|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

SPANJE IN USPAVANJE

Kako pomagati otroku, da se prilagodi na spremembo ure?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 28.10.2022
image

Sezonski premiki na uri lahko motijo ??urnik spanja vašega otroka. Kako pomagati dojenčkom in malčkom, da se prilagodijo zimskemu času (in spet nazaj!) Preverite nasvete, da bo vaš malček čim lažje lahko nadaljeval s svojo običajno spalno rutino.

RAZGLEDNICE

Mama, koliko je ura?

Avtor: Vrtec Čebelica, Gabrovka | 15.3.2012
image

V naši skupini - Pikapolonice ni bilo zaznati velikega interesa, oziroma dejavnosti, ki bi kazali znake zgodnjega opismenjevanja. S sodelavko sva se odločili, da pripraviva dejavnosti namenjene tej temi.

UČENJE IN IGRA

Ura in otrok

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.2.2010
image

Že zelo majhne otroke je treba učiti, da obstaja ura; naprava, ki nam meri čas. Tako jo bodo opazili in lažje sprejeli. Kdaj in kako začnemo otroka seznanjati z uro in časom?

STRAN 1 OD 1

Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?