|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kaj podariti za Valentinovo? (ideje Ringarajinih staršev)

Uredništvo Ringaraja.net, 7.2.2024
Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svojim najdražjim. Preverite zanimive in zabavne odgovore.

image
Kaj podariti za Valentinovo? (Foto: Freepik.com)
/11


Približuje se najbolj zaljubljen praznik v letu - Valentinovo. K nam je sicer prišel iz Amerike, vendar je v zadnjih letih postal čisto "naš".

Nekateri pari Valentinovo praznujejo, drugim pomeni isto kot vsak navadni dan, tretji si raje ljubezen izkažejo na naš, slovenski praznik, Gregorjevo, ko se ptički ženijo.

 

PREBERITE TUDI: Valentinovo: ljubezenski napotki

 

Na našem Facebooku smo starše povprašali, kaj bodo letos podarili svojim dragim za Valentinovo in dobili kar nekaj zanimivih, pa tudi zabavnih idej:

 

1) Nič

Mamica Julija, Anja in Eva pravijo, da Valentinovega ne praznujejo, saj je pri njih vsak dan praznik ljubezni. 

 

2) Manjša pozornost

"Poljub," je zapisala mamica Tea. A ni simpatično darilo?

 

3) Sebe

Podariti sebe je tudi odlična ideja. "Sebe, pa mogoče da ne bom tečna, pa je dobil najlepše darilo," se je pošalila Janja.

 

4) Skupen čas

Največ jih je izpostavilo skupen čas, kar je zares najlepše darilo. 

""Si ne kupujeva daril, ampak greva na večerjo ali razvajanje. Skupen čas nama največ pomeni in si res znava vzet čas samo za naju, tudi med letom in tako tudi take praznike izkoristiva za romantiko," je zapisala Nina.

 

5) Pismo

"Napisala mu bom pismo, tako kot vsako leto, to počnem že 6 let," je zapisala Adelisa. Kakšna top ideja!

 

6) Koncert, kino, večerja

"Ne praznujeva glih valentinovega s srcki in tem. Si pa pokloniva kako razvajanje, koncert. No in letos greva na koncert. Srečna jaz in srečen on," pravi Natalia.

Mateja pa: "Kosilo in kasneje ogled filma v kinu."

 

PREBERITE TUDI: 7 top idej za družinsko valentinovo

 

7) Zanimiva darila

Starši so izpostavili personalizirane knjige, albume za pare, Urška pa je prilepila sliko prav posebne sveče.

 

8) Čas zanj

Morda pa vam idejo da tudi te smešni odgovor:

"Sina pa hčerko mu bom dala v roke, js bom pa šla od doma, da bo mel mal mira pred mano," se je pohecala Klara.

 

 

 

pomenkiPri SkrbenStars.si ti predlagajo darilni bon za spletni program za pare, za razvoj boljše komunikacije in gradnjo trajne povezanosti POMENKI.

V njem odkrijeta, kako ohraniti iskrico in graditi skupno prihodnost. Raziskave kažejo, da uspešni pari vlagajo 100% pozornosti drug v drugega in ostajajo radovedni. Poglobita svojo povezanost z zmenki doma! 20 romantičnih večerov omogoča globok vpogled v vajin odnos, da lahko znova odkrijeta čar ljubezni in skrivnost povezanosti.

SEDAJ - 60% ceneje s kodo “RINGARAJA60” za samo 27,60 € - lahko tudi kot DARILNI BON.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
5
Otroška igra - kako lahko pomagate starši
Spodbuda ni prisila. S pravilno spodbudo lahko otroku preko igre pomagate razviti osnovne spretnosti in pestro domišljij...
4
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
4
Huda bolezen, ki lahko v 24 urah povzroči ...
Invazivna meningokokna okužba velja za eno najbolj težavnih okužb, ki je večina od nas zaradi njene redkosti ne pozna, p...
4



Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
Gremo ljubljanskega zmaja spoznat!
Ta in naslednji vikend naj bo v znamenju zmaja - tega mogočnega in čarobnega bitja, ki otroku pomaga tudi pri razvoju. K...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?