|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Kako pobegniti spečemu dojenčku?

Uredništvo Ringaraja.net, 22.9.2023
Preden postaneš starš, se dejansko ne zavedaš, kaj vse v življenju postane problem ob majhnem otroku. Vsa starševska iznajdljivost čisto nič ne pomaga: dojenček vedno »zmaga.

Every parent needs to watch this video! ?

Posted by Kinedu on Tuesday, May 1, 2018
/11


Vsak starš si najbolj želi, da bi njegov dojenček in potem otrok lepo zaspal, spal celo noč in se zjutraj zbudil ves svež in spočit, z njim pa tudi mamica in očka. No, realnost je zelooooo daleč od tega. Redke izjeme so srečneži, ki po rojstvu dojenčka prespijo noč in če že jim to dojenček v začetku »dovoli«, se lahko že naslednji mesec to spremeni. Nočno prebujanje in vstajanje se lahko ponavlja vse tja do tretjega leta ali celo več.

 

PREBERITE TUDI: Da bo dojenček spal …

 

Že samo uspavanje je cela znanost in običajno velika težava. Večna uganka starpšev je, kako dojenčka prepričati, da zvečer hitro utone v spanec, da se bosta lahko mamica in očka še malce posvetita drug drugemu.

Ko nam to uspe, s tem da smo skoraj celo večnost ležali ob malem sanjalčku in ga držali za roko, pa nastopi druga težava, kako mu »pobegniti«, da tega ne bo opazil. Takrat starši poskusimo vse možne trike in če bi nas kdo snemal, bi se nam pošteno smejal. No, dejansko so nekateri starši vzeli kamero v roke in posneli svoje »poskuse pobega«. Posnetki so dokaz, da vse veščine ameriških marincev, britanskih vohunov in ruskih specialcev čisto nič ne pomagajo, ko je treba zapustiti spečega dojenčka.


PREBERI TUDI: O spanju in uspavanju dojenčkov ter malčkov

 

Poglejte si! Zagotovo vas bodo nasmejale njihove izjemne »vojaške« (ne)spretnosti, mogoče pa najdete tudi kakšno novo idejo, ki jo lahko preizkusite pri svojem škratu. ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

VIDEO: Črpanje mleka brez prsne črpalke
Naučite se iztisniti mleko iz dojke brez uporabe prsne črpalke s, tako imenovano, marmet tehniko stiskanja. Poglejte si ...
4
Zaščitite se pred UV žarki
Pred nami so pomladni in poletni dnevi, sončni žarki nas vse močneje grejejo. Ugodno vplivajo na naše počutje, spodbujaj...
3
Razvoj govora pri otroku
Razvoj govora je pri otroku odvisen od bioloških dejavnikov, dejavnikov okolja in otrokovih sposobnosti.
3
Kuhajmo za dojenčke!
Ne zamudite kuharskih delavnic »Ukrotimo alergijo s pravo kuharijo« za starše dojenčkov z alergijo na kravje mleko, ki j...
3



Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?