|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.2.2007 11:12:38   
Anonimen
ok lepo se mjte šibava z andražem veeeeeeeeeeeen!!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5776
14.2.2007 11:23:45   
Anonimen
aja še to ali mate svoje user posted image  še vedno v ležečem položaju v vozku ali mate že kj dvignjene?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5777
14.2.2007 12:36:52   
Anonimen
evo sva že nazaj-...sj bi bla še zunaj pa se mamici ne da večuser posted image
mogoč bolj pol...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5778
14.2.2007 14:02:08   
altati
frrrr- meni so rekli da je Angal S dovoljenuser posted image

maxica- lepo da ubogašuser posted image ...si se bala da pridem, a ne????

midva sva se tri ure sprehajala, zdaj se greva pa igrat...da ne bo zanemarjen!
lep dan vsem in poljubčkajte svoje najdražje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
14.2.2007 14:13:21   
@lina
maxica, sam nekaj sem hotla komentirat, saj lahko da je trapasta misel, pa vseeno:
sekiraš se zaradi objavljenega posta: kaj ne moreš ti svojih postov urejat - kar bi lahko pomenilo tudi zbrisat tekst?user posted image

no, ne me tepst, če sem brcnila v temo user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
14.2.2007 14:24:23   
frrrr
altati, hvala za info... če ne bo do jutri boljš, bom z angalom začela... sej drgač počutje ok, samo požiram težko, pol pa čokolade ne morm jest user posted image

midva že s sprehoda... je dopoldansko spanje blo uro in 15 minut dolgo, pa je blo na sprehodu 45 minut dovolj... če bi se pa pogajala še za kakšno urco, bi pa trajalo in bi glih fajn zaspal dokler bi sonček dol padel user posted image
no, zaradi odvajanja sm js ob takih čudnih urah na RR, ker me Jaša hoče ob sebi... pa paše, če ni glih 5 strani za prebrat user posted image se bom potrudla, da tut sama ne bom več smetila foruma! obljubim!

evo fotke - s tamaučkom očka slikal, od strani pa sama (zato so bolj čudne user posted image )
user posted image
user posted image
user posted image
frizerstvo in ličenje tjaša drašler s.p., cesta na brdo 43, lj - tel. 041 758 576

zdej pa mali čaka na  igro user posted image papa

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
14.2.2007 14:26:25   
altati
frrrr- prečudovito! luštna, zanimiva frizurca!
in paše ti!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
14.2.2007 14:27:28   
Maxica
1. Frrrr, luštna sto na uro.user posted image Zdaj se te pa res ne bom več bala.user posted image
2. Altati, ja, to je bil pravzaprav glavni razlog, da sem se vrnila.user posted image  Si me pogruntala, dobra si, nimaš kaj.user posted image
3. @lina, tista funkcija Uredi na žalost deluje čisto malo časa, sem že vse pregledala. Sicer bi to že naredila, hvala vseeno. Upam, da bo moderatorki vseeno uspelo, no.
4. Ravnokar s sprehoda, boljše volje. To je to, sam sončka rabim, pa je brž bolje.
5. Čeprav me vest še vedno zelo zelo peče...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
14.2.2007 14:28:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

maxica, sam nekaj sem hotla komentirat, saj lahko da je trapasta misel, pa vseeno:
sekiraš se zaradi objavljenega posta: kaj ne moreš ti svojih postov urejat - kar bi lahko pomenilo tudi zbrisat tekst?user posted image

no, ne me tepst, če sem brcnila v temo user posted image user posted image

mislim, da po določenem času ne moreš več urejat svojih postov

@lina, tebi sem želela glede spanja še sporočit: midva sva na začetku itaq čist v temo brcnila in smo hodili spat skupaj... potem sva se odločila, da bo Jaša imel noč ob 21ih in se je večkrat zgodilo, da se ni hotel zbuditi za kopanje, plenica bila prazna... vglavnem njegova noč je očitno že prej nastopila, zato sva se pač prilagodila njemu... je kr pomikal - iz 21ih na 20ih, zdej pa že mau čez 19.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
14.2.2007 14:30:24   
frrrr
hvala hvala... men pa zdej mau nerodno ratalo user posted image

Maxica, nehaj! drgač bom huda kot  user posted image se me boš spet začela bat user posted image

zdej pa res.. papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
14.2.2007 15:01:19   
Anonimen
ej frrrr ma zakon maš ti frizuro...prov šponsli...ej..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 5786
14.2.2007 15:21:04   
altati
Maxica-nehaj imeti slabo vest!!!! Nimaš za kaj! Res ne!!!!!

