|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.7.2007 22:19:32   
tinaaja
Draja -
Re: AD3 novo Napisal: Tanč user posted image Datum: 28.05.2007 20:14
Pozdravljeni, Gatmana,
za AD3 vemo, da povzročajo napenjanje in krče. Svetujem vam, da prosite recept za Plivit D3 ali pa v Avstriji nabavite Oleovit D3 kapljice (Plivit se daje 2 kapljici dnevno, Oleovit pa 1 kapljica dnevno).
Za preventivo pred rahitisom so enako uspešne in v redu.

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1591907,1592245#msg-1592245

Jaz ji dam kapljice zmeraj zjutraj in to pred dojenjem.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
16.7.2007 22:26:36   
Sibil_
Čer!

Taja vse najboljše, veliko daril in fino torto ti želimo (čeprav malo pozno...).user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke tudi vsem mesečkom seveda.

Drugače me pa ta vročina ubija, sem doma s fanti z vžgano klimo.Temperatura me niti ne moti toliko kot vlaga v zraku, ta me res zmatra ker ful težje diham.Ta teden bom posledično bolj doma kot ne, mogoče grem ob 6ih zjutraj na sprehod, ko se mi Lukas zbudi-takrat je še znosno.user posted image

Tinaaja-a v kampu ni wc-ja za invalide?V kateri kamp pa hodiš?No-sicer če je za nudiste potem se lahko tuširaš z odprtimi vrati in gledaš Brino, za wc pa res poskusiš najt tistega za invalide in greš noter z vozičkom vred.user posted image

LP,'pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
16.7.2007 22:29:44   
amy26
Barči78, super da ni alergije na mlekouser posted image  ste pa hitro dobili rezultat, jaz ga še kar čakam čeprav je od testiranja minilo že skoraj 1,5 meseca, žal je zdravnica ki je Eli vzela kri na dopustu tako da bodo rezultati šele konec meseca, vsaj tako so mi rekli.

Draja, glede AD3 kapljic, kaj pa vem čisto možno da so kapljice krive za napenjanje in krčke, zato pa jaz glih zaradi tega Eli že en teden dajem samo po eno kapljico ad3, kar ne upam na dve, bom jutri poskusilauser posted image  me prav zanima če jo bo kaj zvijalo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
16.7.2007 22:35:48   
draja
Tinaaja hvala za link. Saj da povzročajo krče mi je jasno, ni mi pa jasno, zakaj je naša budna kot čuk,že skor mal hiperaktivna deluje, glede na njeno siceršnje obnašanjeuser posted image . Mah bomo videli kaj bo čas prinesel.

Evo, ti je pa Sibil dobre rešitve našla za morje. Saj res, kaj bi se skrivala v nudističnem kampu?

Amy daj pol javi kako bo Ela prenesla. Držim pesti, da bo vse kul. Ma jaz bi že ful rada začela s temi kapljicami, ampak takšni učinki so mi pa čist preveč.

Kje pa je kaj naša Gio? A uživa na morju? Upam.

< Sporočilo je popravil draja -- 16.7.2007 22:36:12 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
16.7.2007 22:48:26   
tinaaja
Draja, hotla sem rect, da je brez veze, da ji dajes AD3, oribaj jutri samo d3, pa bos videla, ce je kaj bolje. Morda jo tudi kaj drugega muci. Meni je P rekla, da bi nekje pri pol leta sli pa res na AD3, pol sem pa jo sama prosila pri 3m za njih in na sreco nimamo problemov. Ce bi imela krce, bi za en mesec prestavila jemanje ad3.

Sibil - ja super ideja, a v najblizjem objektu ni WC za invalide user posted image ce bi pa kaj dalj morala it, bi pa me verjetno lahko ze izsledili po oznakah na cesti user posted image user posted image user posted image Bom jutri s svakinjo govorila, kaksne namene ima ona, ce bo morda dol kaj prej.

Cez tocno 7 mesecev se mi iztece porodnska user posted image user posted image Kok gre cas hitro user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
16.7.2007 23:01:26   
Taya85
Dober večer čveke!!

