|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
17.8.2007 10:47:08   
KBM
Kolk je posrečena Liuuser posted image user posted image , sem se nasmejala full!Ja glede lulčka , pa veliko otrok prehiteva stvariuser posted image in nas presenetijo

V zoo pa ne vem točno, če bomo šli glih v nedeljo, ker imamo že nekaj v planu, če bo vreme!user posted image
Danes se tko kislo držiuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 0:13:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
18.8.2007 9:35:15   
KBM
Uau, Nalin superuser posted image user posted image user posted image Res si umetnicauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   [Brisano sporočilo]
18.8.2007 9:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.8.2007 14:12:13   
AKŠ
no pa smo padle na drugo stran....

kako ste kaj punce?

evo moja biba mal počiva in tako sem končno našla čas, da se mal usede za računalnik (vmes še kosilo rihtam)

pol ko se zbudi pa gremo ven...

joj da vam nekaj povem...sem ji nekaj dni nazaj kupila gumijaste škorenjčke, ker sem ji obljubila, da ko bo naslednič dežek, da gremo skakat po lužicah....in poglej ga zlomka...Lea je bila tako srečna ko jih je videla, da si jih je takoj gor nataknila in skoz po hiši tekala v njih (aja - oblečene je mela pa kratke hlače)...

in pol ko smo hotle ven, je hotla it v škornih - zuni pa 27 stopinj....

in še vedno imamo isti problem....skoz bi mela škorne na nogah!!! men se pa že meša....!!!!ker imamo konstantne borbe, da se sedaj nosijo natikači in ne škornji...

KDAJ BO DEŽ? da si damo mal duška!!!

najboljša je bila pa včeraj zvečer....v eni reviji je dobila kiklco za princesko...
kar na enkrat mojega deteta ni blo slišat iz sobe, pa sem šla mal v izvidnico....mala frajla si je slekla pižamo, oblekla kiklco in nataknila škornje, ter seveda plesala pred ogledalom...jaz sem mislila da bom umrla od smeha!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
20.8.2007 8:41:44   
Aja32
Hojla punce...

Oh, to tole berem, me kar stisne pri srcu... user posted image user posted image user posted image Naš Luka namreč še ni izustil besede, katero bi jaz razumela... Čeblja non-stop, tiho ni niti minute, ampak kaj ko pa je to čisto njegov jezik.... Res... Pa že tako rada bi ga enkrat razumela kaj mi hoče povedati... Ma, saj bo... Upam, da čimprej...

Drugače smo OK... Naš škrat je po mojem hiperaktiven otrok... Minute ni primeru... Non-stop ga moraš imeti na očeh, ker vedno kaj ušpiči... Če mu rečeš besedo "NE", začne zganjati trmo... Ampak trmo v pravem pomenu besede - metanje po tleh, zgodilo se je tudi, da se je iz jeze zaletel z glavico v vrata, itd... Torej, izgleda, da je pred nami najhujše obdobje... user posted image user posted image user posted image Hujše verjetno ne more biti... Vsaj upam...

Naja je en velik cuker... Pravo nasprotje - vsaj zaenkrat... Pridna, ampak že uveljavlja svojo voljo... Če ni nekaj po njeno, zna to takoj pokazati... So pa punčke svet zase... Vam povem.... user posted image user posted image user posted image

Kako user posted image ? Za Nano vem, ker vsa čebljali, pa ostali dve?! A je še kakšna, pa da sem zgrešila?!

pa,pa

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
20.8.2007 12:54:14   
KBM
Dan!