Jaz tudi nimam slabe vesti...niti za forum! Le za kaj???? Jaz sem tu ponavadi ko Jaša spi, ko ni punc, ko se user posted image  z njim ukvarja...Danes sva se 3 ure sprehajala po sončku, šla sva tudi v Mullerja (vsem sva kupila veliiiiikeeeee čokoladne srčkaste bonboniere...I love Milka, za user posted image  pa še eno Lindtovo). Z jašem sva zjutraj skuhala kosilo in naredila tudi tiramisu (njami). Danes sem naredila takšno kosilo, kot ga je meni moja mami in sem ga kot otrok oboževala. Me prav zanima reakcija mojih punc. Predvidevam da bo v stilu-bljakuser posted image ). Za kosilo bo porova juhica z veliko pora in krompirja in ocvrte kruhove rezine (po naše bi se reklo šnite),ki se posujejo s sladkorjem in kompot. Kot ste lahko že ugotovile iz mojih jedilnikov- ne maram mesa! Ga ne jem! Ga ne pripravljam...se ga ne dotikam..... Obožujem pa zelenjavo in sladkarije! Njami!
Midva z Jašem vedno skupaj kuhama-on je v svojem ležalniku, na kuhinjski mizi, jaz pa okrog skačem in mu razlagam kaj delam. In mislim, da prav uživa v najini kulinarični pustolovščini. Se ves čas zgovarja z menoj.
Popoldne imava s Tio vpis v šolo. Me je kar groza, da bom imela dve šolarki. Tako da danes user posted image  pride prej iz službe, da bo pazil Jaša, ker greva s Tio na vpis!
Aja, še to sem hotela povedati...Moj Jaša je danes ob 3.30 zjutraj hotel vstati, se igrati, pogovarjatiuser posted image ....hvala bogu je fant ugotovil da sta mama in ata komauser posted image  in po 15 munitah nazaj zaspal...ker takrat pa res še ne bi vstala....je bil pa slišati popolnoma naspan in na speedu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
14.2.2007 16:28:56   
Pikabu
Punce, zdaj pa nehajte z zanemarjanjem, ker se potem jaz tudi ne bom več oglašala. Jasno?

Kot je altati napisala. tudi jaz sem tukaj gor takrat, ko maledva spita, oz. se z njima ukvarja mož (kdaj jih pa tudi moram pustiti same, saj sem cel dan z njima). Vmes grem včasih prebrati s kakšnim v naročju, pišem in oglašam se pa res takrat, ko je za oba poskrbljeno. Priznam: trenutno Ema ne spi, da bo šla lahko zvečer prej spat, ker gre mož na pevske, ampak počiva pred televizijo in gleda risanke. Tudi mi smo bili na res dolgem sprehodu, več kot tri ure, Ema je ves čas hodila, ker nimamo rolke namontirane nazaj na voziček. Maks pa spi v vozičku. Pospravljeno imamo, za kosilo pripravljeno tudi, zdaj mora le gospod mož poklicati, da prihaja domov in bom dokončala. Tale klepet z vami mi je v sprostitev, pomiritev, nabiranje idej in nasvetov, pa še marsikaj.

Za grlo: tudi meni je rekla, da mentola ne smem in da lahko samo granobil. user posted image Za angal ni rekla nič. Pa vprašanje: a Ema pa lahko že je granobil? Je en dan rekla, da jo boli grlo, pa sem ji ga dala, zdaj pa vsak dan reče, da jo boli, da rabi tablet, poje pa le enega na dan. Ampak danes je pa res začela nekaj sumljivo kašljat. user posted image Upam, da ne zboli.

Večerno spanje:
nekje od osmih do devetih enkrat. Tudi je odvisno, kdaj se zbudi iz popoldanskega spanja, pa predvsem, kdaj se dojiva. Če se dojiva predzadnjič ob pol sedmih, gre spat okoli pol devetih. Ob pol sedmih ne bi šel, ker se navadno takrat šele prebudi.