Nebom nič kaj preveč komentirala, ker vas nisem natančno brala, pa še časa nimam, ker je Linika ful boga user posted image .
Smo imeli danes zjutraj vročino in nam je po eni svečki spet narasla in to kar na 39,3 tako da je dobila še eno svečko, pa še k P smo se šli pokazat in gremo jutri zjutraj kri dat user posted image . Zdele pridno pančka že 2h, ji bom pa ponoči še vročino merila.

meaa upam da se znebite teh user posted image  gljivic

tejčica moram še jaz torto pohvalt (pa čestitam user posted image  za vztrajnost pri diet - k bi vsaj men tud ratal), pa vsenajboljše slavljenki

žabika, k-a-t-i res ful kjut zgledata Žiga in Hana, se Žigcu po učkah vid da je čist zatreskan user posted image , upam da ne bo Svit (če sem si dobr zapomnila) kaj zameru

No to je vse grem Lino vahtat, pa ji vročino merituser posted image .

Papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
16.7.2007 23:24:25   
skačica
Dober večer!

Najprej user posted image user posted image user posted image  za Lino, da se revček mali hitro pozdravi!

Čestitke vsem današnjim slavljencem in seveda Taji za 5 svečkuser posted image , zraven pa kar čestitke tud mamici za voljo, da se je vzdržala torte. Priznam, jaz se je ne bi branilauser posted image .

tinaaja- a kar - 5 kg???  Ja superca, a to je tebi malo? Men gre 1 kilca na mesec, če imam srečouser posted image
Glede dopusta- ti kar pejd, če ti ni panika glede drugega in te skrbi samo wc, jaz sem prevelik zajc in si ne bi upala it sama, ker v prikolici niti pod točko razno ne bi sama spala. še en strah pred ne vem čimuser posted image user posted image user posted image  Sem pač strahopetnež, da o strahu pred dvigali ne govorim. Raje pešačim po stopnicah....razen. če je res veliko dvigalo, po možnosti stekleno.

draja- nam kapljice ne povzročajo preglavic, jih pa povzroča moja pozabljivost in jih ne dajem vsak danuser posted image  .Pri vas so pa morda res krive kapljice.

Jaz sem se danes skrivala pri mojih v bajti, je pravi balzam temp. v hiši. Jutri še ne vem kam se bom dala, sem se pa spomnila, da morat it pogledat v eno trgovinco za kopalke- smo se  s trgovko zmenile da pridem in upam, da res najdem kake, drugače me letos plaža ne bo videlauser posted image user posted image

spanje- Iza se je vrnila na stara pota, je spala od 21.30-5.30 in potem do 7-ihuser posted image user posted image  Je pa res, da spi čez dan zelo malo. Upam, da je nisem prekmalu pohvalila in da bo današnja noč podobna včerajšnji.

Mi se počasi pripravljamo na dopust, jutri greva z mojim v šoping pol pa še nekaj dni in odrinemo. Komaj čakam.

Grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
16.7.2007 23:45:33   
sezam
Pikca - Jernej že ve kaj je dobro user posted image . Upam, da mu res ne bo kaj škodilo.

Taya - boga Lina. Držim pesti, da se čimprej pozdravi user posted image

Smo bili pa tudi mi danes pri P. Zgleda, da imamo eno alergijo user posted image . Ima po nogicah in komolčkih ene rdeče "flekce". Nas je poslala naprej na testiranje - sum alergija na kravje mleko, tako da je mami do nadaljnjega na brezmlečni in brezjajčni dieti user posted image user posted image   Draja - I'm in your club. Ugotavljam, da sploh ne vem, kaj bom zajtrkovala user posted image  Bom rabla kake tvoje ideje user posted image

Sedaj pa spat, ker me že močno skup vleče, saj tudi naše noči niso, kar so bile -1 - 2x bujenje in ziza user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
17.7.2007 3:03:11   
Taya85
Jaz še kar dežuram user posted image , je Lina dobila že ta 4 svečko, ampak ji temperatura ne pade pod 38,3 gremo takoj zjutri v ZD.
Bogica pančka in vsake toliko časa zastoka, dala sem ji obklatke, saj sem spet namerila 39,2 te user posted image  vročine.

