo takrat noseca 7 mesecev. Nosecnice ... tista rizicna se se vedno dobro drzi ... mala je tezka ze 800g, je pa v 26 tednu in je baje velika (ker ona res SAMO LEZI), gre pa za bozic domov, ce bo vse ok, ker takrat pa ne bo vec panike. Sanke ... sem danes videla, da za 13 jurjev prodajajo zlozljive ... se mi zdi da Spar ali pa Bauhaus. Sanke z naslonjalom ... naslonjalo se, ce jaz prav vem, kupi posebaj ... jih imajo pa tisti prodajalci suhe robe pred trgovinami ali na trznicah. Sanke sem pa jaz ze gledala in so nekje od 7 jurjev naprej ... tiste, ki so bile nama vsec, da so imele tak velik zaobljeno zaokrozen del spredaj ... videla sem jih pa samo v Baumaxu, pa se to so imele sedeci del iz blaga, tako da ne pridejo v postev (so v danasnji reklami). Sem nasla nekaj linkov take so navadne ... http://www.enaa.com/oddelki/sport/dept.asp?dept%5Fid=1427 tu jih prodajajo take z ograjico ... http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id89.html V BC ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156544 Take, ki jih midva isceva pa ne najdem na netu. Bolancki se cimprej pozdravite, vsem na novo zobatim pa cestitke (Kami, koncno). Upam, da sem vse na novo povzela ... ce pa sem kaj pozabila pa se napisem. Sem vas pa prebrala DO KONCA ... se bom zdej spet lahko vec oglasala in me boste imele vec kot dovolj. Lahko noc ... pa je spet ura ena. Ursa
|