|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
3.4.2007 20:17:42   
Drnula
Madona ste se razpisale.
Pinokio - čestitam in upam da ste ok user posted image

Cesarica - jaz mislim da komot greš na koncert. Drži se v ozadju, malo bolj bodi previdna ob odhodu, ko zna bit gužva ... sicer pa so to dokaj kultivirani koncerti in jaz se ne bi bala. Prejšnji teden sem tudi jaz šla na Joan Baez v Tivoli. Se mi zdi, da so vsi okrog mene bolj bili pazljivi in pozorni user posted image

Danes sem bila na pregledu, user posted image ima 1750 g kar naj bi bilo v normalnih okvirih, skratka vse kaže ok user posted image . Od zdaj naprej imam preglede in uz na dva tedna.
Bila sem tudi v mš v porodnišnici LJ (hvala Kati, brez tebe bi zgrešila) in kolikor mi ni bilo do tega sem kar zadovolna. Mislim, da je koristno in celo sestre (al kar so že) so presenetljivo dobre. Sem pričakovala zdolgočasene frise, dolgovezenje... pa ni tako. Danes je imela kar par duhovitih. Sicer se mi zdi, da je praktična, ne filozofira ampak stoji na tleh, govori iz vsakodnevnih izkušenj. Moja ocena = ok

Zrak - mene tudi včasih sune pod rebra, da se kar zdrznem. Nič preveč prijetno. Ko se mota tam pod rebri kar počasi odrinem z roko proč in ponavadi takoj dobim sunek nazaj user posted image   Včasih se tudi pretegne tako, da me zaboli čisto spodaj. Topa in dokaj močna bolečina. G pravi, da je to čist normalno.
Ampak danes na mš je punci, ki je sedela pred mano dobesedno nogica pogledala iz trebuha.No, verjetno je bila nogica. Meni se to še ni zgodlo, tako očitnega premika še nisem videla user posted image

Glede ritma budnosti/spanja pa sem tudi jaz brala, da je kar stalen in da ga otrok ohrani nekaj časa ni pa nujno. Jaz sploh ne vem kaj naša dela ponoči. Še nikoli me ni zbudila, očino ko spim spim ... sa dostkrat tud ne spim pa se mi zdi, da se nič ne dogaja. Se pa čez cel dan. Lahko kar ostane tako, bom čist zadovolna

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
3.4.2007 23:28:18   
ronja
špelaP, popravek, jaz maja še ne bom na porodniški, meni se začne šele 2.junija, ker mam rok šele 30.user posted image

nogica, itak da bo šlo, samo pridno se uči, verjamem, da kot user posted image nimaš lih "zicledra", ampak saj malo je pa še sreče, pa gre. Se splača zdaj stisnit, jaz tudi fanta masiram, da naj konča vse izpite za podiplomca predno se user posted image rodi. Ima še 4, tako da mislim, da bi mu moralo ratat, če ga bom dovolj gnjavilauser posted image

nikica, potem pa vabljena v sredouser posted image

Nove junijke se nas pa očitno bojijo, ko smo take čvekeuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.4.2007 9:30:13   
Anonimen
Jutro

Kakšna morasta noč. Včeraj sem jedla lososa in sem si zraven privoščila le pol male žličke tržaške omake. Da ve vidite zvečer. Sem mislila, da me bo pobralo. Vse mi je odpovedalo. Možek je postal čisto paničen, da naj mu povem kdaj me mora odpeljat, ker on tega ne ve user posted image . Zvijala sem se kot nora, ampak res. Sem mislila, da bom kar rodila user posted image . Pa slabo - uboga Ronja, sem se spet nate spomnila. No potem sem se končno privelkla do WC-ja in zbruhala čist vse kar sem dala tist dan vase. Pol je blo pa boljš, ampak sem se pa res ustrašla. Ma vam povem, da v življenju ne pokusim več česna. Prej me je bolel želodec, zdaj pa mi očitno naredi še večjo reakcijo.
Potem pa nočne more, da rojevam in to ravno ta teden, ko nimam še nič oparnio in pripravljeno - sem si prisegla, da naslednji teden vse operem, zlikam in spakiram. Sem pa rojevala. Kar ulilo se je iz mene in kar rokice so gledale ven iz mene. Pol vem le to da je bla pa nika al me peljat al klicat rešilca, potem sem se pa zbudila, pa ne vem več.
Noro mučno res.
Potem me pa še ta faks mori -joj.

