|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
11.4.2007 22:41:25   
ŠpelaP
Ronja, si me ravno nekaj spomnila, ko si omenila jagode. Mi imamo na vrtu ful jagod. In enkrat (pred dvemi leti) sta se jih moja mami in Tim lotila jesti. Mami mu jih je trgala in ga vsakič vprašala, če bo "ŠE ENO" (mislila je še eno jagodo)?
Čaz par dni, pa je Tim začel govoriti, kako bi on jedel "še eno". Mi so pa ful mozgali, kaj bi rad jedel. Nakar smo po dolgem tuhtanju le ugotovili, da je s "še eno" mislil jagode.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
12.4.2007 0:10:18   
Drnula
Evo jaz sem za danes končala, še malo pogledam RR in potem šuko user posted image
Pogodbe za hišo sicer nisva podpisala, ker ima eno grozno klavzulo od katere proizvajalec ne odstopa in je preveč riskantna. Zato moramo nekaj spremeniti, kar bo podaljšalo rok izgradnje ... sva do zdaj še debatirala kakšne imava možnosti, da pravočasno dobiva gradbeno in kredit pa je zaradi preklete administracije in uradniških postopkov vse skupaj preveč vprašljivo user posted image . Podaljšati moramo vsaj za en mesec ... pa bo še vedno precej napeto ... saj kdo pa dela po občinah in upravnih enotah pa zemljiški knjigi čez poletje. Mora biti pa letos vse skuapj, že zaradi predvidenega povečanja stopnje ddv za hiške z novim letom.

Ronja - sem prav vesela tele info o sadju in solati. Od otroštva sem navajena jesti solate ko krava in tudi sadje bi prav fejst pogrešala poleti. Tako, da upam, da držijo tojve info. Me zanima kaj bodo rekli v naši materinski -?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
12.4.2007 7:28:49   
Tracy
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Če vas zanimajo predavanja v pisni obliki iz šole za starše v Ljubljani, imate tukaj link, pa si poglejte. Jaz gradivo kar velikokrat prebiram.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
12.4.2007 8:32:39   
Kati81
Punce, že kar nekaj časa je minilo kar smo se dobile v Monsu na kavi in mislim, da bi bilo super če bi se spet kaj dobile, sploh k je tko lepo vreme, pa da vidimo naše trebuščke kok so kaj zrastli, še enkrat pred koncem.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
12.4.2007 9:01:56   
Luckabucka
Dobro jutro.

Kati 81, evo jaz se spet med prvimi prijavljam za srečanje in obljubim, da tokrat ne bom zatajila. Sem bila vmes parkart v Lj in sem ful mislila na vas, sploh v petek, ko sem peljala mimo Monsa moje tri otroke v živalski vrt. Smo namreč praznovali tretji rojstni dan in sem si vzela dan dopusta, ker za rojstne dneve mojih otrok to vedno prakticiram. Če se boste zmenile med tednom, se z veseljem pripeljem iz Mb.

Drnula, prav nič ti ne zavidam. Mi smo lani začeli z gradnjo in mi je jasno o čem govoriš. Vsekakor vama želim veliko sreče in mirne živce.

Nogica, saj jaz bi za sebe tudi lahko rekla, da sem že zdaj kot nasedli kit, samo mi potem zmanjka idej za junij user posted image . Sem namreč spet malo čekirala v stari materinski in sem ugotovila, da sem se prejšnjič v zadnjih ca 10 tednih zredila še za dobrih 10 kg. In po mojem dobrem občutku sem tokrat na isti poti user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
12.4.2007 9:17:50   
Anonimen
Punce jaz sem pa iz pregleda. Računalnik jim je pokazal da imam rok 2.5. in mene je skoraj kap user posted image . Pa že kar datume so mi prečičkale v materinski. Potem pa jaz le zinem, da moj rok pa ni takrat ampak 2.6. user posted image
Potem so ugotovile, da ne dela računalnik, tako da papirjev nisem dobile in jih dobim šele naslednji mesec 10.5, ko imam naslednji pregled (šele čez 4 tedneuser posted image ). Malo čudno mi je vse skupaj. Kaj pa če bi bila v službi in bi potrebovala papirje zaradi porodniške. A mi lahko dajo tako pozno papirje? Moja porodniška naj bi se začela 5.5. (po moje).
Potem me je presentila tudi šola za starše. Imamo jo samo en dan in sicer 3 ure skupaj - IN TO JE VSEuser posted image
Ma najraje bi šla kar na Rudnik. Nikica in ronja a mi lahko prosim še enkrat povesta kolikokrat je in če vesta kdaj se prične naslednja.
Drugače pa je z nama vse ok. Tudi na glavo se je user posted image že obrnil user posted image .