Zdej pa čakam, če se bo zbudila da mal čaja spije.
Hvala zauser posted image  in sladko spančkajte še naprej...........

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
17.7.2007 6:36:51   
tinaaja
Jutroo...
smo ugotovili, da je bilo otroku zgleda vroce ponoc user posted image danes je spala do 4 user posted image   ta uspeh je malo zvodenel ob 6, ko je imela dovolj in se je sladko smejckala.. tko da we are up user posted image morda pa sibam na sprehod zdaj kmalu, ko je se znosno zunaj.

tinaaja- a kar - 5 kg??? Ja superca, a to je tebi malo? Men gre 1 kilca na mesec, če imam srečo

hahahaha I wish... bil je joke user posted image user posted image user posted image men ne gre NIKAMOR, kljub zmernemu prehranjevanju user posted image ja sem vceraj ugotavljala, da bi mi bilo "rahlo" neugodno ponoci sami tam.. Bom videla. Po eni strani bi ful sla, po drugi pa vidim cist prevec komplikacij (sem pa po naravi komplikator, tko da user posted image )

sezam - pa ne vi tud user posted image upam, da testi pokazejo, da ni. Sestricni so pri dobrem letu ugotovili, da je mala alergicna na KM.. Pa kako to, da se enim prej pokaze enim kasneje.. ne stekam.. pol smo mi se vedno v nevarnosti user posted image

Taya, kako ste? Upam, da je Lini bolje user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
17.7.2007 6:37:52   
tinaaja
Gio in Ela ter Boni z user posted image - cestitke user posted image  

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
23.03. Bojana1 : Luka
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

[/quote]

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
17.7.2007 7:15:08   
draja
No, mi smo pokonc od 5:30. No, dragi se ni dal motit, Živa pa spet spi, tko da sem pokonc samo jazuser posted image . Da otrok začne manj spat mi je jasno, da pa rata čez noč en hiperaktivc pa mi nikakor ni jasno. Ob 5:30 so me namreč zbudili vriski in brce iz koška, pa ji dam lepo papat in jo dam nazaj spat in tko kot ponavadi po jutranjem hranjenju ona takoj nazaj zaspi, ampak pol pa kar v spanju začne ful brcat in se na glas smejat in se zbudi. To se je ene parkrat ponovilo, dokler ni bila čist budna. Mislim, jaz je tko aktivne in divje še nisem videla. Se pa bojim, da niso krive kapljice in bo to kar stalnica zdaj naprej.

Sezam ojej. Nič lepega te ne čaka. No, saj ni tko hudo, ko enkrat pogruntaš kaj lahko ješ. Meni so ful všeč izdelki od Valsoye kot mi je svetovala Gio, sploh eni kao jogurti, od vseh teh raznih napitkov pa mi gre še najbolj Soya vanilija + kalcij, ampak nikakor pa ne morem tega piti samega. Še kar ok je tudi riževo mleko, vsekakor boljše od navadnega sojinega ki pa je res neprebavljiv. Svetujem ti, da kupiš tako mleko in ostale izdelke, ki imajo tudi kalcij. V DM imajo tudi ful dobre pudinge, ki imajo tudi kalcij.
Jaz zdaj na veliko pijem Bianko kavo s tem Soya vanilija in mi prav sede, pa še za nastajanje mleka je ta bela kava ful fajn.
Od piškotov so Čajni kolutiči brez mleka in jajc, res pa je da zaradi načina proizvodnje lahko vsebujejo sledove mleka, smao jaz jih vseeno včasih jem, ker to so pa res že skrajnosti.