No se grem učit, ve pa kej napište. Pa ne čez okno gledat, ker je prizor res zamorjen - vsaj pri nas.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.4.2007 9:37:20   
FLASK_A
Živjo!

Kako ste kaj danes? Jaz še kar, glede na to, da ful slabo spim- ali se ne morem namestit, ali me brcne mali, ali me pa butne moj user posted image  (ko se pa muvam po celi postelji).

Včeraj je bilo na materinski bolj pestro- poroduser posted image  Moj je kar za, da grem čimprej rodit ko pa je to takoooo lepoooouser posted image user posted image  Hehe, hecen je tale moj...

No, čez vikend smo pridno pobelili spalnico in je ful super, ko je tako sveža. Vse sem počistila, oprala zavese in popucala okna- zdej je res tipi topi user posted image  Stene sem se pa lotila poslikavat (ker so mi nalepke fuuuul drage- pa rajši sama kej naredim- še zamotim se :) Tako da, ko bom končala vam pripopam slikcouser posted image  Btw- upam sploh, da bo ratalouser posted image  V svinčniku fajn izgleda- pobarvano pa še nevem...

Ja, Ronja, danes imava končno frej in se lahko kej zmenimo! Upam samo, da moj ostane na telovadbi- pravi, naj se kar sama razgibavamuser posted image  Ampak sej je tut za naše moške-al se motim?? A ne bomo vadili dihanja? To mora bit zraven- če slučajno jaz pozabim postopek hehehehe

Nogica, držimo pesti- juti imaš ane? Srečno!user posted image

Drnula, super, da je vse tko kot mora bit! Sem prav vesela takih novic! In prav imaš- kar naj podnevi razgraja, da se mami spočije ponočiuser posted image user posted image  

Grem za knjige- imam nemogoč plan naredit dva izpita naslednji tedenuser posted image  No, bomo videli.

Pozdravček vsem vam in vašim malim razgrajačem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
4.4.2007 10:33:11   
Kati81
Dobro jutro še od mene, jaz sem full spala pa še vedno sem zaspana, saj ni čudno glede na vreme.

Melaverde kako je s tabo in tvojim user posted image ?

Drnula ne se sekirat če tvoj user posted image   ne izboči nogice skozi trebuh, morda je tudi nikoli ne bo, je pač tko namontiran notri. Pri nas zvečer je bila prava norišnica v trebuščku, se je dogajalo 100 na uro, tko da me je ene parkrat prav zabolelo, potem je pa še tko izbočil ne vem kaj da sem imela kar bulo ven iz trebuha. Ponoči smo pa spali, zjutraj pa spet veselo na delo. Najbolj se mu pa dogaja na materinski šoli, kot da bi hotu kaj povedat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
4.4.2007 10:38:39   
duhica
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker nisem na tekočem. Nogica, zaželela bi ti veliko sreče, če pa česa ne boš znala, pa dojenčka vprašaj, ti bo pomagal! Jaz sem v nosečnosti vedno vse izpite nardilauser posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
4.4.2007 11:38:33   
Anonimen
Ja jutri kar držite pesti. Imam ob treh pa tam do petih. Če bo kej šans se vam zvečer javim, drugače pa vam sporočim pred prazniki kako je šlo.
Če bo po sreči bom vse delal jutri, drugače pa imam še v petek enega.

Komaj čakam na soboto ko bo vsega konec. Pa z mojo mami bova jajčka barvale, potičke sem ji že napekla, kakšen piškot bova še naredile, žegn nesle, pol bo pa itak konc dneva. Nedelje in ponedeljka se pa ne veselim - spet cel kup obiskov (v spodnjem štuku - pol pa še nama težijo)user posted image .

Sem si šla zdajle eno full močno kavo skuhat, drugač bom kar zaspala. Ne morem verjet, da sem res tako vremenska user posted image .

(odgovor članu duhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
4.4.2007 14:55:26   
*ANA*
Lep sončen in vetroven dan tudi od mene.
Melaverde kako je kaj s tabo in tvojim user posted image ? Upam da sta v redu.

Nogica tebi bi predvsem zaželela veliko sreče.

