|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.1.2007 18:16:04   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

joj, čas beži... že oktober tema vpričakovanju

moci, sm mau gruntala... ko smo govorili o tem, da prej rojeni šele pri dvehletih nekak ujamejo normalno donošene... verjetno je to pr nedonošenčkih... pa še to verjetno glede celotnega razvoja, ne le teže in velikosti. glede na to, da je Jaša 16 minut donošen user posted image in raste normalno kot prenošeni (a ne Maxica),  bo pa mogoče kasneje kakšno finto pokazal... upam, da ti pediatrinja ne bo preveč morila glede česa takega... eni pač prej, drugi kasneje.

ja sej se strinjam. to so v razvojni rekli... skoz to poslušam. kot da bi bla 2 meseca prekmal rojenauser posted image
še 20 minut smo spali user posted image zdej pa počasi spravit za noč... upam, da bo bolj kot včeraj... ne ne upam, bo bolje user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
31.1.2007 18:17:16   
štorkljica
Sem zdaj glih šla pogledat na Oktoberke, joj ej kak to hitro mine, sploh ne morem verjeti. Jaz bi še enkrat!!!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
31.1.2007 18:28:55   
moci
aaa ste se že pofočkale na 07user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4078
31.1.2007 18:40:02   
moci
evo obrat
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
31.1.2007 18:53:37   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Gaya a ma tvoja Gaja tko ful laskov?

Ne amazona, moja Gaja je bl švoh z laski user posted image , veš kateri sva. Ena v ta fensi kavbojkah, ena pa v ta fensi kričeči majčki user posted image  s kričečo frizurouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 4080
31.1.2007 18:55:54   
gaya

aha beki, vidim da ti mene sploh ne marašuser posted image , vsem si poslala geslo, jst sem mogla pa frrr fehtatuser posted image . No recimo, da se tolažim, da je šlo za nosečniško pozabljivost user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
31.1.2007 18:57:45   
Anonimen
ej ful dobr ste se mele na "zmenku" vsaj po slikah sodeč...user posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
31.1.2007 19:03:38   
frrrr
tolk sm dans že pisala, pa vedno pozabim povedat, da ste vse full luštne in zabavne... vglavnem odlična družba... upam, da se čimvečkrat dobimo in takole poklepetamo...

moci, sm pogledala kje so Vodice user posted image moja geografija tut ni bleščeča user posted image no, lepi kraji so in mogoče se kdaj z Jašo z vozičkom okol pršetava...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
31.1.2007 19:12:01   
beki24
joj, Gaya oprostiuser posted image

zdej sm še podnapise dodala, da boste vedele kdo je kdouser posted image - hitro še 1x gledatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
31.1.2007 19:19:38   
beki24
ja tema oktober 2007 je odprta- ampak, punce, sej je tam več okt. 2006 kot 2007user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
31.1.2007 19:25:35   
mtina
jaz bi prosim geslo, da vas vidim.

HVALA!!!!

Sonce!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
31.1.2007 19:28:07   
altati
beki24-daj fotke še na mail, prosim, da jih dam nekaj razvit...jaz bom svoje še dala gor, včeraj smo šli na operaterja T2 in imamo probleme z upload-om....žaluser posted image ....saj že urgiramo...sem non stop na telefonu s tehniki in bentimuser posted image user posted image user posted image

drugače pa punce - bilo je prijetno srečanje, zabavno, lepo vas je bilo videti, same fejst punce....pogrešale smo pa @lino, Pikabu, Muki1, Tasha23, Clody, AKI, Amazono, Arabelo, Evik ...katere vse sem še pozabila???...še vas je nekaj.....

Vava- res vaju je bilo super videti...sem možičku in puncama takoj pokazala vajine fotke. Punci sta bili navdušeni nad  frizuro tvojega Lukca....
Frrrr- tvoj Jaša je prehudo radoveden  cukerček in mu radovednost ne da  spati...poskusi s temo, stisni ga, daj mu uspavanke.....
Beki24, Mis, Moci - vaše punce bodo naše potencialne nevesteuser posted image
Maxica - tvoj Lan je popoln otrok-priden. Da o Maxu niti ne govorim...frajer za umret, cuker, popolnoma ubogljiv....
Gaya- a se je ati kaj kregal, ker je Jaša pretipal vašo Gajouser posted image

se še javim....zdaj grem gledat če smo na Loto zadeliuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
31.1.2007 19:32:19   
beki24
včeraj smo šli na operaterja T2 in imamo probleme z upload-om....žal ....saj že urgiramo...sem non stop na telefonu s tehniki in bentim
IZVIRNO SPOROČILO: altati

o ja to pa poznam, mi imamo tudi T2- pa skoz kaj ven meče- na začetku nam sploh internet ni hotel delatuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
31.1.2007 19:32:48   
mtina
Geslo?

