|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
2.4.2007 23:35:02   
Jacqueline
Punce kaj sem jaz preslišala al kaj zašuštrala, da mamo že prvo junijko? Ali ni bila Pinokio naša???

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1352573

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu cesarica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.4.2007 8:48:30   
melaverde
user posted image    

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image   
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image   
05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   Jan 
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   
17. Pinokio, user posted image , Kranj (rodila 04.03.2007)
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
20. aktem, 35 let 

20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2.user posted image
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

! Principessa, tudi tebe sem našla, vem da imaš 26 let in da je to prva nosečnost. Kdaj imaš rok?

Joj, punce se opravičujem tistim, ki sem jih po poti izgubila !!!
In med njimi je bila tudi naša Pinokio, pa Lea77 user posted image

Pinokio iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice user posted image !!
Tile pa so za srečo user posted image user posted image , da bi vse hudo čim prej minilo...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.4.2007 9:50:14   
FLASK_A
Ja, res je Pinokio naša, nekaj časa je bila kar veliko prisotna- potem pa je kar zginila... No, super- zdaj vemo, zakajuser posted image user posted image

ČESTITKE OB PUNČKICI, POŠILJAM VAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA SREČO! ŽELIM VAM, DA BO Z VAMI VSE V NAJLEPŠEM REDU!

Pa upam, da pride naša junijka kaj nazaj poročat, kako se drži ona in njena hčerkica.

Jaz pa za knjige predno me mine voljauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.4.2007 10:36:14   
zrak
user posted image  Mela, ja saj imaš prav.. zato najbolje da se res vse vidi sproti..

kaj res je ena naša rodila?????? A je vse vredu? So kakšne info???

Mene pa ful boli ko mi  user posted image  zabaše nogice pod rebra...... moram reči, da so gibi vedno bolj intenzivni in včasih celo boleči.., drugače pa vse ok.. trebušček še vedno otrdeva, ampak zgleda da bo tako do konca...

lp , vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.4.2007 10:48:19   
melaverde
Ejla, jaz sem ji pisala (Pinokio mislim) pa če ji bo uspelo bo zagotovo odgovorila.

Ma jaz sem pa danes malo v skrbeh...vsak dan mi med sedenjem user posted image  tako razgraja v trebuhu, da sem pač pomislila, da mu ta položaj ne ugaja. Včeraj sem bila na predavanjih do 21h in od takrat ga sploh ne čutim ???
Ma kaj je možno da toliko časa miruje ali spi ????
Mislite da je tudi on utrujen od vsega sedenja ???
Danes imam namreč spet predavanja in jutri tudi...ma če se do 16h ne premakne grem k zdravniku a ??

Kaj delam paniko po nepotrebnem ??

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.4.2007 11:13:28   
Luckabucka
Ojla, mela. Verjetno si bila ti tudi utrujena včeraj in si bolj trdno spala ponoči, medtem pa je tvoje dete  odbrcalo svoje in zdaj počiva. Če si doma, se daj za pol urce na levi bok, drugače pa pojej kako čokolado. To bi ga moralo predramit.

Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.4.2007 11:19:51   
melaverde
Luckabucka, hvala za nasvet !
Na levi bok se žal ne morem dat ker bi me direktor čudno gledal user posted image , po službi pa spet predavanja.
Si pa grem takoj kupit čokoladice !!!

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.4.2007 11:26:58   
zrak
Mela.. ne se preveč sekirat.. en dan se je tudi meni tako zgodilo.. Zgleda, da res ponoči podivja in imamo trdi spanec.. pol pa on spi čez dan. .Boš videla , da se ti bo oglasil... Če pa res ne boš čutila ničesar , lahko že do danes zvečer pa skoči se kar pokazat.. da te pomirijo...

Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.4.2007 11:29:34   
melaverde
user posted image  

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image   
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image   
05. NR,
28 let , 3 user posted image , user posted image  Mark ali   user posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  
05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   Jan 
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   
17. Pinokio, user posted image , Kranj (rodila 04.03.2007)
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

19. Gorazdova,   
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000   
20. aktem, 35 let 

20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna
21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2.user posted image
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana

Ho, ho še eno sem našla...

Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.4.2007 11:52:21   
FLASK_A
Oj! Predno se odlepim od mize, še mal mojih komentarčkovuser posted image

Melaverde, jaz tudi mislim, da tvoj malček počiva in da nisi bila pozorna na njegove gibe, ker si mogoče trdno spala al pa čez dan kaj drugega počela kar ti je misli okupiralo. Sem sigurna, da bo kmalu začel nagajat (po hrani je moj čisto nor) boš videla. Če pa ga res do večera ne boš začutila, se pojdi pokazat. Pa naj rečejo da si zoprna pa da gnjaviš brezveze (če bo vse v redu) ampak vsaj pomirjena boš!

Zrak, mene so tudi zdaj že začeli malo boleti user posted image  gibi, danes zjutraj me je tko brcnil da sem se kar ustrašla (bolj zato, ker me je zbudil pomoje). Čutim, da je že velik in močan otroček, pa še nagajiv povrhu- mamici sploh ne da spat, sedet, skos se premika. Če ga pobožam, me pa nazaj brcikauser posted image  No, sem ful vesela, da je tako.

Ali imajo otroci enak ritem tudi po rojstvu? Jaz približno poznam ure, ko spi in ko miga- pa me zanima, če to potem ostane istouser posted image . Če ja, potem bom imela non stop nočneuser posted image

Včeraj smo imeli materinsko, porod 1.del. Mi je blo kar fajn, mojemu tudi. Samo sedet toliko časa pri miru je pa muka...

Lep pozdravček iz sončkaste Ljubljane, pobožajte svojeuser posted image  pa se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.4.2007 12:08:25   
zabica26
Punce, zdej imam pa tut jst občutek, da se je začelo zares. Naročila sva pojstlco in previjalno in  tut že dobila oboje. Je sicer še v škatlah, ampak vseeno sem presrečna. Kupila sva ležalnik v Bušiju. Kati81, hvala. Tudi midva sva izbrala bež-rdečo kombinacijo in sva imela srečo, ker so ravno dobili robo in sva ga lahko dobila takoj. Za voziček sva se že odločila in ga greva zdej naročit. Potem pa naprej. Najprej barvanje sobice, lepljenje nalepkic gor, postavljanje pohištva in tko naprej…ampak prej bomo še kakšno potico spekl, pa kakšno kilco šunke pojedl.   Glede dudice ne bom pametna, ker mi vsaka mami reče, nej mam dudo s sabo v porodnišnici in otroka čim prej navadim, ker potem bo skoz težje. bom upoštevala…glede flaške pa še ne vem. Razmišljam, da bi kupila samo eno za čaj, potem če bom rabila za mleko, bom pa še dokupila. Sicer pa v materinski še nism bila… bom šla maja.   Drugače so se mi pa zdej začele pojavljat prve take smotane nosečniške težave: začele so mi malo zatekat noge-čeprav G pravi, da je vse ok. Potem kakšen krč ponoči in parkrat sem že opazila otrdevanje trebuha. Magnezij redno pijem, jem mislim, da tudi ok. Trebušček pa tut kar raste in raste. Ampak sem srečna.   Aja, ste kje gledale pojstelnino? Jaz sem vidla sicer čudovite komplete v babycentru, ampak mislim, da so okoli 130€. Sej en komplet (rjuha, obroba, prevleka, povšter) bom kupila, za dva mi je pa malo tu mač. Kaj jst vem… nimam občutka za te stvari.   Tiste, ki ste še v službi… kako vam gre? Jaz opažam, da postajam vse hitreje utrujena, da prav rada sedim in da se že kar malo veselim, da bom doma…ampak imam še kar velik za delat. Dopust koristim malo sproti, da kaj uredim, na bolniško pa tut ne bi hodila, če ni treba…bomo vidl.

Pa iskrene čestitke mamici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.4.2007 13:18:16   
melaverde
zabica26, ravnokar sem prišla iz malice, sem tekla v Baby center po posteljnino.
Moj mož se že pritožuje kam gre ves denar, saj sem za komplet posteljnine (kovterček, povšter, obroba -paracolpi.jogi rjuha in kapno) in nepremočljivo prevleko za jogi dala 140 EUR ????

Sej imajo tudi cenejše ampak po pravici povedano, niso tako dobre in lepe kot od Aljaža user posted image .

