|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UČENJE IN IGRA

Lahkonočnice tudi v aplikaciji

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.6.2023
image

Več kot 150 skrbno pripravljenih pravljic Lahkonočnic, ki jih A1 Slovenija že sedmo leto ustvarja s pomočjo strokovnjakov, znanih pisateljev, ilustratorjev in pripovedovalcev, je zaživelo v obliki mobilne aplikacije.

PROSTI ČAS

Ali pripovedujete pravljice svojim otrokom?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.3.2021
image

Danes je vsekakor pravi dan za pripovedovanje zgodb, saj praznujemo svetovni dan pripovedništva - ustnega pripovedovanja zgodb.

PRAVLJICE

Beremo: Strašni volk

Avtor: Helena Primic | 26.10.2019
image

Bo mali volkec, ki se je prvič odpravil v gozd, pojedel majhno deklico s čopki in napolitankami v žepku predpasnika, ki se je med igro skrila v isto grmovje kot on?

PRAVLJICE

Beremo: Neverjetna zgodba o dinozavrih!

Avtor: Helena Primic | 10.4.2019
image

Zakaj ima kokoš v družinskem albumu družino velociraptorjev, ki se vozijo s skiraptorji, in igvanodonov, ki uživajo v osvežujočem izletu?

PRAVLJICE

Beremo: Kdo je Palčič?

Avtor: Helena Primic | 17.10.2018
image

Pot domov je včasih zelo nevarna, težka in dolga. Preverite, kdo bo očeta Palčiča rešil pred nevarnim ognjem ...

PRAVLJICE

Beremo: Gospa s klobukom

Avtor: Helena Primic | 21.4.2017
image

Pri Mladinski knjigi je izšla pustolovska otroška knjiga Gospa s klobukom, ki bo všeč vsem otrokom in staršem, ki imajo radi Piko Nogavičko. Gospa Ljudmila je namreč zelo posebna upokojena učiteljica šivanja, ki ...

image

Pripovedovanje zgodb in branje pravljic povezuje starše, stare starše ter ostale pripovedovalce in bralce pravljic z otroki že leta in leta. Premalo pa se zavedamo, kako pomembne so dejansko za otroka.

PRAVLJICE ZA NAVDIH

Kresnička Stela - 3. del

Avtor: Jerneja Pavček | 21.12.2012
image

Pred vami je še zadnji del pravljice o Kresnički Steli, ki je namenjena vsem, ki ste ustvarjali in sodelovali pri ObdaRajanju 2012.

PRAVLJICE ZA NAVDIH

Kresnička Stela - 2. del

Avtor: Jerneja Pavček | 28.9.2012
image

Nadaljemo s drugim delom pravljice o Kresnički Steli, ki je namenjena vsem, ki boste ustvarjali in sodelovali pri ObdaRajanju 2012. Z njeno pomočjo bodo otroci spoznali, kaj bodo ustvarili in podarili s svojimi dejanji.

PRAVLJICE ZA NAVDIH

Kresnička Stela - 1. del

Avtor: Jerneja Pavček | 3.9.2012
image

Pravljica o Kresnički Steli je namenjena vsem, ki boste ustvarjali in sodelovali pri ObdaRajanju 2012. Z njeno pomočjo, bodo otroci spoznali, kaj bodo ustvarili in podarili s svojimi dejanji.

STRAN 1 OD 3

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...