|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 17:12:28   
Nana Liza
Cuma- samo da je s tabo in Tinkaro vse ok. Kaj moramo vse pretrpeti ženske. user posted image    Mislim pa, da mene čaka čisto podobna zgodba konec novembra. user posted image Jest sam upam, da bo še enkrat CR brez vnaprejšnjih tistih popadkov, ki sem jih podoživljala pri Eli. Tinkara je prečudovita. Bravo user posted image za težo in dojenje. Pa veliko kurje župce pojej, baje pomaga pri okrevanju!

arielca- ja tale vikend pa bo za naše otroke - za veselo skakanje po lužah. user posted image Ela je danes že enkrat padla na rit direktno v lužo!user posted image


(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 18:01:43   
sonček balonček
JAo, kaka luštna Tinkara in mami. Še enkrat čestitke! Škoda, da si morala trpeti zaman, če je na koncu vseeno bil potreben CR.

Ostale le na hitro pozdravljam, ker je Lara pokakana.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
   RE: decembrke 2005
28.9.2007 21:19:14   
šnucika
Joj,cuma,kako je Tinkara lepa pupika!user posted image Res je boleča izkušnja za tabo,ampak ob pogledu na tako malo lepo bitjece....res,čestitke še enkrat,zdaj imaš dve lepi pupi.user posted image
Pa kakšne gušte mi delate vse user posted image  in nove mamice.....ampak ne vem,če bo pri nas še kakšen user posted image  kdaj.






Hvala vam punce za vspodbude in dobre želje.Mogoče bi potrebovala samo nekaj poguma in rešila v enem letu vse težave.Verjetno preveč študiram,kaj in kako ...pa po operaciji karcinoma na ščitnici me je blazno strah narkoze...ne vem zakaj.
Bo že...stopničko za stopničko....user posted image



Lep večer vsem želim!


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
   RE: decembrke 2005
29.9.2007 0:10:31   
kofetek2010
Čeeeeeeer!


cuma - uboga reva, se mi prav smiliš, da so te tolk matrali user posted image  Ampak pogled na Tinkaro pa vse odtehta, mar ne? user posted image

šnucika - te bo treba v rito zbrcat? Prej, ko boš začela odpravljat probleme, prej bo boljše! user posted image



Ela že 2 dni ne spi več na kauču. Včeraj jo je ati prislino odnesel v spalnico spat in sta kar skupaj zaspala. Zjutraj se je zbudila v svoji posteljci, spila flaško in se še 5.minut igrala v postelji - dokler se ni spomnila na Nodija. user posted image  Danes pa sva šli tako kot včasih lepo v spalnico prebrat knjigico za lahko noč, malo sva se še pocartkali in je že itak bila na Stand by, tako da sem se zmuznila iz sobe in jo pustila spat na taveliki postelji. AMpak jo bom sedaj, ko grem spat prestavila v njeno. user posted image  Jo bom probala diplomatsko spravit nazaj na to, da bo, po pravljici, sama zaspala v svoji posteljci. Protestnih not ne sprejemam. user posted image  


Pa še ena taka hecno-lušna prigoda z našo tamalo... ta teden sva 3x peljali mulca v šolo in Ela vsako jutro na zadnjem semaforju pred šolo začne "kavo, ja ja, tam, ja, kavo" kar pomeni, da sva morali na kavo. In ful sem se se branila... user posted image  Zjutraj je ful pridna kar se kave tiče. Sedi za mizo in uživa ob svoji porciji penastega mleka. Do polovice poje pene, pol pa se začne igrat s cukrom. In poje cel paketek cukra v 3.žlicah. user posted image  Na koncu ji moram dat "drobižkarno" in gre sama plačat. user posted image  A ni fajn, ko me tamala pelje na kavo? user posted image  



Nagradno vprašanje... a ve katera kaj tole pomeni? user posted image

16...0...0...16.....  5:169



user posted image user posted image user posted image



le vikend in uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
   RE: decembrke 2005
29.9.2007 4:01:40   
sonček balonček
Jana, a ti še nisi šla spat ali si že vstala? Jaz sem že vstala, ker ne morem spati. In to že cel teden tako.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
   RE: decembrke 2005
29.9.2007 10:11:28   
Nana Liza
No, pri nas je danes Ela spala od 21h do 7h zjutraj. Tale spanec je začela končno malo podaljševati.user posted image Saj ko vstane, pa se pocrklja še malo pri nama potem pa se enkrat spomni, očka vstani, kakav! in ga vleče iz postelje za nogo, za roko.user posted image No, mami pa lahko še kakšno urco potem drema.user posted image  

