|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
10.4.2007 18:44:11   
Anonimen
Zrak upam, da je s tabo vse vredu. Držim pesti, da ne bi bilo kaj narobe. Jaz bi na tvojem mestu zagnala celo paniko, če bi zagledala kakšne sledi krvi. Glede tega me je full strah in vedno ko grem na wc se bojim, da ne bi ugledala kaj takega. Kar se pa tiče filinga pa tudi jaz mislim, da bom mogla it prej user posted image . Je pa hecno da imam tak filing pa nimam nobenih težav - hvala bogu user posted image . Skratka drži se!!!!!!user posted image

Megi upam, da se tvoj user posted image premika. Moj potuje po celem trebuščku in moj trebušček ima včasih kar en izrastek, ko se tamau pritisne na kakšno stran user posted image user posted image . Sploh pa ne razmišljam kako in kdaj se premika. Vem, da ponoči začne močno brcat če se uležem na levi bok user posted image . Ne vem ali mu to paše in to potrjuje ali obratnouser posted image . Je kar živahen ta moj user posted image .
No upam da bo tudi s tabo vse v najlepšem redu. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

KT ja blagor ti, ker lahko poješ kar hočeš pa se ti nič ne pozna user posted image . Jaz ne jem veliko, pa ne da ne bi hotla, ampak tako mi je ok user posted image . Pa ne boš verjela, da sem šla gor kilo v tem vikendu user posted image . Moram pa priznat da že več dni niem šla na wc - torej predstavljaj si me. prabavo imam čisto v user posted image . Sem danes spila že liter donata pa nič.  Ma jih bom spet slišala v četrtek na pregledu user posted image

janapan
držim pesti, da bi bilo s tabo vse ok. Pa bolj počivaj kot pa karkoli drugega.

Špela me je kar zmrazilo tisto o babici user posted image . Jaz samo upam, da bo čimmanj bolečin, ker sem tako zelo občutljiva kar se tega tiče, sploh tam spodajuser posted image .

Mejte se

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
10.4.2007 18:47:25   
Anonimen
Ja špela jaz pa kg ne bi omenjala user posted image . No naj bo. Do danes + 13 kg. Katastrofa. Kje je junij oz konec maja.

Sem se pozabila pohvalit da sem bila full pridna danes. sem bila cel popoldne na zraku, sva z user posted image pomagala sadit user posted image . Prav fajn je blo. Zdaj pa še malo RR prečekiram, tuš in user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
10.4.2007 21:50:30   
KT
nogica nič se ti sekirat zaradi kil. Te že vidim kako boš z vozekom km nabirala po raznih poteh okoli doma, zraven še veselo dojila in en, dva, tri kil več ni user posted image  Veš kok bomo uživale - komaj čakam!

Špela kam roke, kje roke, zakaj roke user posted image user posted image user posted image  ne, ne, ne, vse kar je prov user posted image . A ne more drgač pogledat? Pri vsej tej high-tech opremi user posted image .

Jana drži se user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil KT -- 10.4.2007 21:51:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
10.4.2007 21:57:05   
FLASK_A
Hm, mislim da so nam rekli: enkrat pogleda vaginalno- roke tja not  grrrrrr, nato pa so ti pregledi skozi zadnjik (da ni vnosa bakterij k otročku)- hm- nevem pa, s čimuser posted image user posted image  MENI BO GROOOZNOOOO!! Upam da se motim- povejte prosim tiste, ki ste že rodile.

Lahko nočko vsem!

