|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
11.1.2008 13:17:02   
barbaw
Kaj ste razmišljale kaj o tem, da bo večina naših user posted image  user posted image . Pri nas bodo to tretji rogovi. Moj user posted image  se že zdaj za glavo drži. Kaj naj rečem, smo trmasti in svojevoljni. Jaz sem sicer kozorog v podznaku lev, tako da tudi rjovem po hiši. Je kar nevarna kombinacija. Jaka pa ma tudi špičaste rogove. Bo kar pestro.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Majčice '08
11.1.2008 13:17:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kasso
ful je drago v Logatcu, v Postojni je 3,5 EUR ena ura, plačuje se sproti...

Kje pa je v PO? V Logatcu je samo enkrat na teden in sicer ob torkih ob 17h.

Je tudi le enkrat na teden v četrtkih od 18:00 do 19:00 ure v prostorih oz. telovadnici fizioterapije v ZD, vhod pri Lekarni. Vodi pa jo Tanja gsm 041 921 020 ... če te zanima kaj več pokliči.

Včeraj nisem šla, moji so prepozno prišli, pa fajn sem se najedla, potem pa s polnim želodcem se mi res ni dalo... sem naredila en par vajic doma za mirno dušo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Majčice '08
11.1.2008 13:18:24   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sem celo življenje že v Logatcu, me poznaš??user posted image


Sem jaz tudi logatčanka (ok, ok... preden se bom imela za čufarko bo preteklo še veliko vode user posted image user posted image ) . Tvojega nicka ne morem z ničemer povazat...tako, da se boš morala razkriti sama. Jaz imam slikice v albumu jaz (geslo je timček) in me mogoče poznaš.

No, pridem v torek user posted image . Se bomo še za fiksno zmenile. Lahko tudi na temi notranjke... (je že na nevemkateri straniuser posted image ... jo grem mal obudit), da ne bomo tukaj vsem smetile s svojimi dogovoriuser posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Majčice '08
11.1.2008 13:21:39   
TamaraJ
Moj user posted image  bo pa po vsej verjetnosti   user posted image . Razen, če ne bo pohitel/a. No, Timi je pohitel za 11 dni in če bo tale moj pikec tudi...potem bo bikec, ja.

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Majčice '08
11.1.2008 13:37:37   
Estrella*
barbaw; ja kdo te oa tako jezi? Nedaj se floki!
 
edinaos: ja žal tako se je izšlo.....upam, da me kaj ne prehitiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Majčice '08
11.1.2008 14:21:59   
aurora28
Barbaw se strinjam, da ob renoviranju gredo živci user posted image  , sam če je delo odvisno od tebe samega potem še gre, če pa moraš čakati na monterje, pa da te najprej pokličejo iz trgovine, da je pohištvo prišlo in potem se morajo odločiti kdaj ti bodo pripeljali pohištvo, ejj takrat pa lahko sam čakaš, pa čakaš...user posted image  kdaj bo kdo klical.
 
Kak je fino, ko lahko smilije lepim zraven. Hvala TamaraJ user posted image
 
Danes bomo pri nas jedli segedin in krompir. user posted image
 
Sem pogledala v materinsko knjižico in pri meni tudi niso izpoljene rubrike:
obseg glavice, obseg trebuha, femur in pretoki. user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Majčice '08
11.1.2008 14:26:22   
Anonimen
aurora28:hvala za odgovor sem zdaj bolj pomirjena.

TamaraJ: se bomo zmenile, zdaj pa moram it kosilo kuhat, ker bo možek vsak čas doma.

lp

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Majčice '08
11.1.2008 14:26:30   
Pepita
Pri naju bodo to tudi drugi rogovi, kakorkoli bo, če bi bilo prehitro (kar upam, da ne bo) po po atiju oven, če pa bo na rok bo pa mali bikec. Še sreča, da je mami popustljiva in prilagodljiva dvojčicauser posted image .

Danes mi je prijateljica posodila angel sounds in zdaj se že ves čas naslajam, pa se režim, ko user posted image skače po trebuhu. Mislim, da se mu je kolcalo.

Midva bi morala danes prvič v MŠ, pa ima user posted image gužvo v službi, pa sva na februar prestavila. Sem malo gledala slikice, jaz imam še ful majhen trebuh (pa veliko zaloge od prej user posted image ), glede na to da sem že čez 24 teden, user posted image pa tudi normalno raste. Kolikor imam občutek leži prečno, nosim pa bolj v križu. V bundi se mi še nič ne vidi ali pa če imam kakšen volnen pulover, bi tudi vsak prej mislil, da sem se zredila. Ma glavno, da user posted image   raste in pridno brca.

Lep sončen dan.