AKŠ Joj je Lea posrečenauser posted image user posted image
Pri nas smo pa gumijaste škornjčke dobili pri Pampers srečolovu,pa je Karin tudi navdušena nad njimi,smo jih že mal testirali in se kar fajn obnesejo,čofotanjke po lužicah je zakon!user posted image user posted image Danes je pravi dan za touser posted image

Aja32, joj Luka je pa res trmec, saj je Karin tudi poskušala, sam sem jo malo nazaj držala in sem za vsak ko je hotela trmarit mal povzdignila glas in me je sam pogledala in je nehala s tem!Vi imate pa že hudo obliko trme, ja saj je težko odvadit, sploh če je že šla trma predaleč!Upam, da vam kmalu to obdobje mine!
Tudi pri nas Karin veliko čeblja in samo določene besede izgovori oz. pove, samo največ pa full čeblja, jaz pravim saj bo počasi, bo vse!
Septembra gre pa v vrtecuser posted image user posted image user posted image Bomo videli kako se bo vključila v družbouser posted image ,upam, da ne bo problemov in bo rada hodila v vrtec!

No to bi bilo zaenkrat vse, lep dan, pa čeprav oblačen in moker!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
20.8.2007 14:47:33   
Udb
Naš mali pa letoš še ne gre v vrtec. Bo še kar lepo pri babici. Kaj pa ostali?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
20.8.2007 18:30:05   
KBM
Udb, lep avataruser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
20.8.2007 19:03:02   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Udb, lep avataruser posted image
user posted image Hvala.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
20.8.2007 21:41:18   
MojcaG
hej ho punce!
mi smo vredu, punce sta pridne user posted image , in obe tudi zelo aktivne.

jap, mi seveda gremo dalje v vrtec, Liu bi tako ali tako živčnega fasala brez "svoje klape". edino malo bomo zamudili, ker še gremo na morje.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.8.2007 22:51:49   
KBM
Jaz tudi upam, da se bo Karin fajn počutila v vrtcuuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
21.8.2007 8:47:49   
Felicity
Ema pa letos še ne gre v vrtec. Po vsem kar smo prestajali letošnjo zimo, sva se odločila da bo še eno leto v privat varstvu, naslednje šol.leto pa v vrtec.

Drugače pa jih tudi naša poka take, da se samo smejimo. Pri kosilu jo vprašam če hoče da ji naribam parmezan na pašto in ona meni "Seveda mati" user posted image  (Včasih rečem moji mami mati, tako bolj za zafrkancijo).
Ali pa par dni nazaj, smo bili na vrtu pri mojih in na našem koncu je ogromno komarjev in se skozi mažemo in špricamo in potem Ema izjavi "Dajmo se namazat ženske" user posted image Mi se samo pogledamo in v smeh.
Pa še ena anekdota od včeraj. Najprej mi ponudi konjička za se gugat, in ko hočem gor, mi reče "Ne". Jaz samo pogledam in potem doda "Joki mama, joki"
(Kao naj jočem in potem mi da konjičkauser posted image ) Je že pogruntala kako dobit kar želiš.user posted image

Zares ne vem kje jih pobira, ma zna že prav lepo zafrkavati.

Lep dan vsem!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
21.8.2007 10:20:55   
KBM
Kolk je Ema posrečena, pri nas pa še ni nič kaj takega slišat, samo čebljanje in par besed.user posted image Se ji pa tudi nasmejimo, pa čeprav še ni tapravih beseduser posted image
Bo žeuser posted image

Lp Mojca

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
22.8.2007 13:29:36   
KBM
Ojla!

Pri nas pa sonček sije, joj kolk je to super!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem prehlajena, pa mi vreme kot je dež ne paše, sem potem še bolj slabe volje, danes je pa sonček in se takoj bolje počutim!
Karin spi, jaz bom pa sedaj mal tv pogledala, upam pa da bo še popoldan sonček, bomo šle mal na sprehod, ker ati danes cel dan dela imamo ogromno časa, pa da ne bo dolgčas gremo mal dlje na sprehoduser posted image

Kako pa kaj ve in vaši sončki?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
23.8.2007 10:01:57   
Felicity
Dober dan!

Smo bile že na 2. strani, (še dobro da ne na 3.user posted image ).

Drugače pri nas nič novega, le Ema ima motnje ponoči, govori, kdaj malo zastoka. Vse to v spanju. Komaj čakam da ji uredimo sobico, da me ne bo zbujala ponoči.

