zabica26
|
Kati81, pri nas imamo čovčova, zato vem, kaj pomeni imeti domišljavega psa. Je pa zgodba skoraj podobna, s tem, da mi vztrajamo na hillsu. So dnevi, tedni ko hrane tut pogledat noče, takrat pač damo kakšno konzervo (hills, pa zdej mu je mami začela cezarje dajat, ker baje kr znori). Sicer pa ponavadi ga kakšen dan pustimo, da trma in ne je, potem mu damo pa gor žlico kisle smetane, al pa mal sirčka pa vsaj pol zmaže. Je pa navajen, da ima hrano skoz na voljo in ko je pač lačen, je. Glede dlake je pa tako, da se vsak kiks pozna, zato se splača vztrajat na briketih. Ah, ja….te naše mrcine. Jackie, super oblekce. Midva sva podobno gledala v Italiji – kao visoko modo za dojenčke. So imel tut hlače na rob in podobno, ampak vse zelo mehko, pralno. Ne morš verjet! Pol pa pridem v LJ v BC, pa totalna tema. Sem prav razočarana nad oblekami v BC-sploh pajacki. Je H&M veliko bolj moderen, čeprav sicer tam ne kupujem. Za dojenčka pa bom! Ker imajo frajerske cotke, predvsem trenirkice so mi všeč in kavbojke…pa tiste poletne hlače. Sicer sem pa dobila en zelo lep kompleten od disney kolecije s kratkimi hlačami in je zelo dober material. Kje prodajajo disney cunce??? Aja, še glede torb za voziček…jst sem tudi pri stokke hotela naročit torbo (tisto, ki je spodaj na vozičku) in ruzak. Tista za spodaj se mi zdi full uporabna, ruzak mi je pa še všeč, ampak opažam, da obstajajo torbe, ki so veliko bolj funkcionalne. In sm kr mal v dilemi…ker cene so pa tut fajn-sej same veste. Predvsem si pa želim ogledat Babybjorn kengorujčka, ker mi je vse bolj všeč in se ga lahko uporablja od rojstva dalje-se mi zdi uporaben, kadar si z vozičkom štorast. Pa za sprehode v naravi in podobno. Samo moram probat, kakšen je občutek imet to zadevo gor. Punce, kok ste kej pridne s pitjem,a? Jst sm se poslabšala …spet komi 2 litra …sm se zalotila, da je možno, da včasih še tolk ne.
|