|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.4.2007 22:08:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Sem pa hujšala po dieti South Beach. Brez OH. Sem jedla veliko, nič nisem bila lačna, pa so kilce vseeno šle. Se pa poje največ beljakovin( meso, ribe, jajca, od sira mocarela...pa zelenjavo lahko vso, razen repe, korenja, krompirja in koruze).

Muki, a imaš kje kaj več o tem napisano? To bi mi bilo pa všeč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11826
4.4.2007 22:10:27   
Pikabu
mis, user posted image user posted image user posted image user posted image za lep dan. A ni krasen občutek, če vse tako lepo teče? Sem pa jaz opazila, da gre pri nas tudi lepše dan naokoli, če se več dogaja, da nismo samo doma.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11827
4.4.2007 22:14:39   
Pikabu
Se beremo punčke moje...NE POZABITE BIG MUKI VAS GLEDA user posted image .

Ta mi je pa všeč.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11828
4.4.2007 22:15:03   
frrrr
mis, smo te prebrali... super za kotalenje in obračanje... pa super za uspešno plavanje... lepo preživet dan!

diete... js sm se tut že šla nekajkrat brez OH... pa je vedno full šlo dol in vedno na tapravih mestih... max. sm zdržala 12 dni in si v tem času nabrala orng zalogo sladkarij doma user posted image no, in ko ni več šlo, sm vso zalogo zmazala in kmalu dobila vse nazaj... nism karakter, kaj čem user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11829
4.4.2007 22:16:53   
frrrr
SREČANJE MORM VTURIT DALJE NA NOVO STRAN, DA NE KATERA SPREGLEDA user posted image

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya, vava

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

vavi ponedeljek bolj ustreza... če se za 19. odločimo bo pa tut prišla... razen, če jim pediatri ne kaj zafrknejo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11830
4.4.2007 22:20:57   
mis
K ste že glih pr kilah. Danes sem se tehtala in mam 51,4 kg. Viroza... vozičkanje... bolnica... gre dol ampak ne priporočamuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11831
4.4.2007 22:21:11   
frrrr
js vam pa še nism napisala kako smo preživeli današnji dan user posted image
ob 7ih vstali, previjanje, obešanje perila in igra, kakanje in spet previjanje, spat 8:45 do 9:15... 15 minut crkljanja, dojenje in spet spanje... tokrat od 9:45 do 11:45 user posted image me je skor kap, ko sm se zbudila in videla kolk je ura, mali pa kr dremuckal zraven mene... mu je zgleda tolk pasalo, ker je imel joško skoz v pripravljenosti zraven... mau igre, papcanje, previjanje, sprehod, spet igra, previjanje, previjanje, pevijanje, sprehod v troje, mama šoping, papcanje rižolina in igra, kopanje, spat - to je to user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11832
4.4.2007 22:22:21   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

K ste že glih pr kilah. Danes sem se tehtala in mam 51,4 kg. Viroza... vozičkanje... bolnica... gre dol ampak ne priporočamuser posted image
če pridem do tolk še kdaj, sm pa carica user posted image zdej jih je še 6, 7 več... ampak se počutim odlično! me sploh ne motijo user posted image sm čudna ha user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11833
4.4.2007 22:27:30   
frrrr
ponižno vam javljam, da odstopam z mesta podpredsednice kluba Naučimo se zdravo jesti, ker sem delovala v nasprotju z našimi načeli... hkrati pa ponižno prosim predsednico kluba Bosanske papuče, da me sprejmejo medse
user posted image
user posted image

altati, kar dobim članarine od članov v čokoladni obliki, ti pošljem user posted image ok?
muki, me sprejmete? plssss

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11834
4.4.2007 22:30:35   
muki1

Meso

Dovoljeno: perutnina brez kože, nemastni kosi vseh vrst mesa, tudi slanina

Prepovedano: piščančja bedrca in perutke, goveji zrezki s kostjo, jetra, goveje in telečje prsi, gos, raca

Morska hrana

Dovoljeno: vse vrste rib in školjk

Sir

Dovoljeno: sir z malo maščobe kot npr.mocarela

Prepovedano: siri s plesnijo, kremasti siri, siri z veliko maščobe

Oreščki:

Dovoljeni: v malih količinah arašidi, pistacije

Jajca

Dovoljeno: v neomejenih količinah

Riž in testenine:

Dovoljeno:polnozrnate testenine, neoluščeni naravni riž

Prepovedano: njoki, beli riž, testenine iz bele moke

Zelenjava:

Dovoljeno: kalčki, artičoke,beluši,fižol,brokoli,zelje,cvetača,zelena,kumare, zelena solata,špinača,bučke,leča,

grah,soja,gobe,jajčevec

Prepovedano:pesa, korenje, koruza, krompir, paradižnik(dovoljen eden na obrok)

Sadje.

