ronja
|
Joj, ta moja fuzbalerka je prava faca! Zjutraj, ko se zbudim, čisto znori JO že vidim, mami, mami, vstat, greva kaj delat,... Jaz pa še vsa zaspana, hihi Jana, le pridno počivaj! ne bit preveč pametna, hehe, poznamo take;) Potem samo dlje traja... zrak ti pa tudi, drži se, se strinjam, da ni dobro panike zganjat, ker s tem bolj škodimo kot s tem, kar se dogaja, pokliči pa le! Špela, čestitam za bp! Za tiste razne papirje nas koruznikov te bom pa še zagnjavila, kako pa kaj, ko pridem do tega - zaenkrat mi g. še ni dala nič, tako da moram počakat in bom to očitno urejala maja... Glede tistega ročnega pregleda - hja, saj te tudi g. prešlata, kaj čmo. Verjamem, da ni najbolj luštno, ampak mam že rajši, da potipa, kot da nekaj na oko reče ali pa da slepo zaupa mašinam, jaz jim namreč ne, preveč vem o njih, da bi jim Te pa razumem. Glede kil pa, madona, Špelca, ti se pa res nisi nič zredila!!! No, pri meni je bilo hecno: sem vam vsakih pozabla napisat: ko sem nehala redno vsak dan bruhat, sem shujšala za eno kilo in pol! ne morete verjet! Sicer je logično, ker sem potem zvečer bila še kar sita od kosila in se nisem še 1x nabasala z raznimi sladkarijami, ampak nisem rabila več ne vem kaj. NO, zdaj sem mela nekaj lačnih dni in mali rastni bum mojega bušija, vsaj tako se mi zdi, in sem se spet zredila nazaj, pa danes celo 2 deki več kot prejšnji makismum , torej mam že 61,7 kg, zredila sem se torej do zdaj dobrih 7 kg. Nekak sem sicer upala, da bo tistih 60,5 vztrajalo do naslednjega pregleda, ki ga mam 26.4., ampak očitno ne bo tako . NO, samo da mi ne težijo, meni se še ne zdi nič strašnega, saj navsezadnje mam samo še dobra dva meseca in če dobim gor še 2 kili, bo to skupno 9 kil, kar je čisto ok. Če bo treba, bom pač začela pazit, pa se ne bom več nažirala zvečer in bom omejila čokolado, zadnje čase mi namreč noro paše čokolada! Nikoli v življenju je nisem kaj veliko pojedla, košček sem pa tja, več kot eno vrstico pa redko, čokoladne sladice ja, sploh čok. sladoled, sama čokolada pa niti ne... Zdaj pa vsak dan zmažem eno... Ne vem, če je to že preveč, Ronja bo očitno zelo sladkosnedna in mahnjena na čokolado in jagode, teh tudi ogromno pojem:) Pa ananasa in manga, dokler je bil malo cenejši nikica, se mi nekak zdi, da so tudi analni pregledi ročni . Ma, bomo že, rajši mam, da lepo vse preverijo, pa tut če mi celo roko nekam zatlači, samo da smo vsi ziher, da je z vse ok... Včeraj te ni bilo v porodnišnici? ne boš rodila v LJ? drnula, če te kaj potolaži, jaz ves čas nekaj letam, čeprav sem "doma", večinoma grem v službo ali k zdravniku - včeraj zobozdravnica in sodelavec zagovor dr., pa zvečer ogled porodnišnice z materinsko šolo, potem danes sodelavka predavanje in tečaj in potem še materinska, jutri mam 3D uz v Postojni (držte pesti, punce!), pa zvečer spet šola, v petek moram spet na faks, še en zagovor,... Vmes mam še dve deli za končat, pa še cucek, fant, hrana,... Skratka, ni mi dolgčas...
|