muki1
|
Gaya, jaz sem se včeraj preoblekla zgolj zato, ker je bilo treba v vrtec po Nežo, danes sem še tudi v pižami. Jaz jutri spokam od doma, pa če bo ne vem kaj letelo z neba. Itak moram z Ivo na sistematskega, potem pa grem v nek nakupovalni center, pa če je ne vem kaj. Pa z Milko se bašem tudi že dva dni . Totalen psiho. Kaj meni sonček dela. V nedeljo je pri nas tak lep sonček bil, da sem skoraj stanovanje v luft vrgla, vse sem si spedenala v nulo, vse se je svetilo, res..... Maxica, pojdite k zdravniku, da boste vedeli kako in kaj. Mtina, jaz te ne obsojam, ampak za sebe vem, da ji pri tej starosti še nikakor ne bi želela dati goste hrane. Kaj če sploh ni lačen? Eni se zbujajo ponoči, pa sploh ni razloga, so pač taki. Mi nismo spali do dveh let z starejšo. Ne sili ga preveč z hrano, da na koncu ne bo prehranjen. Pa brez zamere, le svoje mnenje sem napisala.Dobronamerno. Pikabu, mislim, da si Maksa prav pogruntala. On sam si hoče določit svoj ritem. Že zdaj ve kaj hoče, divjak mali . Včeraj sem v albumu opazila, da Ema že zelo lepo barva . Neža še vse prek roba čačka, pa je starejša. A to je prirojeno tako natančna, ali pa sta jo ful učila, da se barva samo do roba? Še ena štorija. O Nežinem oboževanju Eme sem že itak napisala. Prejšnji teden smo šli na pico, pa je bila tam ena znanka, ki ima fantka Maksa. Pa se nekaj menimo, pa rečem Neži, glej, to pa je Maks. Potem me je pa vprašala...KJE PA JE EMA? Mis, ko bo spet hudo, se spomni, da pridejo potem tudi take noči, ko spi v kosu 6 ur. Vsega se je potrebno navadit. Še veliko časa bo poteklo, da bodo dobili nek stalni ritem. No edino Gael ga ima . Potem ko že misliš, da je zdaj malo bolje, pa začnejo zobki in spet se vse poruši. Sploh ne preveč razmišljat o tem, se meni zdi najboljša rešitev