|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BLOGERJI

BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 3.5.2022
image

S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zadovoljen, presliši svoje občutke in čisto malo "posodi" svoje telo. Kakšno grozljivo sporočilo!

BLOGERJI

BLOG: 5 zlatih pravil za vse bodoče babice

Avtor: Moderna babi | 22.1.2019
image

Kdo je pravzaprav babica in kakšna je njena vloga v družini? Preverite pet zlatih pravil, ki bi se jih morala držati vsaka babica!

image

Naenkrat je spet postala moja mala nebogljena punčka, ki sem ji vedno - v dobrem in slabem - stala ob strani. Med vožnjo so mi po glavi ves čas rojile misli, kako bo moja Anja, ki je bila še včeraj sama otrok, rodila svojega prvega otroka.

STRAN 1 OD 1

Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...