|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
5.4.2007 22:20:29   
Pinokio
Hvala za čestitke in lepe želje.................sem mislila, da se bom lahko na obeh forumih javljala.........pa ni šlo..........enega se navadiš.............tako, da vas sploh ne poznam, ker sem samo par krat pisala.................tako, da se vam še enkrat zahvaljujem.............naša pupika je pa Pia! Čuvajte trebuščke in bodite pridne!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
5.4.2007 23:07:13   
melaverde
user posted image    

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image   
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image   
05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   Jan 
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   
17. Pinokio, user posted image PIA, Kranj (rodila 04.03.2007)
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

19. Gorazdova, 19 let, 1. user posted image , user posted image
19. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
20. aktem, 35 let 
20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2.user posted image
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

3 X HURA ZA PIO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
6.4.2007 8:37:26   
zabica26
Pinokio, še čestitke od mene. user posted image user posted image user posted image
Dej povej, kako si bila zadovoljna s kranjsko porodnišnico. Jaz grem tudi tja...

Punce, hvala za nasvete glede disney-a. Bom malo preverila.

Drugače pa drug teden začnem z materinsko šolo in že komaj čakam. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
6.4.2007 9:03:35   
lunca2
NOGICA čestitke za izpit!user posted image user posted image user posted image
PINOKIO čestitke tudi od mene za user posted image !user posted image user posted image user posted image
A drugače si imela rok junija?

In dekleta ali kam greste za 1.maja? Mi gremo s prijatelji na morje v Špadiče za 5 dni. Že komaj čakam da grem malce ven iz Zasavja.user posted image

Lepo se imejte v sončnem dnevu!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
6.4.2007 9:05:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, še povzetek iz materinske:
- prvorodke smo komot 1-2 uri rednih popadkov na 5 min. še doma, sicer bomo čakale v porodnišnici ko budale, da se vse res začne. Mnogorodke ob prvih popadkih tja!

Samo to bi vam svetovala, da ko začnejo popadki na 5 minut ne čakate dve uri doma. Tam od pol ure do eno uro, ker se lahko zgodi, da kar hitro napredujejo. Še posebno, če imaš kaj več kot 10 minut do porodnišnice. Pa lahko se kaj na poti do bolnice zgodi (kakšni zastoji,prometna...) in pol v avtu je zeloooooo neprijetno z močnimi popadki in tudi klistir s popadki je huuuuud... Lahko kar naenkrat preide iz 5 minut na 3 minute in če si doma s takimi popadki kar hitro zapaničariš in vožnja s popadki je resuser posted image ,še posebno če so luknje aja...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.4.2007 9:08:20   
Anonimen
Pa še to:
dokler te dajo v porodnišnici še na CTG, pa če je slučajno še kakšna pred tabo, pa klistir in ostalo... lahko res hitro rodiš, no lahko pa to traja še par ur... ampak...
CTG je tudi res hudo, če so popadki, tam ležat 20 minutuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
6.4.2007 10:06:01   
Pinokio
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Pinokio, še čestitke od mene. user posted image user posted image user posted image
Dej povej, kako si bila zadovoljna s kranjsko porodnišnico. Jaz grem tudi tja...

Punce, hvala za nasvete glede disney-a. Bom malo preverila.

Drugače pa drug teden začnem z materinsko šolo in že komaj čakam. user posted image

Nisem rodila v Kranju.............saj nimajo ne opreme in ne osebja za nedonošenčke.................tako, da hvala bogu, da sem bila transportirana v Ljubljano. Rok sem mela pa junija ja! Punce držite se..................lep dan vsem trebuščkom.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
6.4.2007 13:38:50   
FLASK_A
Nogica, čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image

Pinokio, ful lepo da si se javila! Upam, da je z vami vse v najlepšem redu, da napredujete kot je treba user posted image

Ja, res je, da nam je rekla naj ostanemo prvi dve uri doma- ampak jaz sem kar odločena- ko bojo popadki na 10 min jaz PIKIRAM tja! Če bo dlje trajalo, me bo pa dragi dlje crkljal in dihal z mano. Sem bolj za varno varianto glede tega- rajš čakam tam, kot pa doma ko nevem, kako bo kaj potekalouser posted image  Res so lahko tudi zastoji, nevem- porodnišnica je pa u centru. Če se bo mali spomnu pridit ven ko bo največja gužva se po mestu prav po polžje premikaš...

