Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Altati, kaj misliš pa za suhe marelice, če bi jih fino skuhala (eno, no), pa dala zraven jabolka, misliš, da je še prezgodaj? Maxu vem, da je ful pomagalo pri prebavi, sam ne spomnim se, kdaj točno sva začela. Pozneje gotovo, ker sva imela take muke pri uvajanju. Suhe marelice žveplajo! V kakšni bio trgovini dobiš nežveplane. Nežveplano bi jaz pokuhala in poskusila dati. A zgledajo tako zelo zelo temne, skoraj črne? Glede tistih riževih oblatov pa ne vem. Meni osebno se zdijo ful suhi, pa bi se kar bala, da bi mu kakšen prevelik kos ušel po grlu al kva? Maxica, če si zraven, ko mu jih daš, se ne more nič zgodit. Je pa tako, jaz mu zaenkrat še nič ne dajem. Ne jemo še GH (ker fant enostavno še noče žlice) Ko bo pa začel, oz. tam enkrat okrog 8-ih mesecev, bo pa to sigurno eno prvih živil, ki mu jih bom dala v roke. Maxica, to sem samo predlagala Pikabu namesto plasma piškotov in kruha! Pač kaj se meni zdi bolj zdravo in primerno.... Ja, seveda, razmišljala sem, kako se meni zdijo suhi, jaz si vedno še tanko rezinco sira dam gor. Gotovo jih pa ni za pustit same v nobenem primeru, ne ko jejo piškote, ne rezino jabolka, ne te oblate. So pa res verjetno zdaj bolj primerni za hranjenje oz. grickanje, kot piškoti, se strinjam. Altati, če bi šla vidva z mehurjem plavat, morda še zanj fredov obroč, pa bi vam morda šlo. Hm, kam si ga naj pa pritrdim oz. privežem, da bo mehur držal? Kakšen predlog? Mogoče kar slikovni, da si bom lažje predstavljala ???? A je za srečanje zdaj kaj bolj dorečeno? 16 ali 19.4.? Pojma nimam Ej, Maxi, kje je naša Muki????? Komentiram še pozneje, zdaj smo nov računalnik dobili.