Zjutraj sem se ji smejala, ko je pogledala ven reče, glej mami, sneg pada, ne megla. user posted image

Jest sem se pa danes spet spraila peči torto. Upam, da mi danes uspe, zadnjič mi žal ni.


Ja punce, kaj vam pa je danes, polna luna je že mimo - Jana je tolk pozna, da se ji že šifre prikazujejo, sonček balonček pa že ob 4-ih zjutraj pokonci...user posted image

A je mml že doma ali je Manca hotela še malo podaljšati, tukaj je tak mraz zzzzzzzz? user posted image


(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
   RE: decembrke 2005
29.9.2007 14:43:52   
cuma
Čau pupe!

Kako ste? Jaz sem ok. Še malo, pa bom začela kuhat kosilo ... mogoče pa mi uspe celo skuhati brez klopa na joški user posted image .
Ema se je pred najinim prihodom domov prehladila in zdaj smrka in slabo spi ... pokašljuje, vročine pa na srečo nima. Ko jo gledam, se mi zdi tako zelo velika ....njene rokice ... vse. Edino pri besdah je še vedno zelo skopa ... user posted image . Enkrat bo že, pravijo.

Tukaj pa je moj frizerski podvig, ko so me za vikend spustili na izhod iz P pred porodomuser posted image :

user posted image


jana: pojma nimam ... user posted image

nana liza: upam, da se bo tebi bolje izšlo user posted image

sonček: ne se hecat, ponoči se spi!!!user posted image

Lp cuma


(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
   RE: decembrke 2005
29.9.2007 15:22:27   
Nana Liza
user posted image

Ena slikca Ele zelenkice, liziko pa je že odvrgla!

Torta je ratala, sam obiski odpovedali in pridejo jutri. user posted image

cuma- ti to odlično friziraš in Ema je prav pridna in se ji še fajn zdi. Ela pa tega noče oziroma jest se bojim, da škarjice ne odrežejo kaj drugega kot samo laskov user posted image . Strižem jo, kadar spi. Zadnje striženje prejšnji teden, je uspelo, da ima desno stran za 2 mm krajšo kot levo stran frfruja. user posted image

NL.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 29.9.2007 15:27:27 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
   RE: decembrke 2005
30.9.2007 12:22:30   
arielca
cuma, nič kaj lepa porodna izkušnja, ampak ob taki lepi punčki verjetno pozabiš na vse muke. user posted image  za pogum in upam, da ste se že navadili na novo življenje user posted image user posted image user posted image .

jana73, user posted image  za Elo in pridno spanje. Očitno si jo že dobro uvedla v kofetkanje user posted image . Je treba zgodaj začet.

Nana Liza, jaz si Brine ne upam sama postričuser posted image . Greva kar k frizerju, ker ji je tam zelo zabavno, ful je pridna pa še vedno ji naredi kakšne luštne čopke.

Je mml že doma user posted image ?

Mi2 sva danes sami. Zdajle gospodična spi, ob 14. imajo pa v vrtcu prireditev Ciciban, dober dan z raznimi igricami in delavnicami, tako da bova šli malo pofirbcat. Je pa tak sonček, da komaj čakam, da odpeketava na lepše!

Lepo nedeljo user posted image !

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
   RE: decembrke 2005
30.9.2007 12:24:03   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Nagradno vprašanje... a ve katera kaj tole pomeni? user posted image

16...0...0...16.....  5:169



user posted image user posted image user posted image



Kakšna je pa nagrada user posted image user posted image user posted image ?



_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
   RE: decembrke 2005
30.9.2007 15:24:44   
NRMM
DAAAAAAAAAN!

Pupi spita,kosilo je za mano,tak da lahko mal zatežim tukaj user posted image .