Jana, ti pa kar pridno počivaj user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
10.4.2007 23:11:21   
ŠpelaP
Ma, zaradi tistega pregleda. Pa saj babica ne potisne cele roke not kot veterinar kravi.user posted image Mora pa prste, da lahko presodi, za koliko "prstov" ste odprte. Odprte bomo morale biti 10 cm, da bomo pripravljene na pritiskanje. 
Naj vas ne bo groza ali strah poroda! Jaz sem prvič in tudi zdaj bom rodila brez EA. A veste, kako sem se jaz bodrila skozi popadke. Rekla sem si, da so popadki potrebni, da se bo dojenček lahko rodil. Vedela sem, da bolj ko so bili popadki na gosto in daljši ko so bili, bližje smo bili trenutku, ko je babica rekla: "Mama, zdaj bomo pa rodili!" In takrat sem vedela, da se bliža tisti trenutek, ki ostane večno v spominu. Sami popadki, med katerimi je treba potiskati, se drugače občutijo kot tisti, ko se maternični vrat in maternica pripravljata na porod. Popadki za pritiskanje se bolj občutijo kot nek pritisk med nogami in ne več kot bolečina. Občutek je tak, kot da bi ven iz vas lezla topovska krogla. To govorim za naraven vaginalni porod brez EA.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 10.4.2007 23:17:04 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.4.2007 7:21:59   
Drnula
Počasi zavidam tistim doma, meni postaja dovolj te force ... služba, šola, hiška - pogodbe, predračuni, administracija ..... V službi ne vem kako bom sfolgala vse skupaj do konca meseca. Vsaj tisto, kar sem za 100% obljubila bi morala. Menda bom spet v soboto kaj delala user posted image
Ima katera kaj izkušenj z masažo presredka?
Lepo se mejte čez dan... jaz letim na občino, potem v službo, potem na sestanek glede hiške, potem v šolo... in potem user posted image . Me je samo jamranje - a ne user posted image
Saj bo kmalu porodniška tu in ritem se bo spremenil user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.4.2007 8:10:32   
Kati81
Drnula si pridna, jaz sem se komaj iz postelje spravila. Sem še čist zaspana, pa nič se mi ne da. Počasi bom pojedla zajtek pol pa še mal  na kavč, ko bom pa bolj prisebna bom šla oa na sonček z našo user posted image .

Masaža presredka, hm, nimam pojma, sam baje da to olje prodajajo tudi v dm-ju in tam vse piše na listu kako in kaj, pa verjetno je tudi cenejše kot v lekarni, znamka pa je Weleda.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.4.2007 9:44:22   
duhica
Pozdravljene!

Še dva meseca, (upam da kak teden manj), pa bo bo dojenček prišel ven, kot reče moj sinko.

No, tole z babico in roko ali prsti, verjemite mi, da ko boste tako daleč, vas sploh ne bo tako skrbelo, kot vas zdaj. Jaz sem dvakrat rodila, pa niso z mano počeli nič groznega. Odprtost je babica mogoče najvveč 4x preverila s prsti skozi nožnico. Najprej ko sem prišla v porodnišnico in potem še mogoče dvakrat v porodni sobi, da je preverila kako stvar napreduje. Nič groznega.

Ja, masažo pa sva v drugi nosečnosti izvajala oz. jo je izvajal moj mož kar z lekarniškim olivnim oljem. Ne vem če je pomagalo ravno to, ampak prvič so me rezali, drugič pa ne. Škodit po moje ne more.

Pa lep dan še naprej!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.4.2007 9:47:42   
Anonimen
Drnula res si pridna. Ja še malo pa bo maj in potem boš tudi ti bolj sproščena.
Ja tako kot Kati ti tudi jaz priporočam olje za masažo presredka od Welede. Dobiš ga v dm-u, če imaš baby bonus je še cenejši. Povprašaj prodajalko o tem. Jaz ga imam uporabljat pa ga bom začela naslednji teden (naj bi ga od 34.tedna dalje). Kako pa pa še ne vem.

Jaz sem vsa zaspana - dolga neprespana noč. Zdaj bom pa malo papirje urejala, mogoče se bom malo tudi učila, no pa vas bom čekirala user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.4.2007 10:31:47   
lunca2
Drnula pridna si in te občudujem da vse to zmoreš. Koliko si kaj utrujena zvečer? Verjetno kar padeš v posteljo.Svaka ti čast da vse zmoreš res.user posted image
ŠpelaP jaz sem se zredila za 8 kilogramov.

Jaz imam sedaj pregled pri ginekologu 25.04. in je rekla, da se bova dogovorile za ultrazvok. Že komaj čakam hkrti pa se malce bojim. Upam, da je vse uredu z user posted image .

Jaz pa še vedno nisem dobila papirjev za CSD. Upam, da jih dobim 25.04. ko imam pregled. Čas bi že bil an?user posted image
A ve imate že vse papirje?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.4.2007 10:38:30   
Anonimen
lunca jaz še nimam papirjev pa sem več kot dva tedna pred tabo. Upam, da jih dobim v četrtek. Maš pa še čas.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.4.2007 10:41:55   
ronja
Joj, ta moja fuzbalerka je prava faca!user posted image Zjutraj, ko se zbudim, čisto znoriuser posted image JO že vidim, mami, mami, vstat, greva kaj delat,... Jaz pa še vsa zaspana, hihiuser posted image

Jana, le pridno počivaj! ne bit preveč pametna, hehe, poznamo take;) Potem samo dlje traja...
zrak ti pa tudi, drži se, se strinjam, da ni dobro panike zganjat, ker s tem bolj škodimo kot s tem, kar se dogaja, pokliči pa le!