Na evo, se je Živa po 10-ih minutah spanja spet zbudila vsa divja - brcala in ful kričala. Sem jo komaj umirila, pol je pa spet v trenutku zaspala. Pojma nimam kaj ji jeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
17.7.2007 7:16:55   
draja
Pozabila najpomembnejše:

Vse najboljše Ela in mamica Gio za 4 mini svečke!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
17.7.2007 7:49:38   
slumpo
upam da bom imela sedaj kaj več sreče z odgovori....
zanima me kako oz koliko oblečene date spat vase malčke sedaj ko je ta user posted image  vročina...

mi smo slabo spali ravno zato ker je mali bil čisto poten v zelo tankem pajacku. pol sva ga pa ob 4 ponoči preoblekla v kratko majčko in hlače...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
17.7.2007 7:57:00   
slumpo
ekola prijatelja našega aneja

user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
17.7.2007 8:01:37   
thaiss
Vse naj naj ELA- Gio user posted image

Slumpo naš Matia spi samo v bodyju, brez nogavičk, pa še pokrit ni nič, ker si vse dol zbrca. Spi pa pri velikem odprtem oknu!
Mi smo danes spali bolj tako takouser posted image . Ob 3h se je zbudu, sem mu dala vodo in je zaspal za 15 min, pa spet stok.... ob 5h pa je že veselo klepetal, sam ga nisem šišala pet posto in je nazaj zaspal. Zdej ga že slišim kako čeblja. Jaz sem pa bolj zgodaj pokonci, da v miru pripravim stvari za na plažo, zdej samo njega nahranim in gremo!!! 

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
17.7.2007 8:02:12   
Anonimen
Ela in user posted image od mami Gio vse naj za 4 mini svečke!

Sezam - jaz sem bila kar precej časa tudi na dieti brez lešnikov, arašidov, morskih rib, sveže zelenjave in sadja, poleg diete brez jajc in mleka. Soja ni tako slaba, sem našla enega proizvajalca soje, ki ima notri razne okuse - pač od čokolade, kapučina, gozdnih sadežev... in je zelo dobro za pit.  Ob soji brez okusa se pa kar tresem.

AD3 - mi smo najprej poskusili s Plivit D3, pa se mi zdi, da je kljub temu imel krčke, potem smo pa nabavili Oleovit D3 in so nam najbolj ok.

slumpo - Jure spi samo v bodiju s kartkimi rokavi in pokrit s zelo tako odejico, pa še to čez noč milionkrat zbrca dol.

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5867
17.7.2007 8:05:42   
tejčica
Ela (Gio) in user posted image  od Boni3, čestitke za 4 male svečke.user posted image

Vid se je danes zbudil za jest že ob pol dveh.user posted image  Sem bila taka koma, da sem ga komaj v naročju držala. Še en alarm je bil okrog petih, ampak je zaspal nazaj še preden sem se jaz dobro zbudila. Se je pa ravnokar zbudil in klepeta v posteljici. Bomo videli čez koliko časa bo alarm za flašo.

Tinaaja, kdo bi si mislil da je tako komplicirano iti sam z user posted image  v kamp. Dokler ne začneš dobro razmišljat, niti pomisliš ne, da bi bile kakšne ovire. Upam da ti uspe dobit kakšno družbo za zraven in se boš kmalu relaksirala v morju. Pa user posted image  za Brino, da ti je namenila malo več spanja v kosu.user posted image

Taya85, user posted image . En veeeeelik koš user posted image  za Lino, da se hitro pozdravi.

Sezam, držim pesti da ni alergija na mleko.user posted image

Se mali že mal jezi, tako da najboljše da ga grem iskat.
Smo se previli in sedaj papamo, mami pa trenira desno roko na tipkovnici.
Skacica, user posted image  za Izo, da je šla s spanjem na stara pota. Upam da je to noč ponovila vajo.user posted image
Barči, super da ni alergija na mleko!user posted image  Pa upam da kmalu ugotovijo zakaj Žan kašlja. Kako pa vama gre kaj hranjenje?

Amy, upam da kmalu dobite rezultate in seveda da alergije ni. user posted image
Thaiss, super da Matia bolje spančka.user posted image

So se pa kar začeli popravljati marčevski user posted image  glede spanja. user posted image  za vse.
Draja, bravo da ste  zamenjali P.user posted image  Glede kapljic pa res raje poskusi z drugimi, ker škoda da se mala srčica tako matra.user posted image

Meaa, user posted image  da se hitro znebite glivic.

