Aja32
|
Hojla punce... Oh, to tole berem, me kar stisne pri srcu... Naš Luka namreč še ni izustil besede, katero bi jaz razumela... Čeblja non-stop, tiho ni niti minute, ampak kaj ko pa je to čisto njegov jezik.... Res... Pa že tako rada bi ga enkrat razumela kaj mi hoče povedati... Ma, saj bo... Upam, da čimprej... Drugače smo OK... Naš škrat je po mojem hiperaktiven otrok... Minute ni primeru... Non-stop ga moraš imeti na očeh, ker vedno kaj ušpiči... Če mu rečeš besedo "NE", začne zganjati trmo... Ampak trmo v pravem pomenu besede - metanje po tleh, zgodilo se je tudi, da se je iz jeze zaletel z glavico v vrata, itd... Torej, izgleda, da je pred nami najhujše obdobje... Hujše verjetno ne more biti... Vsaj upam... Naja je en velik cuker... Pravo nasprotje - vsaj zaenkrat... Pridna, ampak že uveljavlja svojo voljo... Če ni nekaj po njeno, zna to takoj pokazati... So pa punčke svet zase... Vam povem.... Kako ? Za Nano vem, ker vsa čebljali, pa ostali dve?! A je še kakšna, pa da sem zgrešila?! pa,pa
|