|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negotovost
8.11.2007 16:10:59   
Anonimen
od tega je že pol leta.sva z partnerjem imela problem,ko sem jaz ugotovila ,da si je dopisoval z eno punco.On je takrat zanikal,da je sploh kaj bilo,je trdil,da se niti dobila nista nikoli,da je pač kao ona nekaj hotela.....Sva ostala skupaj,imava otroka,amoak mene vsakih tolkiko časa zagrabi negotovost.Kako mu sploh še zaupat,lahko je rečt,samo v praksi pa neizvedljivo.Takrat mi ni povedal,katera je to bila.Sedaj eno sumim,ampakuser posted image ne upam ga direkt vprašat,sploh pa nevem,če je smiselno.Rada bi normalno zaživela naprej,vendar ne gre.Pa tud pusti ga kar tako ne morem,ker ga ljubim.Hvala da ste me brale.Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: negotovost
8.11.2007 16:18:43   
bučkabb
to da si je z eno dopisoval še ne pomeni nič, dokler nimaš kakih resnejših znakov se ne splača drežat v njih ker te majo pol za tečko in si sam seb narediš škodo.
zdaj je tud odvisn na kak način si je dopisoval, če je to počel preko im+nterneta na teh flirt straneh res včasih ni omembe vredn, ko se sam dopisujemo in pol nič ni s tega.

se je pa fajn temeljito pogovorit o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: negotovost
8.11.2007 16:21:37   
Taula
Odvisno kaj sta si pisala, oz. o čem sta govorila. Ampak tega ne boš nikoli izvedela, ker ti on ne bo povedal.
Če hočeš ostati z njim (kar si rekla) boš moraš pozabiti na to kar te razjeda, ker bo na koncu uničilo vajino zvezo.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: negotovost
8.11.2007 16:22:28   
Mešamdrek
Bistvo vsake partnerske zveze najsi bo to ljubezenska,poslovna,prijateljska..je zaupanje.Če zaupanja ni...ga pač ni in stvari ne funkcionirajo tako kot bi sicer.

Če mu boš kdaj odpustila je tvoja stvar, ampak nekaj si zapomni: dokler ne boš razčistila sama s sabo mu ne boš mogla odpustiti in v tebi bo vedno seme dvoma.Že takrat bi ga morala vse izprašat,ampak res vse,zakaj si je dopisoval,s katero,koliko časa,kako je do tega sploh prišlo.... Ko boš vse to vedela(če bo povedal po pravici seveda) si boš lahko ustvarila neko sliko in na podlagi tega se boš odločila kako in kaj.

Svetujem ti,da se otreseš vseh dvomov,ker drugače boš ne boš mirna.
Veliko sreče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: negotovost
8.11.2007 16:38:28   
cindy
Tudi jaz sem imela podobne probleme , soocila sem tisto koko vendar ni hotela nic konkretnega povedat on pa je zanikal da bi sploh kaj imela. Skupaj sva vendar dvom vedno ostane , upam da mu je jasno ce kdaj dobim trdne dokaze spakiram in grem. Ti se le sooci z njim mogoce se bos takrat resila dvomov jaz se jih se zdaj nisem. Upam le da imas boljse prijatelje kot jaz meni je le ena povedala kaj se govori okoli oziroma kak tista kura govori okoli. Veliko srece vedi da si zasluzimo vec kot nekega prevaranta. Kljub temu da si je le dopisoval ce tebi to ni vsec bi moral spostovati to in zatreti v kali , moj ni imel me je za obsedeno ljubosumno babo, potem pa je videl kaksno stalo sva imela ko ne verjame v zensko intuicijo . Nismo ne slepe in ne gluhe vec vidimo kot mislijo.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: negotovost
8.11.2007 16:39:53   
total
Jaz bi na tvojem mestu to razčistla,pol si lahko spet čez pol leta skakšno dopisuje in ti boš spet popustila,jaz vem da ne bi in bi šla do konca,če ni mel nič z njo ti bo tut povedel kako je bilo in sploh kdo je ta oseba.Vsaj mirna boš..

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 16:51:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: negotovost
8.11.2007 17:55:08   
Anonimen
hvala vsem.On je pač vedno bil tak človek,ne preveč čustven,nikoli ni pogledal za drugo,skratka nič.Nikoli ni pisal sms-jev,pol pa naenkrat.Saj mi je povedal,da ni bilo nič,da bi ona želelaampak se je on zavedal da ima družino,da je zbrisal vse stike z njo...Hudič je ko noče povedat,katera je,tako da mi je skoraj vsaka sumljiva(verjame,bolano)So dnevi,ko skušam pozabit,skušam sama sebe prepričat da je itak preveč dober do mene,me preveč ljubi,da bi storil kako bedarijo.Pa tud pokaže,kako je rad doma...Ne vem,težko je upam da mi uspe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: negotovost
8.11.2007 17:58:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sedaj eno sumim,ampakuser posted image ne upam ga direkt vprašat,sploh pa nevem,če je smiselno.


Kar vprašaj ga, boš vsaj vedela, pri čem si, vsaj po njegovi reakciji.

Ne zagotavljam pa, da bo izid tako kot ga želiš....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?