|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 14:14:17   
tasha23

Kot sem opazila se nam je pridružila še ena nova članica: user posted image Dobrodošla Piskot in maliMartin user posted image user posted image , zato sem se odločilaponovno obnoviti seznamček user posted image
19.09. Arabela,  KATARINA user posted image 14:50, 48 cm/ 3170g
27.09. Pikabu, MAKSuser posted image
14:10, 52 cm/3260g
28.09. Mojceca, ZOJA KATARINA user posted image
22:15, 51 cm/ 2810 g
30.09. Gaya,  GAJA  user posted image 04:50, 48 cm/2750g 
03.10. Lu,TIAN user posted image    12:21, 53 cm/3440g
03.10. *lina*. TRISTANuser posted image
06.10. Borovnicka, TJAŠuser posted image  48 cm / 2790g 
09.10.Beki24, TINKARAuser posted image 4:48, 47 cm/2580g
09.10. Altati,JAŠAuser posted image  14:48, 50 cm/3100g
10.10. Vava, LUKAuser posted image  15:27, 54 cm/4160g 
10.10. @lina, MATJAŽuser posted image  10:21, 52 cm/3110g
11.10. Amazona, AJDA IZA user posted image 14:10, 52 cm /3400g 
11.10. Frrrr, JAŠAuser posted image  0:16, 48 cm/ 2800g
14.10. Mtina, ŽAN user posted image 54 cm/ 3600g
15.10. Mamica81, EVA user posted image
16.10. Tasha23, GAEL user posted image 08:55, 51 cm/3330g
17.10. Mis, TINA user posted image 5:47, 50cm/ 3180g
18.10. Clody, NEJCuser posted image   55cm/3970g
20.10. Muki1, IVA  user posted image 50 cm /3850g

20.10. Capyka, SARA user posted image 13:15, 48 cm/2870g
22.10. Lucika, AIDANuser posted image 50cm/3430g
23.10. Maxica, LAN user posted image 19:19, 51 cm/3450g
24.10. AKI, ANDRAŽ  user posted image 14:39, 50 cm/2830g
25.10. psaša, MIHA user posted image 47 cm/2560g
26.10. Evik, MATJAŽuser posted image 13:44, 51 cm/ 3030g
03.11. Naja78, LAN user posted image  22:34, 55 cm/ 3750g

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 23.1.2007 14:28:08 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
23.1.2007 14:18:09   
Anonimen
pa tasha23 ti si pa super tole nardila!!!čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
23.1.2007 14:20:19   
mis
Aki, moje izkušnje: dojiva se čez dan na ene dve uri, odvisno, če začne tečkat ji kar za jest dam, zvečer pa tud vsake pol ure. Se mi zdi da zvečer nabirajo za noč. Naša potem prvo rundo spi nekje 5 ali 6 ur (če imamo srečouser posted image ). Ampak zvečer predno gre spat res nimam nič več mlekauser posted image . Dojiva se pa nekje 5-10 minut. Uvajanje goste hrane po 6. mesecu.
Stara: 27 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
23.1.2007 14:21:32   
Evik
hojla drage dame!

v glavnem moj dragi je fino stvar pogruntal, ko je naš mali začel ob 11h z običajnim zavijanjem. košarico od vozička sva obesila na dva stola in potem sem ga jaz guncala pa je zaspal. zdajle sta pa šla ven, da ima mami mal pavze.

tamauček je danes spal do 8.30 zjutraj - če ne bi dragi vstal in začel pripravljati zajtrka bi morda spal še dlje...

vava - vse najboljše
piškotek - dobrodošla
maxica in lan - vse najboljše.

evo en nasmehuser posted image

aja prosim če katera še enkrat napiše kako se fotke da gor, pa vam še kakšno jaz prilepim.

ajd čao
aja - pa res ženske ki vidijo matjaža govorijo, da sem mu podobna oz. da je on podoben meniuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
23.1.2007 14:21:39   
mis
Hej Pikabu, Gaya, Aki, vidim vas...user posted image  Pa Evik je tud bla, pa nam je ušla...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
23.1.2007 14:22:56   
mis
No, Evik, pa si se le oglasilauser posted image . WB!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.1.2007 14:23:00   
Anonimen
user posted image  ja k jz ga pa zdj dojim na4 ure pa sm misnla da je premalo..sj na teži pa fajn pridobiva.....tk da mislm da je res super tk..samo ponoči ko bi jz ful

radauser posted image  mi pa ne rata da bi celo noč prespal..no ja bo že::)))

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.1.2007 14:24:35   
Evik
nisem še ušla miš, bom pa zdajleuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.1.2007 14:26:53   
Arabela
Se vidi da je slabo vreme ker tu gor čvekate...
Pri nas še ne sneži, dežuje pa že dva dni...

