Pikabu
|
Ženske pri nas ne NORO!!!!! Gaya, a v vašem koncu ne sneži več tako zelo? Sem klicala moža, ki dela na Dobravi in mu rečem, kako bo domov prišel, pa me vpraša zakaj, sem rekla, če ve, koliko je snega, je rekel, da čisto malo, pri nas se pa ne vidi več kolesnic, ko je zjutraj odpeljal, pa od poštarja se ne vidi več stopinj. Sem mislila, da bomo šli ven, da bom sama malo skidala, da bo lahko vsaj na dovoz zapeljal, pa že leti sneg s strehe in me je strah, da ne bi koga zasulo. Pa elektrike je že parkrat zmanjkalo. Pa kje mi živimo? Zdaj pa po vrsti. Zlikala sem vse. En stroj je opravn, drugega bom sedaj pripravila, še to posušim, zlikam, pa imam za kakšen dan mir. Maks še spi v vozku, Ema je šla ravnokar, dežuram, če bo mogla še kaj na stranišče, potem se pa lotim kosilo kuhat. Pozabila sem poročati, kako je bilo z lučko. Našega frajerja to ne moti. Malo se je nakremžil, pojedel kot je bilo nujno in spal naprej. Še kakšna ideja, kaj naj naredim? Pomojem, je ni stvari, lepo nas bo mulček navijal okoli prsta in on diktiral ritem. Mami se ponižno uklanja njegovi volji. Vava, hvala za torto. Odlična je. A lahko še? Kombinezon imamo pa res enak. Mi ga imamo še od Eme. Piskot, Lepo, da si nam pridužila, boš kmalu postala odvisna. Me smo prave čveke. Pa na lep dan si rodila. Jaz sem tudi 13., ampak septembra, pa Emo dve leti nazaj. Drugače pa imamo v bližini dve punčki, ki sta se tudi rodili na ta dan. Eni grem celo za botro. Gaya, upam, da nisi s svojim možem naredila kaj takega: ali takega: Vava, altati, jaz se tudi podpišem pod tisto, kar je vava napisala. Vava in altati. Muki, tale naš Maks res že kar dobro ve, kaj bi rad. Nič se ga ne da okoli prinašati. Emino barvanje: Na sliki res zgleda, da lepo barva, drugače pa ne barva točno do črte. V bistvu pobarva celo sličico kar čez. Je pa res, da tistega ni veliko čez. Na eni strani sem pa jaz barvala, kjer tudi zgleda lepo do črte. Bom rekla možu, naj slika, kako pobarva, da boš videla. Če si pa gledala Pu-ja, ga ni pa ona, ga je pa mož. Sicer če je pa kaj po možu, bo precej natančna. Mislim pa, da jo mož pridno navaja na natančnost. Risanje je bolj njegovo področje. IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Prejšnji teden smo šli na pico, pa je bila tam ena znanka, ki ima fantka Maksa. Pa se nekaj menimo, pa rečem Neži, glej, to pa je Maks. Potem me je pa vprašala...KJE PA JE EMA? Vaša Neža je pa res svetovna. Sem se pošteno nasmejala. Se bomo morali res srečati, da se bosta spoznali, samo se bojim, da bo Neža razočarana, ker Ema ne bo tako pridna. Pa kakšna lepotička je vaša Iva, pravi mali cortek. Mis, sestavljam tole že pošteno dolgo, upam, da mi uspe končati, preden se Maks zbudi. Hvala mis, za nasvet, itak da imaš zdaj že veliko izkušnenj. Aja, drugače se pa naš fant trenutno noče dojitit sede, edino leže. Jaz se bojim, da mi ne bomo sposobni priti na srečanje, imam občutek, da nas bo zamedlo. V kolikor se stanje spremeni, sem pa ZA!!!!!! Vas vmes berem, ko pišem, pa odgovarjam. A se pridete kepat k nam? Zdaj pa tole pošljem, če bo slučajno alarm. Ema je sumljivo tiho. Grem preverit. Pa ne da se mi kuhat. Spat bi šla...