Špela, čestitam za bp! Za tiste razne papirje nas koruznikov te bom pa še zagnjavila, kako pa kaj, ko pridem do tega - zaenkrat mi g. še ni dala nič, tako da moram počakat in bom to očitno urejala maja...
Glede tistega ročnega pregleda - hja, saj te tudi g. prešlata, kaj čmo. Verjamem, da ni najbolj luštno, ampak mam že rajši, da potipa, kot da nekaj na oko reče ali pa da slepo zaupa mašinam, jaz jim namreč ne, preveč vem o njih, da bi jimuser posted image Te pa razumem.

Glede kil pa, madona, Špelca, ti se pa res nisi nič zredila!!! No, pri meni je bilo hecno: sem vam vsakih pozabla napisat: ko sem nehala redno vsak dan bruhat, sem shujšala za eno kilo in pol! ne morete verjet! Sicer je logično, ker sem potem zvečer bila še kar sita od kosila in se nisem še 1x nabasala z raznimi sladkarijami, ampak nisem rabila več ne vem kaj.

NO, zdaj sem mela nekaj lačnih dni in mali rastni bum mojega bušija, vsaj tako se mi zdi, in sem se spet zredila nazaj, pa danes celo 2 deki več kot prejšnji makismumuser posted image , torej mam že 61,7 kg, zredila sem se torej do zdaj dobrih 7 kg. Nekak sem sicer upala, da bo tistih 60,5 vztrajalo do naslednjega pregleda, ki ga mam 26.4., ampak očitno ne bo takouser posted image . NO, samo da mi ne težijo, meni se še ne zdi nič strašnega, saj navsezadnje mam samo še dobra dva meseca in če dobim gor še 2 kili, bo to skupno 9 kil, kar je čisto ok.

Če bo treba, bom pač začela pazit, pa se ne bom več nažirala zvečer in bom omejila čokolado, zadnje čase mi namreč noro paše čokolada! Nikoli v življenju je nisem kaj veliko pojedla, košček sem pa tja, več kot eno vrstico pa redko, čokoladne sladice ja, sploh čok. sladoled, sama čokolada pa niti ne... Zdaj pa vsak dan zmažem eno... Ne vem, če je to že preveč, Ronja bo očitno zelo sladkosnedna in mahnjena na čokolado in jagode, teh tudi ogromno pojem:) Pa ananasa in manga, dokler je bil malo cenejši user posted image

nikica, se mi nekak zdi, da so tudi analni pregledi ročniuser posted image . Ma, bomo že, rajši mam, da lepo vse preverijo, pa tut če mi celo roko nekam zatlači, samo da smo vsi ziher, da je z user posted image vse ok... Včeraj te ni bilo v porodnišnici?user posted image ne boš rodila v LJ?

drnula, če te kaj potolaži, jaz ves čas nekaj letam, čeprav sem "doma", večinoma grem v službo ali k zdravniku - včeraj zobozdravnica in sodelavec zagovor dr., pa zvečer ogled porodnišnice z materinsko šolo, potem danes sodelavka predavanje in tečaj in potem še materinska, jutri mam 3D uz v Postojni (držte pesti, punce!), pa zvečer spet šola, v petek moram spet na faks, še en zagovor,... Vmes mam še dve deli za končat, pa še cucek, fant, hrana,... Skratka, ni mi dolgčas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.4.2007 11:04:57   
duhica
Ronja, glede čokolade, sem v prejšnji nosečnosti(ko mi je tudi ful pasala) nekje prebrala, da se otrok potem veliko smeje, če mamica v nosečnosti je čokolado in moj sin je res bil že vseskozi pravi smeško, kaj bo pa zdaj ta, pa ne vem, ker pojem na tone čokolade. Bo najbrž kar krohotalkouser posted image .

Men se zdaj tud zdi, da imama ful energije, samo me pa zvečer vse boli in bi noge najraje na strop obesla.

Nič, bodte pridne še naprej!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.4.2007 12:17:52   
FLASK_A
Živjo!

Vas samo na hitro pozdravim, pol pa naprej učituser posted image  V petek me čaka ustni izpit in ne bom sfolgala če ne bom glave non stop u knjige molila... Sej je samo še dva dni!

Ronja, zato me včeraj tudi ni bilo, sem se mogla res res učit, danes in jutri pa sigurno pridem! Sem ti poslala zs...