Piskot in Martin dobrodošla med največje čveke na netu!!!

Katera je hotela link za smeškote, mislim da vava?.... 
http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=13&ziel=nahrung

Midve pa sva imeli zjutraj plavanje... spet šlo odlično, malo smo samo jokali, ko nam je bilo dovolj v vodi... potem sva odšli na obisk k babici, da je mami lahko šla v Hofferja po nakupu... ampak je mala po eni uri sireno vklopila, je mami domov priletela in mala je nazaj zaspala user posted image .. ja. ni šans da jo pustim samo

Tudi naša mala je že celo noč sama spala, zdaj pa je ne dobimo več v svojo posteljico... in ponoči se 2x zbudi da jo kar leže v spanju podojim...  res mislite da ni lačna user posted image ... ampak bom vztrajala še pri dojenju, čeprav sem ji včeraj dala malo banane za polizat, pa ni vedla kaj naj si počne z novim okusom....

Malecka je budna...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.1.2007 14:29:11   
Anonimen
joj arabela zdj si me pa spmonla na plavanje..sj je to po 4. mesecu ane...joj jz komj čakam da čimprej grem če bom le lahko ...

user posted image
user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
23.1.2007 14:34:19   
mis
Pikabu, ponoči ko sem se dojila sem se tole spomnila. Mislim nate, ni kajuser posted image . V glavnem, na začetku sem bila jaz ponoči čisto zadeta ko se je Tina zbujala. Pa sem jo dala k sebi in v leže podojila. Ampak moram reči da sva potem obe zadremali, pa spet je mal vlekla, pa spet dremala, jaz sem bila polomljena, če sem se premaknila se je zbudila... V glavnem katastrofa. Potem pa sem se enkrat odločila da je dovolj, ker sem ko zombi. Začela sem ponoči dojit  sede. Vzamem jo ven takoj ko jo slišim, če je približno njena ura (ne joka, ampak samo slišim da se premetava), ona miži, ji dam zajest, zaspi že pri zizi ponavadi, jo dvignem, ampak ne podre kupčka ker že spi in dam nazaj. Tako vem, da je dovolj pojedla. Če sva obe ležali je pa tudio ona prehitro zaspala in se premalo najedla. To je moja skromna izkušnja. Sem dobra ne?user posted image  Ha ha, se pametno delam po treh mesecih prakse.

Aja, punce, jaz bi vas spoznala. Čmo drug teden se dobit?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
23.1.2007 14:36:32   
Anonimen
hej mis zj bom pa jz tud tko delala v sede če bo zagrabil...k je tak izbirčneš...user posted image

bom juti poročala...če bom utegnila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
23.1.2007 14:42:25   
Anonimen
NUJNO! punce djte mi pliiissss povedat kako za vraga dojite sede???'

no k jz sm že parkrat probala pa mi nikakor ne gre..k zmer dojim leže....user posted image
al sm res čist mim  al pa ne znamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
23.1.2007 14:48:08   
piskot
Torej, dojimo se pri nas na zahtevo. Zgleda pa priblizno tako, da dopoldan na 3 ure, potem na 2, zvecer pa vcasih tudi na 1. Ponoci spimo od cca. 10h do 3h, potem naslednji obrok pride okrog 6h, pa potem ob 9h.

Uradno hodimo spat med 21 in 22 uro. Prej nam nekako ne uspe. Bomo se delali na tem.