Hm, glede nasvetov v materinski moram rečt, da jih kar precej zanaliziram in se odločim kateri so mi pametni, tehtni in pomembni. Glede na moj občutek pač. Ne znam rečt, vse kar slišim, precedim v glavi in meni pomembno mi pade v Memory predal, ostalo pa nekam zravenuser posted image . Sem hecna aneuser posted image

Nič, sem čist zmatrana, danes smo imeli na faxu sestanek in sem zdaj domov prišla.. Si prav mislim, nogica, kako zelo si bla zmatrana po celem dnevu!

Grem se mal spočit, pol pa na sončka absorbirat toploto! Ejejejejej, mojemu user posted image  se je pa spet kolcat začelo... No, pa bo spet bolj gnilo počivanje tole...

Nič, lepo se imejte in pojdite na svežega zrakauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
6.4.2007 21:13:41   
Jacqueline
Čestitke za malo Pio!!! user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
7.4.2007 21:48:23   
Jacqueline
Punce, kam ste pa danes poniknile?!

Jaz sem spet doma, lažni popadki!!! Ne me strašit dete malo!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
9.4.2007 12:41:53   
Anonimen
Pozdravček

Vidim, da ste vse zunaj na sončku. No se pa jaz javljam.

Najprej čestitke Pinokio user posted image user posted image user posted image . Rodila si ravno na 20. rojstni dan mojega bratca user posted image . Si sploh ne predstavljam, da bi me toliko prehitelo. Me pa zanima, kako to, da si mogla it tako zgodaj. kakšni znaki so se ti pojavili. če boš kaj na tej temi pa malo povej o vsem - tudi o porodu. Upam, da tvoja punčka pridno raste in pridobiva na teži.

Hvala vsem za čestitke za izpit. Res sem vesela, prav polepšal mi je praznike. No zdaj se moram itak učit že za drugega, ampak s toliko večjim veseljem, ko vem, da sem tega naredila. Sem pa prišla domov tako utrujena (nikica ti že veš a ne user posted image ), tud napisat vam nisem mogla kej dosti.

Potem je bil tu petek - cel dan sem pospravljala. Pa še nekaj je blo. S taščo sva nardile spravo. Sicer ne vem, če je konec, ampak zdaj se spet normalno pogovarjamo - bomo vidli user posted image . Sem pa jaz njej zdelila vse, ona pa meni (seveda sem spet slišala kup laži ki baje krožijo okrog). Ma sej človek ne more verjet kako zelo pokvarjen je ta svet. Pazite kaj in kako pred komu kaj rečete - vam povem. Pri meni so ljudje vse besede obrnili in iz njih napravili celo štalo.  To je pač tako če je človek iskren, pove vedno vse po pravici. Ma kaj čmo user posted image . Sem se pa res v tem mesecu ogromno prejokala in presekirala - no saj itak veste.

v soboto je bilo vse v znamenju peke. Ob šestih zjutraj sem začela s kruhom, katerega sem napekla sigurno... ma ne vem koliko (pa še fotoaparata nisem imela, da bi poslikala). V glavnem iz 10 kg moke sem naredila kruha, potem sem spekla še tri ocvirkovke, pa eno tako povitico. Vmes sem še žegn nesla ("maša" je trajal kar eno uro in 10 min- dol padeš), jajčka pobarvala, pa avto oprala... Zvečer pa sem se lotila delat še pince in pletenice. Bla sem totalno izmučena. Iz postelje me je moral user posted image kar "pošlepat" user posted image user posted image user posted image . Včeraj pa sva šla zjutraj k maši, potem pa smo itak cel dan samo jedli.user posted image user posted image

No danes imava že oba dovolj hrane, tako da sva se odločila, da ne bo nič kosila, samo žegn bova še do konca pospravila user posted image .
Jaz sem vse cunjce za user posted image zlikala in pospravla. Ma jih je zgledalo nekaj dosti, zdaj, ko sem jih dala v predale pa jih je komaj za en predal. Bo treba še kaj v trgovino.
Mali razgrajač se kobaca po trebuhu. Res noro. Zdaj se včasih kar kam ujame, tako da iz mojga trebuščka kar nekaj ven gleda user posted image user posted image . Prav hecen je.
Ta teden imava pregled in upam, da bo vse ok. Pa za šolo moram vprašat, drugače pa se bom tudi jaz kar na Rudnik prijavla, čeprav mi je malo daleč.

