Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
evo, pa sm spet vsa v solzah! tak mi je to lepo... včeraj sva bla v kinu... cela dvorana me je poslušala kk sm hlipala
to maš že vse pripravljeno ali so slikce še od prvorojenca? mi bomo posteljico kupili v maju, ko bomo meli stanovanje porihtano - zdaj ga prenavljamo. drugo pa že vse bolj kot ne imamo. manjka nam še banjica in kakšna malenkost...

pridno plava od 16. tedna, na morfologiji je blo vse bp, vsaj mislim, da bi nas gin. drugače kaj opozorila na nepravilnosti. Spola nam ni hotel pokazat, je pa malo nizko in spredaj, tako da mi pripada še en ultrazvok v zadnjem tromesečju in mogoče bo tam kaj videt.
?
Sva z
kupila voziček pa neki oblačilc za našega
. Ko prideva domov pa pokaževa cotike in mi takoj tašča začne joj tole je premajhn. To mu ne bo nč prov. In tko naprej. Ja pa pismo, sej ne bom rodila slona
. Men se zdi da maš že zdej tak trebuh da bo velik in takšne. Sam sploh ni res, ker se mi mogoče šele 14 dni mal pozna, prej pa nč. Pa tut zdej na morfologiji je imel
se mi zdi, da je zihr ene 5 novih nosečk v zadnjem tednu se javlo, boga lex bo mela velik dela
.