Tudi jaz pa sem imela moraste sanje- da sem rodila, pa da otroček sploh ni imel imena(ker še nisem dobila knjigice imen, da bi kaj noter pogledala; z mojim pa nisva usklajena ); pa da sem ga kar tam pustila user posted image , pa potem strah in sem se zbudila- HVALA BOGU.
Zdaj pa razgraja v trebuhu in mi ne dovoli sedeti- brce v rebra, mehur. Ampak moram še kaj malga nardit  user posted image   preden pride moja princeska iz vrtca user posted image .

A je katera kaj kupovala že posteljice? Kje imajo najcenejše?
Mi sicer imamo za ta malo že sobo, ampak se mi zdi še mal premajhna za jo dat v veliko postlouser posted image .
Nekaj sem gledla od Lip-a pa se mi zdijo drageuser posted image user posted image , ne vem mogoče se mi sam zdi.Moj user posted image pa da jo že kupimo, da user posted image ne bo spal v košku tudi ponoči.
Res ne vem kaj user posted image prijemlje zadnje čase- kar vse bi kupil.
No, super zameuser posted image user posted image user posted image ki tako rada nakupujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.4.2007 16:01:22   
Anonimen
ANA poglej v Rutarju, sem vidla zadnjič eno akcijo ko sva bla tam.

Ja jutri pa kar drži pesti.

Ma bi šla kar spat. Očitno kava ni prijela.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
4.4.2007 23:21:50   
Anonimen
Punce, živjo...

Sicer se nisem pridružila na to temo, sem junijka.. Imam eno vprašanje..
Ko želim naprimer kaj na tleh pobrat, me kar stisne v bušiju, in rečem mojemu lubiju da pobere.. A je pri vam isto??

Hvala za odgovore, lepo pobožajte buščke, kmalu bomo le rodile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.4.2007 8:28:02   
Kati81
Gorazdova veš sedaj počasi se ne moremo več tako priklanjat kot prej ampak moramo počepnit če hočemo kako stvar pobrat, saj tako naj bi to skoz počeli zaradi hrbtenice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.4.2007 9:17:38   
zabica26
Kako kej obsegi vaših bušijev? user posted image
Men kr raste in raste in raste...tolk fajn. Samo so me pa začeli gležnji bolet za znort. Take teže nism še nikol imela. To sem pa res boga. Zadnjič me je G pregledala po gležnjih, samo je rekla, da zatekajo mi niti ne-vse v mejah normale.

Drugače pa...full se veselim velikonočnih praznikov, ker obožujem šunko v testu. user posted image

Pa mal nestrpno že čakam, kdaj bo pri nas materinska šola. Zdej so pa tut mene že zagrabl nakupi, ampak za oblečt nisva še nič kupila. Po moje bova en dan mal v Italijo in Avstrijo skočila.

Aja, a katera ve, kje imajo oblačila od Disneya? En kompletek sem dobila od prijateljice (še neuporabljen) in je tako lep in prijeten na otip...ampak nism še nikjer vidla njihovih oblekc po trgovinah. Ona je namreč veliko stvari dobila iz Londona.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.4.2007 9:53:30   
melaverde
Ciao ženske !!

kako ste?? s temi lepimi vremeni, verjamem da ste dobro in da uživate sončne žarke.
Jaz na žalost prihajam domov ob 21h tako da je takrat že lunca na nebu...ma bom nadoknadila user posted image  .
V glavnem moj otrok miga samo če se dam zvečer na bok, drugače pa spi...zato tudi nisem delala neke panike, pa zdravnike klicarila ker zvečer oživi, vendar za kratek čas...mogoče je utrujen kot mama user posted image .
Hvala bogu, gre teden h koncu in z njim tudi ostale obveznosti.

trebuha si jaz nič ne merim ker nočem bit slabe volje. V petek grem na pregled in verjetno jih bom spet poslušala koliko kg imam. ampak kaj čem, ko pridem ob 21h iz šole sem tako lačna da morem nekaj jest ne ?!
jaz imam tudi težave pri sklanjanju, sicer ne tako da me ful zaboli ampak enostavno dol ne morem...sem pospravila vse čevlje z vezalkami, ker ne morem skozi user posted image  nadlegovat če me obuje.
Zvečer ko pridem domov, pa takoj hiti mi masirat noge saj se mi šivi od čevljev čisto zarežejo v meso.

