|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Da kajenje škoduje, je že dolgo znano dejstvo. V nosečnosti se zaradi kajenja lahko poveča možnost splava, prezgodnjega poroda, prenizke telesne teže novorojenčka. Raziskava pa je pokazala, da imajo cigarete vpliv tudi na avtizem.

OTROKOV RAZVOJ

Miti in dejstva o avtizmu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 2.4.2019
image

Otroci in odrasli z motnjo avtističnega spektra (avtizem) se pogostokrat želijo vključiti v socialno interakcijo. Marsikaj o tej motnji ne razumemo in marsikaj ne drži, zato si preberi, kaj je res in kaj je le mit o ljudeh z avtizmom.

image

Strokovnjaki menijo, da bi lahko s pomočjo magnetne stimulacije možganov pozdravili avtizem. Nova tehnologija bi pošiljala magnetne signale v možgane in na tak način pozdravila avtiste.

STRAN 1 OD 1

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Koliko kave lahko spije nosečnica?
Preverite, kje je tista varna meja popite kave v nosečnosti, da ta razvada ne bo vplivala na večjo verjetnost za spontan...