Ma zdaj sem pa malo preveč napisala. Upam, da ste vse prav fino.

Lep preostanek praznikov

(odgovor članu Jacqueline)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
9.4.2007 21:24:31   
*ANA*
Pinokio najprej tebi čestitke za malo Pio user posted image user posted image user posted image user posted image . Izbrala si lepo ime( tudi jaz imam eno malo Piouser posted image user posted image ).
Jacqueline a ti si mela lažne popadke? na kolk minut pa?
a si bla kej v bolnici? Mene je moja princeska v prvi nosečnosti tudi tako strašla, ampak na koncu je blo pa vse ok in je bla rojena v rokuuser posted image .
Zdaj mi dela malo več skrbi ta drugi user posted image , moram počivat da ne bi prišel prehitro na svet. Ampak saj ni več dolgo, tako da bomo že potrpeli.
Nogica ti si pa pridna- jaz in moja princeska sva samo pirhe pobarvale, več nama ni zneslo, ampak sva se pa imele super, tako da sva bile obe veseleuser posted image user posted image .
Bodite v redu in čuvajte trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.4.2007 8:51:13   
Kati81
Evo, se javljam. V petek sem imela pregled in je vse ok. Tko kot mora bit, sedaj grem pa v službo urejat papirje za porodniško. LP

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.4.2007 8:54:46   
FLASK_A
Hehe, upad na junijkahuser posted image  Se vidi, da so bili prazniki in da smo se tko basali, da se nam tudi pisat ni dalouser posted image

Nogica, mislim- ti si čist norauser posted image  Tolk si naredila- jaz tut pomislim ne, da bi tolk napeklauser posted image  Jajca sem pofarbala, stroj je opral eno tono cunj (moj ni imel več štumfovuser posted image , jaz pa oblek), avto mi je pa kar avtopralnica opralauser posted image .
Sva pa z mojim po žegnanju priredila družinsko srečanje in sem pripravila praznično mizo, vse narezala, pripravila, imeli smo se super. Pospravljanje je šlo kar hitro- hvala bogu za pomivalca! Naslednji dan pa seveda praznični zajtrk za družinico- in spet smo se imeli fino. Pravo vzdušje... Pirhi, rožice, potička, šunkica, hren... Ampak ne boste verjele- sem shujšala 2 kguser posted image  Sploh ne razumem... Najbrž bo to krivo, da veliiiko pijem in manj jem (majhen želodček- nima več prostora), kaj pa vem...

Nogica, držim pesti, da ste se s taščo zdaj toliko pomenili, da se boste lahko normalno pogovarjali in da se ne boš več tako zelo sekirala zaradi nje! Vajina mlada družinica si prav zasluži mirne čase in pripravo na prihod vajinega malega pikca.

Jaz pa s pripravo, pranjem, poslikavo sobice začnem naslednji teden- komaj čakam ponedeljek! Takrat bom uradno na porodniškiuser posted image user posted image  Študentski seveda hehehehehe Ta teden naj bi naredila dva izpita, pol sem pa FREJ! Uf, upam da rata!

Mamice, vam in vašim user posted image  želim en lep, sončka poln dan!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.4.2007 10:15:51   
Anonimen
Nikica bom držala pesti zate. Naj te potolažim, da se moram tud jest učit še za en izpit - konec mesecauser posted image . No potem pa bom tudi jaz uradno na "študentski" porodniški user posted image .

Danes likam še pleničke, potem pa je res vse že v pripravljenosti, nimam več cunjc za prat. Razen baldahinčka in posteljnina, ki pa sta še v delu.

Upam, da bomo med tednom nadoknadile, kar smo ta vikend izpustile user posted image . Smo res kar malo nehale čvekat.

Bay bay pa pejte na sončka tiste ki greste lahko

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.4.2007 11:30:11   
zrak
Pozdravljene vse

Da se še malo jaz javim...
Ponkio čestitke.. koliko je pa bila težka tvoja Pia, a je vse vredu, je že z vami doma?

Jaz pa grem danes na eno masažo, ker se mi je živc uklešču in ne morem niti na nogo stopit, tako me zaboli v htrbtu in bolečine gre vse do kolena.. grozno.. hodim ko ena nona od 10000 let, roza.. upam da me bo danes maserka kaj rešila, sicer ne vem kaj naj naredim...