Preziveli smo 2 huda dneva/noči user posted image ,kaj se je dogajalo v želodčku Maše še danes nimam pojma,ampak jo je huuudo napenjalo user posted image ,danes pa je zopet ok in normalno papca in spi user posted image .

Stanovanje se rihta po načrtih user posted image ,danes so začeli delati knauf,inštalacije so gotove,v torek bo baje še knauf in izolacija.

Pegica v vaši službi mi pa deluje vse kot mehiška nadaljevanka user posted image ,sej se bo porihtalo,malo še pa tako greš na dopust.
O našem atiju pa rajši ne bi več,sem se pač sprijaznila s tem da je taki kaki je user posted image ,komunicirava bolj mal,tako da.......Najbolj boli me edino to,da so že drugi opazili,kako ima rajši Marušo,za Mašo si pa ne vzame časa in res je tako user posted image ,upam,da se bo glede tega kmalu spremenil,drugače bom dobila občutek,da mu ni mar za njouser posted image .

Arielca tudi Maruša obožuje luže,torne (škornje)pa sploh.Je včeraj zvečer prišla ena teta gledat stanovanje (se ji ni lublo prej poklicat,da pride in je seveda prišla zastojn)in prileti Maruša v narobe oblečeni pižami (še vedno ima vzgojnega zaradi slačenja pižam in plenic,predno zaspi user posted image )in obutih škornjih....le kaj si je ta ženska mislila user posted image user posted image .Je navihana 300/h.

NanaLiza....upam,da je bil pristanek Ele neboleč in samo moker user posted image .Držim pesti,da ti bo šlo konec leta kot o maslu.
Ela je pa prava punca user posted image ,uff kako rastejo naše nagajivke/ci.

Šnucika user posted image ti le lepo korak po korak in s čimmanj težavami.Vse se da in verjamem,da ti bo uspelo.

Cuma uff tebe so pa namatrali,ampak je verjetno pogled na tvojo princesko dal vse ostalo v pozabo user posted image .Lepo se cartajte user posted image .
Ti si pa občudovanja vredna,glede striženja user posted image ,ne bi meni uspelo postričt Maruše niti pod razno,čeprav pri frizerju lepo mirno sedi in se cmizi user posted image .
Kar bodi vesela,da še Ema ne govori veliko,ker jaz bi kar včasih ugasnila mojo Marušouser posted image .To pa je lapika od lapike,vse pove,ko se sama zaigra se pogovarja z igračkami,tako da jo je fino poslušat,njena najboljša beseda,ki jo ogromno trenutno uporablja je pa: ne booom user posted image user posted image user posted image .

Jana no evo,pa se je tudi Ela naveličala spanja na kavču user posted image ,pa ste skoraj na starih navadah user posted image .Tole ti pa zavidam,da te mala pelje na kavo.Maruša navadno v europarku reče:''tu ati in mama kavo pijeta ''in se moreva ustavit,da dobi tudi ona svojo porcijo spenjenega mleka in cukeruser posted image .
O uganki pa pojma nimam user posted image .

Sonček kaj ti se že pripravljaš na neprespane noči user posted image user posted image ozr.na zgodnja jutra?Naspi se sedaj.

Maša se že nekaj obrača,jo bo potrebno it malo zazibat ven v vozička,da odspi svojo popoldansko spanje,da ne bo potem zvečer prevelika tečka.

Uživajte to prelepo nedeljo.

LP

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
   RE: decembrke 2005
30.9.2007 22:09:18   
šnucika
Lep topel dan je za nami in baje,da bo takocel naslednji teden.....bomo videli.user posted image

Celo popoldne smo bili z Živo zunaj,prehodili smo cel Piran,po dolgem in počez.Živa je bila prav hecna,ko je po ozki uličici sopihala proti cerkvi.Klanec s stopnicami,ona pa pipo pipota (happy hippota od Kinder) v ustih,pa še nonstop čebljala....Vsakih nekaj metrov je morala malo počivati.user posted image
Zato pa je tudi že bolj zgodaj zaspalauser posted image ...

jana - a je tisto kakšen rezultat,po četrtinahuser posted image user posted image user posted image ???





