Pikabu
|
Najprej najlepša hvala vsem za čestitke. Kar ne morem verjeti, kako hitro mineva čas, pa vse bolj me stiska, da ko mine še enkrat toliko, bo že cela svečka, pa mami v službi, pa.... Ah, raje ne razmišljam. Sem vam pa včeraj pozabila napisati, da sem od Maksa dobila prvi poljubček. Zdaj ima ful veselje mi po obrazu tako delat, kot da bi me hotel pojesti, pa če mu uspe brado dobiti v usta, veselo utrjuje svoje dlesni, včeraj mu je pa uspelo čisto tako zacmokati zraven, kot da bi mi dal poljubček, mami pa itak vsa blažena.... @lina, tole je pa tudi nam zelo znano, dva otroka na bazenu. A si bila sama ali sta bila oba z možem? Midva sva vsak svojega rihtala, edino na koncu, da sva se midva preoblekla, je eden popazil na oba. Pa z Emo je bilo isto, da ni hotela ven, pa sta potem z možem imela celo ceremonijo, kako sta se od vsega poslovila pa objubila, da še prideta. Gaya, pri meni je boljše. Ne vem sicer, če je že čisto zginilo, nisem še šla preverjat, ampak peče in srbi pa ne več. Jaz imam samo tablete, mazala sem si pa z bepantenom. Altati, jaz zase kar sumim, da sem na bazenu staknila. Drugače si vedno takoj preoblečem kopalke, zdaj si jih pa nisem, ker enostavno ni zneslo. Gaya, če sumiš, da je tudi herpes, se pojdi pokazat, to te itak takoj vzamejo, da dobiš tablete. A tebi Gaya to zgleda kot mozoljčki? To imam jaz od kreme, ta herpes imam pa prav noter, med sramnimi usnicami, take pike, kot ti opisuješ, pa po koži. Možno, da je od depilacijske kreme. @lina, jaz se sploh ne obremenjujem s tem črpanjem. Sem tudi mislila, pa sem potem samo sama živčna, ker premalo načrpam. Isto kot Muki, čutim naval, ko Maks vleče, za riž in tiste kao mlečne kašice, uporabljam take, da se delajo z vodo, za ostale jedi, če bom slučajno kaj rabila, imam še malo aptamila prihranjenega. altati, viv, Lu: čim prej pozdravite svoje otroke, se vam bom do nadaljnega raje izogibala, da kaj ne nalezemo. Za nas je pri enkrat (trkam) še vse v redu. Zdaj se je pa Maks zbudil iz prve runde spanja, ga grem uredit, da gremo malo ven. Sonček se nekaj skriva, upam, da ne bo kakšnega dežja. Lep dan vsem.