In povrh tega zjutraj sem šla še na wc in sem zagledala malo krvi... nisem paničarla.. še malo bom počakala in če se bo ponovilo bom klicala g...

Upam filing, da mene bo kar prehitel čas in ne bom dočakala junija.. a ima še katera tak občutek..

lepo se imejte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
10.4.2007 11:56:00   
MEGi20
Jst sem pa glih od ginekologinje....Naš user posted image je neki slabše brcal pa čutila ga nisem več tolko fajn kot ponavadi...smo bli zutri tolk na trnih da ko sem stopla v ambulanto babici tut povedat nism mogla jasno kaj me mučiuser posted image ;ampak havala bogu je z korenjakom vse okuser posted image - le njegove gibe morm zapisovati.

Kako pa kaj ve napredujete??user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
10.4.2007 13:18:15   
KT
Ja potepinke, kje pa ste?

Škoda, da je že konec praznikov - prav super so izpadli - osvajala sem kucle okoli Ljubljane (no, Šmarna gora me je kar malo zdelala - ampak ne vzpon, pač pa povratek. Do, grede sem trpela kot pri norcih user posted image user posted image  ampak mi je uspelo). Pojedla sem pol preveč krasno mastne hraneuser posted image , kile pa nikamor user posted image - moja prijateljica, ki je tudi G me je vprašala zakaj se tako pazim - pa saj se ne hudiča - sam v to malo vrečkico, ki sem ji včasih rekla želodec, zdej si pa tudi imena želodček več ne zasluži, nič ne gre.
Ampak komaj čakam naslednje praznike, da tudi jaz začnem s pripravami.

Uživajte v sončnih žarkih, če lahko!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.4.2007 13:20:39   
melaverde
Ciaoo debelinke,

ja ja čim je zunaj sonček je tudi mela dobre volje user posted image , ne zasluge ima tudi moj user posted image  saj je med prazniki čisto ponorel. Zgleda da sem ga prejšnji teden res mučla in si je končno opomogel. Vidim, da vse pridno pripravljate in pospravljate, jaz pa še odlažam...najina sestričnica Ema gre drugi teden na pregled kolkov in če bo vse v redu dobimo mi plenice, sorize,...kar pač brez dvojnega povijanja ne potrebuje več.
Vseeno bom s  pranjem počakala na maj in seveda na porodniško.

Joj a jo tudi ve komaj že pričakujete ?! Jaz sem po sedenju za računalnikom tako utrujena, ta položaj me ubija...da ne govorimo sesanje in brisanje po tleh, vse naredim samo to ne....
Ampak bo junij vsak čas tu, ga že vidim....

Lep dan !!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.4.2007 14:39:47   
ronja
ojla, punce! Da se malo javim. Spet oz. še vedno premalo spim, bruham pa od ozdravljenja pljučnice dalje samo še 2x na teden, približno, jupiiiii! To je življenjeuser posted image

Danes sem bila pridno pri zobozdravnici, sem namreč dobila eno plombo! Grrrrr! Nisem navajena, da dobivam nove plombe, že 10 let nisem mela nobene! Očitno pa bo to nosečniško bruhanje vseeno imelo svojo cenouser posted image

Potem sem šla še na zagovor doktorata od enega sodelavca in popoldne mava materinsko šolo.  Vmes še kaj delam, kar pač lahkouser posted image Trenutno se pa bašem s kukiji, ki sem jih napeklauser posted image .

Moram pa priznat, da mi gre tale trebušček že kar na živce včasih, ne moreš normalno stat, ne moreš normalno sedet... Ma, štorast je! Ne vem, kako si lahko katera reče, kar naj še traja tole čim dlje in jih je strah poroda itd... Jaz bi, da bi bilo to čim prej... No, saj ne, da bi rada danes rodila, ker vem, da ni dobro za user posted image , ampak če bi pa bilo zanjo ok, potem bi bila pa takoj za... NO, bo še malo za počakat, bi rekla mama Mamkauser posted image

Jutri ima pa sodelavka predavanje, potem imam en tečaj, pa spet materinska... ne vem, kdaj bom spet imela čas se naspatuser posted image

