draja
|
No, mi smo pokonc od 5:30. No, dragi se ni dal motit, Živa pa spet spi, tko da sem pokonc samo jaz . Da otrok začne manj spat mi je jasno, da pa rata čez noč en hiperaktivc pa mi nikakor ni jasno. Ob 5:30 so me namreč zbudili vriski in brce iz koška, pa ji dam lepo papat in jo dam nazaj spat in tko kot ponavadi po jutranjem hranjenju ona takoj nazaj zaspi, ampak pol pa kar v spanju začne ful brcat in se na glas smejat in se zbudi. To se je ene parkrat ponovilo, dokler ni bila čist budna. Mislim, jaz je tko aktivne in divje še nisem videla. Se pa bojim, da niso krive kapljice in bo to kar stalnica zdaj naprej. Sezam ojej. Nič lepega te ne čaka. No, saj ni tko hudo, ko enkrat pogruntaš kaj lahko ješ. Meni so ful všeč izdelki od Valsoye kot mi je svetovala Gio, sploh eni kao jogurti, od vseh teh raznih napitkov pa mi gre še najbolj Soya vanilija + kalcij, ampak nikakor pa ne morem tega piti samega. Še kar ok je tudi riževo mleko, vsekakor boljše od navadnega sojinega ki pa je res neprebavljiv. Svetujem ti, da kupiš tako mleko in ostale izdelke, ki imajo tudi kalcij. V DM imajo tudi ful dobre pudinge, ki imajo tudi kalcij. Jaz zdaj na veliko pijem Bianko kavo s tem Soya vanilija in mi prav sede, pa še za nastajanje mleka je ta bela kava ful fajn. Od piškotov so Čajni kolutiči brez mleka in jajc, res pa je da zaradi načina proizvodnje lahko vsebujejo sledove mleka, smao jaz jih vseeno včasih jem, ker to so pa res že skrajnosti. Na evo, se je Živa po 10-ih minutah spanja spet zbudila vsa divja - brcala in ful kričala. Sem jo komaj umirila, pol je pa spet v trenutku zaspala. Pojma nimam kaj ji je .
|