|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 21:11:32   
Anonimen
Če prav razumem poste na zadnji strani, kar precej stvari ni bilo prepeljanih do Blaževih (ostalih strani nisem brala...)?

Če še potrebujete prevoz za karkoli, grem ca. 3x na teden iz Ljubljane na štajersko - savinjski konec, dostava stvari je mogoča po 17.uri.

Upam, da je Blaž dobrega zdravja. user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 21:26:59   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Radha
Ne vem pa tudi,zakaj vsi tako pljuvate po Barbs.

Ker ne razumejo, da nekdo vidi zadevo iz drugačnega vidika. Čustvenega. In zato je izobčena.

Tebe Kerensa, pa ne razumem. In resnično, greš z glavo skozi zid, ampak za vsako ceno in seveda v imenu dobrodelnosti. Dolgo si že na RRji, ampak se nisi naučila prav ničesar, razen tega, da ima medij moč in ti jo s pridom izkoriščaš...ampak, (guess what?) nekateri znamo brati tudi med vrsticami...Takoj, ko ima eden&več uporabnikov drugačno mnenje, se že poslavljaš, jamraš, daješ forume nazaj - vse javno - naj se ve! Aplavdirajte! Čeprav bi lahko vse to, kar si storila, storila na veliko bolj prefinjen način. 
Tako pa - malo morgen. Od mene aplavza ne boš dobila.

Žal mi je samo za to akcijo, ki se je sprevrgla v pravo nočno moro. Škoda. Ideja je bila odlična.

lp, Z.



_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 21:56:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
19.9.2006 8:15:37   
sofija
Tale jara kača je povsem odveč. Cilj je bila pomoč Blažu in njegovi družini in ta cilj je bil dosežen. To je bistvo.
Tiste, ki so vam stvari ostale doma, vedite, da se bo še prekmalu našel kdo, ki jih bo potreboval.
Punce, res, ne se kregat, prihranite moči za naslednjo akcijo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
19.9.2006 8:55:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Spet prevračaš krivdo na nekoga drugega, sama pa si zakuhala vse in še več. 

Kakšno krivdo? Krivdo za kaj? Česa pa sem kriva, če smem izvedeti?
Še dobro da ne veš kaj kroži po ZS.

Res je. Ne vem. Ampak če bi me zanimalo, bi že vprašala.
da so drugi krivi.

Kdaj pa sem koga česa obtožila?
Ampak ti želiš izključno in samo, da te hvalijo.

Ne glede na to, kolikokrat sem ponovila, da tega ne pričakujem, nekatere nesmiselno vztrajate točnno na tem. Nikoli ne bom vedela, zakaj.
Čeprav bi bila lahko malo manj, ker jih je še najmanj deset hotelo pomagat, peljat, delat....pa nisi dovolila, zdaj pa jamraš, da si zmatrana....

Ni jih bilo deset. Vem, kdo je bil in koliko jih je bilo. Za kombi sem napisala, kako in kaj. Pomoč od Erdbeere in Cmokec sem sprejela in sem pripravljena kriti tudi stroške, čeprav zaenkrat tega nočeta. Lahko pa pobrskam po forumu in ZS-jih in objavim nicke vseh, ki so hoteli pomagati tako in drugače (v tem primeru s prevozom). Kdaj nisem dovolila? Komu? Česa?
Kdo je sploh dvomil?

Očitno nisi dobro prebrala vsega. Če bi, potem bi vedela, kdo je dvomil in v kaj.

London_paris: ne, ničesar ni, kar bi bilo potrebno pokriti s pomočjo RR. Če je/bo še karkoli, bo šlo iz mojega žepa.

Radha: ne vem, zakaj je tako, kakor si napisala, ampak iz osebne zamere bi bilo bolj težko, saj me 99% tistih, ki tako ali drugače pljuvajo čez mene in čez moje delo, sploh ne pozna. Ne osebno ne kako drugače. Tako, da o čemerkoli osebnem tukaj ne moremo govoriti.

Lory: dvomim, da Barbs želi moderatorstvo. Če bi ga, mislim, da je dovolj direktna, da bi to že omenila. Če se pa motim in moderatorstvo kljub temu želi, naj se mi pa kar oglasi. Na ZS, e-mail ali GSM - po želji.