Anonimna , hvala za nasvet o popadkih oz. odhodu v porodnišnico. Jaz sicer nisem panično bitje, tako da dvomim, da me bo kdo zvlekel od doma prej ko 1 uro po rednih popadkih, ampak bom po tvojem nasvetu vzela rezervo, sploh če bo popoldne in bo vse zabasanouser posted image CTG zna bit res smotan, ko se ne smeš premikat, se spomnim, ko nisem smela zakašljat vmes, jaz sem mela pa pljučnico - bi skoz kašljala... Neprijetno;) Sicer se nama bo sigurno itak mudilo, vedno se nama, ne vem, taka karmauser posted image NO, bomo videli, vseeno mam rajši, da se mi mudi, ko da se nikamor ne premakne in čakaš in čakaš na godoja...

hihi, nikical, a ni hecno, jaz tudi poslušam v isti materinski ene pa druge zadeve, pa nekaj vzamem, nekaj ne, samo mi je smešno to, da po moje vzameva vsaka druge nasveteuser posted image

Jacky, ne boj se, lažni popadki so nekaj normalnega, vsaj meni so tako rekli, jaz sem jih prvič mela že prvi teden februarja... Samo ne pretiravaj:) prava se oglaša, a ne?;)

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.4.2007 15:08:52   
janapan
samo da vas pozdravim...jaz sem doma, z mano je k sreči vse bp...nosim sicer zelo nizko ampak stanje se izpred 14 dni nazaj ni nič poslabšalo vrata so še vedno zaprta user posted image user posted image , me pa vse tišči navzdol in ko hodim me ful bolijo kosti tam spodaj...ni kaj bo treba potrpet. drugače pa sem si ta čas vzela za aktivno pisanje magistrske naloge tako da sem več ali manj zasedena predvsem s tem....uradna porodniška se mi začne 12.5, verjetno pa ne bom šla več delat do takrat, ker me moja g ne spusti....pa tudi vse me boli če preveč sedim....
Bodite pridne lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.4.2007 15:12:25   
Kati81
Jana drži se pa počivaj.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.4.2007 17:40:55   
ŠpelaP
Pozdravljene punce!
Se vidi, da je konec praznikov, in smo vse pokapale nazaj na našo temo.
Jaz sem danes imela pregled. Ginek. mi je naredil tudi UZ - izmeril je stegnenico, obseg trebuščka, videle so se ledvičke, plodovnice je še dovolj. Mere ustrezajo tednom nosečnosti. Malček že tehta okoli 1700g. Obrnjen je že z glavo navzdol in je malo verjetno, da bi se še kaj obračal v nepravo lego. Maternico imam tudi prave velikosti, mat. vrat še ohranjen. Tako, da je zaenkrat OK! sem pa dobila ful nekih napotnic za različne krvne preizkave (hepatitisB, toxo, hemo...) in urin. Spol se na UZ ni videl, tako, da zdaj bomo pa res morali počakati do poroda.
Sem gineku. omenila, da se mi je kake 10 dni nazaj zdelo oz. sem imela tak občutek, kot bi se mi user posted image odgnal od zgornjega dela maternice in obrnil z glavo navzdol. Je rekel, da  se je lahko res ravno takrat obrnil.

Na koncu pregleda sva se morala z zdravnikom pa še ful smejati, saj je ena ženska v slačilnici pozabila krilo. user posted image user posted image Si je izgleda zraven prinesla kako dodatno krilo. Verjetno ni vedela, da so v slačilnici krila za enkratno uporabo. Jaz sem si kar predstavljala, kako gre iz ordinacije "naga"!

Jutri pa greva z možem na CSD nest papirje za porodniški dopust in podpisat očetovstvo!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
10.4.2007 17:49:33   
ŠpelaP
Sem še nekaj mislila napisati v zvezi s CTG-jem, ki ga delajo tudi med popadki in je treba mirovati. Je res kar smotano, samo še bolj "smotano" je pa to, ko ti babica v določeni fazi poroda med popadki drži roko (dlan) v lulo, da lahko fizično občuti, kako se maternični vrat odpira. Tisto je meni bilo pa tako, hm, no ... bljak!user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
10.4.2007 18:27:28   
ŠpelaP
Aja, še to sem pozabila povedati - glede pridobljenih kg. Od začetka nosečnosti do danes (31t/4d) sem pridobila +5 kg (od prej sem pa imela še ene 4 kg na zalogi viška). Tako da je zaenkrat čisto v redu!   

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?