Žabika, a Hana bi pa že kar takole šibala. Sigurno je sanjala o Primorčkih in želela priti pogledat, če so res tako super fajn kot se spomni.user posted image

Mali je vmes že pojedel in spet spančka v posteljici. user posted image  moj.user posted image

Danes imam avto na servisu, pozabila pa sem ven vzet vozek. Skleroza! Sem že klicala mojga da mi ga pripelje. Ma me je bil vesel.user posted image   Pol pa šibamo s taščo v torkov šoping.

Uživajte in čim manj švicajte!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
17.7.2007 8:10:29   
amy26
Ima po nogicah in komolčkih ene rdeče "flekce". Nas je poslala naprej na testiranje - sum alergija na kravje mleko, tako da je mami do nadaljnjega na brezmlečni in brezjajčni dieti Draja - I'm in your club. Ugotavljam, da sploh ne vem, kaj bom zajtrkovala Bom rabla kake tvoje ideje

Sezam, dobrodošla tudi tiuser posted image  v začetku je res hudo ko ne veš kaj sploh jesti, pol se pa kar navadiš, naša ima že boljšo kožo edino v pregibih na rokicah in nogicah je pa kar hudo, ful rdeče pa mislim da jo kar srbi saj se bi praskala če bi ji le ratalo.
če boš rabila recept za kekse, imam enega ki je na kulinarika.net, zelo dober brez mleka in jajc
Zajtrk: predlagam domačo marmelado in margarina Gea, oz. kake koruzne kosmiče z riževim mlekom jaz včasih pojem tudi kako domačo govejo juhico če je na zalogi oz. v hladilniku.

Draja, sem videla tvoj post spet od AD3, tako da si me spomnila da dam Eli kapljice drugače kar pozabim, bom poročala če jo bo kaj zvijalo.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
17.7.2007 8:15:43   
amy26
tejčica, uživaj v šopingu

pa čestitke Eli od Gio za 4.meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5870
17.7.2007 8:16:03   
tejčica
Ste kar nekaj naklocale, v tem času ko sem pisala prejšnji post. Pa gremo naprej.

Draja, ti si pa zgodnja. Sicer pa jaz tudi ne morem spati, kadar mali spi nemirno in non stop nekaj gode in brca.

Slumpo, Vid spi v kratkem bodiju, pokrit z rjuhico, ki pa jo seveda zbrca stran.user posted image  Okno v otroški sobi je odprto samo na ventus, ker ima Taja tudi nočne izlete in ne upamo pustiti odprtega na stežaj (smo v 4 štuku).

Thaiss, uživajte na plaži. Jaz se še kar pripravljam na letošnji prvi obisk. Upam da mi rata it kdaj.

Jjasna, kaj pa ti pol sploh ješ!?! Ste prav boge s temi dietami zaradi možnih alergij.

U šit! Imamo danes napovedana dela na vodovodu in naj bi bili brez vode. Šibam hitro natočit rezervo!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
17.7.2007 8:16:25   
amy26
slumpo, Anej je pa prav luškanuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
17.7.2007 8:36:44   
erna14
jutro

thaiss:kupil smo pikolo vozicek take svetlo modre barve je full lep ga majo zdaj v akciji od vceraj v baby centru in je znizan iz 27 na 18

draja:upam da se vam stanje z kapljicam izboljsauser posted image user posted image
taya:boga lina,upam da kmalu zbijete to vrocino mene bi kap ce bi vidla na toplomeru 39,2user posted image user posted image user posted image
tinaaja:ne bod zajc pa pejt kva bos pa nadomestnga ocka za en tedn v kampu najdlauser posted image user posted image al pa napmi sabo vzam da bo varuska

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
17.7.2007 8:37:49   
erna14
ups mal sm za....sm mislna napisat naomi sabo vzam za varusko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
17.7.2007 8:42:30   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tinaaja:ne bod zajc pa pejt kva bos pa nadomestnga ocka za en tedn v kampu najdlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, upam da tvoj ne bere RR, ker drugače ni šans da te na morje spusti samo z Brino, za Erno bo pa tiralico razpisal.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

5ri

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!