|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Bučkin kruh


0

Preseneti svoje domače in goste s posebnim bučkinim kruhom. Ne pozabi dodati naribanega sira.



Bučke naribaš in posoliš ter pustiš stati, da spustijo vodo. Nato jih dobro ocediš. Moko streseš v posodo in narediš jamico, vanjo razdrobiš kocko kvasa, dodaš žličko sladkorja in malo tople vode ter počakaš, da kvas vzhaja. Nato moko še malo posoliš in dodaš bučke ter vse skupaj zgneteš. Ker so bučke že same po sebi zelo mokre, ne potrebuješ dodatne tekočine. Ko si že skoraj pri koncu z mesenjem testa, vmesiš še nariban sir. Testo pustiš počivati na toplem od 15-30 min. Nato oblikuješ testo v obliko pekača (štručka, hlebček,...), segreješ pečico in pečeš približno 45 min. Preden je kruh pečen ga lahko potrosiš s še malo naribanega sira.

Čas priprave od: 90
Čas priprave do: 100
Število oseb: 6-8
Zahtevnost: 3

ena večja ali 2 manjši bučki.
pol kg moke,
10-15 dag naribanega sira,
1 kocka kvasa,
sol,
1 žlička sladkorja,
malo vode,




Telesno kaznovanje
lenkav

Ste bili kot otrok kdaj tepeni?

Enkrat ali dvakrat (27%)

Občasno (38%)

Pogosto (13%)

Zelo pogosto (6%)

Nikoli (15%)


Število vseh glasov: 528

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!