|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

VSE O ŠOLAH

Kako otroka pripraviti na vstop v šolo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.8.2023
image

Hitro se približuje konec počitnic in za nekatere malčke prvi vstop v šolo. V teh zadnjih tednih je dobro otroka pripraviti na to, kar ga čaka. Kako se tega lotiti, si preberite v nadaljevanju.

image

Otroci odštevajo še zadnje urice pred vstopom v šolo. Veselijo se novih dogodivščin, poslavljajo se od vrtca, sedaj so že veliki. A kljub temu jih črviči tudi majhen strah. Kako bo v šoli?

DRUŽINA

KOLUMNA: Šola, pa vrtec tudi!

Avtor: Helena Mlakar | 11.9.2014
image

Saj ne morem verjeti, zdi se včeraj, ko je starejši sin zabrisal šolsko torbo v kot in si oddahnil. Pred vrati počitnice, sam pa zadovoljen z uspehom. Isti zmagoslavni pogled je imela hči, ki je zaključila drugi razred.

STRAN 1 OD 1

Ko otrok raste, z njim tudi mi in naše sku...
photo
Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varn...
Izštevanke (1. del)
Koliko izštevank obstaja? Veliko, bi verjetno vsakdo odgovoril. Ko pa se moramo na hitro eno spomniti pri igri, pa se na...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?