Prepovedano: V prvi fazi vse sadje in sadni sokovi, kasneje pa ananas, rozine,sadni sok, mango,dateljni,

babane, lubenica

Dovoljeno: po prvi fazijabolka, marelice,slive,hruške,kivi,jagodičevje,češnje,breskve,nektarine,grozdje,melone

Mlečni izdelki

Dovoljeno:po koncu prve faze mleko, sojino mleko, naravni in umetno sladkani sadni jogurt

Prepovedano: v prvi fazi vse mleko in mlečni izdelki

Maščobe:

Dovoljeno:olivno olje, nizkokalorično maslo, arašidovo maslo

Prepovedano: vsa druga olja in maščobe

Alkohol

Dovoljeno: po koncu prve faze suho rdeče vino

Prepovedano: v prvi fazi vse, pozneje pa pivo in vino z veliko alkohola

Slaščice:

Dovoljeno:slaščice brez sladkorja, temna čokolada, puding brez sladkorja in maščob

Prepovedano: sladoled in sladki izdelki iz bele moke

Privoščite si lahko tudi dietne napitke z mehurčki.

Prva faza-hitro hujšanje

Prva faza naj traja obvezno dva, lahko tudi do tri tedne. Nagradila vas bo s hitro izgubo kilogramov. V tej fazi se 

moramo popolnoma odpovedati:sadju in sadnim sokovom,krompirju,rižu in testeninam, slaščicam in alkoholu,

mleku in mlečnim izdelkom.

Dovoljena je zelenjava, nemasno meso in ribe, jajca,tofu,nemasten sir in oreški v majhnih količinah.Jesti moramo

petkrat na dan-trije glavni obroki in dve malici. Malic ne izpuščamo, pa čeprav je to le kos sira ali kisla kumara.

Druga faza

Druga faza je hujšanje do želene teže, v tej fazi jemo že več dobrih ogljikovih hidratov, še vedno se izogibamo 

belemu kruhu in izdelkom iz bele moke

pesi, korenju, koruzi in krompirju

sladkemu sadju kot so banane,lubenice,rozine,ananas, sadnim sokovom,konzerviranemu sadju

medu,sladoledu,marmeladam

Napadi lakote so redki, saj dovoljena živila lahko uživamo do sitega v neomejenih količinah-razen oreškov. Pijte

ogromno količino vode,nesladkanega čaja, priporoča se čaj rooibos, ki je zelo zdrav in ustavlja željo po sladkem.

Če se bomo odločili da bomo shujšali nam bo ob trdni volji in malo domišljije ob sestavljanju jedilnikov sigurno 

uspelo, samo naj se preveč ne ponavljajo, ker se telo enolične hrane hitro naveliča skušnjave pa so velike.

EVO, obstaja pa tudi knjiga s tem naslovom, DIETA SOUTH BEACH, kjer so notri jedilniki, recepti..... jaz je sploh nisem imela, sem si po svoje organizirala jedilnik. Potem sem malo brskala po knjigi in ugotovila, da so tam količine hrane dosti bolj skromne in odmerjene, pa sem prepričana, da bi odnehala, ker lačna pa jaz ne morem biti, pri titih količinah bi bila pa definitivno lačna. Saj morda bi pa takrat šlo kakšne tri kilce več.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11835
4.4.2007 22:31:30   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mis, toliko sem jaz imela verjetno nekje v osnovni šoli...tam peti, šesti razred user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11836
4.4.2007 22:33:12   
muki1
Predsednica kluba Bosanske papuče javlja, da zaradi prevelikega obleganja žal ne sprejemajo novih članov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11837
4.4.2007 22:39:39   
psaša
V Baby centru imajo po novem Rdeči Fredov obroč, stane 23,79 (5.701,04 SIT).

Kakšna je razlika v ceni, če se ga kupi drugje?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11838
4.4.2007 22:52:58   
frrrr
sm pogledala mau spletno stran diet... men so všeč z rižem, z lubenico, proti celulitu in zeljna juha... ostale se mi zdijo preveč komplicirane ali pa vsebujejo hrano, ki je ne jem ali je Jaša ne mara user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11839
4.4.2007 22:58:14   
frrrr

Predsednica kluba Bosanske papuče javlja, da zaradi prevelikega obleganja žal ne sprejemajo novih članov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
tut prav user posted image bom pa kr čokolado altati pošiljala in me bo še vedno imela v svojem klubu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11840
4.4.2007 22:58:54   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

V Baby centru imajo po novem Rdeči Fredov obroč, stane 23,79 (5.701,04 SIT).

Kakšna je razlika v ceni, če se ga kupi drugje?
na http://www.plavanje-dojenckov.com/ pride 24 eurov

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11841
4.4.2007 23:10:11   
frrrr
lahko noč... grem še pod tuš in pančkat... jutri naju čaka dolga tura do NUKa, ker moram knjige vrnit...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11842
4.4.2007 23:10:54   
frrrr
psaša, sem te na drugi strani ujela user posted image ti pa mene ne moreš, ker se lahk priktrito šunjam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11843
5.4.2007 7:11:26   
Lu
A sm, a sm.

