dskubin
|
Najprej čestitke za obmesečnice Hani Re (Žabika) in Lanu (dolgolaska) in vse naj naj tudi od Draje - lepo praznujte! Vožnja midve bova na poti na morje sami v avtu...Jaz Živo vozim zadaj, ker imam spredal airbag. Zdaj me je pa ful strah vožnje...To, da se mi v avtu dere je pa sploh zgodba zase. Zdaj me pa zanima, a je še katera, ki je šla že na kakšno daljšo turo, pa da vozi malega zadaj? Kako se obnese? Jaz sem šla že 2x sama domov (130 km v eno stran) z obema. Kaj pa čem, al smo šli sami, ali pa ne bi šli. No, sej navadno gre očka z nami, ampak smo ga pustili 2x po 1 teden samega, da se je učil za zadnji izpit (btw, ga je naredu , zdej samo še magistrsko sklofa, pa bo). Oba se vozita zadaj in ne vidim, kaj počneta. No, tavelik je pol poti prespal, pol poti sva pa prepevala, za tamalo pa niti ne vem dobro, kaj se je z njo dogajalo. No, večino poti se je drla - torej za takrat zagotovo vem, da je bila budna in ji ni nič manjkalo (vem, da je bila sita in suha - sem na pol poti še 1x preverila, jo previla, podojila..). Takrat, ko je bila tiho, pa ne vem, kaj je počela - al je spala, al pa okrog gledala. Sej, ko je bil Draž buden, sem ga vprašala, kaj počne sestrica, če spi,.. pa mi je povedal, ampak sej veste, kolk lahko verjamete 1,5 letniku. V glavnem, sem/smo preživela/i - je pa res, da njen jok lahko dosti bolj uspešno ignoriram, kot sem jok prvorojenca. Okoli njega smo vsi skakali, čim je dal glas od sebe. Zdej, če se tamala slučajno dere npr. med kosilom in vem, da lačna ni, jo kar malo pustim - sej se mi srce trga, ampak jaz mam pa tudi svoje potrebe. Najprej pojem (sicer vseeno bolj zmečem vase, kot v miru pojem), šele potem jo dvignem. No, taprvi tudi ni maral vožnje in se mi zdi, da ne bi bilo nič boljše, če bi izklopili AB in ga imeli spredaj, kajti večinoma sem se jaz zraven njega zadaj vozila, pa je vseeno tulil, kot da ga iz kože dajemo. No sedaj gremo na pot takrat, ko vemo, da bo spal (po kosilu ali zvečer) in je tako vsaj z njim mir, no, pa tudi drugače se ne dere več, samo ga je pa treba celo pot animirat (beri najraje prepevat), kar pa 130 km oz. 1,5 do 2 uri ni mačji kašelj. Če pa zaspi, se zbudi takoj, ko se avto ustavi - torej mu je postala vožnja nekako všeč. Aja, pa veliko bolj varno se mi zdi, da je otrok zadaj - jaz sledim prometu ves čas, pa tudi ob morebitnem trku (ki pa ga itak nikol ne bo, a ne) - je statistično najvarnejši sedež za voznikom, sovoznikov pa menda najmanj. bila v chiccotu v centru...pazte to.. kupila NIC A a si mogoče zbolela? Maš kej vročine? ima morda katera stolček Bumbo in kako se obnese? Mi smo za taprvega pred kakim letom al pa malo več (ne vem več, kolk je bil star, se mi zdi, da se je ravno začel nekaj vlečt po tleh) mal firbcali po trgovinah za stolčke, ker je mel naš poper v riti, niti sekunde pri miru, pa nam reče prodajalka, da ja to bi pa pol blo za njega. Da ni šans, da bi otrok sam ven prišel. Naj kar probamo - in smo ga dali not. Pol pa jo jst še vprašam za razliko v blagu med dvema avtostolčkoma in ko se obrnemo, našega divjaka nikjer več - samo ubogi Bumbo je sameval - seveda je ostal v trgovini. draja...moja ima bodije iz spara in so super, fajn material, po pranju ostanejo enaki. Ima pa jih 6 Ja so kul,ampak moras kupit eno stevilko vecje, ker so ful male cifre. res je, res je IZVIRNO SPOROČILO: tejčicaSibil, pri katerem dermatologu pa si bila? Jaz sem v sredo naročena pri dr. Voku, tudi zaradi znamenj. Jaz mam tudi vse polno enih pikic, pa nekakšnih bradavic, pa oh in sploh vsega - ampak moti me samo 1 taka bradavica, pa sem jo že hotla enkrat stran dat, samo mi je pa rekla zdravnica, da se tega poleti raje ne dela, ker naj potem ne bi bilo izpostavljeno soncu bla bla bla. A mogoče ve kera kaj o tem, al je vseeno, kdaj se greš rezat, žgat,.. ...pa bomo morda do trsta zavili in sli v io bimbo (obalke predlagajte se kaksno trgovino - veeelikoo otrosko) ej, da ne boš slučajno razočarana, ker veeeeeeeeeeeelikaaaaaaaaaaa pa NI!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.6.2007 14:56:55 >
|