Oblačila od Disneya imajo zagotovo kje v Italiji ampak po moje bodo cenovno mal višja. Drugače ima tudi Oviesse v Trstu oblačila na Disneyeve junake ampak ne prav znamke Disney.

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.4.2007 9:55:09   
melaverde
user posted image   

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image   
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image   
05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   Jan 
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   
17. Pinokio, user posted image , Kranj (rodila 04.03.2007)
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

19. Gorazdova, 19 let, 1. user posted image , user posted image
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
20. aktem, 35 let 

20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2.user posted image
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.4.2007 10:12:56   
ANDREJA 75
Lep sončen pozdrav!Pri nas je tako lepo vreme da bi se kar sončil pa vendar ne najdem pravega časa. Mi smo v pripravah za naša dva sončka očka beli stanovanje jaz pa veselo likam cotke za
user posted image user posted image ampak še kar nekaj dela nas čaka .
Poleg tega imam doma še Mašo ker si je nalomila kost na nogi .Tako da mi dan kar hitro mine.Med vikendom bomo šli najbrž po posteljce.Drugače pa bomo kam skočili na kakšen izlet ,ker od kar sem user posted image še nismo nikamor.
Bomo videli v kakšen stanju bom ,baje da bo lep vikend.Najbrž ,če bom uredu bomo šibali proti morju na kakšen sprehod.
Prav pogrešam morje.
Moramo sedaj izkoristiti preden  ostanem v porodnišnici.Ker me prazniki  ne zanimajo za mene ni jajc potice in mesa (žolčni kamni) tako da boljše da šibamo okrog.No sedaj se pa šibam učit z Mašo mat.
POZDRAVČEK ANDREJA

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.4.2007 10:15:15   
Tracy
Zabica 26
jaz sem disneyev pajac kupila v H&M v Ljubljani. Ne vem mogoče jih še imajo kaj. Je pa res da je od tega že kake 2-3 leta.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.4.2007 10:23:57   
duhica
Pozdravček!

Je pa res lep dan danes!
Melaverde, tud moj dečko je čist miren v trebuhu, če veliko okrog skačem in kaj počnem, zvečer pa se i zdi, da bo skozi kožo ven skočil.

Andreja, nas še tudi pleskanje čaka, ampak po praznikih oz. za prvomajske praznike, ko smo skoraj 10 dni vsi doma. Se ful veselim!

Nič, zdaj grem pa za kosilo pripravit in malo pospravit.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.4.2007 11:02:39   
ŠpelaP
ojla!

Včeraj sta oči in mož končno naredila povijalno omaro, ki je takoj postala Timov novi domek. Zdaj je pa treba še narediti nekaj drugih omar, potem pa bo. Malo sem se že lotila pranja oblačilc, plenic...
Včeraj sem malo pospravljala po hiši, pa sem se danes zbudila ko ubita - boleli so me kolki, sramna kost, križ. No, zdaj je že malo bolje.

Zabica26 - oblačilca z motivi Disneya imajo v C&A in H&M v Avstriji.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.4.2007 11:40:26   
ronja
žabica, verjela ali ne, kompletke od Disnija, ne lih ful izbire, ampak ene par pa, sem videla v hipermarketu Merkator v Ljubljani.

Jaz sem sicer spet 100/h pridna, hehe, saj je bil že časuser posted image

meli,
nič se sekirat zaradi kilogramov! Saj ti rečem, da jim itak nikoli ni prav! En ti reče, da si presuha, drugi, da predebelauser posted image Pa daj si kake udobnejše čevlje nabavi, lubica, to ni zdravo, po moje, da se ti tako šivi not zarežejo! Magari če v coklih okoli hodiš - meni je pomagalo, da sem v službi cokle nosila, no, saj jih itak naj bi, heheuser posted image Ampak resno, daj razmisli, vsaj med predavanji, pa se na koncu preobuješ za vozit avto, s cokli se res ne da...

za sklanjanje oz. za obuvanje čevljev brez sklanjanja se dobi ena taka velika, cca pol metra dolga žlica, vam rečem, da je zakon. Vem, da jo majo v hipermarketu v LJ., za drugje ne vem, če je in kje je. Je čisto navadna zelo dolga plastična žlica (ja, barve lahko zbirate:), ampak po moje nam bo zlata, sploh ko bomo mele v eni roki user posted image , v drugi torbo,... Pa tudi že zdaj zelooooo prav pride, vsaj meni, ki sem pri vsakem sklanjanju še nedolgo tega letela ne wc bruhat... Izučilo me pa ni, da bi se spomnila, da se ne smem sklonituser posted image Tak da priporočam nakup, ni tak draga, ene 2-3 evre, po moje.

andreja, še vedno velja, da napiši, kaj smeš, pa ti bom napisala kak recept za kako praznično dobroto, ki bi se jo dalo pripravit iz dovoljenega, ok? da ne boš žalostnauser posted image med prazniki!