(odgovor članu Luckabucka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
12.4.2007 9:34:08   
Luckabucka
Eh, nogica, ne se sekirat. Mogoče bi šla še enkrat tja ali pa poklicala in jim razložila, kakšna je situacija. Da jih sicer razumeš, da jim danes računalnik ne dela, ga bodo pa menda vsaj do jutri popravili ??? in da naj tudi oni tebe razumejo, da te papirje rabiš, ker z njimi ni tako malo dela. Morajo ti jih dat približno 60 dni pred PDP-jem. Nenazadnje je potem itak treba čakat na paket ali denar, mislim, da izplačujejo vsak mesec okrog petnajstega, če vložiš papirje do konca prejšnjega meseca. Po njihovem sistemu bi ti dobila denar oz. paket takrat, ko boš že imela dojenčka, kar pa ni prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
12.4.2007 9:54:21   
FLASK_A
JUTRO! Sem frajerka ane- tolk sem pozno vstala iz gnezda jutri bom pa padla na izpituuser posted image Eh, mal heca...

Nogica- jaz tudi mislim, da bi mogla te papirje dobit prejuser posted image  Pa kaj res tolko kvačkajo vsi ti dohtarji- ma čist za ponoret! Za starševsko šolo na Rudniku je pa tkole: 6 predavanj, obisk porodnišnice in 2xtelovadba (učiš se dihanje in 2. uro tudi telovadiš). Naslednji datum pričetka je 14.5., računaj pa da traja nekje 2 tedna (vsak dan). Vprašaj še za termine v LJ porodnišnici, če ti je pozno tole. Sej elefonsko za prijavo pa imaš, ane? No, če ne: 200 45 00- reci za gin. oddelek in se zmeni s sestro.

Joj, moram it! Se tipkamo jutri, do takrat poniknemuser posted image  Lep pozdravček vsem in pobožajte svoje trebuščke!

Aja, JAZ BI TUDI ŠLA V MONSA Z VAMI! SE POFOČKAM, kar dajte me na seznamuser posted image user posted image user posted image !

PAPA!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 2533
12.4.2007 10:05:09   
ANDREJA 75
Haj joj kako je lepo vreme meni se sploh nič ne da.
Včeraj sem cel popoldne ležala zunaj na ležalniku.user posted image user posted image Mislim da bom danes to ponovila,itak nič nemorem ker sem kot ena žoga.
Včeraj sem odnesla papirje za paket in porodniško danes pa je še mojuser posted image nesel v službo potrdit papirje za 15 dnevni dopus (porodniški) tako da potem še to odnesem in sem vse uredila.
Drugače sem se zredila od začetka do danes ko imam 31 t samo 3 kg tako da mi je ginekologinja rekla če midve hujšava ali sva user posted image pa kaj ko ne smem nič sladkega da ne omenjam svežega sadja user posted image user posted image vi pa govoriti samo od čokoladic in jagoduser posted image user posted image
V ponedeljek imam pregled v porodnišnici in uz da vedimo če saj user posted image user posted image kaj dobivata na teži?Me že kar dobro skrbi.Moram vam pa reč da je user posted image z user posted image user posted image velika razlika kot user posted image user posted image mene že kar fino matra vse dol pritiska nekaj dni imam ponoči neke krče kot pri user posted image pa zgaga peče kot user posted image tako da pijem samo vodo.No gem sedaj na en kozarček.

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2534
12.4.2007 10:18:07   
ŠpelaP
ojla!
Kot je rekla luckabucka: denar - pomoč ob rojstvu otroka nakažejo okoli 15. naslednji mesec po vlogi papirjev. V maju bo izplačilo v petek, 11.5.07! Tako je meni včerajk rekla na CSD! Za pakete pa ne vem, kdaj se jih dobi, ker mi bomo vzeli denar!

Mene pa zanima, če ste že kaj dobile napotnice za rešilca in porodnišnico?

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
12.4.2007 11:11:04   
duhica
Pozdravljene!