Jaz tudi pojem enormno količino sladkarij- cele čokolade, jagode, smetana, pudinge, tortice.. Mislim, norišnica! Upam, da se bo to na otročku res poznalo v pozitivnem smislu, ker če useka v drugo stran... pol bo kr kriza :)

Drnula, tudi jaz se sprašujem, kako ti znese vse to. Jaz moram z busom na fax, tam čepim pet ur in pol nazaj in samo padem na kavč- s čokolado v roki seveda. Pa kužek, kosilo, predavanja zvečer- sm čist utrujena.
Upam, da se ti kmalu umiri vse to hitenje, da boš lahko malo bolj uživala v gibih, premikih in rasti svojega malegauser posted image  in da ne boš mislila večinoma na to, kaj vse moraš ta dan še narediti!

Pozdravček!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.4.2007 12:32:36   
ŠpelaP
Pa kaj je zdaj s to čokolado?! Meni se je tudi v zadnjih tednih nenormalno lušta. Drugače sploh nisem mahnjena na sladkarije. Zdaj bi pa lahko taveliko milko od šuba pojedla, če se ne bi brzdala. Je zadnjič mož dobil od moje mame milko, si lahko mislite, kdo mu jo je pojedel. Pa začuda še užaljen ni bil, ker jaz ponavadi njega kregam, če je moje rafaelle. No, tiste imam pa res rada.
Opažam, da nas ima kar veliko tam okoli 25., 26.4. pregled. Jaz ga imam 25.4. že ob 7.30.user posted image Skoraj na tešče!
Sem bila prej dopoldan v laboratoriju in še svojo babico sem peljala na UZ, in ko sem prišla domov, je za vrati bil zataknjen listek. Sem si mislila, zdaj sem pa pečena, da me je iskala zdr. komisija, mene pa ne doma. Hvala bogu se je potem izkazalo, da me je iskal le poštar. Mi je verjetno pritisk kar na 150 narastel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.4.2007 13:52:28   
Anonimen
Prosim ne omenjajte čokolade user posted image , jo nimam nič na zalogi user posted image , pa tako bi eno milko..... 

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.4.2007 14:01:06   
N _ B
user posted image  Ti pošljem?

Pri nas imamo velikooo zalogo, ker je nihče ne je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.4.2007 14:30:56   
Anonimen
Ja kar po pošti user posted image user posted image . Samo žal ne bo prišla danes. Bom šla potem v trgovino, pa še po sladoled, njam njam.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.4.2007 14:35:45   
Luckabucka
Ojla punce,

tukaj še ena, ki bo pri sladoledu nadoknadla vse za nazaj user posted image . Pa pri čokoladi tudi user posted image user posted image .
Me zanima, če bo šla katera od vas kaj na morje za prvomajske praznike?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.4.2007 14:43:30   
N _ B
O sladoledu raje ne bi....user posted image  Men ful paše. Bom moral mož spet v nabavo. Od sobote do danes ga je šlo več kot 2 litra. Samo to bi jedla. Sedajle sem ravnokar po kosilu. Grem pospravit posodo, toliko, da se v želodčku poleže, potem pa napad na jagode s sladoledom user posted image user posted image user posted image .

Lučkabučka: mi bomo verjetno kar doma. Sem v bolniški in ne bi rada izzivala, pa tudi vožnja mi zadnje čase glih ne paše najbolj. Tako, da.....user posted image .

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.4.2007 15:38:42   
duhica
Mene pri 'žretju' sladoleda in čokolade najbolj otroka podpirata. Včeraj se mi je saldoleda tako zluštalo in sem imela takoj dva navijača zraven, pol smo pa skupaj uživali.

Kje pa je Zrak? se že nekaj časa ni oglasila. Upam, da je OK.

Nikical, ti se kar pridno uči! Meni ni pisanje diplome nič kaj ne gre. Ko prebiram knjige, me vse zanima in pol prebiram tudi tisto, kar ne spada k diplomski, tako da ne vem, kdaj mi bo ratalo kaj napisat.

Za 1. maj pa še ne vemo. Če bo fraj, gremo malo na morje, če pa ne, bomo pa doma pripravljali praznovanje. Ima v tem času sin roj. dan in midva obletnico poroke in to 7. A zdaj bi morala nastopit kriza?

no, lepo jejte in se redite!user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.4.2007 16:13:18   
Luckabucka
No, hvala duhica za lepe želje - jaz se že brez njih dovolj redim user posted image . Sem včeraj ugotovila, da sem v zadnjih treh tednih pridobila 3 kile. Če bom nadaljevala s takim tempom, bom do junija ko nasedli kit user posted image .
Lep popoldan vsem skupaj.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.4.2007 18:37:47   
Anonimen
luckabucka jaz sem že nasedli kit, sploh ko se enkrat uležem. user posted image

nikica kako si pridna user posted image . Jaz pa nimam več energije za učenje, sploh pa ko je tako lepo zunaj, me skoz ven vleče. bi kar voziček vzela pa šla gor pa dol po vasi user posted image . Ma bi me hitro kdo oznanil za zmešano user posted image , bom počakala na junij.

ja za 1.maj pa bova šla midva mogoče samo na en sprehodek ob obali (na Krk, ali Crikvenica), pa tudi potem ne vem, če bomo kaj šli, mogoče septembra.

