Anonimen
|
Ma sej se nisem prav veliko ubadala s temi papirji, ampak zdaj, ko vidim kaj ste mi napisale bom pa res zatežila. Že tako majo skoz ene probleme. Bom šla kar v sredo ko imam šolo do sestre in jo prosila da mi da papirje. Danes me je itak odslovila, da ne bo nič delalo. Nikica hvala za info o šoli. Bom pa počakala na sredo, da vidim kako bo, drugače grem v Lj, ker bi se res rada kaj naučila, saj mislim, da vsega pa res ne moreš osvojit v treh urah. Andreja samo 3kg . Ma jaz jih imam že 13 viška, kaj še bo. Res sem pa tja planem na sladkarije, ampak drugače pa ne jem veliko, tako da res ne vem. Drugače pa upam, da je z vami vse ok. Boš pa ti najbrž rodila pred nami, pa nam boš poročala kako in kaj. Kolegica ki je imela rok junija je rodila v sredini marca, ker sta bila že tako velika. Oba sta zdrava in je vse ok z njima. Kati se prijavljam na srečanje in srčno upam, da ne bom spet manjkala, ker bi vas res rada spoznala. Bibyka meni še niti na enem pregledu niso povedali koliko je velik , koliko tehta... Vse je samo okvirno po razpredelnici. Niče se pa ne sekirat če zaostaja v rasti, bo pa mogoče malo kasneje pokukal na svet. Ti pa kar lepo počivaj pa bo. Zrak najbrž imate tak zrak da kg kar rastejo. Pa zgleda da piha tud k nam na dolenjsko, ker tud jest kr hajam . Ja kar se sklepov tiče sem pa jaz zvečer, ko se enkrat uležem kot babica pri 99 letih. Vse me boli, sploh noge, sklepi, križ... boli pa kot , tako da uboge tiste ki nas to matra - no pr men je pa to skoraj vse kar je hujšega v . N&B hvala za tako izčrpne informacije Zdaj greva pa še malo ven ko je tako lepo. Sva cel dan rožice sadila, pa grava nadaljevat. Mogoče se javim zvečer, če me še niste naveličane
|