glugluglu
|
tims, ja to je res kriza, jaz bi si tudi mislila, če me tašča malo j... v glavo. čeprav so pa eni zgleda sami od sebe taki. Včeraj so se pri nas na hiši - (okolica je še gradbišče, ampak ne tako hudo) ustavili kolegi z dvema fantoma, eden je star tako kot naš Mark 8,5, en pa 6 let. In ko so se otroci skupaj dobili in začeli letati naokoli je bilo skoz slišati: pazi, da ne boš padel, joj pazi, da ne bo kamen padel v avto, pazi, joj daj umirita se, bolj počasi,... itd. Pa sploh ni nič hudega zgledalo, da bi kaj divjali, ker jaz drugače tudi ne pustim, da gre zadeva preveč v neukrotljivo divjanje. No jaz sem že težko to poslušala, sem mislila, da sem jaz čudna, ker preveč zaupam svojima? Potem sem pa mamico komaj stran odvlekla, sem rekla, da se bodo že porihtal, da ne bo nič hudega. Če jaz pomislim nase, nisem hodila v vrtec in smo se do male šole cele dneve zunaj igrali, sedaj pa otroke ne spustimo nikamor same pri 8 letih? Ko smo mi že zdavnaj iz šole sami hodili. Potem pa sedaj samo na računalnikih in pred TV visijo ko so toliko stari. Drugače danes sem pa čisto hin, že zjutraj sem se zbudila s krči v spodnjem delu nog. Kolk šele to boli!!! Jao. V desno nogo me je krč zagrabil sicer samo 1x ampak me je še cel dop. mišica bolela, na levi nogi pa me je prijelo 3x in ful držalo. Pa kaj je to? Sej bi mogel magnesol tudi za to pomagat. Mož je rekel, da je to od utrujenosti, sej sem res bila že včeraj ful utrujena in danes bi isto cel dan samo spala. Komaj sem kaj naredila. Pa me je zadnjič ginekologinja spraševala, če imam tudi drugje krče, ne samo trebuh, no sedaj imam. A je možno, da se to zgodi ko avto voziš? BRRRR, raje ne pomislim.
|