Altati, tole nočno klepetanje smo pa tudi mi že doživeli. Sem pozabila napisat. Ura je bila okoli treh ponoči, se podojiva na obeh straneh, mali pa namesto, da bi zaspal, me prime za roko in začne svoj agggggggg. Pa se nisem dala motiti, tudi ogovarjala ga nisem, sem ga kar prestavila nazaj v svoj košek in si mislila, če bo jok, ga pa že vzamem ven. Potem je pa še nekaj časa klepetal v košku, pa brundal in bil zelo dobre volje, potem se pa ne spomnim več. Jaz sem zaspala, mali pa očitno tudi, saj če bi bil jok, ne bi mogla zaspati. Zjutraj me pa mož sprašuje, če se moti ali se je res mali ponoči pogovarjal. user posted image

Nova fora našega Maksa: dela nekaj med bmmmmmm in pluvanjem. Je tako hecen, pa tako se napenja zraven, potem se pa smeji sam sebi. Prava mala faca. user posted image user posted image user posted image

Frrrr, super frizurca, prav paše ti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je pa potem kaj dela s tako frizuro?

AKI,
user posted image user posted image user posted image za dolg prispevek. Super te je brati. Drugače pa jaz Maksu, če je buden, že čisto dvignem ležišče, je pa zelo dobro obložen noter, ne vem na kateri strani nazaj sem dala gor sliko, kako sedi.

Moci, preveri, če v Pikapolonici res dobiš pravi fredov obroč. Kolikor jaz vem, se pravega dobi le na plavanju za dojenčke. Mi ga bomo z Maksom preizkusili v soboto ali nedeljo kar v domači bani, ker je tako velika. Če mu bo všeč, bomo kmalu odšli nekam v še večjo "bano". Aja, kar se pa bazenov tiče na morju, priporočam Žusterno. Imajo posebej za otročke, pa toplo ozračje in tudi vodo. Bernardin se mi zdi, da je prehladno. Drugega pa ne poznam.

Jaz pa čisto na tiho pohvalim, da naša Ema še ni imela kakšnega res hudega obdobja trmarjenja. Saj pride kdaj kakšna stvar, ampak nikoli pa tako hudo. Danes smo šli v Hoferja, pa se je Ema ves čas lepo držala za voziček, pri bonbonih se je spustila, da je izbrala (sicer na svojo voljo) ene bonbone, pa sem ji potem dovolila, ker je bila res pridna. Zraven pa ena mamica, prav tako z vozičkom in večjim otrokom, ki je tudi meni deloval priden, ni se pa držal kot naša in ona reče svojemu, poglej, kako je punčka pridna, mami je pa kar rasla zraven. user posted image Drugače pa ima kakšne manjše izpade, če gremo vsi skupaj v trgovino. Mi mož reče, da raje vidi, če gre sam z njo, da je bolj pridna. Pri nasm smo namreč obrnili vloge in od poroda naprej mož hodi v trgovino (manj zapravi user posted image user posted image user posted image ), pa Emo s seboj vzame. Upam, da taka tudi ostane, pa predvsem, da ne bo Maks nadoknadil vse njene pridnosti.

Maxica
, sem prav vesela, da si se oglasila. Ej, res ne imej slabe vesti zaradi česarkoli. Poleg zanemarjanja otroka je skoraj tako hudo tudi zanemarjanje nas, tako da... ti se nam kar oglašaj, sicer te bom jaz preveč pogrešala. Pa naj se Max čim prej pozdravi.

Moji zobje: dajte mi povedat. Mene zdaj vse boli. Prej zob sploh ni bolel, razen malo je zaskelel, če sem pod nepravilnim kotom ugriznila, zdaj pa sploh nič ne morem ugrniznit, me prav zaboli. user posted image A imam to razdraženega zaradi vrtanja? Bo minilo? Jaz bi jedla na obeh straneh....