Ste pa pridne!
Jaz bi samo glede dojenja in solate pa sadja rekla, da nisem nikoli imela nobenih težav, pa sem vse jedla. Se pa spomnim, po drugem porodu mi je v porodnišnici ena sestra razlagala, da mi včasih tako kompliciramo glede hrane in dojenja, romkinje pa trdijo, da je treba ful čebule jest, ker dela mleko. Je bla ravno takrat ena v sosednji sobi in se je sestra smejala, da že cela soba soba smrdi po čebuli.user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
12.4.2007 11:33:36   
Kati81
Nogica absolutnoi moraš dobiti papirje prej, jaz sem jih dobila v 29 tednu, sedaj sem pa 33t. Ti imaš pa še en dan pred mano rok tko, da najbolje da pokličeš v ambulanto in rečeš da te papirje nuno rabiš, pa saj oni tko al tko to vejo. Sploh pa mi je čudno da ti jih niso že prej dali, ker to naj bi se dajalo okrog 30 tedna. Jaz sem danes izdala že vse izpolnjeno na CSD. Ti kar mal zateži.

Prijavljeni za srečanje:
--> Nikical
--> Lučkabučka
--> moja malenkost

Datum bomo naknadno določili, ko vidimo koliko se jih še javi.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
12.4.2007 11:45:05   
melaverde
Ciao punce,

vidim da me nobena ne pogreša user posted image , sedaj sem se res zamislila kolko vam težim z mojimi vprašanji?!
Glede srečanja...se ne bi dobile na primorskem user posted image ???????? jaz bi vas zelo rada vidla in spoznala ampak že vidim, da mi bo zelo težko se ob 17h odpravit iz Kopra. Zadnje čase mi tako noge zatekajo, da je prav grdo videt. Včeraj sem si jih eno uro namakala in ni nič pomagalo....
A kaj težko spite ?? Že dve noči skoraj ne spim, vse me moti ker se ne morem obračat, pol mi kakšen del zaspi...brezveze !!! Zjutraj pa se dan prična z glavobolom...

Vidim, da nas je kar nekaj ki še delamo, gradimo in hodimo v šolo. jaz sem malo v skrbeh ker nam bodo šele konec maja parket postavljali in kam bom jaz šla ?! Upam, da vsaj user posted image  ne prehiti svojega časa.

Full mi je zanimivo brat kako se razna mnenja od babic in materinskih šol razlikujejo. Prav grave je, ki ne vem koga bom poslušala ?! Tukaj pri nas pravijo da se od sadja prva dva meseca je samo jabolko !!! Zelenjavo pa kuhano ???? Breskve, paradajz, regrat, agrumi so nasploh najhujši alergeni user posted image Ma sej nisem pametna....
Pa še ko pišete kaj vse pojeste, kolko čokolade zaužijete bi mogla bit jaz najbolj suha ?! Jem samo zdravo, tudi sedaj sem pojedla sendvič z mozzarello in rukolo, kosilo in popoldan samo kakšen jogurt pa se mi kilogrami nabirajo kot na magnet ?! Ta svet je res nepošten user posted image .

Midva imava jutri UZ in me prav zanima če je ritka že gor obrnjena, upam pa da bom tudi papirje dobila. Sodelavcu od moža so še to zagodli, da ko je koristil očetovski 14 dnevni dopust mu niso s SCD ja poslali papirjev in tega obdabja ni dobil plače ?! Ma si morete mislit ke šok more bit ????? Grozaaa !!

NO, sedaj ko sem se skašljala vam pošiljam en velik poljubček s primorske !!!
Lepo se imejte...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
12.4.2007 12:30:03   
Bibyka
Hojla

No pa se vam malo javim... danes sem imela UZ. Moj fantič malo zaostaja v rasti in sicer z 1 teden, tako da imam čez 14 dni ponovno UZ. Tehta 1550g. Danes pa sem noseča 31 4/7. Malo sem zaskrbljena vendar mi je G rekel da čisto malo zaostaja v rasti tako da ni nič pretresljivega. Moram pa počivati. Samo kako naj počivam v tako lepem vremenu user posted image
Ah za mališo vse!!!

Nič... grem malo poležat in si misli zbistrit. Ker ni dobro če se bom sekirala

LP

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
12.4.2007 12:35:43   
N _ B
Ojla čveke,

sem že nekaj časa gor, samo me je moži mal zamotil z enim mailom. Nima časa, pa mu mal pomagam glede posla....user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da mi ni pomoči.

Nogica: pokliči nazaj v ambulanto. Sem prepričana, da gre za pomoto. Verjetno so bile malo zbegane, sploh, če jim je še računalnik nagajal. CSD mora imet papirje pred nastopom porodniške!!!

