petra81
|
Čer!! Naj najprej malo poročam, če se bo kateri ljubilo brati: v ponedeljek smo praznovali Tamin prvi rojstni dan in je bilo super! Smo naredili žur za vse ( domače in prijatelje) kar v garaži (imamo zelo veliko) in je Tami dobila tricikel za darilo in so jo potem malo večji otroki vozili po garaži! Je zelo uživala, se je kar dvigovala v njem! Jo je pa kar precej zmatralo, tako je tudi fasalo tisto buško spodaj opisano! in je šla spat že ob 8h, kar je pri njej za dve uri prezgodaj! Sem ji pa spekla torto, pa še eno je dobila (Tweety) in sta zmanjkali kot za stavo! Slikice sledijo, ko jih dobim! Cepljenje in sistematski pri enem letu; sva imeli danes in je bila zelo pohvaljena, kar že zna! Kri ima super, ko ji je laborantka vzela kri, ni niti trznila, čeprav tisto še mene zaboli, ko te zbodejo! Je pa malo zajokala, ko je dobila piko v ramo in je tako grdo pogledala sestro!! Velika je 74 cm, težka 9,5kg, obseg glavice ima 47! Zna pa oponašat muco, kužka, kozo, ribico in avto! Ploska, da papa, da rokico za pozdrav in čestitke, da poljubček, reče mama, tata, opi, avto, pa-pa, papi( če hoče jesti), pi(j) ( če hoče piti)! Zdej se ne spomnim vseh reči! No, zdravnica je bila zelo zadovoljna! fuorove tabletke; jaz jih imam tudi še nedoprte v predalu, jih kar ne upam dajat, pa sploh ne vem točno zakaj! Sem brala, da je fluor škodljiv za možgane?? Če ima katera bolj točne informacije, bi bila hvaležna! Taja27, kako ji pa daš tabletko? A jo vmešaš v hrano, al kako? žlica; danes je Tami pojedla čisto cel krožnik mineštrce, tako, da sem ji jaz držala njeno roko z žlico! Ponavadi poje dosti dosti manj, če ji jaz dajem! buške; Tami si je naredila tretje črno oko točno na sredini čela med očesi, na njen rojstni dan! Danes se je še podrsala malo višje in je dragi rekel, da a je ne morem malo bolj pazit! Da je cela pobita!! Mislim!?? Sploh mu ne morem dopovedat, da ni tako lahko kot se zdi, bit cel dan za ritjo! Se pač spotakne! Kar velikokrat pade, se ujame večino krat, ampak kdaj pa tudi ne oz zadene v kakšno stvar ali na tla! Meni se ne zdi nič nenormalnega! Sej ne da mi je fajn, ampak tako pač je! On jo vidi zelo malo čez teden, pa se mu očitno zdi čudno, da ne morem popazit bolje na njo! Me kar malo pojezi, ker tudi če je doma, se nekaj časa igra, potem jo pa meni prinese! No, sej po drugi strani ga pa spet razumem, da bi se rad malo odpočil od dela in skrbi, po drugi pa ne! Kdaj se pa jaz odpočijem? Biti mama je delo za celo življenje, 24/7! Hmm, sem se malo razpisala, ne vem niti če bo katera sploh razumela, kaj sem hotela povedati!! Bo že!! Ava upam, da se kmalu pozdraviš!! Zmajči25, hvala ker se tako trudiš in se sploh spomniš name!! Res hvala! Aja, pa glede dojenja, jaz ne mislim še nehat, čeprav bom kmalu nazaj v službi, čeprav le za 4 ure! Se mi zdi, da ji ful pomaga pri njenem imunskem sistemu, ker ni bila še nikoli bolana (razen 5.otoške bolezni)! Pa se mi zdi škoda! Bom počakala vsaj do poletja, naprej bom pa videla! Jaz vidim samo koristi v tem! Sama se odloči! 2. otrok; jaz sem najprej govorila, da sploh ne bom imela otrok, potem sem rekla, da bi imela enega, sedaj se mi pa zdi, da bi bila dva premalo in bi rada tri! Ampak, se morava še z dragim zmenit! Sem pa tako nekako razmišljala, da ko bo Tami stara kake 3 leta, da bi začeli delat na drugem! Kako se bo pa izšlo, bomo videli pa sproti!! Igranje z drugimi otroci, se strinjam s Sazi! Pust, tiste ki boste svoje otroke namaškarale in ki ste kupile kostume, kje ste jih kupile za tako majhne!??? Jaz sem najmanjše videla za dve leti! Čestitke Niku in Roku za prvi rojstni dan!! Zdej bo pa počasi dosti mojega nakladanja! Lahko nočko Petra
|