Lepo se imejte!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
23.8.2007 23:09:42   
urbancek
oj,oj
Mi smo pa danes prišli z morja. Šli smo za 10 dni, ampak ker je bil za nami apartma prost, smo za 5 dni podaljšali. Razen danes, ko je bil dež, smo imeli lepo vreme, aja, pa s ponedeljka na torek ponoči smo imeli hudo nevihto, da je bilo celo naselje brez elektrike, pa še sami smo bili, ker je ati moral v nedeljo nazaj zaradi službe, včeraj zvečer pa je spet prišel.
Nejc sploh ni hotel sam v vodo, ker je bil prva dva dneva preveč korajžen in se je enkrat spotaknil na enem kamnu in se je z glavo potopil pod vodo, potem pa smo se skoraj do zadnjega dne mučili, da je končno spet sam šel do ritke v vodo in metal kamenčke, plavati pa slploh ni hotel. Obroč smo nosili s seboj bolj za okras. Ta večji pa je užival z rokavčki in plaval, da ga je bilo veselje gledati.

Toliko za sedaj, ker sem pošteno utrujena od pospravljanja in poti.

Lp

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
24.8.2007 7:08:10   
KBM
OOOOO, urbanček, dobrodošla po dolgem času!user posted image user posted image user posted image
Kdaj se bomo kaj videle, saj veš zakaj, če še drži!user posted image
Kje ste pa bili na morju?

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
24.8.2007 13:35:59   
Udb
dAN.

Tako, obveznosti se počasi začenjajo, tako da bo kmalu konec luštnega! user posted image Mah, jaz si pravim, še letos zdržimo, pol bomo pa vidl.

Sem pa včeraj zmerla mojga škrata - 97 cm!! Skoraj nisem mogla verjet - kmal bo mel meter!!! Pa ravno zadnjič sem brala, da otrok med 2 in 3 letom doseže polovico svoje odrasle višine! A bomo mel pol kr dvometraša!? user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
24.8.2007 13:52:09   
KBM
Dan

Je pa res velik tvoj Marceluser posted image ,naša Karin jih ima komaj 78, pa tehta samo 10,5kg!
No bomo že pridobili na teži, počasi greuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
24.8.2007 14:58:37   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Dan

Je pa res velik tvoj Marceluser posted image ,naša Karin jih ima komaj 78, pa tehta samo 10,5kg!
No bomo že pridobili na teži, počasi greuser posted image
Sej punčke so ponavadi manjše, ne? Pri kg smo se pa zdaj mal ustavili - že od aprila jih je 14.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
24.8.2007 15:16:41   
Felicity
No, če smo že pri merah:
Višina naše je okoli 90 cm, kolikor natančno jo lahko pač zmerim.user posted image , teža pa je 13,7 kg. user posted image

Pa še eno vprašanje - če imaste supergice od nike za mulčke - velikost št. ? -  Jaz sem vidla ene poceni na superge.si, ma vem kako je s številkami, ker običajno pri odraslih je +1 številka, a je isto pri otročkih? Sem ji merila stopalce, ma je prišlo na št. 26user posted image user posted image user posted image , sedaj ima nekje 23. user posted image  
Pomoč prosim.

Hvala in preživite lep vikend.user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
24.8.2007 15:50:36   
KBM
Pa še eno vprašanje - če imaste supergice od nike za mulčke - velikost št. ?

Mi smo vzeli isto št. kot jo ima 19user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
24.8.2007 16:13:41   
KBM
sedaj ima nekje 23.

Jaz bi ji vzela 23, če je kar udobno , če jo pa že 23 tišči je pa bolje 24!
Saj itak lahko nazaj pošlješ, tko da ni panike!user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
24.8.2007 20:03:40   
Udb
19? user posted image user posted image Kolk se to malo sliši. Upam da bo drugi otroček punčka (ko pridemo do tam)user posted image . Naš ma zdaj 26. No, trenutno še skače okrog v sandalih 25, ampak že mal prst čez gleda.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?