Melaverde: meni so v 1. user posted image  tudi zatekale noge in najbolj pomaga, če jih imeš vodoravno v višini telesa ali celo malo dvignjene. Ne vem, koliko je to pri tebi izvedljivo, da bi ti počivala, ko si tako zasedena.

Očetovski dopust: pri nas vlogo oddaš, skupaj s potrdilom o rojstvu otroka - obvezno PRED nastopom očetovskega dopusta. Papirje na CSD dobiš z vsemi ostalimi in naloga očeta, je, da javi kdaj bo koristil. Pri nas nič ne pošiljajo. Vsaj pri nas je tako. 
Pred nastopom porodniške: - vloga za prvih 105 dni - porodniški dopust  + vloga za paket oz. denar
Po rojstvu otroka pred iztekom 105 dni - vloga za nego otroka 260 dni
Po rojstvu otroka v roku 6 mesecev - vloga za očetovski dopust plačanih 15 dni (PRED nastopom dopusta!!!)
Moram se edino še pozanimati kako je s preostalimi 75 dnevi neplačanega. Pri meni ga bo mož koristil preko zime.

Prehrana: prve 3. mesece pri moji pupi nisem jedla svežega sadja in zelenjave, le kuhano - kompoti, čežane, juhe ipd. Poleg tega je imela še krče in sem morala celo pri mlečnih izdelkih omejit. Sem in tja kak jogurt, mleka absolutno ne (pri zajtrku čaj - bljak). Po 3. mesecu sem počasi začela preizkušat kaj ji paše in kaj ne. Se je takoj videlo po kakici. Na solato pa priporočam jabolčni ali zeliščni kis - ne vinskega.
Priporočam, da vsaka dela po svojem občutku - user posted image  takoj pokažejo kaj jim paše in kaj ne.

< Sporočilo je popravil N & B -- 12.4.2007 12:40:42 >

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
12.4.2007 12:37:03   
N _ B
Srečanje: jaaaz tudi.
Upam, samo, da mi bo zneslo glede termina in bo uskladila varstvo za malčico.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
12.4.2007 12:41:17   
zrak
Nogica , ronja ,duhica ,.. hvala za skrb.. krvi ni bilo več samo tisti trenutek..tako da boje da nisem zagnala panike.. ker pol ko prideš zdravniku je vse ok user posted image
Glede kg pa smo primorke vse enake user posted image user posted image , to kar raste, kot kvasek

Na nogo skoraj ne morem stopit. .. sem bila pri fizioterapevtki in veste kaj mi je... sklep se je malo zamaknil.., ker so sklepi čisto mehki se mi je med spanjem zamaknil in pritska na živc in boli kot strela..in mora it samo na mesto z rahlimi vajami.. Pazite na svoje sklepe.. Tisto noč sem ravno spala na mehkem jogiju, ker so nam sobico urejali (parket) in tako sva morala prespati pri njegovih user posted image , ker je jogi že 100 let star... ne mislim njih kriviti ker niso krivi.. amapak pazite ker hitro pride do spodsljaja s temi kostmi.

A ve že rihtate papirje na socialni?

lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
12.4.2007 12:44:52   
N _ B
No, tako je v našem koncu:

1. ZA PORODNIŠKI DOPUST - 105 dni (neseš pred pričetkom porodniške)
a. vloga za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta - S 1/1
b. vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila - S 2/1
- priloga: potrdilo delodajalca o zaposlitvi - S-2
- priloga: podatki o plači oz. osnovi od katere so bili plačani prispevki - S-6
Priložiš še:
- fotokopijo kartice TRR

2. ZA NEGO IN VARSTVO OTROKA - 260 dni (oddaš, ko je otrok rojen, najkasneje 30 dni pred pričetkom koriščenja)
a. vloga za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka - S 1/3
- izjava matere ali očeta da uveljavlja pravico do dopusta za nego in varstvo otroka sam/a - S5

3. OČETOVSKI DOPUST (oddaš, ko je otrok rojen, pred koriščenjem dopusta)
a. vloga za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta - S 1/2
b. vloga za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila - S 2/1
- priloga: podatki o plači oz. osnovi od katere so bili plačani prispevki - S-6
c. izjava o varstvu otroka
Priložiš še:
- dokazilo o rojstvu iz porodnišnice ali fotokopijo rojstnega lista
- fotokopijo kartice TRR
- fotokopijo poročnega lista oz. zapisnik o priznanju očetovstva, če nista poročena

Upam, da vam bo kaj v pomoč.
Za tiste, ki niste poročene ima pa ŠpelaP informacije, kaj in kako.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
12.4.2007 12:57:39   
N _ B
Še nekaj punce, sicer upam, da tega ne bomo rabile oz. koristile ampak vseeno.

