|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

BOLEZNI IN STANJA

4. Naturopatski kongres o otroških boleznih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 16.12.2018
image

V koledarju za drugo leto si obvezno rezervirajte soboto, 13. aprila, ko bomo na 4. Naturopatskem kongresu lahko slišali naravne rešitve za atopijski dermatitis, hiperaktivnost in avtizem!

NEPLODNOST

Kaj je neplodnost?

Avtor: Marjorie Greenfield, M.D.; prevedel Miha Ambrož | 12.4.2010
image

Osnovni podatki o pogostosti, vzrokih in zdravljenju neplodnosti.

OTROKOV RAZVOJ

Trma

Avtor: Katarina Žagar | 24.1.2010
image

Ena od značilnosti dve- do petletnega otroka, ki ni prijetna zanj, kaj šele za starše, je trma. Kdaj se to obdobje začne, je odvisno od otroka, njegovih značilnosti, okolja …

OZNAKE:

BOLEZNI IN STANJA

Avtizem

Avtor: dr. Marta Macedoni-Lukšič, dr. med. | 24.1.2010
image

Avtizem je razvojno-nevrološka motnja, ki se kaže predvsem kot kakovostno spremenjeno vedenje na področju socialne interakcije, besedne in nebesedne komunikacije ter imaginacije.

STRAN 1 OD 1

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...