(odgovor članu Luckabucka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.4.2007 21:30:59   
ŠpelaP
Dober večer!
Ena info. za neporočene - postopek podpisa očetovstva pred rojstvom otroka in pridobitve roj. list otroka (tako je bilo danes pri nas, lahko da je kje malo drugače):
Na CSD pri odvetnici sva s partnerjem podpisala izjavo, da je on oče otroka, ki ga bom jaz rodila, jaz pa se s tem strinjam. Potrdilo lahko že zdaj uporabite pri urejanju očetovskega dopusta. Drugače pa ga boste uporabile pri pridobitvi rojstnega lista otroka. Kako?! V porodnišnici boste administratorki povedale potrebne podatke o otrku (ime, priimek...), zraven boste dale VAŠ ROJSTNI LIST. Nato boste po pošti dobile nadometsni rojstni list vašega otroka, na katerem bodo otrokovi in vaši (mamini) podatki. Oče še ne bo vpisan. Nato boste šli na vaš domač matični urad, kjer vam bodo izdali pravi rojstni list. Zraven imejte izjavo o očetovstvu (za vsak slučaj, ker ga drugače tako in tako CSD pošlje na mat. urad) in nadomestni rojstni list. To lahko urejate na domačem matičnem uradu in ne več le na mat. uradu v kraju rojstva otroka (torej v kraju porodnišnice), kot je bilo včasih.

No, mi smo danes to urejali. Oddala sem že tudi papirje za porodniški dopust in hkrati tudi uredila za pomoč ob rojstvu otroka. Vzeli bomo denar, ki ga bomo dobili nakazanega 11. 5. 2007.

Za očetovski dopust pa še nisva urejala, ker ga bo mož verjetno koristil šele jeseni, če ga sploh bo. V juniju ga ne bo mogel, ker se ravno takrat končuje pouk, in je v šoli ful napeto in natrpano (konference, zaključevanje...).

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 11.4.2007 21:38:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.4.2007 22:07:49   
ronja
špela, ti si pa trapasta, da si se kar strinjala s to razdelitivjo, kaj če bi se pri odvetnici zmenila, da boš ti mama, on bo pa rodil?user posted image
Moj lubi je v službi že povedal, da naj začetek julija ne računajo nanj, heheuser posted image , na srečo ni v šoli v službi... No, sicer julija bi ga itak spustli... Glede na to, da mam rok 30., pa ker je prva, bi se znala malo vlečt, pa potem sem še 3 dni v bolnici, tako da nekak računam, da bo rabil dopust julija, če bo pa že junija pa - meni je pravuser posted image

Aja, punce, ena fajn novica iz materinske danes: smo meli dojenje in sem težila 100/h z raznimi vprašanji, sploh glede sadja in zelenjave. Pravi, da ne samo smemo, amapk celo moramo jest sveže sadje in zelenjavo, sicer težko dobimo vse potrebne vitamineuser posted image . No in da pri solati v gl. sploh ni problem sama solata, ampak kis, s katerim jo zabelimo, po kislih zadevah namreč user posted image rado zvija. Kar je zame supre novica, ker v glavnem itak jem nezabeljeno solato, če pa jo že zabelim, imam najrajši jogurtove prelive.
(zato tudi ne agrumov - no, na srečo rodimo poleti in jih ne bomo pogrešale - si pa ne predstavljam rodit januarja, pa da mi rečejo, da ne smem agrumov....user posted image ).
Mele, melone in lubenice so celo priporočljive, ker imajo veliko vode in niso alergene (na splošno, se vedno najde kak alergik na svašta, ma me ne bomo mele takih, a neuser posted image ). Samo jagode so malo riskantne, ker otročki radi dobijo izpuščaje po njih, ampak mene ne skrbi preveč, saj takrat, ko bom jaz na vrsti, ne bojo več v sezoniuser posted image , hehe. Pa tudi kolikor sem brala ene članke enkrat, se spomnim, da je bila fora predvsem v škorpivih in da naj bi domače jagode ali zelo dobro oprane jagode ne povzročale alergij. Tak da živelo sadjeuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?