_____________________________



(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Majčice '08
11.1.2008 14:57:30   
aurora28
Meni se že prav pošteno vidi trebušček ko imam jakno gor user posted image , sem se ravno danes ko sem hodila mimo izložb gledala in prav fino izgleda. user posted image
 
A veste kaj sem opazila, da že hodim prav po nosečniško user posted image . Prav hecno zgleda, sam kaj čem, če pa me enkrat boki bolijo, pa enkrat me leva noga, drugič me desna, potem me na trenutke full maternične vezi zategujejo user posted image . Se mije moj zadnjič prav smejal, ko me je gledal kako sem vstala iz postelje.
 
Mene so tudi poklicali iz trgovine, da so prišle dekorativne obrobe z motivi medvedkov, ki jih bova nalepila v spalnico. user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:00:39   
TamaraJ
Aurora, prav pašejo v poste naši novi smajli user posted image user posted image

Ajde punce, če znese se beremo zvečer. Zdaj pa greeem končno dooomooov. No, po Timija še prej. A veste, da mi je to še vedno najlepši del dneva? Ko grem po njega in sva celo popoldne skupaj user posted image user posted image user posted image . Kako ga vedno pogrešam. In si ne predstavljam, da bi bila več kot dan stran od njega.. Ajde, laufam!

Čau

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:06:27   
Estrella*
Jana: jaz srčno upam, da mi bodo kuhinjo dostavili na rok in ne bo manjkajočih ali prevelikih/premelih delov. Kot kažejo izkušnje kolegic se je še pri vsaki zataknilo kajuser posted image . Zato sem naročila kuhinjo vsaj 2 meseca predno se selim v hiško, da se bodo morebitne napake odpravile.
 
Kaja08: če bo moj user posted image  do 18h doma/ga moram še malo pomasirat/ pridem tudi jaz na gim. Pred Leoniščem je zbirno? Pride še katera razen Mojce?Joj, ker sem tudi jaz tako zarjavela me je kar malo strahuser posted image
 
barbaw: Maja praviš. Zakaj bi jo zafrkavaliuser posted image Saj ji ne bo na čelu pisalo, da je rojena maja.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:09:56   
špelin@
I'm back user posted image
 
Vidim, da ste med majčicami večinoma Notranjke user posted image
 
Prej sem se pozabila malo pohvaliti: moja mala pika je zdaj že cel teden čez dan suha (brez plenic in lepo hodi na kahlico), poleg tega pa že 3 noči tudi ponoči (ko se zbudi, je plenička suha) user posted image user posted image user posted image  
Danes ponoči me je malo pred četrto zbudila in čisto zbujena prosila: "Mamica, mleko." Sem jo vprašala, če je žejna in bi čaj, ampak je milo vztrajala na mleku, ki ga za pocrkljat včasih še vedno spije po flaški. Ruknem moža in ga pošljem po mleko - in mi prinese skodelico mrzlega mleka in žlico user posted image  Revež je bil čisto zmeden user posted image user posted image  Mali sem šla potem sama pripravit flaško, mleko je 1-2-3 popila in zaspala dalje.
No, hočem povedati, da tudi po popitem mleku do jutra ni lulala v pleničko in je res super pridna punca user posted image user posted image
 
Kar se renoviranja tiče sem pa zelo vesela, da pri ans kakšnih hujših del ne bo, ker še predobro vem, koliko živcev gre... user posted image  V prvi nosečnsoti sva z možem prenavljala stanovanje in je bilo nooorooooo... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:19:03   
kodrana
sem nekej prebrala,da je v mercatorju akcija do konec meseca stol trip trap za 30E. najbrš v mercator tehniki, kajne? je ugodna cena?

aja, danes smo dopolnili točno 20Tuser posted image . in smo na poloviciuser posted image .

Estrella mi2 morava tud zdaj enkrat kuhinjo naročit. bova imela rdečo-belo kombinacijo. ko bo vse dokončano vam bom pokazala slikice..
je moj user posted image postal pravi majster za knauf, laminat in celo ploščiceuser posted image .






_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:22:03   
valentina2006
Lepo pozdravljene Majčice '08. Zdej se je pa prdružla ena Gorenjka.......se mi je kumi uspel pribit  do računalnika........

Vreme je pa glih za spat.