Grem bit pridnauser posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.4.2007 12:24:31   
melaverde
Ronja, ma sej se ne sekiram več za kg, zavedam pa se da ni zdravo cel dan nič jest pol pa zvečer se napocat. Ma bogo mojo dete kaj vse ga toka z menoj...
Meni je tudi mama posodla tole žlico čeprav če so vezalke, jih ne zaveže user posted image . Sem si pa danes obula mokasinke (samo za nataknit), slekla kanotjero in oblekla vetrovko. Čisto druga sem...pa ne morem verjet da nisem še potna ?!

Dej povej tudi nam kakšen recept za peko ????

ne boste verjele, moje dete se danes premika user posted image , čeprav ne vem zakaj danes ????

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.4.2007 14:38:59   
Luckabucka
Mela, tvoje dete se premika, ker ti noče povzročat skrbi!!user posted image  Saj bo vse vredu, ampak res bomo počasi mogle nehat delat. Jaz sem si za danes kar dopust napisala, čeprav visim v službi, samo naredila nisem čisto nič user posted image . Se malo relaksiram pred prazniki, ki bojo itak bomba, pa še naš dečko ima jutri tretji rojstni dan user posted image .

Nogica, upam, da ni prehitro, če že zdaj držim pesti??? Vso srečo user posted image user posted image user posted image .
Ja, košara je pa res taka kot so bile včasih. V živo mi je še bolj vseč kot na sliki. Res sem jo kupila na e-bayu in to za 109 EUR, je pa vse v kompletu z blazino, odejico in povštrom. Aja, pa dimenzije je XXL in je res ogromna. Po moje smo za prve pol leta rešeni.

Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.4.2007 14:39:46   
melaverde
...MA KJE STE DANES VSE ??? user posted image
NA SONČKU, NE..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.4.2007 19:10:06   
lunca2
Dober večer dekleta!

Melaverde ali mi lahko prosim popraviš PDP 19.06.2007, Trbovlje, user posted image Ažbe. HVALA!

Kako ste kaj? Bliža se mesec junij ko imamo PDP. Jaz že komaj čakam, da se rodi mali razgrajač. user posted image Včasih imam občutek, da bo kar čez trbuh ven pogledal tako močno brca ali pa se premika. Upam, da bo od zdaj veliko takih dni kot je bil danes. Lep sončen dan.

Lepo se imejte in uživajte!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.4.2007 20:13:58   
Anonimen
Pozdravček

Vas nisem uspela prebrat, bom jutri.

Sporočam, da imam EN IZPIT ZA SABO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem  tako zelo vesela (da pa o utrujenosti ne govorim, kar se vidi že iz pisanja) Šele zdaj sem prišla domov, pa od jutra.

No se jutri bolj razpišem... pa pa

Pa hvala vsem, ki ste držale pesti se je obrestovalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.4.2007 21:35:05   
Drnula
Nogica - čestitam user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi šele dobro prišla domov, ta teden je že skozi tako in očitno temu ne bo konca vsaj do naslednjega vikenda. Jutri ima dopoldan norijo z administracijo zaradi komplikacij pri parceli in zaradi postopkov pridobivanja gradbene dokumentacije, potem greva v Graz pogledat za previjalno mizo in potem bova čez vidkend na Rogli. Prideta kolega od user posted image iz UK in bova z njima. V ponedeljek se ustaviva še pri kolegih iz prekmurja in na poti domov podpiševa pogodbo za hiško user posted image .

Kako si želim dolgega zdolgočasenega dneva.

Pri sklanjanju tudi jaz nisem glih gibčna, ampak če pa imamo trebuh. Boli me ne, mi pa mal sape vzame user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

tuširanje
tanjusi

Kdaj oz. kako pogosto se tuširate?

zjutraj (11%)

zvečer (64%)

zjutraj in zvečer (9%)

3x na teden (11%)

redko (4%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!