|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 20:39:18   
kapica
Izkusene punce, prosim ne nas, neizkusenih, strasit z taksnimi zgodbicamiuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
11.6.2007 20:40:29   
kapica
Freycha, a ni to fajn, si bos zbirala datum, kdaj zelis rodituser posted image . A ti si se kr pri cesnjah?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
11.6.2007 20:40:51   
tani33
Moj prvi porod je bil z umetnimi popadki.user posted image user posted image user posted image
Drugi z naravnimi in res ni primerjaveuser posted image upam , da bo tudi v tretje tako.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
11.6.2007 20:41:08   
rumba
V nizkem štartu sem, ker mi že od vsega začetka napovedujejo prezgodnji porod, na ta zadnjem pregledu 1. 6. pa mi je P rekla, da je mv že čisto zmehčan in skrajšan, skratka da je že vse pripravljeno in da če slučajno zdržim še 14 dni, naj pridem na pregled. E, pa jaz jim bom pokazala, da zman noge skup držat! user posted image user posted image  Čez 9 dni postavim osebni rekord v nosečnosti.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
11.6.2007 20:43:32   
kapica
Joj, Rumba, ce pomislim da imava podobne PDP-je, me kr stisne. No, ampak ni panike za mene, spodaj je se vse zaprto in tam kjer mora bituser posted image . Drzim pesti, da dosezes svoj rekorduser posted image .

A ce dobis umetne popadke gre potem hitreje?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
11.6.2007 20:45:06   
anja7
Ste pa re spridne, da mate že vse prštimano. Midva z mojim dragim sva šla v petek v Tosamo po pleničke,vložke,... Morm it še v lekarno, pa posteljnino za našega user posted image  kupit, pa torbo zase naštimat. Mi kr ne znese.Kako pa kej vaši user posted image ? So živahni?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
11.6.2007 20:45:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, a ni to fajn, si bos zbirala datum, kdaj zelis rodituser posted image . A ti si se kr pri cesnjah?

mah imamo toliko češenj doma, da lahko še tebe povabim, pa me ne bo strah, da jih ne bo zmanjkalo.... pa še cel kozarec borovnic imam, še pol kile nektarin in še nekaj marelic aja, pa en kos lubenice je tudi še.... v glavnem, kar ne zmanjka sadja....user posted image

V glavnem punce, glejte, da boste sporočile, če boste šle v P prezgodaj......

Joj, se zavedate, da je že skoraj polovico junija za nami in da bomo vsak čas prišle na vrsto??user posted image  jaoooo

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
11.6.2007 20:46:01   
Kristina_1
Mene tud sramne kosti bolijo za ****. Pa križ ko vstanem - sem kot kaka stara mama.
Jaz sem tud od včeraj na porodniški, papirje sem pa oddala na CSD šele v četrtek, k sem čakala, d ami še zadnjo plačo vpišejo, k mam ful nadur še izplačanihuser posted image .

Moj tud rad kuha, sam zdej se že dolgo ni prpravu, bo pa sigurno lep čas večerje prpravlov, k pride druga beba.

Jaz sem bla tud pridna, sem še v drugo polovico hiše spucala, pa okna in zavese tud oprala. Prvo polovico pa sem spucala generalno že 14 dni nazaj, k smo meli požaruser posted image . Tko da mamo vse dnevne prostore tud prebeljene in kemično spucaneuser posted image .

Sam še kopalnico očenim pa jeuser posted image .

Rumba, men se zdi da ful pomaga da se čist sprostiš ko popadek dela svoje, lepo in natančno si opisala user posted image user posted image user posted image . Punce le pogumno in po Rumbinem nasvetu, pa bo lažje in hitreje user posted image v naročju. Pa ful pomaga če stojiš oz. hodiš, dokler se le da.

Tani33 user posted image za izpit.

