|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.4.2007 22:23:28   
krfjolca
Uf, prav živčna ratam, ko berem! Madona, koliko je pa star no! Računalnik na prvem mestu? Pred ženo in otrokom? user posted image

Ej, smiliš se mi, res. Držim pesti, da se tip zresni. Ker tole je adijo.
Daj mu čas, vendar sem mnenja, da zgolj zaradi otroka ni dobro vztrajati v zakonu, ki to ni. Otrok ima mnogo več od sicer samske, a zadovoljne mame, kot pa od ves čas žalostne, psihično izmozgane mame in očeta, ki si na prvo mesto postavi eno bedno kišto!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
27.4.2007 22:25:08   
MALINČICA
Pa še to, probaj mu ne težit glede tega, koliko je s Kajo, povej mu smo, da on zamuja čas z njo in da se to obdobje, ko je takšna kot zdaj NIKOLI ne bo vrnilo, nikoli ne bo mogel za nazaj ji dajat pozornosti! Čas pa tako hitro teče, glej kako hitro rastejo naši otročki, prehitro.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
27.4.2007 22:25:33   
majas
MALINČICA si res tako lepo napisala, sem dobila kar solzne učke...
Tudi o pismu sem razmišljala...ker na papir lažje napišeš čustva kot jih izgovoriš, vsaj jaz sem taka!
Res mi je hudo ko mi reče-naj se spravim delat!user posted image pa že tako mi je hudo ko bom morala kajo dati v vrtec...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
27.4.2007 22:28:22   
majas
Joj punce hvala hvala vam...  user posted image     user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
27.4.2007 22:29:36   
MALINČICA
Pa a je vedno bil tak? Ali se je zdaj spremenil?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
27.4.2007 22:30:11   
**Petra**
Upam, da ne boš užaljena, če te vprašam če sta user posted image načrtovala in kako je reagiral na veselo novico, da bosta postala starša? 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
27.4.2007 22:32:46   
majas
Tako zdaj pa vas res zapušča, ker sem že prav utrujena.
Pa še Kaja se mi je spet z jokom zbudila. Vsak dan po eni uri spanja se zbudi, sigurno se ji sanja.
Potem jo pa stisnem k sebi in ji pokažem da jo imam najraje in da je nesme biti strah user posted image pa zaspančka nazaj user posted image

Mirno nočko tudi vam, in čim manj zbujanja. Sploh vama krfjolca in Aja1 ki sta najbolj bogi. Ja pa še Barby84 je!

Lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
27.4.2007 22:35:30   
Aja1
Lahko noč. Zdaj tudi jaz res odhajam spat. Pa se zjutraj dobmo na enem čveku, predno gremo ven, ane?!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
27.4.2007 22:36:33   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Upam, da ne boš užaljena, če te vprašam če sta user posted image načrtovala in kako je reagiral na veselo novico, da bosta postala starša? 

sva načrtovala in bil je full vesel ... saj Kajo ima res full rad jo stiska lupčka... a kaj ko se ne ve z njo tudi igrat, pogovarjati ji posvetiti več pozornosti!
Pa mu skos  govorim. Potem pa reče-ja bo bolje ko bo že hodila in se bosta lahko šla gugat user posted image nevem tudi zdaj že potrebuje očeta. Drugače pa je res čisto nor na njo in vidim da jo ima rad.

Od zmerj če je bil tak? Glede računalnika JA, ampak sem vseeno upala bo bolje ko bo user posted image .. ampak to so obsedenci. Mami me včasih tolaži isto kot so eni zasvojeni z drogo, cigareti in je on z computerom

Neposredna povezava do sporočila: 4434
27.4.2007 22:37:11   
MALINČICA
Good night and sweet dreams, čvekulje!!!

Jutri pa sem jaz boga, ker bom cel dan sama doma, moj pelje otroke na tekmo v Križevec, v glavnem daleč od naju!
Ravno razmišljam ali bi šla k mami ali bi si raje našo jazbino pospravila, tkao kot treba, ko smo že lih pri spomladanskem čiščenju!
Bom rarje kar doma ostala, ko sem ena taka kura, ko sem najrajši doma....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
27.4.2007 22:37:19   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Lahko noč. Zdaj tudi jaz res odhajam spat. Pa se zjutraj dobmo na enem čveku, predno gremo ven, ane?!

se strinjam... nočko user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
27.4.2007 22:41:03   
MALINČICA
majas, jaz ti povem, da ko bi meni prišlo do vrha mu razturim računalnik... S kako metlo po možnosti, jooooj!
Moj je tudi tu in tam igral kako igrico, sploh so mu bile všeč te strateške s kakimi starimi mesti ipd..., pa je tud že štiri ure skupaj sedel za računalnikom, ampak cele dneve- jok brate! Jaz sem z njim skupaj, ker mi ugaja njegova družba, ne pa njegov hrbet, ko je za računalnikom!

Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.4.2007 22:41:58   
MALINČICA
Aja1, idi spat!!!!user posted image
Neja te bo zizala ponoči, idi spat!"!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.4.2007 22:42:08   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

se strinjam... nočko user posted image user posted image

Aha.... Malinčica, tudi mi smo jutri sami. Naš oči pa bo šel na koroškouser posted image Jst tud razmišljam, da bi šli malo k mami, pa ne vem, čaka me gora cujn, ki ga je treba enkrat pošlihtat, pa zdj se bojo še pikniki začeli, tko da bi bilo boljše, če se ga jutri lotim...user posted image

nočko vsem

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
27.4.2007 22:44:28   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA
Jaz sem z njim skupaj, ker mi ugaja njegova družba, ne pa njegov hrbet, ko je za računalnikom!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jst bi tud razbijala, ja, samo kaj bi bilo potem, ko bi vidu razbito kištouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4440
27.4.2007 22:46:39   
max81
no punce zdej pa res lahko noč, grem se še mal na kavč pred tv zbasat pol pa počas ajat in se tipkamo zjutraj

nočko in brez zbujanj

vsem škratkom pa enga velicga lupčka za lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
27.4.2007 22:52:25   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Barby
, tvoj Val je pa slaven, a?! Sem ga videla v Mojem malčku user posted image user posted image

Kaj več o temuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
27.4.2007 22:53:23   
**Petra**
Aja, a si še kar tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.4.2007 22:55:50   
MALINČICA
Aja1, da nauš jutri jokala, da nisi naspana, ker smo ti hotele pomagat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
27.4.2007 22:55:53   
max81
kvaj zdej a ste še vse tlele , al kvauser posted image user posted image user posted image

pejte spat, zjutri boste pa vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.4.2007 22:56:50   
MALINČICA
!
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jst bi tud razbijala, ja, samo kaj bi bilo potem, ko bi vidu razbito kištouser posted image user posted image user posted image

[/quote]

Nisem bila jaz, računalnik se je sam sesul od utrujenosti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.4.2007 22:58:54   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Nisem bila jaz, računalnik se je sam sesul od utrujenosti!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, se je ustrašla in je šlauser posted image

Samo jst pa tud grem... mirno nočuser posted image , polno sanj, pa sanjajte kaj lepega user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 27.4.2007 23:01:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.4.2007 23:36:28   
adelinna
Spet sem si vzela nekaj časa in prebrala vaša sporočila za nekaj dni nazaj.

Majas, meni se ti že od nekdaj zdiš ena taka dobra dušica. Škoda, da ne žanješ vse dobrote in ljubezni, ki jo seješ okoli sebe. No, pravzaprav jo - neizmerno Kajino ljubezen. Se pa popolnoma strinjam z Malinčico in Krfjolco - tvoja princeska največ časa, pravzaprav ves njen čas preživi s svojo mamico. In ona potrebuje srečno in zadovoljno mamico. Če bo srečna ti, bo srečna tudi ona. Verjamem, da ti je težko. Me ima, da bi ti tudi jaz dala kakšen nasvet (ni izključeno, da ti ga naslednjič ne bomuser posted image ). Zdi se mi, da sama najbolje veš kaj je dobro zate in za tvojo malčico. Zato  user posted image  zate in za Kajo.

Urška76, sem te spoznala na slikah z vašega srečanja. Sve se srečale prejšnji teden na plavanju. user posted image

Drugače pa se imamo mi prav super. Prejšnji vikend smo bili na Bledu. Čudovito vreme in regata sta privabila kar nekaj sprehejalcev. Padel je čudovit sprehod in obvezna kremšnita. user posted image   Med prazniki pa bomo za tri dni skočili v Prekmurje. Že komaj čakam malo spremeniti okolje. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4448
28.4.2007 8:05:28   
MALINČICA
Evo, danes pa sem jaz prva! Majči še spi, ati pa je pravkar šel na tekmo z tamalimi. Upam, da se bodo dobro odrezali, mis+dva pa se spet cel dan ne bova videla.
Grem še malo podrnjohat k mojemu malemu srčku! Je danes celo noč spal v najini postelji, polhek mali!!!!

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
28.4.2007 9:06:12   
Aja1
jutro..

Punce, kdaj bo polna luna???? Naša Neja je bila ponoči spet obupna. Ponavadi se samo premetava, danes je pa ker nekajkrat jokala. Potem je spala kar pri meni, ampak je skoz brcala, se premetavala, jamrala...tako, da zgledam danes nekako takole user posted image   Zdaj že drugo noč nismo skoraj nič spali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!