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:23:47   
Estrella*
Kodrana: Katero kuhinjo si boš naročila, če niskrivnost? Matr so drage kot pes...Boš jo vzela z novimi aparati ali samo leseni del?
Pa drugače, si že kaj bolje?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:24:51   
jana81
ful ste fajne s temi smajliji....
upam da bom vsaj od naslednjega tedna dalje mela mirne živce...
tamaraJ jst tud komi že čakam ko bom lahk hodla po svojga falota v vrtec..čeprav še kar nekaj časa...
aurora men se tud moj smeji ko hodim kot raca na širok, kr avtomatsko, me pa tud zategujejo maternične vezi al kaj zaboga je tm dol, se včasih komi dvignem,mah pa kaj šele bo na porodu..user posted image user posted image
v kateri trgovini si to naročila dekorativne obrobe?
zakaj nimam takega daru, da bi tko lepo risala s prosto roko kot mislim da Naty (al sem kej zaj...)?
pepita je fajn tale angel sound kajne? midva sva včerja fuuuuul uživala,in se smejala ko je tak brcu, pa kolcu.moj je bil čist navdušen.
Jst tud ne vem kaj bo z najino MŠ, ker je vedno ob taki uri da moj dela, pa bi rada da je zraven.Dopusta pa tud ne dobiuser posted image
zdej grem pa smajlije iskatuser posted image user posted image

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:25:11   
Estrella*
Valentina: a si iz Jesenic?
Matr sem firbčnauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:33:12   
valentina2006
Estrella*: Nisem z Jesenic.user posted image  So mi pa dobr poznane, ker sem tja hodila v srednjo šolo...........

A si ti?user posted image

Matr sem firbčna.user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:33:17   
aurora28
Špelin@ čestitke za tvojo pupo, res je pridna punčka user posted image .
 
Kodrana čestitke za dopolnjenih 20. tednov. user posted image user posted image user posted image
 
Kuhinje pa imajo res vrtoglave cene, že samo pohištvo te veliko stane, kje pa je še pomivalni stroj, nov štedilnik, mikrovalovna, razni kuhinjski pripomočki user posted image . Moj si zelo želi imeti pomivalni stroj, ampak sva se dogovorila, da dokler ne naročiva nove kuhinje odpade. Ker v staro kuhinjo si ga ne želim montirati, itak nimama prostora, ker je stara kuhinja tako sestavljena, da ga sploh ne bi imela kam dati. Itak ga ne smeš dati zreven hladilnika in niti zraven štedilnika....tak da prostora v stari kuhinji ni.
 
Ko se bo otroček rodil bova najprej razmišljala o nakupu novega user posted image , po možnosti naj bi bil karavan, da bo še pes imel kje biti. user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:37:35   
kodrana
Estrella ne ni skrivnost. ampak, ko bi le vedla ktere firme jeuser posted image . zgleda, da ni nobena znana znamka. mi2 jo bova naročila tle pr nas, k se prodajajo take stvari. zgleda pa dost kvalitetna.. to sva gledala.
ja, drage pa so. mi2 sploh še nimava kuhne, tko da jo bova zdej imelauser posted image . zdej še kuhamo vsi skup dol pri tašči. morva pa vse kompet kupit in cene so astonomske.

zdej greva pa v trgovino po vitaminčke.

pa,pa.



_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:39:43   
Estrella*
Valentina: po rodu(mami, oči) sem dolenjka, živim na nikogaršnjem ozemlju- Medvode- in maja še seslim v Godovič, ki je na meji med primorsko in notranjsko, pa še gorenjskouser posted image
Kaj zaboga sploh sem? Pa prvih 16 let sem živela v Ljubljani.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:45:37   
Estrella*
Aurora: si prepričana , da bo karavan dovolj? Te imam na sumu, da se bo user posted image  kmalu pridružil še kakšenuser posted image  ali user posted image user posted image in, da boš kmalu potrebovala enoprostorcauser posted image
 
Ste že kaj razmišljale kdaj bi imele še kakšnegauser posted image ? Vem, da je prezgodaj, mene pa že sedaj matra, da bi imela še enega , kar se da hitrouser posted image Me že EMŠO malo priganjauser posted image
 
 

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:47:40   
valentina2006
user posted image  Ah sej ni tko važn kaj si.............men je usojen, da bom cel življenje Gorenjka...........vsakodnevno v Ljubljani............ user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:50:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ste že kaj razmišljale kdaj bi imele še kakšnegauser posted image ?


Joj, ne govori: ravno včeraj je moj user posted image  previdno in po ovinkih izjavil, da bi bilo lepo, če bi čez čas imeli še enega user posted image  user posted image  Sem mu rekla, naj počaka vsaj, da se trenutni trebušni podnajemnik rodi user posted image
 
Pa ne smemo zdaj, no, ko smo ravno naročili novega karavana - dva sedeža in suhljata rit velike pike še gredo na zadnjo klop, več pa ne user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Majčice '08
11.1.2008 15:51:42   
valentina2006
Estrella*: Tud drugim to roji po glav, saj zase lahko rečem. Sam najprej morm vidt kaj po pokazala MORFO........ Sem pa rekla, da bo naslednji otrok, če se bo le dal, hitro na programu.user posted image  

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?