_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 8:46:06   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
jana - a je tisto kakšen rezultat,po četrtinahuser posted image user posted image user posted image ???


blizu... user posted image user posted image user posted image
16...0...0...16.....  5:169
to je statistika tekem našega mulca v fuzbalu, matr so dobri, a ne? user posted image

16 = tekem
0 = zmag
0 = neodločenih
16 = porazov
5 = danih golov
169 = prejetih golov

user posted image


Zdaj pa se greva z Elo porihtat, se potem še kaj javim!

uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 9:11:15   
šnucika
jana - user posted image user posted image ... a se ne bi tamal raje plavanja držal....saj je hodil tudi plavat,ne?

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 11:01:31   
JanJan
user posted image  za lep sončen dan.

Cuma: WB user posted image  . Huda izkušnja, vendar pa je upam, da ob pogledu na Tinkaro zbledela. Je pa res luštna user posted image  . Mi kar gušte delaš po še enem (eni) user posted image .


Midva sva prejšnjo nedeljo oba zbolela, Jan je fasal vnetje ušesuser posted image , jaz pa vnetje sinusovuser posted image .
Danes pa spet v vrtec user posted image  po tednu odsotnosti, bilo je res hudih pet minut.

Moram šibat,.... se javim kasneje.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 11:09:11   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika
jana - user posted image user posted image ... a se ne bi tamal raje plavanja držal....saj je hodil tudi plavat,ne?


Ja, danes začne. user posted image  
Sem ga morala dat iz skupine "bivši tekmovalci" v navadno "rekreacijsko", ker drugače bi se mu s fuzbalom prekrivalo. Plavat hodi zaradi splošne kondicije in da bo imel lepo plavalno postavico, ko bo velik. user posted image  Tko kot njegov ati, ki je tud plavanje treniral. Šnucika - kako plavalci zgledajo pa itak (še) veš, a ne? user posted image user posted image user posted image



mml - ku-ku!? Čakamo na podrobno poročilo podkrepljeno s fotkami. user posted image  

cuma - user posted image  za Emino novo frizurco user posted image  

sonček balonček - ti sploh ne zavidam, da že ob 4h vstajaš user posted image  

NRMM - glede moža se ne sekiraj... kar se trenutno dogaja z Mašo je že dal z Marušo skoz in mu ni več tolk zanimivo user posted image  Zagotovo mu je sedaj z veliko Marušo dost bolj fajn, ker si ima z njo vsaj kaj za počet. user posted image

NanaLiza - drugič mi lahko komot pošlješ kak košček tortice, da ti ne bo ostajala... lahko pošljem mulca do vas user posted image



Grem fotke z mobija potegnit, da vam pokažem kako fajn smo se imeli v MB čez vikend! user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 11:10:37   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73


16 = tekem
0 = zmag
0 = neodločenih
16 = porazov
5 = danih golov
169 = prejetih golov



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super odlični souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 11:52:04   
Kofi
user posted image user posted image user posted image  Se strinjam z NRMM, da je Galova ekipa super user posted image user posted image  Pa saj so še mladi! Plavanje pa mu res ne bo škodlo...mogoče ga še zamika kaj več user posted image

Jaz sem zdaj 2 tedna na dopustu. Sicer bo bolj študijski, se bom pa odpočila od onih frisov v službi...nič kaj lušni niso...ni noben plavanja treniral, sami računalničarji user posted image

Mene je pa Neli včeraj tako razveselila, da sem jo mogla prav ekstr objet. Sem zvečer namreč kuhala močnik (za vse tiste, ki ne veste kaj je to...to je... kak se že reče...aja..gris) in je Neli prišla iz dnevne sobe v kuhinjo in rekla: "Mamica, kaj delaš?" Tako lepo me je vprašala, da so me bile samo izbuljene oči.
Ful je bla pridna čez vikend. V soboto smo namreč pofarbali kuhinjo..prej je bla modra, zdaj je olivno zelena in je svetooovna! Zdaj nas čaka še hodnik in najina spalnica. Neli je seveda pomagala (dali smo ji en suhi valerček in je z njim barvala na suho vsepovsoduser posted image ). V nedeljo pa sva se samo njej posvečala, ker je bla tolk fejst pridna in naju je res pogrešala.

