bobika
|
Najprej čestitke vsem praznovalčkom za 9mesecev! Mi se že lep čas ponoči zbujama, ampak na srečo ji samo dudo dam in spi dalje. Imamo pa velik problem zvečer 15 min po tem ko zaspi. Se zbudi, drema, joče se premetava in ne vem kaj še. Če jo pustiš samo je taki alarm, da joj. Ne vem kaj ji je. Rabi kar nekaj časa, da spet trdno zaspi. Sedaj še spi, pa upam, da čimdlje, ker imama ob 11 posvetovalnico in takrat je ravno njen čas za spati. Rija, jaz ji v mleko dam malo kakava, pa potem pije. Samega mleka mi pa tudi ni hotela piti, ne adaptiranega ne katerega drugega. Rija in Ajda sem se nasmejala vajinemu pisanju! Lovro hitro se pozdravi. Tudi Manca je imela pred dvema tednoma 6 bolezen in njena vročina tudi ni bila vedno tako visoka. Je velikokrat bila bolj okoli 37,5. Kaj danes še ima vročino? joj, jaz si niti ne predstavljam, da ne bi bila z Manco. Meni je fučl hudo že par uric. Tako, da liju dobra si. Sploh pa še tisti, ki za dolgo časa pustijo otroke v vartvu. Jaz sem imela na faxu sošolki, ki sta bile cel tedne v mb v domu, hčerkici - dojenčici pa doma. Pri eni je bil še ati v domu. Cel teden so jih pazile babice, med vikendi pa so se te pri mamici pocartali, če ni bilo kakšnega izpita v bližnji prihodnosti. Ena mamica je velikokrat potožila, da je mala nikoli ni vesela, ko pride domov. Halo! Ja kaj pa pričakuješ. Tako so živeli dokler ona ni končala fax - torej tri leta. Zame to nima smisla, raje ne oštudiram, kot pa da na prvo mesto ne postavim svojega , ki me v tem trenutki najbolj potrebuje. Ne vem no. silvestrovanje: verjetno pri prijateljih oz z njimi kot že par let. Imajo sedaj malega dojenčka in dve leti staro punčko. Če ne pa bomo doma. Tudi mene so lani iz bolnice izpustili, da sem lahko nazdravila. Nič počasi bom mogla Manco it prebuditi, da se zrihtama. Mi2 tako dolgo rabima, da se kam odpravima, da ponavadi vedno zamudimo Kaj je pri vas tudi tako? lepo se mejte
|