Danes je bil pa tako lep dan, da mi je prav žal, da se nismo za kakšen zmenek domenile. V takem pa z veseljem vozim. Sicer pa smo bili na dolgem sprehodu, z Maksom sva se spet kar na klopci, na sončku podojila. Preden smo šli od doma namreč ni hotel jesti, ker je bil že preveč zaspan, potem je pa res dolgo spal, ko se je zbudil, je nekaj časa gledal okoli, potem se je pa začel pritoževati in smo se kar ustavili in se najedli. Potem pa ni hotel ležati, je sedel, pa rokice sem mu dala ven iz kombinezona in se je celo pot domov igral z igračo, ki jo ima na vozičku in je bil čisto navdušen, da je imel frej roke. Pa danes mu je prvič uspelo, da je dudo, ko si jo je potegnil ven, dal tudi nazaj noter. Potem se mu je pa tako zabavno zdelo, da si jo je vlekel ven, pa nazaj noter in tako v nedogled.

Zdaj grem pa k Emi počivat, me nekaj hoče glava boleti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
14.2.2007 16:43:19   
Anonimen
KAJ???!!!!

misla zdj sm pa totalno JEZNA!!! odpišem pikabu post pa kliknem potrdi da pošlje pa mi neki čez celo stran napiše : wrong..SORRY..neki tacga..pa neki od enih adminov pa kr neki...haloooooooo??!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5789
14.2.2007 16:51:46   
moci
zoja je z babi na sprehodu, jaz pa vas mal počekiram in vidim da sem sama na forumuuser posted image
me resno skrbi, če ne bomo več bedarij tukaj pisale, potem pa jaz res nimam kaj delat tukajuser posted image

se mi zdi čisto uporaben sistem da pomembne stvari in imena pišemo krepko, tako lahko zelo na hitro preletimo forum, bedarij pa pač neuser posted image jaz to velikokrat počnem. včasih potem nisem na tekočem, pa kaj, vprašam dvakratuser posted image

kar se tiče pospravljanja, jaz res nisem pridna. tudi če nebi bla na forumu, bi bla pa pred tv-jem. user posted image je pa ja tole boljš. 
frrrr, fjuuuuuu - to sem zažvižgala user posted image
altati, je pa jaša priden. ker zoja se sama sebe v stolčku hitro naveliča. tudi če ji non stop govorimuser posted image potem ji menjam igrače, pa še vseeno ne zdrži dolgo. hitro se začne odrivat z nogicami, tega pa ne smeuser posted image
pikabu, sem vidla obroč, sam so imeli samo oranžnega, rdečega pa so naročili iz ptuja, ker je trenutno samo tam na zalogi
na zobe se pa ne spoznam preveč... zdej imaš pa prisilno dieto - ker samo na eni strani ješ, lahko samo polovično ješuser posted image user posted image user posted image sam hecam se!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
14.2.2007 16:53:43   
moci
pa še eno vprašanje:
kako se pa ve igrate z user posted image ? midve se na podlogi, ji molim igračke, prej se je ful pogovarjala z mano, zdaj je pa nekam tiha ratala. ne vem, mogoče je pa skregana z manouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
14.2.2007 16:53:49   
beki24
nujno!!!!

Povejte mi, če se zaradi banane,  v blatu lahko pojavijo črne nitke oz.- KAJuser posted image  JE TO? kER tINKARA JE IMELA DANES ŽE 2X RUMENO BLATO IN ČRNE NITKE NOTER- PA NIČ NI BILO ŽIVO!!!

MUKI1- POVEJ MI KOLIKO ČASA DRŽI CEPIVO ZA ROTA VIRUSE- A JE ZA SKOZ AL MORAŠ ČEZ PAR LET SPET CEPITI?!?!?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
14.2.2007 16:53:58   
Arabela
Moji zobje: dajte mi povedat. Mene zdaj vse boli. Prej zob sploh ni bolel, razen malo je zaskelel, če sem pod nepravilnim kotom ugriznila, zdaj pa sploh nič ne morem ugrniznit, me prav zaboli. A imam to razdraženega zaradi vrtanja? Bo minilo? Jaz bi jedla na obeh straneh....