KAr se pa tiče mojega podviga, da bi bila čez vikend brez plenic, mi nekako ni uspel. V soboto  se je 3x polula v hlače in v nedeljo 1x. Ni pa niti enkrat skapirala kaj je to, samo jokat je začela in pokazala ki je lužico naredla. Bomo probali čez kak mesec spet. KAkat pa boga revica v nedeljo ni mogla. je bla zaprta ko šus in ful jo je bolelo. Govorila je kakat...pol pa ko smo jo postavli na školjko je rekla : ne gre! Zvečer pa je jokala in se za rito držala. Danes zjutraj sem ji že dala namočene slive...se je kr čez 5 min pokakala, samo fejst težko in na trdo.

Ok, zdej pa grem študirat user posted image  Samo še ne vem kaj user posted image


(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 11:55:44   
Kofi
Aja...cuma...samo da je Tinkara zdaj v tvojem naročju. Mogoče pa čez nekaj časa še en user posted image  in takrat po tvojih pričakovanjih user posted image  Je pa res super punca!

nana liza tudi tvoja bejbika je lušna ko šus! Pa saj so te decembrke in decembrčki pravi šarmerji...jaz moje ne spustim ven do 21. leta! user posted image

cuma tisto čupo od Eme pa raje ne kaži! user posted image  Pa naša ima pol manj las...pa take tanke...zdaj lahko strižemo samo koničke spredaj, ker ji grejo v očke...pa še to sma rekla, da ne boma strigla (saj so špangice za to), da bi ji zrasle tolko fejst, da naredima čopike...ja, jaz pa moj mož user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 13:34:52   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
jaz moje ne spustim ven do 21. leta! user posted image


Ela ne bo šla nikamor 30.leta! user posted image


kabla od mobija ne najdem?! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 13:40:49   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
jaz moje ne spustim ven do 21. leta! user posted image


Ela ne bo šla nikamor 30.leta! user posted image



Tole ja pa za na CSD user posted image .

Samo na hitro se pofočkam, ker potem šibam v vrtec po Brino.

Danes bo še pester dan. Peljemo našo 2 meseca staro LCD televizijo na popravilo, ker se ji je zmašalo user posted image . Samo na daljinca pritisneš in imaš glasnost na maximum. In potem je ne utišaš. Sodelavec je rekel, da je to model za družine učiteljic, ker te mora vsaj eden v bajti preglasiti user posted image user posted image user posted image .

Sicer smo pa po starem. Jaz še vedno smrkam user posted image , Brina pa malo kašlja. Ampak bo že. Se še kaj oglasim.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 20:12:28   
mml
Čer,

samo tolk, da vam povem, da smo doma...da sem vas celo popoldne po delih brala in se zabavala user posted image

Podrobno poročilo sledi jutri (upam, da v službi ne bo preveč dela user posted image )

Fotke sledijo, ko jih scenzuriram in pomanjšam (da jih moderatorjem ne bo treba brisati)

...aja pa spet smo bile skoooooooraj na drugi strani. Sramota user posted image


Trenutno stanje je...2 prehlajena starša, ena zdrava Manca (ki je malo zblojena) in en razgrajač v trebuhu, ki ga očitno preseljevanje ni spravilo iz tira

Se tipkamo...



...konec miru pred mano user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 20:22:46   
arielca
mml, WB user posted image user posted image user posted image ... Naj bo vrnitev na stare tire čim lažja user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
   RE: decembrke 2005
1.10.2007 20:35:10   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: pegica1
jaz moje ne spustim ven do 21. leta! user posted image


Ela ne bo šla nikamor 30.leta! user posted image


kabla od mobija ne najdem?! user posted image


user posted image user posted image user posted image Tako kot pravi Arielca,obe sta za na CSD user posted image user posted image user posted image . Jaz pa bom čimprej pustila moji dve pupi ven,da privlečeta zete domu,po navodilih mame.........zet mora imet samskega atija  user posted image user posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
   RE: decembrke 2005
2.10.2007 8:15:19   
Kofi
. IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Jaz pa bom čimprej pustila moji dve pupi ven,da privlečeta zete domu,po navodilih mame.........zet mora imet samskega atija


Jaz pa sem mislila, da boš najprej zete sprobala user posted image user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?