Jeeeeeeeeeee prva.

Dobro jutro punce.

Več pop. zdaj moram popedenat Majo, pa Tiana, potem dobim obisk.

Papa čveke.

Sem spet v zaostanku.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11844
5.4.2007 7:25:22   
frrrr
dobro jutroooo!
midva greva pa zdej nazaj spat user posted image sva pa od 6:30 budna, očka nama je že pobegnil, midva sva se pa previla, zdej bova papcala, mogoče še enkrat previjanje... pol pa spaaaaat user posted image čeprav mami je naspana in bo mogoče knjigo brala... bomo videli...
kaže se lep dan in bomo šetkali... jeeeah user posted image
aha, nočnih papcanj ne morem zapisovat, ker si bi mogla zmislit... ne gre to tk, zato jih ne bom več zapisovala... sej za uvajanje GH ne potrebujem nočnih user posted image nism zihr a je blo okrog polnoči, okrog 4ih in okrog 5ih, al sm si krog 5ih zmislila in je blo tisto eno dojenje user posted image ...  sej ni važno... glavno, da smo spočiti in je mali sit!

lep dan! uživajte na sončku - upam, da ga bo čimveč...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11845
5.4.2007 7:25:43   
frrrr
aha, druga user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11846
5.4.2007 7:32:13   
frrrr
Pikabu, katero dieto se gremo?
men una z rižem najbolj diši, le da si js ne bi odmerjala tolk striktno količino user posted image bi blo pa fajn, da bi se držala enega urnika in ne bi sladkarij jedla kot glevne obroke user posted image
pa lubenica dieta mi je všeč, ampak zdej ne pride tolk v poštev
drgač pa ttu proti celulitu ni slaba, vsaj men so všeč pikantne zadevce in to... čeprav imam zdej mau pomehkužen želodček, pa jaša bi bil ubožček, če bi mami jedla feferone user posted image
bi se pa šla neki... če ne bi bla sama, bi mogoče celo zdržala user posted image pa da ne smetimo foruma, lahk tut na mail dnevno podebatiramo... ena bi mogla pisat dnevne urnike - telovadbo + jedilnik... in ostale bi se držale tega... ha? pa se lahk zmenimo, da vsak dan druga to počne, če bi blo za eno prevelik zalogaj... mogoče niti ne potrebujemo striktne diete, le da si pač omejimo dnevni izbor hrane user posted image ampak po praznikih, zdej moramo pojest, kar je v hladilnikih user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11847
5.4.2007 7:35:21   
altati

Ja, še to sem pozabila napisati, JAZ SEM DANES PRI iVI PROBALA PRI HRANJENJU NOVO FINTO. žLIČKE RAVNO NE MARA, EDINO KROMPIRČKA JE ŠE KAR JEDLA...PA SEM DANES NAMESTO NA ŽLICO DALA HRANO NA PRST...eh, derem se, oprostite.....torej, je jedla namesto z žlice s prsta. Pa je kar dosti pojedla. Če katera želi naj poizkusi user posted image .

Dobro jutro. Jaz sem to finto tudi že poskusila, pa mu niti to ni všeč. Zanj GH ni ok. Zdaj imava 14 dni premora, potem bova pa ponovno poskusila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11848
5.4.2007 7:38:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ponižno vam javljam, da odstopam z mesta podpredsednice kluba Naučimo se zdravo jesti, ker sem delovala v nasprotju z našimi načeli... hkrati pa ponižno prosim predsednico kluba Bosanske papuče, da me sprejmejo medse
altati, kar dobim članarine od članov v čokoladni obliki, ti pošljem user posted image ok?

hvala, hvala, komaj čakam....
muki, me sprejmete? plssss

ne sprejmite je, prosim!!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11849
5.4.2007 7:57:23   
gaya

jutro

Gaja prespala noč, mami naspana, buška sicer manjša, ampak glava me pa noro boli. Ja mukica moja to je zdaj zadnji poletni krik, da maš sredi čela bulco, k je vsak dan drugačne barveuser posted image

Zdaj me pa sam neki zanima, a ve se boste šle diato zdaj k še dojite? K če se jo gremo zdaj lahko, k so malčki palčki že na GH, pol se jo grem pa jst tud, sam nč ne obljubim, da se bom kaj pridno držala. Bom rabla skoz enga da me mal kontrolirauser posted image , Pikabu, ti si najbližje, pa še stroga boš kot učiteljica, a me boš mela pod kontrolouser posted image ?

Nč dans sem pa tko lena, se bom mogla mal v roke vzet, mam danes spet zmenekuser posted image , pa se moram zrihtatuser posted image , pa žulje zaflajštrat, pa batke dat gor user posted image .

Jst sem pa pozabla na kateri strani ste pisale o fajnih knjigah za brat. Hitr ene par nasvetov, ker grem danes do knjižnice. Hvala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  472 473 [474] 475 476   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

organizator zabav

Ali bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?

da (29%)

ne (71%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!