Jaz sem tudi še v službi, ampak mi prav nič ne ugaja sedet. Kvečjemu vedno težje sedim, hoja po stopnicah mi jemlje zrak in zvečer ko pridem domov ne morem čevljev sezut. Kaj bo šele, ko se bodo začele stopinje večat....čeprav sta včeraj in danes bila tako lepa dneva...da bi kar doma ostala pa po vrtu kaj urejala.

A ja, sem pojedla kosilo... o gibih user posted image  pa še nič ?!? user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.4.2007 13:34:08   
Kati81
mela mislim, da zaradi gibov ni panike, sam se mi zdi da si pa potrebna počitka, ker to da si cel dan v službi popoldan pa na predavanjih pa res ni fajn niti za tvoje tel oniti za dojenčka.
Ko se boš spočila in umirila se bo tudi tvojuser posted image  kaj oglasil.

Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.4.2007 13:41:59   
melaverde
Kati81, ma vem da imaš prav...sej me full peče vest da zaradi mene mora še on po predavanjih, izpitih...ampak bi se full rada čim več rešla pred junijem user posted image .
Je rekel moj mož, da ta user posted image  sploh ne bo vedel kdo mu je oče ker posluša toliko moških, očeta še najmanj user posted image .

Ma še ta mesec moram potrpet, pol pa bom samo lenarila....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.4.2007 13:50:19   
Luckabucka
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270105218649&ssPageName=MERC_VIC_RSCC_Pr12_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=280061212806&itemcount=12&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.4.2007 13:52:48   
Luckabucka
Evo, mislim da mi je uspelo pripopat link od naše nove košare user posted image user posted image . Taakoooo sem vesela, da sem vam jo mogla takoj pokazat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.4.2007 13:57:30   
*ANA*
melaverde, jaz bi ti svetovala, da se daš malo v mir in misliš samo nauser posted image . Moral bi se ti oglasiti. Če pa ga do večera ne boš čutila pejdi se pokazat v porodnišnico, raje az nič kot pa da bi blo pol kaj narobe.
Saj to so le naši user posted image in mi vedno vemo,kaj je zanje najbolje.

Jaz sem pa danes šla obiskat sestro in mojega nečakca Jana.Je tako srčkan, pa samo spi.Res je en mali user posted image .
Tudi na teži lepo pridobiva, tako da bosta v četrek če ne bo zlatenice že domauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.4.2007 14:03:57   
Luckabucka
[/quote]
Ma še ta mesec moram potrpet, pol pa bom samo lenarila....
[/quote]

Ja mela, tudi jaz se tako tolažim. Potem pa pomislim na Jano, Jackie... in ugotovim, da bo treba bolj zmerno tudi skozi april. Moramo mislit na naše dojenčke, vse drugo lahko počaka. Sicer si pa pametna punca user posted image , boš že naredila tako, da bo prav.

Nikical, bog ne daj, da obdržijo ta ritem po rojstvu, ker pri nas bi to pomenlo spanje v polurnih intervalih user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.4.2007 14:33:16   
ronja
Špela, mogoče boš pa naletela na kako prijazno babico, pa ti bo vseeno vse zrihtala, držim pesti zateuser posted image

meli (melaverde, saj ne zameriš, če te ljubkovalno kličem meli?), se strinjam s tabo glede dud in stekleničk. Pri vseh vrtoglavih stroških, ki se nam znajo nagrmadit (posteljica/zibka, voziček, avtosedež, previjalna miza, banjica, oblekice, plenice,...), se mi zdi cena ene dude in stekleničke res zanemarjliva in jaz jo bom kupila in mela s sabo. Sem rajši pripravljena kot pa da potem urgentno pošiljam ljubija po štacunah, naj se tiste 3 dni rajši naspi in naredi kako naduro, da bo potem več fraj, ko se vrneva iz porodnišnice. Stekleničko s kljunčkom bom imela za čaj. Če bom rabila še eno za mleko (kar dvomim), potem bom pač še eno kupila.

