|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zvezdana Mlakar: Pri nas je jesen delovna!

Helena Mlakar, 7.9.2010
Igralka Zvezdana Mlakar je ponosna mati treh sinov. Pravi, da odkar ve zase, si je želela postati igralka. Kljub številnim nagradam, ki jih je prejela, meni, da so tiste prave nagrade odsev občinstva. Zato dela in živi za priznanja gledalcev.

image
/11


FOTO: Osebni arhiv


Za naš portal je Zvezdana odgovorila na nekaj vprašanj.


Ste mati treh sinov. Najmlajši še obiskuje osnovno šolo. Kaj pa starejša dva?

Moj najstarejši sin piše diplomo na pomorski univerzi, star je 25 let, zrel, urejen mladenič, ki resno išče priložnost v tem svetu.

Moj srednji sin je star 20 let, je umetniška duša, topel in iskriv mlad človek, ki nikoli ni bil uspešen v našem šolskem sistemu, končal je en letnik gimnazije, zdaj dela in se pripravlja na maturitetni tečaj, sanja o igralski akademiji.

Moj najmlajši sin obiskuje zadnji, deveti razred trnovske osnovne šole, star je 14 let, je sladki mladi pubertetnik, pričakujem prve težave v šoli, saj ga zanima življenje bolj kot šola, vendar zelo dobro ve, da je uspeh v šoli pogoj za naše dobre odnose, jasna mu je logika vzrok in posledica, je priden, kot temu tako radi rečemo, če je otrok vodljiv.


Kako ste z družino preživeli poletje?

Ker je kriza, ker imamo vikend kar doma, ker živimo sredi narave, sva se odpravila na morje z najmlajšim sinom kar sama, starejša dva sta šla po svoje, mož je ostal doma in delal. Z Lanom sem preživela deset čudovitih dni na morju, presenetil me je, kako brez težav sva uskladila svoje želje, kako lepo sva se razumela, kako sva rada počela iste stvari skupaj in kako je znal tudi po svoje izživeti svoje želje.


Prvega septembra je v šolske klopi sedel torej samo še najmlajši sin.

Da, v šolo je šel samo najmlajši, veselo, da bo spet videl svoje prijatelje in rahlo nervozen, ker bo spet veliko obveznosti in učenja.


Menite, da je pri nas šolanje otrok predrago?

Nimam pravice, da bi se pritoževala, šolske potrebščine so pač nekaj obveznega in denar zanje pač mora biti. Kljub krizi (tudi mi smo zelo zategnili pasove) sem zvezke kupila še njegovemu prijatelju in tako pomagala, knjige izposoja šola, Lan pa tudi nima posebnih zahtev, kar se tiče luksuznih svinčnikov, torb in podobno.


Prihaja jesen. Kako jo občutite? Kaj počnete v tem letnem času z družino?

Jesen (smeh)! Pri nas na kmetih je veliko dela, pobiramo slive, spravljamo drva, pospravljamo in pripravljamo se na zimo, utrjujemo cesto, popravljamo ograje za živali, popravljamo hleve ... Želimo si samo še nekaj sončnih dni, da nas slabo vreme ne prehiti, menjavanje letnih časov doživljamo bolj intenzivno kot v mestu in tudi njihovo čudežnost in nam je lepo. Tudi starejša sinova sta rada doma, pri nas, sredi narave, večkrat odpeljeta tudi svoji dekleti na sprehod v gozd po gobe. Vsi pa obožujejo doma pridelano hrano. Veelllika družina smo, ko se zberemo in vedno delamo skupaj.


Bo jesen za vas delovna?

Jaz sem s septembrom začela z vajami v Drami, pripravljamo igro Totenbirt, režira legenda slovenske režije, gospod Mile Korun in vsaka vaja je resnično doživetje, delo, ki mu ni para, med igralci, najboljšimi med nami in z dobrim tekstom upam, da nam uspe narediti predstavo, ki bo ganila, pustila sled.

Oktobra, po premieri, nadaljujem s študijem druge predstave, komedije. Medtem bom igrala Ponudbo in povpraševanje, dramsko uspešnico, ki vedno polni dvorane in MoškiŽzenske.com v Špas teatru. Dokončati moramo še snemanje filma, ki smo ga delali julija z delovnim naslovom Kviz. Verjetno pa se bo našlo še kaj.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
39
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
11
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
11
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
9



BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?