Sicer pa tiste, ki imate probleme z mlekom. Slucajno sem po netu enkrat brskala, ali se lahko Bachove Rescue kapljice uporablja med dojenjem. Gre za kapljice, ki so izkljucno iz rastlin, priporoca se jih pa pri kaksnih stresnih situacijah, na primer pred izpitom ali pa na splosno za pomiritev. V glavnem te kapljice priporocajo tudi za povecanje kolicine mleka. Verjetno zato, ker te sprostijo, pa gre potem vse lazje ane. In pri meni preverjeno deluje. Kapljice se lahko kupi v Avstriji ali pa v Skofji loki, v Arniki. Stanejo pa okrog 30 eur.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
23.1.2007 14:49:47   
altati
AKI-madonca zdaj si pa postavila vprašanjeuser posted image kako naj ti razložim sedenje doje.Jaz sedim na kavču, naslonjena na blazine(npr.zdajle tole z desno roko klofam, ker se Jaša doji na leviuser posted image ?.Jaša je v bistvu v polpokončnem položajo, kot bi rahko na boku in na trebuščku ležal na mojem trebuščku.Držim ga z levo roko pod glavo, preko hrbta in za ritko.Ja, pa da ne pozabim bistvo-moj jošk je pa v njegovih ustahuser posted image ...a kaj razumeš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.1.2007 14:51:26   
altati
piskot-kje iz Kranja pa si, če ni skrivnost?Lahko mi odgovoriš tudi na zs...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.1.2007 14:51:47   
Anonimen
ja razumem samo jz mam tko čudn hrbet kriv (moj) ko sede dojim..sploh se ne sprostimuser posted image  kokr da sm v enem prisiljenem položaju....user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.1.2007 14:52:30   
Pikabu
Ženske pri nas ne NORO!!!!! Gaya, a v vašem koncu ne sneži več tako zelo? Sem klicala moža, ki dela na Dobravi in mu rečem, kako bo domov prišel, pa me vpraša zakaj, sem rekla, če ve, koliko je snega, je rekel, da čisto malo, pri nas se pa ne vidi več kolesnic, ko je zjutraj odpeljal, pa od poštarja se ne vidi več stopinj. Sem mislila, da bomo šli ven, da bom sama malo skidala, da bo lahko vsaj na dovoz zapeljal, pa že leti sneg s strehe in me je strah, da ne bi koga zasulo. Pa elektrike je že parkrat zmanjkalo. Pa kje mi živimo? user posted image

Zdaj pa po vrsti.

Zlikala sem vse. En stroj je opravn, drugega bom sedaj pripravila, še to posušim, zlikam, pa imam za kakšen dan mir. Maks še spi v vozku, Ema je šla ravnokar, dežuram, če bo mogla še kaj na stranišče, potem se pa lotim kosilo kuhat.

Pozabila sem poročati, kako je bilo z lučko. Našega frajerja to ne moti. Malo se je nakremžil, pojedel kot je bilo nujno in spal naprej. user posted image Še kakšna ideja, kaj naj naredim? user posted image user posted image user posted image Pomojem, je ni stvari, lepo nas bo mulček navijal okoli prsta in on diktiral ritem. Mami se ponižno uklanja njegovi volji. user posted image user posted image user posted image

Vava, hvala za torto. Odlična je. A lahko še? user posted image Kombinezon imamo pa res enak. Mi ga imamo še od Eme.

Piskot, user posted image Lepo, da si nam pridužila, boš kmalu postala odvisna. Me smo prave čveke. Pa na lep dan si rodila. Jaz sem tudi 13., ampak septembra, pa Emo dve leti nazaj. Drugače pa imamo v bližini dve punčki, ki sta se tudi rodili na ta dan. Eni grem celo za botro.

Gaya
, upam, da nisi s svojim možem naredila kaj takega: user posted image ali takega: user posted image user posted image user posted image user posted image

Vava, altati, jaz se tudi podpišem pod tisto, kar je vava napisala. user posted image user posted image user posted image Vava in altati.

Muki
, tale naš Maks res že kar dobro ve, kaj bi rad. user posted image Nič se ga ne da okoli prinašati. Emino barvanje: Na sliki res zgleda, da lepo barva, drugače pa ne barva točno do črte. V bistvu pobarva celo sličico kar čez. Je pa res, da tistega ni veliko čez. Na eni strani sem pa jaz barvala, kjer tudi zgleda lepo do črte. Bom rekla možu, naj slika, kako pobarva, da boš videla. Če si pa gledala Pu-ja, ga ni pa ona, ga je pa mož. Sicer če je pa kaj po možu, bo precej natančna. Mislim pa, da jo mož pridno navaja na natančnost. Risanje je bolj njegovo področje.

IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Prejšnji teden smo šli na pico, pa je bila tam ena znanka, ki ima fantka Maksa. Pa se nekaj menimo, pa rečem Neži, glej, to pa je Maks. Potem me je pa vprašala...KJE PA JE EMA?

user posted image user posted image user posted image user posted image Vaša Neža je pa res svetovna. Sem se pošteno nasmejala. Se bomo morali res srečati, da se bosta spoznali, samo se bojim, da bo Neža razočarana, ker Ema ne bo tako pridna. user posted image Pa kakšna lepotička je vaša Iva, pravi mali cortek. user posted image user posted image user posted image

Mis, sestavljam tole že pošteno dolgo, upam, da mi uspe končati, preden se Maks zbudi. Hvala mis, za nasvet, itak da imaš zdaj že veliko izkušnenj. Aja, drugače se pa naš fant trenutno noče dojitit sede, edino leže. user posted image Jaz se bojim, da mi ne bomo sposobni priti na srečanje, imam občutek, da nas bo zamedlo. user posted image V kolikor se stanje spremeni, sem pa ZA!!!!!!

Vas vmes berem, ko pišem, pa odgovarjam. A se pridete kepat k nam? Zdaj pa tole pošljem, če bo slučajno alarm. Ema je sumljivo tiho. Grem preverit. Pa ne da se mi kuhat. Spat bi šla...user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.1.2007 14:55:05   
Anonimen
pikabu sory iz katerega konca slo pa si???

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.1.2007 14:56:50   
altati
AKI-jaz sem naslonjena nazaj, čisto sproščena...podloži si hrbet s povštri, da ti bo udobno....

Pikabu, Gaya-če le ne bo snežilo, pridem! Pokličem jutri za natančna navodila, ker o Jesenicah nimam pojmauser posted image

Jaševi laski-ja na bron-rdečkasto vlečejo..po kom? nimam pojma.nimamo niti enega rdečelasca ne v ožji , ne v širši družini.midva sva bila pa kot otroka oba čisto bela-blond, nato je pa mož kar zelo potemnel-rjav, jaz sem pa naravna bolj temno blond....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.1.2007 15:00:28   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

pikabu sory iz katerega konca slo pa si???

Jesenice.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.1.2007 15:01:46   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu, Gaya-če le ne bo snežilo, pridem! Pokličem jutri za natančna navodila, ker o Jesenicah nimam pojmauser posted image

Trenutno je noro. Pojma nimam, če je možnost, da se tole do jutri umiri. Če takoj neha padati. Pa tako sem se veselila.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
mis
Tole ste pa verjetno sfalile... bom užaljenauser posted image , al pa nočte mojih postov bratuser posted image

še eno idejo imam. če se strinjate seveda. lahko bi naredile seznam vseh nas tudi privat. se pravi, da bi lahko meni poslale na zs podatke, kera hoče, pa bi jaz naredila seznam, pa ga vsem, ki so dale podatke tudi pošljem. se pravi ime priimek, naslov, tel. št., mail, roj. datum. se strinjate?

pa še eno vprašanje: koliko časa lahko malčki "sedijo". če jo potegnem za roke v sedeč položaj. vem da ne dolgo, ampak tam ene 5, 10 sekund? pa je to ful narobe če jo nosim kdaj tako, da v bistvu na pol sedi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
altati
Muki1- Iva je pa takoooo cotkana! Tak drobižek je, a ne?

Pikabu -jaz bi tudi sneg!!!! Pri nas v Kranju samo dežujeuser posted image ....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.1.2007 15:02:47   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaševi laski-ja na bron-rdečkasto vlečejo..po kom? nimam pojma.nimamo niti enega rdečelasca ne v ožji , ne v širši družini.midva sva bila pa kot otroka oba čisto bela-blond, nato je pa mož kar zelo potemnel-rjav, jaz sem pa naravna bolj temno blond....

Poštar mogoče? user posted image Ne mi zamerit. Hecam se. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

fantek ali punčka?
petja75

Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?

fantek (35%)

punčka (65%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!