Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
fuuul redko. me je zmer nekej bolelo pa to. zdej pa upam, da jo bomo čim dlje, kokr dolgo se bo dalo.

.Ti samo uživaj - če ti G slučajno ne odsvetuje.
Ga pomoje nisem jedla že 5 let. Pa naj kdo reče, da
greva za vsako obletnico poroke na burek,pa še včasih kdaj umes
.
.
.
kaj deležen.
pa jest res skoz samo jem
.Z moje strani na začetku ni blo zanimanja, ker sem hotela še mal žurat okol brez tipa, a sem se po enem mesecu vstrajnega klicanja končno omehčala.
mela..torej JO in ne GA
zahajal. Pa mi je bil takoj noro všeč, povem prijateljicam, pa se dogovorimo, da ga častimo eno pjačo. In on seveda mene nazaj, šampanjec z jagodo. Sem bila v
, kaj ne bi bila. Pa se je začelo... žal trajalo bolj kratek čas, k sem bila po njegovem mnenju še premlada (on je 7 let starejši od mene). Pa sva bila potem vsak v svoji vezi 7 let, sedaj, no že kar nekaj let, pa sva ponovno skupaj. In mu skoz govorim, da jaz sem že kot 16-letnica vedela kaj oz. koga hočem v življenju. In sem prav vesela, da je tako.