|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelno plavalno tekmovanje dr. Fig

Uredništvo Ringaraja.net, 19.1.2012
Najodmevnejše plavalno tekmovanje za mlajše plavalce, dr. Fig, ki ga soboto, 21. januarja 2012, na Pokritem olimpijskem bazenu v Kranju organizira Plavalni klub Triglav Kranj, bo letos poleg tekmovalnega duha obarvan tudi s plemenitim namenom.

image
/11


 

Generalni pokrovitelj Toyota Slovenija skupaj z AC Lovše namreč poziva vse obiskovalce, naj izdelajo svoj origami in ga v soboto prinesejo s seboj. Za vsako prejeto papirnato kreacijo bo Toyota Slovenija Ustanovi za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi podarila donacijo v vrednosti 1€.

 

Svoj origami si boste lahko izdelali tudi na samem prizorišču tekmovanja, saj bo ekipa AC Lovše na svoji stojnici nudila vse potrebne pripomočke za njihovo izdelavo.Izdelke zgibanega papirja bodo zbirali ves dan tekom tekmovanja, po slavnostni otvoritvi tekmovanja pa bodo tudi razglasili zbrano vsoto papirnatih kreacij.

 

Slavnostna otvoritev tekmovanja se bo pričela ob 17.30, zbrane pa bo nagovoril kranjski župan Mohor Bogataj.

 

Poleg obiska vrhunskih plavalcev Anje Čarman, Emila Tahirovića in Tanje Šmid pričakujemo tudi predstavnike Plavalne zveze Slovenije in kar nekaj ikon slovenskega plavanja, med njimi tudi Natašo Kejžar, Marka Milenkoviča, Aleša Aberška in mnoge druge.

 

  


  

 

O tekmovanju dr. Fig

Tradicionalno tekmovanje, ki velja za enega pomembnejših v srednje-evropski regiji, naj bi po dosedanjih prijavah obiskalo približno 500 plavalcev, starih med 6 in 10 let, iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in ostalih držav Evrope.

 

Ker je tekmovanje posvečeno največjemu slovenskemu pesniku, dr. Francetu Prešernu, ki je živel in deloval v Kranju, otroci pa so ga zaradi deljenja sladkih fig poznali pod imenom “Dr. Fig”, pričakujemo tudi obisk dr. Figa in njegove Julije. Tako je eden od poglavitnih namenov našega dogodka povezava športnega tekmovanja in krepitve kulturne zavesti udeleženih otrok in mladostnikov. Tekmovanje namreč pomeni uvod v praznovanje slovenskega kulturnega praznika v Mestni občini Kranj kot posvetilo dr. Francetu Prešernu.

 

Zagotovljeno je tudi glasno navijanje, saj bo tekom tekmovanja potekal izbor naj navijaške skupine, v popoldanskih finalnih nastopih pa se obeta pravi "light show" in posebno presenečenje.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Spočiti ali utrujeni iz družinskega dopusta?
Dopustovanje z majhnimi otroki je za starše lahko zelo naporno obdobje. Nikakor si ga ne morejo predstavljati kot »oddih...
18
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
10
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
9
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
4



1. april: Ideje za prvoaprilske potegavščine
photo
Bi radi koga potegnili, pa nimate prave ideje. V članku jih boste našli nekaj, ki jih lahko "skuhate" na hitro oziroma...
AKCIJA: Od srca do nasmeha
photo
Gasilsko društvo Visoko – Milje zbira igrače in obleke, pa tudi šolske potrebščine, plenice, izdelke za osebno higieno z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?