tinkatonka
|
Hojla punce! Evii....super da si že OK, in seveda za doktorsko nalogo! Upam samo da ti printer ne bo požrl preveč živcev. Jaz sem imela podobne probleme, ko sem printala svojo diplomo. Upam da boš čimprej sporočila, da si doktorirala. Pa da Dejanu čimprej pokukajo ven zobki, da ga ne bo več tko mučilo. tami... za dva zobka naenkrat!! VSE NAJBOLJŠE VSEM OBMESEČNIKOM! Plavanje....ma super je. Anej je sicer danes malo več jokal kot ponavadi. Ne vem zakaj. Ker je bil naspan, sit in previt. Pa itak, da se tud slečt/oblečt nisem mogla, ker je non stop silil v naročje. sara...da boš pri svojih vragolijah utrpela čimanj bušk , ki so pa žal del tega učenja. Anej jih je tudi kar nekaj pridelal, tud modrice smo že imeli, pa jok in stok. Ampak kaj čmo, se zgodi. Imej na zalogi margarino v hladilniku. Meso...zanima me kolikokrat na teden vašim otročkom date meso in koliko ga pojedo. Mam občutek, da Anej dobiva premalo mesa v svoji prehrani, kljub temu da ga mi dostikrat jemo, samo svinjine in rib mu ne dajem. Dvakrat na teden pa je, 1× govedino in 1× perutnino. A mislite da je to dovolj? Pa še to ne poje veliko. hranjenje...no pri nas imamo en velik problem, ker imamo ultra živahnega otroka (Brez pretiravanja). Pri hranjenju mu je namreč tako dolgčas , da se na stolu vrti sem ter tja, pa v tla gleda, pa okol se obrača in naslonjalo grize,....Vglavnem pravi mali živček je. Da dobim vsaj kako žlico v njegova usta, mu moram dat kako zanimivo igračo v roke (npr. stekleničko od Ad3-ja), da on to potem vrti po rokah in odpira usta. Tko da mi čez dan največ energije pokuri ravno to hranjenje, ker je ena sama borba za to, da ulovim njegova usta. Če je lačen je vseeno ista pesem, mogoče samo malo hitreje usta in ne rabim čakat, da se on vmes "spočije". Kopanje...kolikokrat na teden ga kopate? Mi ga samo še 2× na teden. V sredo in v nedeljo. Pa v sredo se ponavadi mož kopa z njim v tavelki banji, v nedeljo pa jaz. In se mamo ful dober. učenje.....no moj sin je eden bolj lenih. Če ga vprašaš kje je luč, ga ne zanima, ko mahamo z njegovo rokico, komu ki odhaja, se obrne stran, ker v tistem trenutku najde nekaj zanimivega na drugi strani, pa četudi je to gledanje v tla . Mislim da bo, glede na njegovo zgovornost, prej rekel PA-PA, kot pa pomahal. OK. Sej se ne sekiram preveč, bo tud čas za te stvari prišel. Se zavedam, da bo še prekmalu vedel vse pokazati, odpreti, poiskati,.... Jutri imava po 1 mesecu fizioterapaijo. Vmes se je Anej naučil same neumnosti, tko da bova pomojem kregava. Samo ko midva doma telovadiva, je cel kažin, ko je pa tam, pa vse tako pridno dela, že zato, ker so tam igrače, ki jih doma nima in itak da so najbolj zanimive in se pusti, da lahko terapevtka dela z njim kar hoče. Popoldne greva pa na RD 4-letnice. Sem ji kupila ful luštkano oblekico, upam da je bo vesela. No tako.... Anej spi, mož je v dnevni, mene pa čaka še tuš, pa se mi tko ne da, da bi bla prav vesela, če bi se me kdo zdele dotaknil z čarobno paličico, da bi bila vsa umita in v pižami. Ah ja. Sanje norega konja. Pardon kobile. Nič grem pod tuš.... Lp Tina