V primeru, da se otrok rodi pred 37. tednom, se vam porodniško podaljša za toliko dni, kolikor prej je bil otrok rojen. Znajo na CSD to pozabit opozorit!!!! Moji prijateljici je tako zapadlo 9 dni, kolikor prej je rodila. To se odda skupaj z vlogo za nego otroka (260 dni)!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
12.4.2007 15:31:21   
Drnula
N & B - tole si pa dobro povzela user posted image
Sem ravno včeraj zvečer malo pogledla pokec papirja, ki so mi ga dali na CSD pa se mi je zdelo, da se vse ponavlja, da so si obrazci skoraj indentični .. ?? Mislim, da mi bo tvoj povzetek pomagal. Se bom zvečer poglobila v to, če mi le rata.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
12.4.2007 17:05:46   
Anonimen
Ma sej se nisem prav veliko ubadala s temi papirji, ampak zdaj, ko vidim kaj ste mi napisale bom pa res zatežila. Že tako majo skoz ene probleme. Bom šla kar v sredo ko imam šolo do sestre in jo prosila da mi da papirje. Danes me je itak odslovila, da ne bo nič delalo.

Nikica hvala za info o šoli. Bom pa počakala na sredo, da vidim kako bo, drugače grem v Lj, ker bi se res rada kaj naučila, saj mislim, da vsega pa res ne moreš osvojit v treh urah.user posted image

Andreja samo 3kg user posted image . Ma jaz jih imam že 13 viška, kaj še bo. Res sem pa tja planem na sladkarije, ampak drugače pa ne jem veliko, tako da res ne vem. Drugače pa upam, da je z vami vse ok. Boš pa ti najbrž rodila pred nami, pa nam boš poročala kako in kaj. Kolegica ki je imela rok junija je rodila v sredini marca, ker sta bila user posted image user posted image že tako velika. Oba sta zdrava in je vse ok z njima.

Kati se prijavljam na srečanje in srčno upam, da ne bom spet manjkala, ker bi vas res rada spoznala.

Bibyka meni še niti na enem pregledu niso povedali koliko je velik user posted image , koliko tehta... Vse je samo okvirno po razpredelnici. Niče se pa ne sekirat če zaostaja v rasti, bo pa mogoče malo kasneje pokukal na svet. Ti pa kar lepo počivaj pa bo.

Zrak najbrž imate tak zrak user posted image da kg kar rastejo. Pa zgleda da piha tud k nam na dolenjsko, ker tud jest kr hajam user posted image . Ja kar se sklepov tiče sem pa jaz zvečer, ko se enkrat uležem kot babica pri 99 letih. Vse me boli, sploh noge, sklepi, križ... boli pa kot user posted image , tako da uboge tiste ki nas to matra - no pr men je pa to skoraj vse kar je hujšega v user posted image .

N&B hvala za tako izčrpne informacije user posted image

Zdaj greva pa še malo ven ko je tako lepo. Sva cel dan rožice sadila, pa grava nadaljevat.
Mogoče se javim zvečer, če me še niste naveličane user posted image

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
12.4.2007 17:34:59   
ŠpelaP
Mene pa kolki, križ, sramna kost ful bolijo, ko se zjutraj zbudim. Sem kar zarjavela. Čez čas pa mine. Pa imam podložno blazino med noge, samo ne pomaga več najbolje.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 12.4.2007 17:35:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
12.4.2007 23:16:52   
Drnula
Kati - se prijavljm na srečanje (vsaj upam, da mi uspe user posted image ).
Ste prijavlje že kak termin ??

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.4.2007 8:57:13   
Kati81
Prijavljene:

--> Nikical
--> Lučkabučka
--> Nogica
--> N&B
--> Drnula
--> moja malenkost

Termin še ni določen, lahko podate predloge in se dogovorimo.

LPK

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.4.2007 15:32:55   
FLASK_A
HELLO! user posted image user posted image

Sporočam samo, da sem končno naredila izpit in da sem tako vesela, da kar ne vem, kaj biuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Privoščila sem si jagode s sladoledom in smetano na sončku in zraku (po dvotedenskem mučenju v stanovanju), zdej grem pa spet ven, ker not enostavno ne zdržim!

Lep pozdravček vsem in upam, da ste dobro in uživate v lepem petku!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?