To bi moralo miniti, je pa zdaj malce bolj občutljiv zob ker ti je po njem šarila.. bo minilo, verjemi

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
14.2.2007 16:55:09   
beki24
MAXICA- ne se tolk sekirat zaradi posov, ker je ona sama enkrat internetno stran objavila, kaj dela, pa bi to tudi lahko vsi videli!! Mislim, da ni huda na nas- no, če pa je pa ne veliko!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
14.2.2007 16:57:18   
Arabela
Naša mala pa je danes naspidirana, je spala le na sprehodu uro in pol.. nato sva šli še v mesto, je bla v kenguruju kakšno urco, začela jokati, sem mislila da je utrujena, sva šli domov, pa še zdaj ni zaspala in jucka in se pogovarja sama s seboj user posted image user posted image .. je pravi sonček...

Punce zaradi RR pa res ne rabimo imeti slabe vesti... kaj pa če bi se zunaj potepale in otroke pustile doma user posted image ... tako pa smo ves čas z njimi...
Meni je prav všeč da se lahko s kom pogovorim..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
14.2.2007 16:58:51   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
nujno!!!!
Povejte mi, če se zaradi banane, v blatu lahko pojavijo črne nitke oz.- KAJuser posted image JE TO? kER tINKARA JE IMELA DANES ŽE 2X RUMENO BLATO IN ČRNE NITKE NOTER- PA NIČ NI BILO ŽIVO!!!

Beki, dobro, da si me spomnila. Sem že hotela nekaj dni nazaj komentirat, pa sem pozabila. Od banan so nekaj časa v blatu nitke, to je normalno in ni nič hudega. Pa ko ste pisale, da je prišel ven neprebavljen korenček. Jaz sem pri Emi ful paniko zagnala, pa so me pomirili, da to ni nič hudega. Tudi, ko sva že dlje časa jedli, je korenček zgledal kot da ni prebavljen. Pa res to ni bilo samo na začetku. Je bilo kar nekje okoli 8., 9. meseca.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
14.2.2007 17:00:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI
KAJ???!!!!
misla zdj sm pa totalno JEZNA!!! odpišem pikabu post pa kliknem potrdi da pošlje pa mi neki čez celo stran napiše : wrong..SORRY..neki tacga..pa neki od enih adminov pa kr neki...haloooooooo??!!user posted image user posted image

AKI, to smo me že vse navajene. Zdaj nas pomojem večina, preden odpišemo, kopiramo tekst, potem pa pošljemo. Je bolj ziher. Jaz sem pa prej Maxici pisala ZS, pa nisem kopirala, pa je vse šlo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
14.2.2007 17:06:21   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
kako se pa ve igrate z user posted image ?

Najprej naj povem, da delam isto kot altati, če kuham ali pospravljam, ga imam ves čas ob sebi, v ležalniku, da me gleda in mu vse razlagam. To je tudi pri nas priden. Igrava se pa se mogoče. Ga imam na tleh, pa mu dajem igračke, ali mu jih obesim na most, da se sam steguje po njih, pa ga spodbujam, da raziskuje, kaj vse lahko naredi z igračo. potem pa brcava, pa telovadiva z nogicami, rokami, dam ga na trebušček, da se obrača. Zelo rad ima, če mu pojem pesmice in se zraven pačim do onemoglosti, to se mi tako smeji. Ko se naveliča biti na tleh, ga vzamem v naročje in si ga posedim na kolena, potem pa jahava konička, to mu zelo ugaja, pa stoje voziva aviončka, to tudi uživa. Moci, če imaš tisto knjigico, ki so jo enkrat že omejale, ki smo jo doble v porodnišnici, je noter lepo napisano, kajv se lahko počnemo. Midva že kar nekaj stvari od tam obvladava.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
14.2.2007 17:08:10   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
zdej imaš pa prisilno dieto - ker samo na eni strani ješ, lahko samo polovično ješ

Ha, ha, ha.... Čokolado lahko vseeno celo na eni strani zmažem... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
14.2.2007 17:11:50   
Pikabu
A se jaz spet mogoče sama s abo pogovarjam? user posted image

Toliko o tem, da Ema danes ne bo popoldne spala. Jo grem dol pogledat, pa spi na kavču. user posted image Saj danes mora biti res utrujena, ker je toliko hodila, sem ji raztegnila kavč, da ne bo dol padla, pa tudi trznila ni. Zdaj grem pa res še jaz zaležat zraven. Saj ne za dolgo, ker bo upam, kmalu možek doma.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?