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
31.1.2007 19:34:54   
beki24
mene glava boli, Tinkara je tečka, ne je, ne spiuser posted image  , v 7ih urah je pojedla samo 1 obrok, zdaj je v joku zaspalauser posted image - njo to vse ful zmatra!!!
bo že jutri boljše

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
31.1.2007 19:49:59   
gaya

Tko, še jst sem dala moje fotke v album, geslo je enako kot pri beki24.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
31.1.2007 19:50:07   
mtina
Beki24 najlepša hvala.

Srčkani ste!!!!

Upam, da glavobol mine ...

Tina

Sonce!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
31.1.2007 19:51:54   
vava
Evo tudi nas. Mi je žal, da sem morala naše srečanje prej zapustiti  - berem, da ste se potem še na torte spravile. A tega pa niste hotle pofotkat user posted image . V glavnem iz Koloseja smo šli domov, Luka je za pol urce zaspal potem pojedel in že smo se morali odpraviti v RA. Tam smo bili točno 10 minut. Samo obseg glave so mu izmerili, ugotovili, da je ok in nas naročili za začetek marca. user posted image
Na hitro sem pogledala slikce, se javim še kasneje, ko gre Luka spat. Pa še svoje moram dol potegniti.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
31.1.2007 20:30:15   
altati
gaya- daj mi prosim fotke na mail...sploh tiste, ko Jaša pravi Gaji: ' baba, dej, poglej me, kaj okrog zjašuser posted image user posted image user posted image '

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
31.1.2007 20:30:35   
piskot
Cer,

spet ste bile ful pridne s pisanjem. Sem pa mislila da bo danes kaj manj, ko ste odsle na srecanje. Bova se enkrat v prihodnje prisla pofockat tudi midva z Martinom.

Slike moram pa se pogledat, zdaj ko imajo podnapise, da vem kam kdo pase. Nekega lepega dne bom tud jaz kaksno sliko prilepila, sam da ugotovim, kako se to naredi user posted image .

Ravno tle po TV mi skomine delajo z eno oddajo o smuciscih ... se dobro da je bolj slaba zima, da ni mi prevec hudo, ker bomo eno zimo pocivali.

Nic, Martin je zakinkal tukaj v dnevni sobi, moz je sel na vselitveni zur, jaz pa posodo pomit.

Ostanite v cvetju!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
31.1.2007 20:32:18   
altati
piskot, zdaj ko boš pa fotke videla, me lahko pa kar za rokav pocukašuser posted image user posted image ...a se kaj vidiva?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
31.1.2007 20:38:13   
piskot
altati, jutri potujeva pes k mami na kosilo, mogoce se lahko zmeniva kaj za petek. nama obicajno uspe it na sprehod okol 12h (plus minus ena ura). kaksen urnik imate pa vi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
31.1.2007 20:50:33   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

tolk sm dans že pisala, pa vedno pozabim povedat, da ste vse full luštne in zabavne... vglavnem odlična družba... upam, da se čimvečkrat dobimo in takole poklepetamo...

moci, sm pogledala kje so Vodice user posted image moja geografija tut ni bleščeča user posted image no, lepi kraji so in mogoče se kdaj z Jašo z vozičkom okol pršetava...

ti si pa pridna user posted image user posted image
jaaa pridi! samo ne ob 1h ponoč user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
31.1.2007 20:55:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Beki24, Mis, Moci - vaše punce bodo naše potencialne nevesteuser posted image

se še javim....zdaj grem gledat če smo na Loto zadeliuser posted image

jah, altati, če ste zadeli, potem se lahko kaj zmenimo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
31.1.2007 20:58:08   
moci
zdej sem pogledala še od gaye slike in moram reči, da se dobro vidi da se je jaša ful za gajo metal user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?