meli, ne boš se me kar tako znebila, jaz obožujem vročino!!!! Bolj ko je vroče, bolj sem srečna, omejitev navzgor ni, vsaj do zdaj še ni bilo nikoli tako vroče, da bi mi bilo preveč (tudi v tropih, kjer so se domačini pritoževali nad vročino, sem jaz uživala ko bubreg v lojuuser posted image ) Pa še očeta mam tam doli, tako da sigurno pridem kaj pogledat junija, že zaradi kopanja, čim je morje dovolj toplo, gre ronja not!
Hehe, meli, moja tašča si po dveh sinovih in enem vnuku tudi že zeloooo želi user posted image ... Si jo je že pri prvem sinu in od takrat dalje skoz... NO, bomo videli. user posted image se je že tako navadil na frazo "moje tri punce" (user posted image user posted image in jaz), da bi že zato rad punčko, heheuser posted image

cesarica, saj ni treba, da se gužvata v prvih vrstah med kričečimi najstnicami! Pejta zadaj tja, kjer se parčki stiskajo in magari malo pred koncem ven, če se bojita gužve. Lepo po cesarskouser posted image Saj v križankah je vedno tako, da je rped odrom gužva, zadaj pa zelo lepo prostorno.
Moja "svakinja" je šla na koncert tudi v nekem 6 ali 7 mesecu, se mi zdi, res,  da pri njih na teh koncertih lahko sediš in sta imela sedeže, ampak vseeno, meni se zdi, da komot greš, če se sicer ok počutiš. Se pa strinjam, da se ne gužvat kje, da te kdo boksne v trebuh, ampak saj tako hudo pa ni na dragojeviču... Saj ne greš na death metal...user posted image

pinokio, čestitke! Kako vama gre? No, pa si nas vse našišala! Jaz sicer nikoli nisem mislila otvarjat sezone, saj sem čisto na koncu, jo bom po moje bolj zaključevala, pa še to ne vem, če mi bo ratalo do cajta...

meli, normalno je, da se enkrat več, drugič manj premika in se stirnjam z bučko, da je verjetno razgrajal, ko si ti spala (while you were sleepinguser posted image ), če pa ga cel dan ne bi čutila, pa magari pokliči ali pa pojdi, da ti naredijo ctg, da boš mirna. Nam so včeraj na mš rekli, da ga moramo proti koncu (zadnji mesec) začutit vsaj 10x na dan, sicer je treba pogledat, če ni kaj narobe. Samo mi še nismo tako daleč.

nikica, to tudi mene zanima, če obdržijo isti ritem? jaz mam svojo že kar pogruntano, sicer se ji malo menja ta ritem, je pa bil dva meseca nazaj že čisto stalen, zdaj ga malo modificira, heheuser posted image Pa hvala, da si povedala za mš, meni se zdi ful v redu, najbolj mi je všeč ta babicauser posted image , ker skoz pravi, to, kar jaz najrajši slišim: da ne smemo nič komplicirat, heheuser posted image Stoli so pa res obup, bova danes povštrček sabo vzela.

meli, nič sekirat, povej možeku, da je pa on edini, ki pride tako neposredno blizu otročku, heheuser posted image ostalih verjetno ne spustiš tjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.4.2007 14:43:23   
ronja
lučkabučka, krasna košara! čisto lesena, res uvau!

jaz sem sicer ravno iz prakse plavanja za dojenčke. Danes se je druga skupina malo bolj drla, ampak ni bilo prehudo, no, razen enega, ki ga mamica ni mogla potolažit za nič na svetu, jokal je odkar sta stopila not, pa dokler nista šla ven in to ves čas... Sicer mi je prav fino delat, mi je pa res hecno, ker se mi zdi vse tako enostavno, hihi. Potem mi pa še ena reče, kateri po vrsti bo tale moj user posted image , jaz pa jo debelo gledam - ja, prvi... Pa pravi, da zgleda, ko da bi mela že 3 doma, heheuser posted image NO, meni je pravuser posted image Sicer sem bila potem tako zbita, da sem se komaj po stopnicah privlekla v stanovanje, ampak zdaj sem pa spet boljše, hehe. Jaz se hitro regeneriram, če nimam ravno kake nezdravljene pljučniceuser posted image

