|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Otroka morate v sončnih dneh obvezno zaščititi s klobučkom, ki ga ščiti pred pojavom sončarice in opeklinami, klobuk s širokimi krajci pa zaščiti pred soncem tudi njegova ramena.

image

Čudovita sončna jesen kar vabi na družinski sprehod skozi barvit gozd, kjer vas čaka vse, kar je potrebno, da se vaš otrok spremeni v škrata.

PRAVLJICE

Beremo: Gospa s klobukom

Avtor: Helena Primic | 21.4.2017
image

Pri Mladinski knjigi je izšla pustolovska otroška knjiga Gospa s klobukom, ki bo všeč vsem otrokom in staršem, ki imajo radi Piko Nogavičko. Gospa Ljudmila je namreč zelo posebna upokojena učiteljica šivanja, ki ...

O ŽIVILIH

Čas za regratovo solato

Avtor: Nika Dolenc | 30.1.2010
image

Regrat spada med najbolj razširjen »plevel«. Cveti v glavnem aprila in maja. V vseh nadzemnih delih rastline in v koreninah je mlečni sok, ki je zelo zdravilen.

STRAN 1 OD 1

POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Cepljenje proti noricam
Norice ali vodene koze je bolezen, ki je razširjena po vsem svetu. Bolezen je običajno mila in mine brez posledic. Če o...