Lusa: iz MS sem te klicala s Kirinega GSM-a in rekla točno tisto, kar navajaš. Ko sva z Nanko štartali od Kire, me je poklicala še Tanikaa, na katero sem dejansko pozabila. Sredi pogovora mi je dokončno crknila baterija. Kljub temu smo se uspeli dobiti na Petrolovemu avtomatu. Že to (s čakanjem in ostalim vred) se je zavleklo za 15 minut. S Tanikinega GSM-a sem poklicala Marogico v Maribor in ji najavila prihod. S Petrola sva z Nanko štartali s cca. 20-minutno zamudo. Lilo je kakor iz škafa, res je. Za volanom je bila Nanka (cel dan), vidljivost na cesti je bila nikakva, tistega konca nobena od naju ni poznala, bili sva brez telefonov in odrezani od sveta. Tudi vidljivost iz avtomobila je bila (po Nankinih besedah) nikakva, ker je bil poln do strehe. V Gornji Radgoni sva prišli do nekega krožnega prometa in tudi sanjalo se nama ni, na katerem izvozu naj greva ven (mislim, da so bili trije). Zavili sva na prvem in enostavno šli naravnost. Mimo česa vsega sva se peljali, se mi tudi sanja ne, zagotovo pa ne mimo avtobusne postaje (ali pa je nisva videli, ne vem, ampak ker si rekla, da je ob glavni cesti, mislim, da bi jo morali videti). Naslednja stvar, ki se je spomnim, je bila tabla za konec vasi Lomanoše in ura na armaturi: 20:00. V vsej živčni vojni, ki sva jo dajali čez, sva se odločili, da se ne obračava, ampak da se peljeva naprej, v upanju, da se sploh peljeva proti Mariboru. Za Nanko ne vem, ampak jaz sem imela v mislih samo to, da prideva do Blažkovih ob kolikor toliko človeški uri. Tebe sem nameravala poklicati od Marogice iz Maribora. Ker smo se pri avtocesti MB zgrešili tudi z njo in ker sva se izgubili v ulicah Maribora nekje za Europarkom, lahko še tukaj povem, da sem šla direktno na policijsko postajo in jim rekla, da jim plačam, če peljajo pred nama do pizzerije. OK, res je, smejali so se, da so jim solze tekle. Pa še Marogico sem poklicala s Policije. In še pred pizzerijo sva se pripeljali v policijskem spremstvu. Potem si pa misli. Tam ni manjkalo dosti, da bi padla dol, pa so mi na srečo skuhali kavo. Tudi jesti nisem mogla, kar lahko potrdi Marogica. In tam sem pozabila, kam vse bi morala telefonirati. Samo Blažkovega očeta sem poklicala, da smo čez pol ure pri njemu. Kar smo bili res. Pa baterijo sem napolnila za do Celja. Poleg tega pa je bil avto tako poln, da stvari sploh ne bi imela kam dati. V Murski soboti sem še upala, da bodo šle na strešni prtljažnik (tam je malo manj padalo), ampak čim sva šli ven iz MS, je bil tak naliv, da mi je bilo takoj jasno, da to ne bo izvedljivo. Zato sem si rekla, da bom posebej do tebe prišla še enkrat, na svoje stroške, če bo potrebno (in ti pokrila tvoje), ampak očitno je, da se s tem ne strinjaš. Nisem pa rekla, da sva šli po katerikoli drugi poti.

Barbs: kdo je jezen? Zakaj? Če odmislim Luso in Mojco v Velenju, sva se ustavili popolnoma pri vseh, kolikor jaz vem. Zakaj bi bil kdo togoten? Ker sva imele midve z Nanko težave na cesti? Kje pa je tukaj povezava? In kdo je dal sebe v to akcijo bolj kakor jaz, ti in Nanka? Nikogar ne zaničujem in nikogaršnjega sodelovanja ne dajem v nič, pa tudi daleč stran sem od tega, da bi jokcala zaradi česarkoli, ampak razumem pa tudi ne.

Žužu: ves čas sem mislila, da je važen namen, ne pa profesionalna logistika. Očitno sem se motila. Kakor ti praviš, je bil moj namen pomagati zgrešen že od začetka. In pretiran. Sem vzela na znanje.

Potrebuje še kdo kakšno razlago ali počasi res lahko začnem razmišljati o zaklepanju te teme?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
19.9.2006 9:46:45   
Anonimen
OOOOO, vidim, da sem bla anonimna v času svoje službe. Svašta punce, me kar na smeh tišči od hudga.













RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:13:58   




user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("9/18/2006 6:13:58 PM",0,0,0,1093805,229)
user posted image

Anonimen user posted image
user posted image
Ne seri nati, raje se prijavi pod svoj nik, če imaš jajca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
19.9.2006 10:38:51   
iva01
Kaj, a tud dobrodelne akcije nismo sposobni izpeljat brez kreganja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   Blažkova dobrodelna akcija (zaključek)
19.9.2006 10:52:45   
Anonimen
Bistveni namen akcije je bil, kljub vsem zapletom in neprijetnostim, dosežen, zato je akcija s strani RR zaključena, ta tema pa zaklenjena. Hvala vsem, ki ste tako ali drugače pomagali.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?