Jaz mam tud jutri pregled, komaj čakam, da vidim mojga pikca.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
11.6.2007 20:46:20   
rumba
kapica, user posted image , sej ne strašimo.user posted image  Verjemi, da boš v vsakem primeru zmagala, pokal pa bo en topli, moker, sluzast Dino.user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
11.6.2007 20:46:28   
tani33
Po mojih izkušnjah  ne. Z umetnimi je trajalo 10 ur . Z naravnimi pa slabe 4.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
11.6.2007 20:47:53   
Freycha
anja... moja je zelo živahna..... čeprav sunkovitih gibov ni toliko več, mi pa zna lepo glavo in ramo ven poriniti. No, še včeraj sem mislila, da je tisto noga, danes pa vem, da je rama........ v glavnem meni z njo ni dolgčas user posted image user posted image  Pa nič ne rabim šteti gibov, ker jih je več kot preveč....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
11.6.2007 20:48:03   
kapica
Anja, a si doma sedaj za vikend ( ce te nisem zamenjala z eno drugo Anjo?)? Ce imas samo se tri tedne, pa bi rekla da kr pohitita z vso nabavouser posted image .
Moje dete je kr zivahno, se samo premika sem pa tja, nima vec prostora da bi brcal. Sem dala prej, ko sem jagode jedla, sklecko na trebuh in ga je tako motlo, da s eje sklecka sem in tja premikala, ko je tako vneto potiskaluser posted image . Lusnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
11.6.2007 20:50:52   
Freycha
joj, meni se pa full zdi, da bom prikrajšana za vse te "bolečine" če/ko grem na carskedga........user posted image user posted image   Pa saj se ne obremenjujem s tem prav pretirano, ker nima smisla..... ampak vseeno dostikrat pomislim na to, da dejansko sploh ne bom rodila......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
11.6.2007 20:51:33   
kapica
Kristrina, ti si tud prdnda z vsem pucanjem. Upam, da pozar ni prevelike skode naredil, ali kako?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
11.6.2007 20:52:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Anja, a si doma sedaj za vikend ( ce te nisem zamenjala z eno drugo Anjo?)? Ce imas samo se tri tedne, pa bi rekla da kr pohitita z vso nabavouser posted image .
Moje dete je kr zivahno, se samo premika sem pa tja, nima vec prostora da bi brcal. Sem dala prej, ko sem jagode jedla, sklecko na trebuh in ga je tako motlo, da s eje sklecka sem in tja premikala, ko je tako vneto potiskaluser posted image . Lusnouser posted image .

Kapica... smotka.... tisto je AnjaO......... to je pa Anja7.

jaz imam vedno kozarček, kamor špukam peške od češenj na trebuhu in med joški, pa je nič ne moti......user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
11.6.2007 20:53:22   
anja7
Kapica, si me zamenjala z Anjo O. Ona je mela prost vikend. Men na srečo zaenkrat še ni blo treba v P. Ja res bo treba v tem tednu še za ostale stvari poskrbet, če nas slučajno kaj prehiti.Včasih mam ful občutek, da bom šla zlo kmal rodit. Bomo vidl.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
11.6.2007 20:53:25   
rumba
A katera slučajnio razmišlja o kakem neobičajnem položaju rojevanja?
Jaz sem prvič ležala na hrbtu, noge v lufu. Bljek! Ful težko pritiskat! drugič sem do iztisa hodila oz. bolje se guncala levo desno z boki, iztis pa v sedečem položaju. Super! Sedaj pa razmišljam ali pručka ali pa tako kot v drugo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
11.6.2007 20:53:36   
kapica
Ah Freycha, seveda bos rodila, kaj da ne. Ne tako crno mislit. Samo drugace bos dozivela vse skupaj, mogoce je pa boljse, kaj ves. Ce primerjas carski rez z 20 urnim porodom, ne vem, meni se kr mesa.  Saj bo, pac drugace. Bo pa zato naslednjic mogoce normalen poroduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
11.6.2007 20:54:11   
tani33
Freycha res se nima smisla obremenjevat s tem. Glavno da dobiš Ditouser posted image tako ali drugače.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
11.6.2007 20:54:20   
Freycha
jaz sem mislila v vodi roditi... pa je to sedaj splavalo po vodi.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
11.6.2007 20:55:36   
rumba
Freycha, pa sej še ni ziher, da greš na carskega, ali pač? Ma zakaj točno bi te pa radi dali na carskega?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
11.6.2007 20:56:43   
kapica
Anja7 oprosti, saj se mi je zdelo da sem nekaj zmesalauser posted image
Freycha, seveda Dita ne miga, ce so pa koscice lahke in nimajo neke teze. Daj v sklecko kaj drugega, bos videla kako se bo zacela upiratuser posted image . Daj jo malo jezi, ampak da je en bo potem glava bolela.
Rumba, jaz sem studirala, da bi v sedecem polozaju, oz. v pocepuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
11.6.2007 20:56:56   
tani33
V SG pa kolikor vem še vedno ne ponujajo možnosti izbire načina poroda , razen seveda EA.Tako da bo šlo po vsej vrjetnosti kr s klasičnim načinom.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
11.6.2007 20:57:18   
*maja
O čveke vidim da ste spet na delu user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
11.6.2007 20:57:54   
kapica
Freycha a v vodi? Joj, jaz pa nisem najbolj za to , no. Ce pomislim da lezim tam v plodovnici in krvi in bljak. Ne vem, me odvraca.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?