Aja, še povzetek iz materinske:
- prvorodke smo komot 1-2 uri rednih popadkov na 5 min. še doma, sicer bomo čakale v porodnišnici ko budale, da se vse res začne. Mnogorodke ob prvih popadkih tja!
- s sabo mejte svoje copate, ker se od tistih lahko nalezeš glivic
- fantje naj ne bojo preveč oblečeni pod tisto haljo, sicer jim bo vroče (sobe so primerno ogrevane za dojenčka, pa še živci in nenazadnje bomo rodile junija...)
- pravilno dihanje je površno, pasje - tega jaz nisem vedela, sem mislila, da moraš lepo globoko dihat - glih narobe!user posted image
- pa sproščena bit in nič se bat (no, s tem po moje res ne bom mela problemovuser posted image )

Drug teden mam pa 3D!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.4.2007 14:54:39   
FLASK_A
Ronja, super da ti je všeč na materinski! Žal pa včeraj nisva imela časa it z vama, pa vseeno hvala za povabilouser posted image  Danes imava tudi zasedeno, lahko pa se v sredo zmenimo za kak sokec ali pa sladoled, z veseljem!

Pozdravček!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.4.2007 14:58:56   
FLASK_A
Luckabucka, košara je krasna!! Jaz imam tako od mojih staršev (sem bila jaz notri). Je čisto podobna, samo že obledena, ker je tako stara.. Je pa ful zanimivo, da imaš ful podobno- da se taka še prodaja- me je prav presenetilo v pozitivnem smisluuser posted image user posted image  Jaz samo pregrinjalc nimam pravih- takih lepih, kot jih imaš ti, bo pa vseeno luškano.

Hehe, ja saj jaz tudi upam, da ritem ne ostane tak. No, zdaj je mal zaspal- grem še jaz! Moram izkoristit da imam malo miruuser posted image  Kaj bo šele ko bojo zunajuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.4.2007 15:02:43   
Anonimen
Melaverde,

Gorazdova, prva nosečnost, 19 let, PDP:19.junij, spol user posted image , Maribor

Upam, da je to vse..Ali je treba še kaj dodat?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.4.2007 16:58:33   
ŠpelaP
Luckabucka - lepo košarico si nabavila!

Glede ritma budnosti user posted image pred porodom in po porodu res pravijo, da naj bi bil enak. Potemtakem mene čaka še nekaj let nočnega nespanja. No, sem k sreči še navajena od Tima, saj se še vedno ponoči zbuja (žeja, lulanje, pokrivanje).

Glede bolniške sem pa danes dobila novo odločbo, kjer so mi napisali, da je prišlo do administrativne napake z njihove strani in imam bolniško do 10.5.07 in ne do 8.5.07, kot je bilo prvotno rečeno. 11.5.07 pa tako že nastopim porodniški dopust. Punce, a si morete misliti, da bomo naslednji mesec že VSE na porodniškem dopustu?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.4.2007 17:09:29   
Anonimen
Cao punce. Vas berem, ampak se nimam časa nič javit - saj veste učenje. Samo še dva dni user posted image . Ne vem če bo šlo skoz user posted image .

Cesarica jaz bi na tvojem mestu šla, če se boš le dobro počutila. Jaz sem bla na Oliverju že večkrat in vem, da ni ne vem kako grozen folk, tako da bo šlo tud brez prerivanja. Pa tako kot je ronja napisala se drži bolj v ozadju - tudi zaradi zvočnikov. Sicer ima pa Oliver ogromno enih lepih pesmi in mislim, da bodo user posted image prav pasale. Pač boš videla glede na počutje, saj karte lahko potem še zmeraj prodaš.

luckabucka kako lepa košara user posted image . A si jo kar na e-bayu naročila? Jaz imam še od mojega dragega ampak ni tako lepa kot ta.Moja nima spodaj tako lepo masivno iz lesa. Čeprav mi tud moja ni ne vem kako grda user posted image , pa še na novo sem jo v svoje blago preoblekla (dodam slikco, ko jo bom preoblekla), tako da je tud ok. Je pa res fajn videt da sploh še prodajajo te košare - pa tako lepe user posted image .

Zdaj pa dost čevka, moram it.

Lepo pozdravljene vse ta nove junijke. jih je še kar nekaj sem vidla, ampak se nič tle ne oglasijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Oddaja Dobro jutro
MC09

Ali gledaš oddao Dobro jutro?

Vsako jutro (10%)

Včasih (37%)

Nikoli (36%)

Ne poznam te oddaje (12%)

Ne gledam več (4%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!