Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pri nas bodo to tretji rogovi. Moj
se že zdaj za glavo drži. Kaj naj rečem, smo trmasti in svojevoljni. Jaz sem sicer kozorog v podznaku lev, tako da tudi rjovem po hiši. Je kar nevarna kombinacija. Jaka pa ma tudi špičaste rogove. Bo kar pestro.

. Se bomo še za fiksno zmenile. Lahko tudi na temi notranjke... (je že na nevemkateri strani
... jo grem mal obudit), da ne bomo tukaj vsem smetile s svojimi dogovori
. Razen, če ne bo pohitel/a. No, Timi je pohitel za 11 dni in če bo tale moj pikec tudi...potem bo bikec, ja.
, sam če je delo odvisno od tebe samega potem še gre, če pa moraš čakati na monterje, pa da te najprej pokličejo iz trgovine, da je pohištvo prišlo in potem se morajo odločiti kdaj ti bodo pripeljali pohištvo, ejj takrat pa lahko sam čakaš, pa čakaš...
kdaj bo kdo klical.
.
, sem se ravno danes ko sem hodila mimo izložb gledala in prav fino izgleda.
. Prav hecno zgleda, sam kaj čem, če pa me enkrat boki bolijo, pa enkrat me leva noga, drugič me desna, potem me na trenutke full maternične vezi zategujejo
. Se mije moj zadnjič prav smejal, ko me je gledal kako sem vstala iz postelje.
. Zato sem naročila kuhinjo vsaj 2 meseca predno se selim v hiško, da se bodo morebitne napake odpravile.
Saj ji ne bo na čelu pisalo, da je rojena maja.
.
. Moj si zelo želi imeti pomivalni stroj, ampak sva se dogovorila, da dokler ne naročiva nove kuhinje odpade. Ker v staro kuhinjo si ga ne želim montirati, itak nimama prostora, ker je stara kuhinja tako sestavljena, da ga sploh ne bi imela kam dati. Itak ga ne smeš dati zreven hladilnika in niti zraven štedilnika....tak da prostora v stari kuhinji ni.
, po možnosti naj bi bil karavan, da bo še pes imel kje biti.
kmalu pridružil še kakšen
Ah sej ni tko važn kaj si.............men je usojen, da bom cel življenje Gorenjka...........vsakodnevno v Ljubljani............
Sem mu rekla, naj počaka vsaj, da se trenutni trebušni podnajemnik rodi